Hem
Ge undervisning

Kurs i Personlig Utveckling

🥇 Duktiga lärare i Personlig utveckling
💻 201 tillgängliga
🔒 Verifierade recensioner
💸 Inga extra kostnader

Var någonstans leter du efter en personlig utveckling kurs?

Privatundervisning med Superprof

Lär dig Personlig utveckling ! Kolla in vårt utbud av lärare:

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 16 omdömen.

342 kr/h

De bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris på 342 kr/h

1 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 1h.

01

Hitta din
perfekta lärare

Kolla in lärarnas profiler helt gratis och kontakta din nästa favoritlärare i personlig utveckling helt efter dina kriterier (priser, erfarenhet, nivå, online/offline).

02

Organisera din Personlig utveckling

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

Lär dig nya saker om Personlig utveckling.

Det fina elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. En hel månad till att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Se alla våra kurser inom Personlig utveckling

Vidga vyerna och utöka dina kunskaper i personlig utveckling med en privatlärare på Superprof 

Varför är personlig utveckling så viktigt? 

Att det är viktigt att utvecklas känns ganska självklart när man säger det men är inte alltid lika enkelt. Personlig utveckling handlar om att lära sig nya saker och utveckla saker man redan tycker om och är duktig på. Alla vill nog innerst inne utvecklas, men ofta kommer saker emellan och det är svårt att prioritera sitt eget välmående när det är så mycket annat som måste bli gjort. Ofta är det en okunskap om vilken riktning man vill ta eller målplanering som tar alltför mycket tid. Många är osäkra på vilket som är rätt sätt att ta kliv framåt i livet i en djungel av valmöjligheter. Med en privatlärare i din hörna kan du garantera dig själv de bästa förutsättningarna för att ta kliv i rätt riktning varje dag. Tillsammans sätter ni rimliga mål och en plan kring hur de ska nås. Personlig utveckling är något som följer med oss hela livet och det är aldrig för sent eller för tidigt att verkligen ta sin utveckling på allvar. Kan vi inte vara våra bästa jag är det svårt att vara den man vill vara för andra, man ska aldrig känna att det är fel att fokusera på sig själv. På ett större plan är en befolkning som tar sin egen utveckling på allvar också de som tar samhället framåt - och så har det alltid varit. 

Med en privatlärare i personlig utveckling kan du få precis den pushen och klarheten du behöver för att ta dig an utmaningen mot ditt bästa jag. När man tar beslutet att man vill göra förändringar och ta tag i vissa delar av livet som hälsa eller stresshantering kan det först kännas läskigt. Det är en fullt normal reaktion då mycket som är okänt först sänder 

signaler att något är fel. Det är i dessa lägen optimalt att anställa en privatlärare i personlig utveckling som kommer finnas vid din sida varje steg på vägen mot dina mål. Någon som har gjort liknande resor före dig kan ibland med ett par ord få dig att förstå att vissa reaktioner är normala och se till att du håller dig till dina mål även på dagar när man inte är på topp. 

Sätt en plan som fungerar ihop med din privatlärare 

Med en privatlärare i personlig utveckling kommer ni tillsammans sätta tydliga mål och skräddarsy ett schema för just dig, anpassat efter hur ditt liv ser ut i nuläget. Till skillnad från schemalagda skolor eller kurser så kan du själv välja dina tider och vart du vill ta kursen, flexibiliteten hos våra lärare är nyckeln till vår framgång. Med deras hjälp

kommer du kunna hålla dig motiverad i med och motgång, se lösningar kontra problem och inse att processen mot ditt bästa jag verkligen är den största belöningen. Man kan spendera timmar på att planera och sätta upp mål men det är utförandet som kommer ge resultat. Många av oss har drömmar men inte självförtroendet att våga jobba mot dem. För att göra beskrivningen enkel så kommer du tillsammans med din privatlärare i personlig utveckling först sätta mål, sedan planera hur du ska nå dessa mål och avslutningsvis tillsammans bocka av dina mål. Mycket känns tydligt när man pratar om att utvecklas men livet är så pass komplext att alla någon gång kommer behöva någon som hjälper en framåt genom tips och nya perspektiv. Ett vanligt scenario är att man är i en period där allt flyter, man sätter tydliga mål och känner att man kan nå dem, men man stöter på motstånd i form av ett problem och saker känns inte längre lika roligt. Med en personlig coach behöver du inte möta alla utmaningar på egen hand och många gånger kan det vara skillnaden mellan att lyckas och misslyckas. Att ha vilja och drömmar när vi mår som allra bäst är fullt normalt men det hjälper föga om vi inte kan hålla uppe det under mindre bra dagar, här hade alla stundtals mått bra av en mentor eller coach. Det finns ingen bättre tid än nu att ta dig själv på allra största allvar, det blir den bästa investeringen du någonsin gjort. 

Utveckla dina kunskaper i personlig utveckling med en privatlärare 

När man sätter mål i sin personliga utveckling så skiljer det sig såklart från person till person. Vissa vill nå toppen på karriärstegen och vissa vill lära sig ett nytt språk innan nästa utlandsresa. Personlig utveckling är förmodligen det bredaste ämnet man kan prata om då vi ständigt är i behov av att utvecklas. Varje gång du lär dig något nytt så utvecklas du och som människa finns det oändligt med saker vi kan bli bättre på. Nedan listar vi potentiella ämnen du kan tänkas vilja utveckla i din karriär och i vardagslivet. 

Karriärmål som ni kan tänkas fokusera på

Yrkeskunnande 

Kanske funderar du på en ny karriär? Få informationen du behöver innan du gör nästa stora val. 

Konflikthantering 

Konflikter kommer uppstå i allas liv men hur vi svarar upp på dem avgör hur de kommer påverka dig.

 Ledarskap 

Det finns olika typer av ledare, vilken typ vill du vara och hur utvecklar du dig inom området? 

IT och teknisk kunskap 

Det har aldrig varit mer eftertraktad att anställa personal med kunskap inom IT och teknik, med en kurs i detta öppnar du många nya dörrar. 

Föredragsteknik 

Att kunna stå inför grupp eller en större publik är något många tycker är väldigt svårt och obehagligt. Med ett par kurser i detta kan du räkna med en snabb utveckling i ämnet. 

Personliga mål kan inkludera: 

Mental hälsa 

Psykisk ohälsa är något det pratas om väldigt ofta i vårt samhälle idag. Här kan du lära dig hur du bygger en stark grund i dig själv där välmående är i fokus. 

Fysisk träning 


Det är trevligt att se en stark kropp när man tittar sig i spegeln men framförallt så fungerar vi som människor absolut bäst när hälsan är på topp, många av våra privatlärare är experter på hälsa och läran bakom. 

Utveckling av positivt mindset 

Kan du möta livets utmaningar med en positiv approach så ger du dig också de bästa förutsättningarna för att ta dig igenom dessa. 

Motarbeta social ångest 

Tycker man det är jobbigt att vara bland andra människor så blir man på ett eller annat sätt begränsad. Anställ en privatlärare idag som kan hjälpa dig få nya perspektiv och dela med sig av egna erfarenheter och verktyg för ett socialare liv. Det finns många som befunnit sig där du är idag och lärt sig att hantera sina rädslor. 

Lära sig spela gitarr

Man mår otroligt bra när kreativiteten flödar. Oavsett om det bara är på hobbynivå så kan man få ut extremt mycket av att lära sig spela ett nytt instrument eller någon annan artistisk gren. 

Lära sig ett nytt språk 

Vill du lära dig grunderna i ett nytt språk innan du ska ut och resa? Eller funderar du kanske på att studera eller arbeta utomlands. När man kan kommunicera via det lokala språket får man alltid mer ut av sin tid i landet och bemöts oftast med mer respekt och positivitet. 

Bryta dåliga vanor 

Dåliga vanor är något alla bör jobba hårt med att bryta och förändra. Det är vad vi gör på daglig basis som resulterar i vår framtid. Det är inte alltid lätt att förändra vissa beteenden men med en expert inom ämnet så ger du dig själv bästa möjliga förutsättningar. 

Positivitet som nyckel i våra kurser 

Våra privatlärare på Superprof ser till att ni har en positiv approach till kursen och visar hur man kan applicera en positiv inställning i livet. De låter dig själv föreslå vilka ämnen du vill utvecklas i och sätter sedan en plan för att nå dessa mål. Ju ärligare bild du kan 

förmedla till din coach desto enklare blir det för dem att relatera och ge dig de bästa tipsen men även konstruktiv kritik. Ett positivt sinne kommer alltid jobba mot lösningar och inse att en utmaning bara är ett sätt att växa. Ett negativt mindset kommer få minsta problem att växa sig större, det är bara olika perspektiv på hur man ser på saker men med otroligt stor skillnad i avkastning. Våra privatlärare i personlig utveckling på Superprof.se kan lära dig att se på saker ur en positiv synvinkel, hjälpa dig hitta nycklar och se lösningar på problemen som kan tänkas uppstå i vardagsliv såsom arbete. 

Vart kan du hitta en privatlärare i personlig träning? 

Hos oss såklart!! Du kan hitta din personliga coach eller livscoach online. Det finns massvis med olika sajter som erbjuder privatcoaching och vi på Superprof har satt ihop de allra bästa lärarna på vår hemsida Superprof.se. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för att du ska kunna hitta en privatlärare efter dina önskemål. Under ert första samtal kommer ni tillsammans jobba fram en plan som funkar för dig. Ni kommer sätta upp realistiska mål och diskutera hur du kan nå dessa. De flesta av våra coacher erbjuder första samtalet gratis, så förutom en timme av din tid så har du väldigt lite att förlora när du tar kontakt.

FAQ

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Personlig utveckling ?

Genomsnittspriset för en kurs i Personlig utveckling är 342 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Personlig utveckling ?

Personlig utveckling med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta din nästa lärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Personlig utveckling !

Majoriteten av våra lärare i personlig utveckling erbjuder kurser inom


Personlig utveckling online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Personlig utveckling   som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Personlig utveckling ?

201 lärare inom Personlig utveckling erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 201 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Personlig utveckling l mottagit?

Bland 16 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.