Utmärkt
recensioner på

Kolla in de bästa photoshoplärarna i

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 8 omdömen.

295 kr/h

Bra priser: 97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 295 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5h.

Att lära sig photoshop har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Photoshop

Du får tillgång till lärarens kontaktinformation när hen är tillgänglig. Kontakta din nya lärare för att planera kursens upplägg!

3. Lär dig nya saker om Grafik.

Elevpasset ger dig tillgång till alla privatlärare inom alla ämnen. Lär dig något nytt med hjälp av engagerade människor!

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i photoshop?

Genomsnittspriset för en kurs i photoshop är 295 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom photoshop
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Photoshop?

Photoshop med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig photoshop online?

Majoriteten av våra lärare i photoshop erbjuder kurser inom


Photoshoplektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Photoshop  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i photoshop?

68 privatlärare i photoshop erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 68 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i photoshop?

Bland 8 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig photoshop?

Du har många talangfulla lärare i photoshop att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig mer om bildbehandling - boka en kurs i Photoshop

Varför är det bra att kunna Photoshop CC?

Adobe Photoshop är ett bildbehandlingsprogram som används av professionella fotografer och amatörer. Adobe har lång erfarenhet av att utveckla avancerad programvara för fotoredigering och Photoshop är en av de mest populära mjukvarorna som används i professionella kretsar av både utvecklare och designers. Det finns i många upplagor men den senaste heter CC och ersatte CS-serien år 2013.

Med Photoshop blir möjligheterna oändliga, det går att göra allt från enkla bildjusteringar till mycket avancerad redigering. Bland fotografer används Photoshop ofta för att fixa färger, ljus och skavanker eller byta ut bakgrunden. Man kan även lägga på effekter, blanda färger och ändra någons ansiktsuttryck. Med dess kraftfulla redigeringsverktyg kan du snabbt ge fotona den "look" du vill ha. De som är riktigt duktiga formar om kroppar, ansikten och miljöer och skapar helt nya motiv med hjälp av programmets olika funktioner. Photoshop används ofta för reklam eller modefotografi där modellerna retuscheras hårt för att se "perfekta" ut.

Photoshop kan även användas för att göra digitalt måleri. Du kan blanda och göra mashups av foton, grafik, effekter och färger. Man kan skapa olika lager på varandra vilket gör det möjligt att gå in och redigera tidigare steg när som helst. Jag har även använt programmet för att fixa till gamla fotografin som blivit slitna genom att "laga" hål i bilden och ta bort skrapmärken och smuts. Det går även att kolorera svartvita fotografier om man vill det. Möjligheterna är som sagt oändliga, bara fantasin sätter gränser.

Gratis alternativ till Photoshop

Att prenumerera på Photoshop kostar 240 kronor i månaden just nu. Det kan kännas dyrt om man bara använder programmet då och då till lättare projekt. Till en början kan det räcka med någon utav de enklare versionerna som finns på webben. Många funktioner motsvarar de som Photoshop har, så samma tutorials och lektioner kan hjälpa dig även i dessa program. Däremot kan du ibland behöva leta lite innan du hittar den eftersom funktionerna inte alltid heter samma som hos Photoshop.

Sumo Paint är kraftfullt och har många likheter med Adobe Photoshop. Du kommer att känna igen både menyer, verktyg och utseende, och tjänsten har flera klassiska justeringsfunktioner som kurvor, filter för oskärpa och möjligheten att arbeta i lager.

Pixlr startade som en enklare version av Photoshop men tjänsten har nu expanderat till en liten familj av gratis bildverktyg: Pixlr Desktop och Pixlr Mobile. I Pixlr Editors menyer hittar du gamla vänner som Nivåer, Kontrast och blandade filter-funktioner så som Tilt Shift. Det tål att nämnas att funktionerna är många, men tyvärr är alla inte alla lika användbara.

Photopea är en trevlig bildbehandlare på nätet som verkligen gör sitt jobb. Här kan du öppna och redigera många olika bildformat – inklusive PSD- och RAW-filer. Utseendet är väldigt likt Photoshop, fast med färre funktioner. Fördelen är att det utvecklas hela tiden och blir bättre och bättre för varje version.

Den fulla versionen av Adobes Photoshop är däremot den bästa om du har bestämt dig för att bli riktigt duktig. Trots priset så rekommenderar vi ändå dig att testa. De erbjuder dessutom en kostnadsfri provperiod på 7 dagar.

Olika sätt att lära sig Photoshop

YouTube är fullt till bredden av gratis tutorials om  hur man lär sig redigera i Photoshop. Det finns både kortare introduktionsvideor där man kan lära sig grunderna men även få en inblick i programmets alla möjligheter. Men du kan också söka efter mer specifika funktioner och lära dig bit för bit.

En googling på "kurs Photoshop" leder snabbt till en mängd kurser i Photoshop, både på skolor och via nätet. Folkuniversitetet har kurs i Adobe Photoshop på sina skolor, där kan man även läsa fotografi i anslutning till den kursen. För 3000 kronor kan du gå en 2-dagars grundkurs i Photoshop på distans med totalt 12 timmars undervisning. Det priset motsvarar ca 30 timmar med någon utav våra lärare i Photoshop.

Lär dig Photoshop med Superprof

På Superprof finns det nästan 40 stycken lärare i Sverige som undervisar i just Photoshop. Här kan du välja själv om du vill ha undervisning på plats eller över nätet. Den stora delen lärare i Photoshop runt om i Sverige undervisar online. Du behöver alltså inte känna dig begränsad till att anställa någon som bor i samma stad om du inte vill. Vissa lär sig däremot bäst av att ses och prata öga mot öga och då kan det vara skönt att veta att de även undervisar på plats, antingen hemma hos dig, dem eller på en mer allmän plats.

Många av lärarna i Sverige erbjuder dessutom första lektionen gratis, det innebär att du kan träffa de olika lärarna och se vem som du klickar bäst med innan du behöver betala för din Photoshop kurs. Vi tycker inte att du ska vänta med att börja. Att ta kontakt med någon utav våra lärare kan vara starten för att lära dig arbeta professionellt i Photoshop.

Vad vill du lära dig?