Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska lärare i Umeå

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

204 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 204kr/timmen

2 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 2h

Det har aldrig varit enklare att lära sig piano
i Umeå!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 Var kan jag ta privatlektioner i piano i Umeå?

Är du intresserad av att boka pianolektioner? På Superprof finns 5 tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder privatlektioner i Umeå.

 

Våran meddelande-tjänst gör det möjligt att få kontakt med alla pianolärare som har aktiva lärarannonser på Superprof. När din kursförfrågan har blivit accepterad, kan du påbörja din första kurs i piano med din lärare.

 

Se alla profilerna for våra pianolärare i din stad.

🎵 Hur många musiklärare erbjuder just nu pianokurser i Umeå?

Just nu erbjuder 5 lärare pianokurser i Umeå.

 

För att boka pianolektioner kan du läsa våra privatlärares annonser för alla detaljer om innehållet i pianolektionerna.

 

Välj bland fler än 5 privatlärare för att boka dina pianolektioner!

💻 Kan man ta privatkurser i piano på nätet?

På Superprof erbjuder många pianolärare sina kurser online. De flesta av våra instruktörer på vår plattform erbjuder pianolektioner på nätet.

 

Att ta kurser på nätet ökar dina möjligheter att vara flexibel med dina pianolektioner. Dessutom blir priset ofta billigare då din instruktör inte tar betalt för restid.

 

För att hitta tillgängliga pianolärare som erbjuder sina lektioner online välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din pianolektion online bland fler än 5 lärare.

💸 Vad kostar privatlektioner i piano i Umeå?

I Umeå kostar en pianokurs i genomsnitt 204 kr/h.

 

Priset varierar av flera anledningar:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning.
  • Var pianokursen äger rum, online eller hemma hos eleven eller läraren läraren eller eleven  i Umeå.
  • Hur ofta du tar pianolektioner och lektionens längd.
  • Målsättningen och din nivå. Till exempel: bokar du privatlektionerna för att din barn ska lära sig spela piano, eller är du väldigt avancerad och vill utveklas vidare?

97% av Superprofs musiklärare erbjuder den första pianolektionen gratis.

 

Se samtliga priser för pianolärare i Umeå.

🎧 Vad krävs för att börja ta privatkurser i piano med en privatlärare?

Till och börja med kommer du behöva köpa ett piano.

 

Priset för ett piano kan ibland vara högt för nybörjare. Om detta gäller dig så kan du få ett billigt piano secondhand eller ett enklare keyboard, för att öva med fram till att känner dig redo att investera i ditt eget piano.

 

Beroende på vilken genre du vill spela, kan det vara smart att införskaffa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din pianolärare omhjälp om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa privatkurs bland fler än 5 lärarprofiler.

Vill du lära dig piano i Umeå?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Umeå!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en pianolärare umeå från Superprof!

Ta pianolektioner i Umeå

Om du vill bli bra på att spela piano bör du öva varje dag. Det kanske låter som ett omöjligt åtagande, men vi lovar att det kommer vara värt det. Vill du lära dig att spela för nöjes skull eller drömmer du om en karriär som konsertsolist? Pianot är ett instrument som passar alla. Man behöver inte vara ett musikaliskt geni för att lära sig spela sina favoritlåtar. Allt du behöver är lite vilja och en duktig lärare! Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Hos oss kan du boka pianolektioner med lärare som kommer hem till dig eller undervisar via nätet. Ta en titt på alla pianolärare i Umeå och boka en gratis provlektion redan idag!

Varför spela piano?

Blir du på bra humör när du lyssnar på dina favoritlåtar? Musik bidrar till ett ökat välbefinnande - särskilt när det är du som spelar. Pianospelande lindrar stress och ångest samt förebygger depression. Att börja spela piano är en väldigt givande hobby. Under pandemin var det många som upptäckte pianots magi.

Den som lär sig (eller spelar) piano har aldrig tråkigt. Det finns alltid nya låtar att lära sig. Man kan spela ensam eller kompa vänner. Pianot är dessutom ett mycket mångsidigt instrument som används i nästan alla musikstilar. Det finns tusentals bra anledningar att börja spela piano. Om du redan spelar piano vet du precis vad vi talar om. Att spela piano förgyller livet!

Fördelar med att ta pianolektioner

Om du funderar på att låta ditt barn ta pianolektioner kan vi glatt meddela att det är en utmärkt idé. Man måste inte börja tidigt - men ju tidigare desto bättre. Visste du att barn som spelar piano generellt lyckas bättre i skolan? De lär sig snabbt att regelbunden övning och disciplin lönar sig. Detta smittar i sin tur av sig på övriga ämnen och aktiviteter. Även hjärnan stimuleras av musikundervisning. Forskning visar att barn som spelar instrument exempelvis blir skickligare på språk. Yngre elever har dessutom en förmåga att snabbt lära sig läsa noter. Om du är tonåring eller vuxen behöver du dock inte oroa dig.

Alla kan lära sig att spela piano, och med rätt lärare går det faktiskt ganska snabbt. Du kommer naturligtvis inte att behärska Franz Liszts Liebestraum över en natt, men du kommer lära dig enklare melodier på nolltid. Många nybörjare försöker lära sig att spela piano med hjälp av tutorials och appar. Om du testat och gillar det ska du givetvis fortsätta. Musik bör först och främst vara ett nöje. Det är dock alltid smart att parallellt ta hjälp av en pianolärare - i iallafall inledningsvis.

Det är nämligen lätt hänt att man skaffar ovanor, såsom felaktig placering av fingrarna. Du kommer att göra betydligt större framsteg med rätt teknik. Även du som spelat i många år kan ha nytta av en pianolärare. Du kanske känner att du kört fast och inte utvecklas längre? På Superprof kan du handplocka din drömlärare på bara några klick. I Umeå finns det pianolärare för alla nivåer!

Hitta en pianolärare i Umeå

Bestämt dig för att ta en pianokurs i Umeå? Bra, då är det dags att hitta en lärare! Hos oss är den första lektionen oftast gratis. Detta ger dig chansen att prova olika lärare - om du inte hittar din favorit på första försöket vill säga. Gratislektionen ger dig en inblick i hur en pianolektion går till. Men kom ihåg att alla lärare är unika. Vissa har tjugo års erfarenhet av pianoundervisning medan andra fortfarande studerar musik eller är självlärda. Det finns inga rätt och fel i valet av lärare. Huvudsaken är att du känner dig bekväm och att läraren har de kunskaper som krävs för din nivå.

Använd sökfunktionen för att se alla pianolärare i Umeå. Varje lärare har en egen profil där du hittar information om erfarenhet, kvalifikationer, pris och undervisningsform (lektioner hos läraren, hos eleven eller via webbkamera osv). Om du är nyfiken på vad tidigare elever tyckt kan du ta en titt på lärarnas omdömen. Tveka inte att höra av dig till de olika lärarna om du har frågor.

Lär dig att spela piano med Superprof

Det bästa med pianolektioner via Superprof är att upplägget är så flexibelt. Du behöver inte anpassa dig efter särskilda dagar eller tider. Istället kommer du överens med din lärare om hur ofta ni ska ses och var. Du får även stort inflytande över kursinnehållet. Din lärare utgår ifrån dina önskemål och behov. Vill du enbart lära dig ackord? Kanske öva på improvisation? Eller varför inte ta en närmare titt på musikteori? Med Superprof är allting möjligt!

Vad vill du lära dig?