Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska lärare i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

280 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 280kr/timmen

2 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 2h

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 I vilket område i Uppsala kan du hitta en privatlärare i piano?

Är du intresserad av att boka en pianolektion?

 

På Superprof har vi just nu 7 lärare i piano som erbjuder kurser i Uppsala.

 

Våra meddelande-tjänster ger dig möjligheten att kontakta de olika lärare i piano som finns registrerade på vår hemsida.

 

När din förfrågan har blivit godkänd, kan du börja din första kurs med din mentor.

 

Se alla profilerna for våra pianolärare i närheten av dig.

🎵 Hur många lärare erbjuder just nu kurser i piano i närheten av dig?

Det finns just nu 7 pianolärare som erbjuder pianokurser i Uppsala och i närområdet.

 

För att hitta en privatlärare i piano, kika på deras annonser för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra pianolärare erbjuder kurser i alla olika musikgenrer, t.ex klassisk musik, jazz och pop.

 

Välj din pianokurs bland flera än 7 lärare i piano.

💻 Är det möjligt att ta pianolektioner på n?

Visste du om att du kan ta pianolektioner online?

 

På Superprof erbjuder många privatlärare i piano sina kurser online. Cirka 80% av våra lärare på vår plattform erbjuder Piano via webbkamera.

 

Online-kurser via webbkamera ger dig fler möjligheter när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din kursledare inte behöver resa onödiga sträcker.

 

För att hitta tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder, välj "webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder piano kurser online.

 

Välj din pianokurs online bland fler än 7 lärare i piano.

 

 

💸 Hur mycket kostar en privatlektion i piano i Uppsala och i närområdet?

I genomsnitt tar en lärare i piano 280kr för en pianolektion i Uppsala.

 

Priset för en pianolektion varierar pga:

 

  • lärarens erfarenhet
  • området/staden där pianolektionen tar plats (via webbkamera eller i elevens hem)
  • hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
  • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare erbjuder den första kursen gratis.

 

Se alla priserna för lärare i piano i ditt område.

🎧 Vilken utrustning behöver du för att börja med undervisning i piano med en privatlärare?

Första steget är uppenbart, du behöver ha tillgång till ett piano.

 

Kostnaden av ett piano kan ibland vara skrämmande för nybörjare. Om detta gäller dig bör du låna ett piano, för att öva med fram till att känner dig redo att köpa ditt eget piano.

 

Beroende på vilken genre du vill spela, borde du också köpa:

 

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraft pedal

 

Vissa piano tillbehör är inte obligatoriska för att du ska kunna lära dig piano. Fråga gärna din pianolärare omvägledning om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa privatkurs bland fler än 7 lärare.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en pianolärare från Superprof!

Lär dig att spela piano i Uppsala

Piano är ett vackert och mångsidigt instrument, så det är knappast förvånande att många av oss drömmer om att ta pianolektioner. Om du är intresserad av att lära dig spela piano i Uppsala, tycker vi att du ska läsa vidare. Nedan tar vi en titt på fördelarna med att spela piano, vilka utmaningar du kommer att möta, samt hur privatundervisning kan hjälpa dig bli en bättre pianist. I Uppsala finns det gott om kurser för både för nybörjare och mer avancerade nivåer.

Varför är det en bra idé att spela piano?

Låt oss börja med det viktigaste - det är fantastiskt roligt att spela piano! Vare sig du spelar själv eller kompar andra kommer du njuta mycket av pianospelandet

. Om du sjunger kan det räcka med att bara kunna några ackord för att ha riktigt kul. Om du drömmer om att göra egen musik är pianot ett utmärkt hjälpmedel. Du kan leka med melodier och hitta din unika stil. En annan stor fördel med att spela piano är att det lindrar stress. Pianister är mindre benägna att känna sig stressade - pianospelande kan faktiskt sänka ditt blodtryck och göra dig på gott humör! Så vad säger du, lever du ett stressigt liv i Uppsala? Isåfall är pianolektioner perfekt för dig!

Pianot förbättrar även din koncentrationsförmåga. Det är inte lätt att hålla koll på både vänster och höger hand samtidigt som fötterna manövrerar pedalerna. Över tid kommer du bli en mästare på fokus, vilket kommer hjälpa dig även i andra situationer i livet. Pianot är ett passande val för nybörjare. Med instrument som fiol eller gitarr kan det vara svårt att få till tonerna - men med ett piano (så länge det är stämt), behöver du bara trycka ned tangenterna för att det ska låta bra.

Utmaningar med pianolektioner

Allt är inte bara mys och kul. Även med hjälp av en engagerad pianolärare kan det ta åratal av hårt arbete innan du lär dig spela piano ordentligt, särskilt om du vill spela på en professionell nivå. Sedan får vi inte glömma musikteori och noter. Det finns många duktiga pianister som inte läser noter medan de spelar, men det är helt klart bra att kunna även om det kanske känns lite tråkigt i början.

När du behärskar noter kan du nämligen spela i stort sett vad som helst. Det är egentligen som att lära sig läsa vilket främmande språk som helst, skillnaden är bara att du måste kunna spela vad du läser - samtidigt. En annan utmaning för dig som vill lära dig spela piano i Uppsala, är disciplinen. För att bli bra på något måste man öva. Många elever ger upp alldeles för tidigt eftersom de saknar det tålamod som krävs.

Kom ihåg att dina ansträngningar lönar sig och att du kommer tacka dig själv i framtiden. Vi rekommenderar dig att öva lite varje dag så att du inte slutar utvecklas. Ju oftare du spelar piano, desto snabbare kommer du uppnå en bra nivå. Slutligen har vi kostnaden. Även om du sparar pengar på att öva mycket på egen hand mellan lektionerna, kommer du ändå behöva lägga pengar på ett piano.

Om du vill reducera kostnaden för själva instrumentet (och regelbunden pianostämning), kan du satsa på ett digitalt piano. Dessa finns i hundratals modeller och prisklasser. Kom ihåg att välja ett digitalt piano med rätt antal tangenter (88). Det är även viktigt att modellen har pedaler och en verklighetstrogen tyngd i tangenterna.

I Uppsala finns det massor av musikaffärer där du studera dina alternativ. Du kan även fråga någon av våra pianolärare på Superprof om råd. Om du väljer en privatlärare som håller lektionerna hemma hos sig i Uppsala behöver du inte ha ett eget piano innan din första lektion. Du kanske först vill testa hur det känns med privatundervisning innan du bestämmer dig?

Hitta en pianolärare i Uppsala

Det finns flera musikskolor i Uppsala som erbjuder pianolektioner för alla nivåer. Om du däremot letar efter ett mer effektivt alternativ tror vi att privatlektioner passar dig bättre. Om du bokar en privatlärare i Uppsala kommer du att ha stort inflytande över schemat och kursinnehållet. På Superprof kan du dessutom filtrera lärarnas profiler baserat på pris, nivå och plats.

Pianolärare på vanliga musikskolor har ofta en förutbestämd kursplan som är gemensam för alla elever. En privatlärare däremot, ger dig skräddarsydda lektioner baserade på dina intressen och din unika inlärningsstil. Känns valet av privatlärare svårt? Oroa dig inte, du kan du andas ut! De flesta lärare på Superprof i Uppsala erbjuder nämligen en gratis provlektion - fantastiskt, eller hur?

Så vad väntar du på? Boka din favorit och kom igång med pianolektionerna redan idag!

Vad vill du lära dig?