Utmärkt
recensioner på

Se alla våra pianolärare i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Lärare i piano med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 3 omdömen.

329 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 329kr/timmen

1 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare i Uppsala svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig piano
i Uppsala!

2. Planera din pianoundervisning

Kom i kontakt med din pianolärare! Du kommer att få din privatlärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 Var kan jag börja ta privatlektioner i piano i Uppsala?

Är du intresserad av att boka pianolektioner?

Det finns just nu 10 musiklärare tillgängliga för att ge privatlektioner i piano i Uppsala och i närområdet.

 

Våran meddelande-tjänst ger dig möjligheten att få kontakt med alla pianolärare som har aktiva lärarannonser på Superprof. När din kursförfrågan har blivit godkänd, kan du starta din första pianokurs med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra privatlärare i piano i närheten av dig.

🎵 Hur många privatlärare erbjuder just nu privatlektioner i piano i Uppsala?

Just nu erbjuder 10 lärare pianokurser i Uppsala.

 

För att boka pianolektioner kan du läsa våra privatlärares annonser för alla detaljer om innehållet i pianolektionerna.

 

Välj bland fler än 10 pianolärare för att boka din pianokurs!

💻 Kan man ta pianolektioner online?

På Superprof erbjuder många pianolärare sina kurser online. De flesta av våra musiklärare på vår plattform ger privata pianokurser online.

 

Att ta kurser online ökar dina möjligheter att vara flexibel med dina pianolektioner. Dessutom blir priset ofta billigare då din kursledare inte behöver resa.

 

För att hitta tillgängliga lärare i piano som erbjuder sina lektioner online välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din privatkurs i piano online bland fler än 10 lärare i piano.

💸 Hur mycket kostar det att ta pianolektioner i Uppsala?

I Uppsala kostar en pianolektion i genomsnitt 329 kr/h.

 

Priset avgörs av flera anledningar:

  • Din lärares erfarenhet och utbildning.
  • Var pianokursen sker, via nätet eller i eleven eller lärarens hem  i Uppsala.
  • Hur många lektioner du bokat och hur långa lektionerna är.
  • Målsättningen och din nivå. Till exempel: bokar du kursen för att din barn ska lära sig spela piano, eller är du väldigt avancerad och vill utveklas vidare?

97% av Superprofs musiklärare ger första pianolektionen gratis.

 

Se samtliga priser för pianolärare i Uppsala.

🎧 Vad behövs för att börja ta pianokurser med en privatlärare?

Till och börja med behöver du skaffa dig ett piano.

 

Priset för ett piano kan ibland vara dyrt för nya elever. Om detta gäller dig bör du få ett billigt piano i andra hand eller ett enklare keyboard, för att öva med fram till att du är redo att köpa ditt eget piano.

 

Beroende på vilken typ av pianomusik du vill spela, borde du också köpa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din lärare i piano områd om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa privatkurs bland fler än 10 lärare i piano.

Vill du lära dig piano i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Med pianolektioner Uppsala privat kan du upptäcka din musikaliska talang!

Lär dig att spela piano i Uppsala

Piano är ett vackert och mångsidigt instrument, så det är knappast förvånande att många av oss drömmer om att ta pianolektioner. Om du är intresserad av att lära dig spela piano i Uppsala, tycker vi att du ska läsa vidare. Nedan tar vi en titt på fördelarna med att spela piano, vilka utmaningar du kommer att möta, samt hur privatundervisning kan hjälpa dig bli en bättre pianist. I Uppsala finns det gott om kurser för både för nybörjare och mer avancerade nivåer.

Varför är det en bra idé att spela piano?

Låt oss börja med det viktigaste - det är fantastiskt roligt att spela piano! Vare sig du spelar själv eller kompar andra kommer du njuta mycket av pianospelandet. Om du sjunger kan det räcka med att bara kunna några ackord för att ha riktigt kul. Om du drömmer om att göra egen musik är pianot ett utmärkt hjälpmedel. Du kan leka med melodier och hitta din unika stil. En annan stor fördel med att spela piano är att det lindrar stress. Pianister är mindre benägna att känna sig stressade - pianospelande kan faktiskt sänka ditt blodtryck och göra dig på gott humör! Så vad säger du, lever du ett stressigt liv i Uppsala? Isåfall är pianolektioner perfekt för dig!

Pianot förbättrar även din koncentrationsförmåga. Det är inte lätt att hålla koll på både vänster och höger hand samtidigt som fötterna manövrerar pedalerna. Över tid kommer du bli en mästare på fokus, vilket kommer hjälpa dig även i andra situationer i livet. Pianot är ett passande val för nybörjare. Med instrument som fiol eller gitarr kan det vara svårt att få till tonerna - men med ett piano (så länge det är stämt), behöver du bara trycka ned tangenterna för att det ska låta bra.

Utmaningar med pianolektioner

Allt är inte bara mys och kul. Även med hjälp av en engagerad pianolärare kan det ta åratal av hårt arbete innan du lär dig spela piano ordentligt, särskilt om du vill spela på en professionell nivå. Sedan får vi inte glömma musikteori och noter. Det finns många duktiga pianister som inte läser noter medan de spelar, men det är helt klart bra att kunna även om det kanske känns lite tråkigt i början.

När du behärskar noter kan du nämligen spela i stort sett vad som helst. Det är egentligen som att lära sig läsa vilket främmande språk som helst, skillnaden är bara att du måste kunna spela vad du läser - samtidigt. En annan utmaning för dig som vill lära dig spela piano i Uppsala, är disciplinen. För att bli bra på något måste man öva. Många elever ger upp alldeles för tidigt eftersom de saknar det tålamod som krävs.

Kom ihåg att dina ansträngningar lönar sig och att du kommer tacka dig själv i framtiden. Vi rekommenderar dig att öva lite varje dag så att du inte slutar utvecklas. Ju oftare du spelar piano, desto snabbare kommer du uppnå en bra nivå. Slutligen har vi kostnaden. Även om du sparar pengar på att öva mycket på egen hand mellan lektionerna, kommer du ändå behöva lägga pengar på ett piano.

Om du vill reducera kostnaden för själva instrumentet (och regelbunden pianostämning), kan du satsa på ett digitalt piano. Dessa finns i hundratals modeller och prisklasser. Kom ihåg att välja ett digitalt piano med rätt antal tangenter (88). Det är även viktigt att modellen har pedaler och en verklighetstrogen tyngd i tangenterna.

I Uppsala finns det massor av musikaffärer där du studera dina alternativ. Du kan även fråga någon av våra pianolärare på Superprof om råd. Om du väljer en privatlärare som håller lektionerna hemma hos sig i Uppsala behöver du inte ha ett eget piano innan din första lektion. Du kanske först vill testa hur det känns med privatundervisning innan du bestämmer dig?

Hitta en pianolärare i Uppsala

Det finns flera musikskolor i Uppsala som erbjuder pianolektioner för alla nivåer. Om du däremot letar efter ett mer effektivt alternativ tror vi att privatlektioner passar dig bättre. Om du bokar en privatlärare i Uppsala kommer du att ha stort inflytande över schemat och kursinnehållet. På Superprof kan du dessutom filtrera lärarnas profiler baserat på pris, nivå och plats.

Pianolärare på vanliga musikskolor har ofta en förutbestämd kursplan som är gemensam för alla elever. En privatlärare däremot, ger dig skräddarsydda lektioner baserade på dina intressen och din unika inlärningsstil. Känns valet av privatlärare svårt? Oroa dig inte, du kan du andas ut! De flesta lärare på Superprof i Uppsala erbjuder nämligen en gratis provlektion - fantastiskt, eller hur?

Så vad väntar du på? Boka din favorit och kom igång med pianolektionerna redan idag!

Vad vill du lära dig?