Hemsida
Ge kurs

Pianokurs online

48lärare tillgängliga för pianolektioner online

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Vårt urval pianolärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 8 recensioner.

297 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset är 297 kr / timme

6 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 6 timmar

01

Hitta den perfekta läraren

Sök bland våra duktiga privatlärare! Kontakta den som uppfyller dina kriterier (pris, utbildning, recensioner, hemmalektioner eller tillgänglighet via webbkamera).

02

Organisera din kurs

Kommunicera med din lärare och beskriv dina förväntningar samt tillgänglighet. Planera er kurs och betala säkert.

03

Upptäck nya möjligheter

Vårt elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare i ett år. Ett år att upptäcka nya passioner med fantastiska människor.

Våra tidigare studenter
rapporterar pianolärarna sina

Privatkurs i Piano

En statistisk rapport om musik indikerar att 82% av människor som har noll erfarenhet av något musikinstrument önskade att de hade några. Intressant, är det inte? Även människor från andra yrken är glada när en pianospelare slår ett söt klingande ackord och hoppas att de skulle kunna spela instrumentet med sådan skicklighet. Skicklighet och skickligt spel kommer aldrig utan ordentlig träning och timmar med daglig träning, du vet. Ingenting kommer lätt.

Saken är att när ett instrument spelas med skicklighet och skicklighet finns det en oemotståndlig önskan att vilja lära sig att spela också.

Om du har en brinnande önskan att lära dig spela piano och du undrar vilken strategi du ska ta är du hemma och torr. Att ta pianolektioner online är det senaste sättet att lära sig piano. Tja, den traditionella metoden att lära av en fysisk kan låta mer tilltalande än online-läget. Men du håller på att upptäcka att lära sig piano online ger fler fördelar än att anställa en fysisk tränare.

Varför behöver du lära dig piano?

En intressant neurovetenskaplig studie visar att personer som tar pianolektioner utvecklar skarpare hjärnfärdigheter än de som inte har någon musikupplevelse. Enligt studien presterar barn som har tagit pianolektioner konsekvent bättre i vissa ämnen än andra barn. Även vuxna som konsekvent tar pianolektioner har en bättre chans att förstärka sina färdigheter än de som inte har några pianokurser.

Med en sådan värdefull information med dig bör du ta en pianolektion nästa på din saker att göra-lista. Det jag säger är att du har all anledning att vilja lära dig piano. Du kan bedriva det som en hobby eller göra en talang ur den. För andra kan det vara av professionella skäl att du vill öva så att du kan uppträda vid ett evenemang - kan vara ett bröllop eller en fest - och få betalt för det. Oavsett vilken motivation du har är det möjligt att börja lära dig piano.

Kanske är du en vuxen, och du är bland dem som tänker, "Jag är redan för gammal för att ta pianolektioner, jag har inte råd att skada mina smärtsamma leder" eller "Jag försökte piano medan jag gick i skolan och misslyckades fruktansvärt."

 Oavsett vilken ursäkt du kan ha för att inte prova pianolektioner kan följande tre skäl ändra tanken.

1. Att lära sig piano kan förbättra dina ledernas hälsa.

Pianospel kanske inte verkar vara en rigorös övning, men de rörelser som är inblandade hjälper till att flexa dina leder och muskler. Dina händer och fingrar kommer att vara flexibla och uppnå hög fingerfärdighet. När du kopplar ihop benen på pedalerna kommer rörelserna att underlätta eventuella obehag i dina ben, och artrit kommer att vara ett borta fall.

2.  Minimera stress genom att spela piano

Pianospel kanske inte verkar vara en rigorös övning, men de rörelser som är inblandade hjälper till att flexa dina leder och muskler. Dina händer och fingrar kommer att vara flexibla och uppnå hög fingerfärdighet. När du kopplar ihop benen på pedalerna kommer rörelserna att underlätta eventuella obehag i dina ben, och artrit kommer att vara ett borta fall.

3. Förbättra ditt minne

Forskare har visat att när du aktivt engagerar din hjärna i att bemästra musikaliska ljud och mönster på musikinstrument som piano, förbättrar du hjärnans minne. Dessutom förbättras neuroplasticiteten - hur hjärnan anpassar sig på grund av de behärskade mönstren när du utövar en konst konst.

Varför du bör överväga pianolektioner online

Som vi sa, det finns två huvudsakliga metoder för att lära sig spela piano; den konventionella metoden på ett sätt och onlinehandledning. Fysisk handledning sker främst på en personlig basis, men det kan involvera en grupp elever och en tränare.

Å andra sidan är online piancoaching och personlig och ofta självhastig kurs. Det enda kravet är en bärbar dator eller stationär dator och en stabil internetuppkoppling, och naturligtvis ditt piano. Denna metod blir allt populärare bland många pianoentusiaster igen den är mer användarfokuserad än den traditionella. Som sagt, låt oss dyka direkt till att veta orsakerna till att det är värt att överväga att lära sig pianolektioner online.

 • Flexibelt schema. De flesta lektioner online finns tillgängliga dygnet runt, och det gör det enkelt att skapa en plan som fungerar för dig. Du kan välja att ta en lektion och skjuta upp den till ett senare tillfälle när något kommer upp. Eller så kan du göra dina lektioner under lunch eller kaffepauser mitt i din pressade tid.
 • Det är billigare att lära sig online. Med onlinemetoden tillbringar du inte tid eller bränsle på att resa till och från studion eller klassen. Dessutom kräver onlinekurser vanligtvis att du betalar en engångsbetalning och du registrerar dig för att få tillgång till obegränsade inlärningssessioner. En fysisk tränare kan underleverera och förvänta dig att betala för det

 • Det sparar tid: Pianolektioner online komprimeras ofta för att ta mycket kortare tid än hur lång tid det tar med en fysisk tränare. Med en fysisk tränare kan tiden bli översträckt och det kan ta längre tid än förväntat. Onlinelektioner tar ett självhäftande tillvägagångssätt, vilket är en preferens för många människor som inte har mycket tid att spara.
 • Lär dig en annan strategi för att spela: Det bästa med onlinelektioner är att du får utnyttja de bästa lärarna snarare än att lära av en person. I slutet av allt får du olika färdigheter som dras från en pool av online-lärare.
 • Det är roligare och underhållande: att lära sig piano brukade ta månader eller år för dig att vara proffs. Inte så med online-lektioner; det tar några veckor att bemästra dig till skickligt spel, och hela processen görs i en rolig och lätt att förstå lektioner.

Registrera dig för pianolektioner online

Av alla musikinstrument är pianot den mest eftertraktade skickligheten. Nu vet du orsaken till det eftersom vi har sett fördelarna med konsten.

Det finns ingen bättre tid att registrera sig för en onlineklass än nu. Om att spela piano har varit din ambition, tveka inte att komma in på vår webbplats och komma igång. Vi har en pool av kända pianolärare i Storbritannien som är redo och villiga att dela sin kunskap och skicklighet med dig så länge du är beredd och tillgänglig. Allt du behöver är att spara tid och registrera dig för våra lektioner och lära dig att spela som en proffs.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom kurs i Piano online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

48lärare erbjuder undervisning

online de piano.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom kurs i Piano online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmål för alla våra lärare.

100% Utvärderingar sertifisert- nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% certifierade.

Välj din lärare från våra 48 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom kurs i Piano

48  lärare inom Piano erbjuder online undervisning i piano.

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som bäst passar dina inlärningsbehov. 

Välj din lärare bland båra 48 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för kurs i Piano undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Piano är 297Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

 • Lärarnas erfarenhet i Piano
 • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är medelvärdet för online-lärare inom piano?

Ett urval av 8 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning är vårt kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation används dagligen via digitala kanaler har onlineinlärning blivit allt populärare bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Vart du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

48 Pianolærere är tillgängliga 

her att hjälpa dig.