Hem
Ge undervisning

Pianolektioner Online

đŸ„‡ TopplĂ€rare!
đŸ’» 126 privatlĂ€rare
🔒 SĂ€ker betalning
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Piano

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 24 recensioner.

324 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 324 kr / timme

5 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 5 timmar

01

Hitta din perfekta lÀrare

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) för en Piano.

02

PlanlÀgg dina kurser i Piano online

SchemalÀgg med din handledare i Piano för att ange dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Studentkortet ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och lÀrare pÄ vÄr plattform inom en mÄnad. En period för att uppleva nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Piano

5.0
Kayoo LĂ€rare i piano

Han har stor kunskap om teori och ocksÄ mycket erfarenhet av att vara en musiker. Han har kunnat skapa en personlig studieplan för mig. Efter varje lektion kÀnns det alltid som jag lÀmnar med en intuitiv förstÄelse för vad, hur och varför...

4.5
Ying ying LĂ€rare i piano

Min dotter tycker det kÀnns bra och vi börjar med en kurs med YING :)

Jwalitha, För 2 mÄnader sedan

5.0
Dani LĂ€rare i piano

Lektionerna Àr mycket lÀrorika, och det kÀnns verkligen som om övningarna Àr anpassade till just min nivÄ. Jag kÀnner att jag utvecklas. Och eftersom att vi inte spelar frÄn sÄ mycket noter, gÄr lektionerna pÄ distans mycket smidigare.

Carl-olav, För 3 mÄnader sedan

5.0
Dani LĂ€rare i piano

Dani Àr en kunnig och lyhörd lÀrare som skrÀddarsyr lektionen efter elevens behov. Jag Àr mycket nöjd med Dani som lÀrare.

Ulf, För 3 mÄnader sedan

5.0
Lena LĂ€rare i piano

Lena gav ett superbra intryck redan frÄn första lektionen. Hon Àr snÀll, bra pÄ att lyssna och har bra struktur bÄde pÄ lektionen och planeringen framÄt. Det mÀrks att hon har bÄde pianokunskaperna och erfarenheten av att undervisa barn....

Kristina , För 4 mÄnader sedan

4.5
Ying ying LĂ€rare i piano

Min dotter pÄ 15 Är har haft pianolektioner med Ying Ying. Hon Àr vÀldigt nöjd och har lÀrt sig vÀldigt mycket pÄ kort tid. Min dotter har inspirerats att Ying Yings talang och skicklighet och hÀlsar ocksÄ att hon tycker att Ying Ting Àr...

Marian, För 5 mÄnader sedan

BlÀddra bland alla vÄra pianokurser

Pianokurs online! Ett enkelt sÀtt att lÀra sig piano.

En statistisk rapport om musik indikerar att 82% av personer som inte har nĂ„gon erfarenhet av nĂ„got musikinstrument önskar att de hade det. Intressant, eller hur? Även mĂ€nniskor frĂ„n andra yrken Ă€r glada nĂ€r en pianist slĂ„r ett vackert klingande ackord och önskar att de sjĂ€lva kunde bemĂ€stra instrumentet med en sĂ„dan precision. FörmĂ„ga och skicklighet kommer aldrig utan ordentlig trĂ€ning och timmar av daglig trĂ€ning. Det vore inte lika roligt om det var lĂ€tt!

Saken Àr att nÀr ett instrument spelas med stor skicklighet och rÀtt teknik finns det en oemotstÄndlig önskan att ocksÄ vilja lÀra sig spela.

Om du har en brinnande lust att lÀra dig spela piano och du undrar vilken metod du ska ta sÄ kan vi glÀdja dig med att meddela att det finns mÀngder av alternativ. Att ta pianolektioner online Àr det senaste sÀttet att lÀra sig piano. Det mer traditionella sÀttet att lÀra sig pÄ Àr att anlita en lÀrare. 

Fördelar med att lÀra sig piano

En intressant neurovetenskaplig studie visar att personer som tar pianolektioner utvecklar skarpare hjÀrnfÀrdigheter Àn de som inte utbildar sig inom musik. Enligt studien presterar barn som har tagit pianolektioner konsekvent bÀttre i vissa Àmnen Àn andra barn. Vuxna som konsekvent tar pianolektioner har ocksÄ en bÀttre chans att skÀrpa sina fÀrdigheter Àn de som inte har nÄgra pianokurser.

Med sĂ„dan vĂ€rdefull information bör pianolektioner vara nĂ€sta sak pĂ„ din “att-göra-lista”!


Det finns mÀngder av anledningar till att lÀra sig spela piano. Du kan se det som en hobby, som tid för sjÀlv-terapi, ett redskap för att skriva lÄtar eller vilken annan anledning som helst. Det kan ocksÄ vara av professionella skÀl du vÀljer att djupdyka i pianots tangenter. Vem vet, kanske blir du tillrÀckligt duktig för att upptrÀda pÄ ett bröllop eller en fest. Som du mÀrker finns det oÀndligt med olika motivationsfaktorer för att lÀra sig spela piano, och oavsett vilken du har sÄ Àr det fullt möjligt att göra.


Du kanske Ă€r en av de vuxna personer som tĂ€nker: “Jag Ă€r redan för gammal för att ta pianolektioner”, “Jag har redan testat nĂ€r jag var barn och det gick inte bra”. “Mina handleder Ă€r för sköra”. Bortförklaringarna Ă€r mĂ„nga!


Oavsett vilken ursÀkt som Àr din, sÄ kan följande tre skÀl fÄ dig att Àndra uppfattning.

 • Att lĂ€ra sig piano kan förbĂ€ttra dina leders hĂ€lsa

Pianospel kanske inte verkar vara en rigorös övning, men rörelserna som Àr inblandade hjÀlper till att flexa dina leder och muskler. Dina hÀnder och fingrar kommer att vara flexibla och uppnÄ hög fingerfÀrdighet. Dina ben och fötter jobbar stÀndigt med pedalerna, vilket hjÀlper din muskulÀra koordination och motorik att förbÀttras. Detta hjÀlper dig i mÄnga andra skeden i din vardag.

 • Du minimerar stress

Att spela musik Àr ett beprövat sÀtt att minska stresshormon i hjÀrnan. Med minimerad stress har du lÀgre risk att drabbas av hjÀrt- och kÀrlsjukdomar, multipel skleros och diabetes.

 • FörbĂ€ttra ditt minne

Forskare har visat att nÀr du aktivt engagerar din hjÀrnan för att bemÀstra ett musikinstrument, förbÀttrar du ocksÄ hjÀrnans minne. Neuroplasticitet - sÄ som hjÀrnan anpassar sig pÄ grund av mönstren du utövar konsekvent - förbÀttras.

Pianolektioner pÄ nÀtet - varför

Som vi sa finns det tvÄ vanliga sÀtt att lÀra sig spela piano pÄ; den konventionella en-mot-en-metoden och online-handledning. Fysisk handledning Àr huvudsakligen personlig, men det kan ocksÄ involvera en grupp elever och en trÀnare.

Å andra sidan Ă€r online-pianocoaching en personlig och ofta sjĂ€lvanpassad kurs. Det enda kravet Ă€r en bĂ€rbar eller stationĂ€r dator, en stabil internetanslutning och naturligtvis ditt piano. Denna metod blir populĂ€r bland mĂ„nga piano-entusiaster eftersom den Ă€r mer anvĂ€ndarfokuserad Ă€n den traditionella. Med det sagt, lĂ„t oss dyka direkt in i orsakerna som gör det möjligt att lĂ€ra sig pianolektioner online.

 • Flexibelt schema. De flesta online-lektioner Ă€r tillgĂ€ngliga dygnet runt, och gör det enkelt att skapa en plan som passar dig. Du kan vĂ€lja att ta en lektion och skjuta upp den till en senare tidpunkt om nĂ„got annat dyker upp. Eller sĂ„ kan du ta dina lektioner under din lunchrast i ditt annars spĂ€ckade schema.

 

 • Det Ă€r billigare att lĂ€ra sig online. Med online-metoden spenderar du inte tid- eller brĂ€nsle pĂ„ att resa runt till-och-frĂ„n studion eller platsen dĂ€r du har din lektion. Dessutom krĂ€ver vanliga onlinekurser vanligtvis att du betalar en engĂ„ngsbetalning, som gör att du dĂ€refter fĂ„r tillgĂ„ng till alla lektioner pĂ„ de tider som passar dig. En fysisk trĂ€nare kan underleverera och fortfarande förvĂ€nta sig att du betalar för det.

 

 • Det sparar tid. Pianolektioner online komprimeras ofta för att ta mycket kortare tid Ă€n hur lĂ„ng tid deet tar med en fysisk trĂ€nare. Du kan dessutom pausa och ta om det du inte förstĂ„r direkt pĂ„ ett helt annat sĂ€tt Ă€n vad en fysisk lĂ€rare kan erbjuda. 

 

 • Du fĂ„r en varierad undervisning, ofta av flera olika lĂ€rare. MĂ„nga online-metoder erbjuder dig flera olika lĂ€rare i de olika skedena. I slutĂ€ndan fĂ„r du varierande fĂ€rdigheter frĂ„n en pool av online-lĂ€rare.

Registrera dig för pianolektioner online

Av alla musikinstrument Àr pianot ett av de absolut mest eftertraktade att lÀra sig. Nu vet du orsaken till det eftersom vi har sett fördelarna med konsten.

Det finns ingen bÀttre tid att anmÀla sig till en online-klass Àn nu. Om det har varit din ambition att spela piano, tveka inte att komma in pÄ vÄr hemsida och komma igÄng. Vi har ett gÀng av pianolÀrare i Sverige som Àr redo och villiga att dela med sig av sina kunskaper och fÀrdigheter sÄ lÀnge du Àr beredd och tillgÀnglig. Allt du behöver Àr att spara tid och registrera dig för vÄra lektioner och lÀra dig spela som ett proffs.FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Piano online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

 

Det finns mÄnga olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

 

126 pianolÀrare erbjuder undervisning online.

 

 

 

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Piano online?

Verifikation av personlig information

 

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

 

100% UtvÀrderingar sertifisert- nÀtverkets bÀsta verktyg

 

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

 

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 126 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Piano

126 lÀrare inom piano erbjuder online undervisning! 

 

Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som bÀst passar dina inlÀrningsbehov. 

 

VÀlj din lÀrare bland bÄra 126 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Piano undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Piano Àr 324Kr.

 

Detta pris varierat beroende pÄ olika faktorer: 

 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Piano
 • KurslĂ€ngden

 

97% av lÀrarna erbjuder den första kursen gratis, se timpriset för en pianolÀrare nÀra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom piano?

Ett urval av 24 recensioner ger ett genomsnittligt betyg pÄ 5.0 av 5.

 

Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

 

(Under COVID-19-situationen fortsÀtter Superprofs kundtjÀnst att vara tillgÀnglig för att svara pÄ alla sina frÄgor)

Se alla pianolÀrare hÀr: PianolÀrare online!

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

 

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

 

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

 

126 pianolÀrare Àr tillgÀngliga online!