Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Piano

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 57 recensioner.

345 kr/h

Bästa priserna: 97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 345 kr / timme

6 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 6 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i Piano online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Piano och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Piano online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

 

Det finns många olika lösningar:

 

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • Telefon

 

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

 

192 pianolärare erbjuder undervisning online.

 

 

 

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Pianolektioner online?

Verifikation av personlig information

 

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmål för alla våra lärare.

 

100% Utvärderingar sertifisert- nätverkets bästa verktyg

 

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% certifierade.

 

Välj din lärare från våra 192 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Pianolektioner

192 lärare inom piano erbjuder online undervisning! 

 

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som bäst passar dina inlärningsbehov. 

 

Välj din lärare bland båra 192 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Pianolektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Piano är 345Kr.

 

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

 

  • Lärarnas erfarenhet i Piano
  • Kurslängden

 

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis, se timpriset för en pianolärare nära dig.

🖋 Vad är medelvärdet för online-lärare inom piano?

Ett urval av 57 recensioner ger ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.

 

Om ett problem uppstår med en undervisning är vårt kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

 

(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)

Se alla pianolärare här: Pianolärare online!

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation används dagligen via digitala kanaler har onlineinlärning blivit allt populärare bland våra studenter.

 

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

 

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Vart du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

 

192 pianolärare är tillgängliga online!

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Pianokurs online! Ett enkelt sätt att lära sig piano.

Ta pianolektioner online

Funderar du på att ta pianolektioner? Smart, det borde du verkligen! Statistik visar att 82 procent av de personer som inte spelar ett instrument, önskar att de gjorde det! Intressant, eller hur? Har du någon gång lyssnat till en pianist och önskat att du själv haft samma talang och färdigheter? Kanske ångrar du att du inte började spela piano när du var liten?

Vi förstår, musik är en stor källa till glädje, och en helt fantastisk hobby. Att bli bra på att spela piano händer dock inte över en natt, utan kräver timmar (månader eller år) av övning - det vet du säkert redan. Ingenting är dock omöjligt, speciellt inte att lära sig spela piano! Om du har en brinnande önskan att börja (eller utvecklas), och du undrar vilken strategi du ska satsa på, bör du läsa vidare.

Att ta pianolektioner online är ett nytt och effektiv sätt att lära sig spela piano. Den traditionella metoden (att ta fysiska lektioner) kanske låter mer lockande, men nedan kommer vi fokusera på de många fördelarna med att ta pianolektioner online!

Fördelar med att spela piano

Flera intressanta studier har visat att musiklektioner är rena rama hjärngympan. När du spelar piano förbättras dina kognitiva förmågor vilket hjälper dig utvecklas i flera andra ämnen och aktiviteter. Enligt dessa studier presterar barn (och vuxna) generellt bättre i skolan, jämfört med de som inte spelar ett instrument.

Det finns tusen bra anledningar att ta pianolektioner. Du kanske vill hitta en ny passion? Du kanske vill bli en professionell konsertpianist? Oavsett motiv kan privatlektioner online hjälpa dig att nå dina mål! Om du är vuxen nu kanske du hör till dem som känner sig för gamla för att ta privatlektioner?

Kanske testade du i grundskolan men lyckades inte behålla fokus? Oroa dig inte, man kan ta pianolektioner online hur gammal man än är. Det faktum att du gjort ett tidigare försök och “misslyckats”, bör inte avskräcka dig. Ditt unga jag kunde antagligen inte föreställa sig att du senare skulle ångra dig - och vilka dörrar musiken faktiskt öppnar. Det krävs ofta en viss mognad innan man inser att hårt arbete kan vara synonymt med lycka.

Att behärska ett instrument som pianot är en otrolig känsla, så varför inte testa? Att ta pianolektioner online kommer dessutom göra under för ditt självförtroende. Det finns inget lika givande som att anta en utmaning och sedan se sig själv utvecklas vecka för vecka. En stor fördel med pianot är att färdigheterna sitter i livet ut, så länge du övar regelbundet i början. Det finns ingen åldersgräns - du kan fortfarande spela när du är 85 år gammal, vilket är mer än vad man kan säga om många andra hobbies. Att spela piano är dessutom väldigt socialt. Du kommer snabbt kunna spela för, och tillsammans med andra.

Du har säkert en kompis eller familjemedlem som spelar gitarr eller sjunger - vore det inte trevligt att kunna kompa dem? Vi lovar att pianolektioner online kommer berika dig på fler sätt än du kan föreställa dig!

Varför är onlinelektioner så bra?

Som vi nämnde ovan finns det två huvudsakliga metoder för att lära sig spela piano. Den traditionella metoden med enskild undervisning (hemma eller på musikskola), och onlinelektioner. Fysisk handledning är trevligt eftersom du har läraren i samma rum vilket kan kännas mer personligt. Men onlineundervisning å andra sidan, är egentligen inte sämre i den aspekten.

Du kommer att kunna skapa en minst lika bra kontakt med din pianolärare online, vi lovar! Så, hur gör man för att ta pianolektioner på distans? Det enda som behövs är en dator med en stabil internetuppkoppling, en webbkamera - och naturligtvis ett piano.

Onlinelektioner i piano blir allt mer populärt. Men vet du varför? För det första är schemat väldigt flexibelt. Onlinelektioner finns det gott om på dygnet alla timmar, vilket underlättar för ditt egna livspussel. Du kan ta pianolektioner online på dagar, kvällar, helger eller på semestern. Det är dessutom ofta billigare att ta pianolektioner online.

Både du och läraren slipper lägga tid och pengar på resan till och från lektionerna. Pianolektioner online med Superprof är dessutom väldigt fritt. Du behöver inte boka en hel termin i förväg, utan kan ta så många eller få lektioner som du känner för!

Hitta en pianolärare online med Superprof

Tveka inte att spana in vårt utbud av pianolärare på Superprof. På vår plattform hittar du mängder av pianolärare som erbjuder onlineundervisning för olika nivåer. Eftersom varje lärare är unik (precis som du) kommer du snabbt och enkelt hitta den som passar dig bäst. Läs igenom lärarnas profiler för att lära känna dem bättre, och glöm inte att läsa tidigare elevers omdömen. På Superprof är pianolärarna pedagogiska och engagerade. Med hjälp av skräddarsydda lektioner kommer de att kunna utforma den perfekta kursplanen för dina behov!

Vad vill du lära dig?