Utmärkt
recensioner på

Våra lärare som undervisar i polska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska polskalärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 7 omdömen.

213 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 213 kr/h

7 h

Snabba svar! Våra lärare i polska ger dig vanligtvis besked inom 7h.

Att lära sig polska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Polska

När läraren bekräftat sin tillgänglighet får du tillgäng till hens kontaktinformation. Kontakta din nya lärare för att komma överens om kursens upplägg. Var tydlig med dina önskemål!

3. Lär dig nya saker om Polska.

Abonnemanget Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla Superprofs lärare inom alla ämnen Passa på att lära dig flera olika språk. Allt sker på dina villkor!

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i polska ?

Genomsnittspriset för en kurs i polska är 213 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom polska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Polska ?

Polska med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder polska lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i polska erbjuder polska lektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Polska online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i polska ?

30 privatlärare i polska erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 30 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i polska ?

Bland 7 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig polska ?

Du har många talangfulla lärare i polska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Polska kurser runt om i landet med privatlärare

Ta privatlektioner i polska

Vill du lära dig polska? Du kanske måste använda polska i jobbet eller drömmer om att göra en roadtrip i Polen? 

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss kommer du i kontakt med språklärare över hela landet. Du kan ta lektioner med lärare som bor nära dig eller gå en kurs via Zoom. 

Ta en titt på de olika profilerna och boka en gratis provlektioner med din favorit redan idag!

Det polska språket

Polska är ett unikt språk med drygt 40 miljoner modersmålstalare. Det bor cirka 38 miljoner människor i Polen, och dessutom finns det hundratusentals polacker i andra länder - t.ex Tyskland, Ryssland, Storbritannien, Frankrike, USA. I Sverige bor det över 90 000 personer som är födda i Polen. 

Polen är ett vackert land med en rik kultur och en spännande historia. Om du talar språket flytande, kommer du att lära känna landet och dess invånare på ett helt nytt sätt. 

Polska är det största slaviska språket i EU. Med goda kunskaper i polska kommer du enkelt att kunna lära dig andra slaviska språk som tjeckiska, slovakiska, serbiska och till och med ryska. 

Det är tyvärr relativt få som väljer att studera polska. Detta kan dock bli till din fördel. Du kommer tidigt att sticka ut ut mängden och få unika jobbmöjligheter. Det är en stor merit att  tala flera språk, både i Sverige och internationellt.

Är polska svårt?

Det krävs både tid och tålamod för att lära sig ett nytt språk. Eftersom polska inte tillhör samma språkfamilij som svenska, kan du räkna med att stöta på en del utmaningar. För det första måste du bekanta dig med en del nya ljud och en annorlunda grammatik.  

Polskan använder till exempel ett system med kasus. På svenska kan man säga "på bordet, eller "under bordet". Ordet “bord” förblir då detsamma. På polska däremot, (liksom andra slaviska språk), ändras ordet för “bord” beroende på hur det används. 

Ordföljden är också annorlunda, med en nästintill omvänd ordföljd. Det du inleder en mening med på svenska brukar hamna på slutet av en polsk mening. 

Om detta låter krångligt kan vi lugna dig. Med lite ansträngning kan alla lära sig polska. Vad vore livet utan en utmaning? Du kommer att få stor nytta och glädje av din polska kurs, vi lovar! 

Var hittar man en polsk språkkurs?

Det finns mängder av kurser i polska - främst på universitet och privata språkskolor. Nackdelen med dessa, är att de sällan leder till avancerade språkkunskaper. Ett mer effektivt alternativ, är att anlita en privatlärare. 

På Superprof hittar du flera engagerade och pedagogiska lärare som gärna hjälper dig med grunderna eller att finslipa dina kunskaper. De undervisar elever i alla åldrar och nivåer. 

Är du nybörjare? Då har du kommit till rätt ställe. Flera av våra polskalärare har lång erfarenhet av att undervisa barn och nybörjare. De kommer att förklara allt från uttal, alfabetet, stavning och grammatik.

Talar du redan lite polska? Kul! Våra lärare undervisar inte bara nybörjare. Vill du till exempel bli bättre på att läsa och skriva? Låt då en av våra polska experter hjälpa dig. 

De flesta lärare på Superprof är födda i Polen, och kan därför ge dig en unik inblick i det polska samhället, traditionerna och politiken. Vad intresserar dig mest med Polen? 

Fördelar med privatundervisning i polska

Det finns många fördelar med att anlita en privatlärare i polska. Först och främst är det flexibelt. Du kan handplocka din lärare och sedan bestämma hur, var och när dina lektioner ska äga rum - smidigt, eller hur? 

Med en enkel sökning ser du alla tillgängliga lärare i polska. I deras profiler får du alla detaljer kring deras erbjudande. 

Du kan även ta en polsk kurs online. Detta är ett praktiskt alternativ för dig som har ett tajt schema, reser mycket eller inte kan hitta en lämplig lärare som bor nära. 

Du får samma högkvalitativa utbildning vare sig du väljer distanslektioner eller att träffa din lärare hemma i vardagsrummet.

Ta en kurs i polska med Superprof

Är du redo att ta dina första lektioner i polska? Då är det dags att lära känna lärarna på Superprof!

Hos oss hittar du handledare över hela landet - Från Malmö i söder till Kiruna i norr. Allt du behöver göra för att hitta din favorit, är att använda sökfunktionen.

Börja med att skriva in stad och ämne, klicka sedan på “sök”. Därefter ser du vilka lärare som finns tillgängliga i ditt område. Du kan filtrera resultaten efter timpris och nivå om du vill.

Vill du veta mer om en viss lärare? Har du frågor kring lärarens tillgänglighet eller expertis? Tveka inte att kontakta dem!

Kom ihåg att de flesta bjuder på en gratis provlektion. Du behöver därför inte oroa dig för att välja fel lärare. Om du inte är 100% nöjd kan du boka en till provlektion med någon annan!

Vad vill du lära dig?