Utmärkt
recensioner på

Lär dig arabiska online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 62 omdömen.

200 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 200 kr/h

3 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 3h.

Att lära sig arabiska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Arabiska

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Arabiska.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i arabiska?

Genomsnittspriset för en kurs i arabiska är 200 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom arabiska
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Arabiska?

Arabiska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig arabiska online?

Majoriteten av våra lärare i arabiska erbjuder kurser inom


Arabiskalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Arabiska  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i arabiska?

800 privatlärare i arabiska erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 800 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i arabiska?

Bland 62 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig arabiska?

Du har många talangfulla lärare i arabiska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kurs i arabiska med privatlärare - Ett effektiv sätt att lära sig språket flytande

Är du ute efter att lära dig arabiska?

Att lära sig arabiska är ett spännande mål som lockar fler och fler människor både i Sverige och resten av världen. Det arabiska språket finns in princip överallt på hela planeten nuförtiden, då den arabiska världen just nu upplever en stor ekonomisk tillväxt. Att bli flytande i arabiska är en fantastisk ambition att ha, men hur lätt är det egentligen att lära sig arabiska? Självklart är det möjligt att lära dig arabiska i din moské, i universitet eller en specialiserad språkskola. Men för att lära sig tala arabiska snabbare, bör du vända dig till en privatlärare i arabiska för att kunna lära dig i bekvämhligheten av ditt eget hem!

Att lära sig språk: vikten av arabiska i vår värld

Inom det nationella utbildningssystemet är det svårt att hitta bra arabiska undervisning. Det arabiska språket som kurs är relativt ovanlig jämfört med andra språk som spanska, tyska och franska. Trots detta bor det över 400 000 människor i Sverige som talar arabiska. Så hur går du tillväga för att lära dig arabiska eller förbättra din nuvarande kunskap? Naturligtvis tycker vi att anlita en arabiska lärare är det bästa lösningen, eftersom det är det ideala sättet att lära sig arabiska snabbt och på en hög nivå. Genom att lära dig arabiska kommer du också få upp ögonen för den kulturella effekten som det arabiska språket har över världen.


Under de senaste åren har andelen arabiska invandrar till Europa ökat. Arabiska har sitt ursprung i den antika världen. Att lära sig arabiska här har möjligheten till att öppna en dörr till deras otroliga dröm kulturarv. Du kommer också att ha möjlighet att kommunicera med många nya människor som inte nödvändigtvis pratar svenska eller engelska. Att få ta del av en annan kultur är en fantastisk upplevelse som fler borde göra. Genom att ha en privatlärare med kopplingar till det arabiska världen kommer du inte bara få lära dig språket utan också få ta del av kulturen.

Arabiska: koranens heliga språk

Vare sig det är genom att resa, en språkskola eller en privatlärare så borde så definitivt ge dig själv chansen att lära dig klassisk arabiska. Den klassiska arabiskan skiljer sig från de olika dialekterna som är utgreningar från klassisk arabiska (marockanska, egyptisk etc.). Klassisk arabiska kännetecknas framförallt genom hur universellt det är, det är den moderna standarden av språket som förenar alla som talar arabiska på jorden. Vi hittar de tidigaste spåren av klassisk arabiska ungefär 4000 f.Kr. Enligt legenden, använde profeten Muhammad detta språk för att ta emot guds budskap. På grund av detta anses därför arabiska och mer specifikt klassisk arabiska som muslimernas heliga språk. Koranen är även skriven i klassisk arabiska. Ett så gammalt språk har fortfarande stor influens på dagens värld och därför är det en bra idé att lära dig språket. Det bästa sättet är med en kvalificerad privatlärare som är anpassad efter dina behov. En privatlärare kan hjälpa dig med hela processen att lära dig arabiska, som till exempel att lära dig det arabiska alfabetet, att tala språket, att lära dig om islam och Koranen, att lära dig olika dialekter, grammatik och att skriva texter. 

Arabiska är ett av de mest talade språken i världen

Det är estimerat att nästan 300 miljoner människor världen över har arabiska som modersmål. Om vi å andra sidan räknar med alla människor som kan läsa klassisk arabiska, så når vi över 1 miljard människor över hela världen. Med 400 000 som talar språket här i Sverige och många fler kring världen, så har du många människor att öva och använda din arabiska med! Detta är en stor anledning till varför många människor tycker att man ska ha möjlighet att lära sig det arabiska språket och om dess kultur i skolan. Men till dess att det blir mer standard att lära sig arabiska i skolan, så är det bästa alternativet en privatlärare. Detta kommer leda till att du får en bred kunskap i det arabiska språket, både i konversation och i skrift.  

Lär dig arabiska för att arbeta med den arabiska världen!

Genom att hitta en bra språklärare medan du går i skolan, universitet eller i arbetslivet, så kan du sikta in dig på möjlighet att kunna jobba internationellt i framtiden. Med en så stor mängd människor i världen som talar arabiska samt den stora tillväxten i den arabiska världen just nu, är det stor efterfrågan på olika typer av arbetare som talar arabiska. Det finns många länkar mellan Sverige och den arabiska världen, skulle du till exempel kunna tänka dig att arbeta med internationella ledare inom energisektorn? Varför inte fokusera dina studier på arabiska för att fantastiska jobbmöjligheter ska öppnas upp för dig. 


Under årens lopp har det blivit allt viktigare att kunna tala arabiska. Liksom den asiatiska världen utvecklas arabisktalande länder också snabbt ekonomiskt. Många arabisktalande tycker att de har mer pengar än tidigare, vilket innebär att de inte vara letar efter produkter på din inhemska marknaden utan också efter den internationella marknaden. Att ha kunskaper i arabiska hjälper dig med att kunna marknadsföra dig själv till dessa potentiella kunder. Arabiska företag har ett problem med att marknadsföra sig för svenska konsumenter, detta eftersom de saknar kunskaper inom svenska. Därför letar många arabiska företag efter svenska invånare med kunskap om de båda språken. Det här kan vara din möjlighet att skilja dig från andra och göra dig mycket mer värdefull. Du kommer att upptäcka att tiden och pengar som läggs på att läsa arabiska blir en bra investering, och denna investering kommer att ge dig en god avkastning i framtiden. 

Privatlektioner i arabiska för så lite som 90 kr i timmen

Att lära sig prata arabiska är inte ett lätt uppdrag. Till att börja med är det ett annat alfabet än vi använder oss av i svenskan, som dessutom låter väldigt annorlunda. Varje av de 28 bokstäverna i det arabiska alfabetet har tre olika variationer beroende på var i ett ord bokstaven befinner sig. Uttalet kan också vara svårt att lära sig. Det är därför vi starkt rekommenderar en privatlärare. En privatlärare kan även hjälpa dig lära dig om islam om du vill, ramadan, bönen, profeten Muhammed och koranen är exempel på religiösa ämnen din arabiska lärare kommer kunna lära dig. Allt detta med en kvalificerad lärare kan du få för ett pris på ungefär 150 kr/h, vilket är ett väldigt bra pris jämfört med andra språkkurser och privatlärare som finns på marknaden!

Välj mellan många olika arabiska lärare

Snarare än att åka på en språkresa för att lära dig arabiska, vi bjuder vi in dig att tillförlita en av alla Superprof’s privatlärare. Det är viktigt att först få grepp om grunderna i språket hemma eller online, såsom att förstå skillnaden mellan klassisk arabiska och olika arabiska dialekter, att använda sig av arabiska lexikon eller kanske tillochmed införskaffa ett arabiskt tangentbord till din dator. Med en lärare kan du börja jobba på ditt uttal och din accent samt att jobba på ditt arabiska ordförråd. Målet? Att bli flytande i arabiska så fort som möjligt såklart! För detta så är det sant att online lektioner är väldigt effektiva för att lära sig så snabbt som möjligt. En privatlärare kan ge dig en specialgjord undervisning för just dig och dina mål så du kan nå dem så snabbt som möjligt. 

Ta det steget längre!

Superprof sätter dig i kontakt med kompetenta och lyhörda arabiska lärare som kommer kunna ge dig lektioner anpassade till den nivå du är på i arabiskan, vare sig du är nybörjare eller redan kan mycket finns det en lärare för dig. Dessa lärare hjälper dig navigera lärandet och språket på den nivån du behöver. De kan hjälpa dig genom att svara på frågor, ha genomgångar eller att förse dig med bra övningar som passar för din nivå. Arabiska är ett vackert språk som talas av många olika typer av människor över hela världen, och det bästa är att du kan börja lära dig arabiska idag! Ta en titt på vår selektion av privatlärare för att se vem som passar dig bäst. Alla lärare på Superprof har personliga profiler, de kommer där berätta allt ifrån tidigare erfarenheter till sin undervisningsmetod. Genom att läsa på dessa lärares profiler kan du jämföra deras pris och kunskaper med varandra. Tack vare detta kommer du att hitta den bästa läraren för dig. Alla lärare tar ut olika priser baserat på deras erfarenhet och förmågor, så du kan vara säker på att hitta en lärare som passar din budget. Efter den första lektionen kan man ibland känna att det inte var rätt. Som tur erbjuder de flesta av Superprofs lärare den första lektionen gratis, tack vare detta behöver du inte oroa dig för att betala för en hel kurs och sedan ångra detta beslut. Som du säkert förstått vid detta lag finns det knappt någon nackdel av att välja att använda sig av Superprof. Du är bara ett par klick bort från att köra igång din resa mot att kunna tala arabiska. 

Vad vill du lära dig?