Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Arabiska

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Arabiska
đŸ’» 394 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter arabiskakurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Arabiska! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 23 recensioner.

202 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 202 kr/h

2 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 2h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i arabiska enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Arabiska

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Arabiska.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Arabiska

5.0
Rama LĂ€rare i arabiska

Rama Àr en jÀttebra lÀrare. Engagerad, flexibel, kreativ och tÄlmodig Àr ord som jag tycker beskriver henne vÀldigt bra. Hon lyckas fÄnga upp intresse Àven om man lÀr sig nÄgot helt frÀmmande. Rekommenderar!

5.0
Christian LĂ€rare i arabiska

Strukturerad kurs med bra material! Jag har haft flera lektioner med Christian och jag tycker det Àr kanonbra. Han förklarar grammatiken pÄ ett sÀtt som gör det lÀtt att förstÄ och ser till att jag blir bra bÄde pÄ att lÀsa, skriva...

Daniel, För 4 mÄnader sedan

5.0
Christian LĂ€rare i arabiska

Jag har tagit flera lektioner och kommer absolut fortsÀtta med Christian. Det som Àr bra med Christian Àr att han Àr mÄn om tiden. Det betyder till exempel att istÀllet för att slösa dyrbar lektionstid pÄ att lÀra mig hur man memorerar...

Jac, För 6 mÄnader sedan

5.0
Christian LĂ€rare i arabiska

Mycket bra och engagerad lÀrare! Om man vill sÄ följer han upp Àven mellan lektionstillfÀllena och ser till att man gör sin lÀxa, vilket förmodligen Àr rÀtt unikt. Man mÀrker att han verkligen bryr sig om ens framsteg. Jag gillar ocksÄ...

Gustaf, För 7 mÄnader sedan

5.0
Bushra LĂ€rare i arabiska

Bushra Àr en vÀldigt duktig lÀrare, hon Àr ambitiös och hjÀlpsam, dessutom Àr hon vÀldigt trevlig. Rekommenderas varmt!

Henning, För 8 mÄnader sedan

Se alla vÄra kurser inom Arabiska

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Arabiska

Skaffa en privatlÀrare i arabiska för att lÀra dig eller bredda din kunskap!  

Är du ute efter att lĂ€ra dig arabiska?


Att lÀra sig arabiska Àr ett spÀnnande mÄl som lockar fler och fler mÀnniskor bÄde i Sverige och resten av vÀrlden. Det arabiska sprÄket finns in princip överallt pÄ hela planeten nuförtiden, dÄ den arabiska vÀrlden just nu upplever en stor ekonomisk tillvÀxt. Att bli flytande i arabiska Àr en fantastisk ambition att ha, men hur lÀtt Àr det egentligen att lÀra sig arabiska? SjÀlvklart Àr det möjligt att lÀra dig arabiska i din moské, i universitet eller en specialiserad sprÄkskola. Men för att lÀra sig tala arabiska snabbare, bör du vÀnda dig till en privatlÀrare i arabiska för att kunna lÀra dig i bekvÀmhligheten av ditt eget hem!

 


Att lÀra sig sprÄk: vikten av arabiska i vÄr vÀrld

 

Inom det nationella utbildningssystemet Àr det svÄrt att hitta bra arabiska undervisning. Det arabiska sprÄket som kurs Àr relativt ovanlig jÀmfört med andra sprÄk som spanska, tyska och franska. Trots detta bor det över 400 000 mÀnniskor i Sverige som talar arabiska. SÄ hur gÄr du tillvÀga för att lÀra dig arabiska eller förbÀttra din nuvarande kunskap? Naturligtvis tycker vi att anlita en arabiska lÀrare Àr det bÀsta lösningen, eftersom det Àr det ideala sÀttet att lÀra sig arabiska snabbt och pÄ en hög nivÄ. Genom att lÀra dig arabiska kommer du ocksÄ fÄ upp ögonen för den kulturella effekten som det arabiska sprÄket har över vÀrlden.

Under de senaste Ären har andelen arabiska invandrar till Europa ökat. Arabiska har sitt ursprung i den antika vÀrlden. Att lÀra sig arabiska hÀr har möjligheten till att öppna en dörr till deras otroliga dröm kulturarv. Du kommer ocksÄ att ha möjlighet att kommunicera med mÄnga nya mÀnniskor som inte nödvÀndigtvis pratar svenska eller engelska. Att fÄ ta del av en annan kultur Àr en fantastisk upplevelse som fler borde göra. Genom att ha en privatlÀrare med kopplingar till det arabiska vÀrlden kommer du inte bara fÄ lÀra dig sprÄket utan ocksÄ fÄ ta del av kulturen.

Arabiska: koranens heliga sprÄk

 

Vare sig det Àr genom att resa, en sprÄkskola eller en privatlÀrare sÄ borde sÄ definitivt ge dig sjÀlv chansen att lÀra dig klassisk arabiska. Den klassiska arabiskan skiljer sig frÄn de olika dialekterna som Àr utgreningar frÄn klassisk arabiska (marockanska, egyptisk etc.). Klassisk arabiska kÀnnetecknas framförallt genom hur universellt det Àr, det Àr den moderna standarden av sprÄket som förenar alla som talar arabiska pÄ jorden. Vi hittar de tidigaste spÄren av klassisk arabiska ungefÀr 4000 f.Kr. Enligt legenden, anvÀnde profeten Muhammad detta sprÄk för att ta emot guds budskap. PÄ grund av detta anses dÀrför arabiska och mer specifikt klassisk arabiska som muslimernas heliga sprÄk. Koranen Àr Àven skriven i klassisk arabiska. Ett sÄ gammalt sprÄk har fortfarande stor influens pÄ dagens vÀrld och dÀrför Àr det en bra idé att lÀra dig sprÄket. Det bÀsta sÀttet Àr med en kvalificerad privatlÀrare som Àr anpassad efter dina behov. En privatlÀrare kan hjÀlpa dig med hela processen att lÀra dig arabiska, som till exempel att lÀra dig det arabiska alfabetet, att tala sprÄket, att lÀra dig om islam och Koranen, att lÀra dig olika dialekter, grammatik och att skriva texter. 

 


Arabiska Àr ett av de mest talade sprÄken i vÀrlden

 

Det Àr estimerat att nÀstan 300 miljoner mÀnniskor vÀrlden över har arabiska som modersmÄl. Om vi Ä andra sidan rÀknar med alla mÀnniskor som kan lÀsa klassisk arabiska, sÄ nÄr vi över 1 miljard mÀnniskor över hela vÀrlden. Med 400 000 som talar sprÄket hÀr i Sverige och mÄnga fler kring vÀrlden, sÄ har du mÄnga mÀnniskor att öva och anvÀnda din arabiska med! Detta Àr en stor anledning till varför mÄnga mÀnniskor tycker att man ska ha möjlighet att lÀra sig det arabiska sprÄket och om dess kultur i skolan. Men till dess att det blir mer standard att lÀra sig arabiska i skolan, sÄ Àr det bÀsta alternativet en privatlÀrare. Detta kommer leda till att du fÄr en bred kunskap i det arabiska sprÄket, bÄde i konversation och i skrift.  

 


LÀr dig arabiska för att arbeta med den arabiska vÀrlden!

 

Genom att hitta en bra sprÄklÀrare medan du gÄr i skolan, universitet eller i arbetslivet, sÄ kan du sikta in dig pÄ möjlighet att kunna jobba internationellt i framtiden. Med en sÄ stor mÀngd mÀnniskor i vÀrlden som talar arabiska samt den stora tillvÀxten i den arabiska vÀrlden just nu, Àr det stor efterfrÄgan pÄ olika typer av arbetare som talar arabiska. Det finns mÄnga lÀnkar mellan Sverige och den arabiska vÀrlden, skulle du till exempel kunna tÀnka dig att arbeta med internationella ledare inom energisektorn? Varför inte fokusera dina studier pÄ arabiska för att fantastiska jobbmöjligheter ska öppnas upp för dig. 

Under Ärens lopp har det blivit allt viktigare att kunna tala arabiska. Liksom den asiatiska vÀrlden utvecklas arabisktalande lÀnder ocksÄ snabbt ekonomiskt. MÄnga arabisktalande tycker att de har mer pengar Àn tidigare, vilket innebÀr att de inte vara letar efter produkter pÄ din inhemska marknaden utan ocksÄ efter den internationella marknaden. Att ha kunskaper i arabiska hjÀlper dig med att kunna marknadsföra dig sjÀlv till dessa potentiella kunder. Arabiska företag har ett problem med att marknadsföra sig för svenska konsumenter, detta eftersom de saknar kunskaper inom svenska. DÀrför letar mÄnga arabiska företag efter svenska invÄnare med kunskap om de bÄda sprÄken. Det hÀr kan vara din möjlighet att skilja dig frÄn andra och göra dig mycket mer vÀrdefull. Du kommer att upptÀcka att tiden och pengar som lÀggs pÄ att lÀsa arabiska blir en bra investering, och denna investering kommer att ge dig en god avkastning i framtiden. 

 


Privatlektioner i arabiska för sÄ lite som 90 kr i timmen

 

Att lÀra sig prata arabiska Àr inte ett lÀtt uppdrag. Till att börja med Àr det ett annat alfabet Àn vi anvÀnder oss av i svenskan, som dessutom lÄter vÀldigt annorlunda. Varje av de 28 bokstÀverna i det arabiska alfabetet har tre olika variationer beroende pÄ var i ett ord bokstaven befinner sig. Uttalet kan ocksÄ vara svÄrt att lÀra sig. Det Àr dÀrför vi starkt rekommenderar en privatlÀrare. En privatlÀrare kan Àven hjÀlpa dig lÀra dig om islam om du vill, ramadan, bönen, profeten Muhammed och koranen Àr exempel pÄ religiösa Àmnen din arabiska lÀrare kommer kunna lÀra dig. Allt detta med en kvalificerad lÀrare kan du fÄ för ett pris pÄ ungefÀr 150 kr/h, vilket Àr ett vÀldigt bra pris jÀmfört med andra sprÄkkurser och privatlÀrare som finns pÄ marknaden!

 

VÀlj mellan mÄnga olika arabiska lÀrare

 

Snarare Ă€n att Ă„ka pĂ„ en sprĂ„kresa för att lĂ€ra dig arabiska, vi bjuder vi in dig att tillförlita en av alla Superprof’s privatlĂ€rare. Det Ă€r viktigt att först fĂ„ grepp om grunderna i sprĂ„ket hemma eller online, sĂ„som att förstĂ„ skillnaden mellan klassisk arabiska och olika arabiska dialekter, att anvĂ€nda sig av arabiska lexikon eller kanske tillochmed införskaffa ett arabiskt tangentbord till din dator. Med en lĂ€rare kan du börja jobba pĂ„ ditt uttal och din accent samt att jobba pĂ„ ditt arabiska ordförrĂ„d. MĂ„let? Att bli flytande i arabiska sĂ„ fort som möjligt sĂ„klart! För detta sĂ„ Ă€r det sant att online lektioner Ă€r vĂ€ldigt effektiva för att lĂ€ra sig sĂ„ snabbt som möjligt. En privatlĂ€rare kan ge dig en specialgjord undervisning för just dig och dina mĂ„l sĂ„ du kan nĂ„ dem sĂ„ snabbt som möjligt. 


Ta det steget lÀngre!

 

Superprof sÀtter dig i kontakt med kompetenta och lyhörda arabiska lÀrare som kommer kunna ge dig lektioner anpassade till den nivÄ du Àr pÄ i arabiskan, vare sig du Àr nybörjare eller redan kan mycket finns det en lÀrare för dig. Dessa lÀrare hjÀlper dig navigera lÀrandet och sprÄket pÄ den nivÄn du behöver. De kan hjÀlpa dig genom att svara pÄ frÄgor, ha genomgÄngar eller att förse dig med bra övningar som passar för din nivÄ. Arabiska Àr ett vackert sprÄk som talas av mÄnga olika typer av mÀnniskor över hela vÀrlden, och det bÀsta Àr att du kan börja lÀra dig arabiska idag! Ta en titt pÄ vÄr selektion av privatlÀrare för att se vem som passar dig bÀst. Alla lÀrare pÄ Superprof har personliga profiler, de kommer dÀr berÀtta allt ifrÄn tidigare erfarenheter till sin undervisningsmetod. Genom att lÀsa pÄ dessa lÀrares profiler kan du jÀmföra deras pris och kunskaper med varandra. Tack vare detta kommer du att hitta den bÀsta lÀraren för dig. Alla lÀrare tar ut olika priser baserat pÄ deras erfarenhet och förmÄgor, sÄ du kan vara sÀker pÄ att hitta en lÀrare som passar din budget. Efter den första lektionen kan man ibland kÀnna att det inte var rÀtt. Som tur erbjuder de flesta av Superprofs lÀrare den första lektionen gratis, tack vare detta behöver du inte oroa dig för att betala för en hel kurs och sedan Ängra detta beslut. Som du sÀkert förstÄtt vid detta lag finns det knappt nÄgon nackdel av att vÀlja att anvÀnda sig av Superprof. Du Àr bara ett par klick bort frÄn att köra igÄng din resa mot att kunna tala arabiska. 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Arabiska?

Genomsnittspriset för en kurs i Arabiska Ă€r 202 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Arabiska?

Arabiska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Arabiska!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i arabiska erbjuder kurser inom

Arabiska online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Arabiska  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Arabiska?

394 lĂ€rare inom Arabiska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 394 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Arabiskal mottagit?

Bland 23 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.