Utmärkt
recensioner på

Stockholms musikaliska sångpedagoger:

Se fler lärare

4.9 /5

Hitta en sånglärare i sång med ett genomsnitt på 4.9 stjärnor och över 9 recension(er).

350 kr/h

Bra priser: 95% av sånglärarna erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset är 350kr/h.

5 h

Snabba och duktiga! Våra sångpedagoger svarar vanligtvis inom 5h.

Det har aldrig varit enklare att boka
privatlektioner i sång i Stockholm

2. Planera din sångträning

Du kan planlägga din kurs tillsammans med din lärare när din kursförfrågan har blivit accepterad. Alla sångkurser är unika och anpassas till din nivå!

3. Upptäck ännu fler möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare och mentorer. Förutom sång och röstcoacher kan du också upptäcka din nästa hobby.

FAQ

🎤 Hur kan du hitta en lärare i sång i Stockholm?

🎶 Är du intresserad av att ta sånglektion?

 

💌  På Superprof har vi just nu 24 sångmentor som erbjuder undervisning i Stockholm.

 

💬  Våra meddelande-tjänster ger dig möjligheten att få kontakt med de olika lärare i sång som finns registrerade på vår hemsida.

 

 

👌  När din förfrågan har blivit godkänd, kan du börja din första sångkurs med din mentor.

 

👀  Se alla annonserna for våra lärare i sång i din stad.

👨‍🎤 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att lära ut privata sånglektioner i Stockholm och närområdet?

✨  Det finns just nu 24 sånglärare som erbjuder sångkurser i Stockholm och i området.

 

Ta en titt på lärarens lärarannonser och väljden sånglärare som passer dina behov. På Superprof, har vi sånglärare i alla musikgenrer: jazz, klassisk musik, pop, rock...

 

Välj din sångkurs bland flera än 24 lärare.

💻 Hur kan du ta lektioner online?

Visste du om att du kan ta sånglektioner online?

 

På Superprof erbjuder många lärare sina lektioner online. Cirka 80% av våra lärare på vår plattform ger Sång lektioner online.

 

För att hitta tillgängliga lektioner, välj “webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder kurser online i ditt valda ämne.

 

Onlinekurser via webbkamera ger dig fler möjligheter när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din sång inte behöver resa onödiga sträcker.

 

Boka en onlinekurs med en sångpedagog idag på Superprof!

💸 Vilket pris tar en lärare i sång för en sånglektion i Stockholm?

I genomsnitt tar en sånglärare 350kr för en privatkurs i sång i Stockholm.

Priset för en sånglektion varierar pga:

 • sånglärarens erfarenhet
 • området/staden där sånglektionen tar plats (online eller hemma hos eleven)
 • hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
 • målet med din sångkurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs instruktörer bjuder på första kursen.

Se alla kostnader för sånglärare i ditt område.

😊 Varför inte starta ta sånglektioner, i Stockholm?

Vi har hjälpt hundratals av medlemmar att sjunga bättre med hjälp av våra lärare i sång

 

Alla våra sånglektioner med en kompetent tutor ger dig möjligheten att sjunga fantastiskt på nolltid.

 

Dra nytta av vår sökmotor och hitta den bästa läraren nära dig! Vi har för tillfället 24 coacher i Stockholm.

 

 

Vill du boka sångkurs i Stockholm?

Se alla våra lärare för privatlektioner i sång

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din musikaliska talang med hjälp av en sångpedagog i Stockholm från Superprof

Stockholmare: Ta första steget mot en kreativ framtid med hjälp av en privatlärare på Superprof! 

Att lära sig om musiken är något som bidrar till och även skapar ett mer kreativt liv -- musiken är något som alla runt om i världen kan njuta av, oavsett vad man talar för språk. Beroende på vad man har för musiksmak finns det alltid någon genre för alla där ute, oavsett om det är blues, jazz, rock, country, pop, eller även klassiskt. Om du har någonsin varit intresserad av att lära dig att sjunga, och allt som detta innebär, ska du komma i kontakt med en privatlärare idag för att börja dina sånglektioner! Det är hur lätt som helst, och dessutom är det roligt också. 

 

Varför ska man lära sig att sjunga? 

Du som är intresserad av musiken i helhet kan ta nytta av att veta hur man sjunger, speciellt när det kommer till de specifika tekniker och koncept som är viktiga att kunna. Om du redan är en musiker och vill fördjupa dina färdigheter funkar det också för dig att ta hjälp av en privatlärare inom sång. När man lär sig att sjunga kommer man längre inom de musikaliska baskunskaperna; det vill säga att det bidrar till att man kan lätt förstå flera musikaliska texter, stilar, och genrer när man utvecklar sin sångförmåga. 

 

Genom sånglektioner kommer du fördjupa din förståelse av vad du har för styrkor och svagheter som musiker. Sjunger du alltid för högt eller kanske alltid för lågt? Missar du en not eller är det en ton som känns bara för jobbigt att kunna nå? Vet du inte hur du ska göra med din röst för att det ska kunna låta som du behöver? Att lära dig mer om hur man sjunger på ett korrekt och tekniskt sätt kommer du utveckla dina färdigheter så att du kan kunna sjunga på exakt det sättet som du vill!

 

Sånglektioner leder till att du har mer koll på ditt sång område, vad din tonhöjd är, hur du kan styra din volym, hur du ska utföra vissa nyanser av en låt, och dessutom hur du ska undvika att skada din röst. Det är viktigt att man vet hur man ska ta hand om sin instrument, hur man ska använda den på rätt sätt, och vad som är bra att inte göra när man sjunger också. Allt detta bidrar till att man har en omfattande idé av hur det går till att sjunga på ett bra och smart sätt. 

 

Fördel med att ha musik i livet - hur bidrar musikaliska kunskaper till ett bättre liv?

Utöver att det finns många musikaliska fördelar till att lära sig att sjunga, så finns det också fördelar som bidrar till livet på en större skala. Här kommer bara några av dem:


 • Bättre fysiskt hälsa. Många olika studier har visat att när man lär sig musiken så bidrar detta till en bättre hälsa. Man kan sänka sitt blodtryck, minska stressnivåer och även reducera ångest. Dessutom förstärker man sitt immunologiska system, vilket gör att man blir mer resistent mot virus. 

 

 • Bättre mentalt hälsa. Musiken är något som man kan spela i vilken ålder som helst, vare sig du är ung eller gammal kan du lära dig något nytt inom musiken. Den håller hjärnan aktiv, och försvarar den från minnesrelaterade sjukdomar såsom Alzheimers eller demens. Ytterligare är musiken bra för att hjälpa med depression; det är ett bra sätt att koppla av och ha egentid med något som stimulerar hjärnan till att vara fritänkande och kreativ. 


 • Gör dig smartare. Det är sant! När man lär sig musikteori utvecklar man sina kognitiva funktioner: man får ett bättre minne, verbal flyt, och även förbättrar sina informationshantering färdigheter. 


 • Förbättrar ditt sociala liv. Man blir en del av något större när man fördjupar sig i den musikaliska världen. I och med att musiken oftast spelas med några andra personer (självklart kan man spela musik själv också) kan man ta möjligheten att skapa nya relationer med de andra som också är musiker. Detta gör att man får starkare band mellan många nya och olika personer som kan bidra positivt till ditt sociala liv. 

 

 • Förstärker självförtroendet. Att kunna spela ett instrument eller sjunga framför en livepublik (vare sig detta är en familjemedlem eller hundratals främlingar) kan göra så att ens självkänsla är starkare och mer grundat i vem man är. Det kan hjälpa att definiera sin personlighet och utveckla vissa delar av sig själv som man kanske inte har gjort innan, vilket gör att man blir mer säker på vem man är. 


 • Tränar disciplin och tålamod. Vissa saker tar lång tid att kunna göra på ett bra sätt, och musiken är definitivt en av dem. Genom att lära dig att spela ett instrument eller att sjunga så kommer dina förmågor att vara disciplinerad och tålmodig utvecklas eftersom det krävs mycket övning för att komma in i dina musikaliska talanger. 


 • Man blir mer ansvarsfull. Instrument är ömtåliga, och kräver att man är försiktig med att ta hand om dem. Samtidigt måste man ta på sig mycket ansvar för att öva på egen hand om man vill nå sina mål inom musiken. Detta gör att man blir mer ansvarig som person i helhet. 

 

Hur fungerar en privatlektion? Hur kommer man igång? 

Det viktiga med att lära sig en ny förmåga är att man känner sig helt bekväm med processen; det bästa stället att börja på är nog med att hitta den bästa läraren för just dig och dina behov. På Superprof har det samlats alla de bästa sånglärare som är tillgängliga i Stockholm för dig som vill ta privatlektioner. 

 

Du börjar med att gå igenom profilerna som finns uppe på sajten. Det går att söka efter din egen kunskapsnivå, så till exempel om du är ny till musikens värld går det lätt att söka på ‘nybörjare’. På det sättet kan du vara säker på att de lärare du hittar har erfarenhet av att lära ut till nybörjare och kan hjälpa dig på ett produktivt sätt. Inne på varje lärares profil står det lite information om vem hen är: vad för undervisningsmetoder de har, vad för utbildning de har gått igenom, vart de befinner sig, hur ofta de är tillgängliga för lektioner, och även var de erbjuder att ha lektionerna (hemma hos sig, hos dig, eller även på en neutral plats). Allt detta kan du använda när du fattar ett beslut om vem som passar dig bäst. Det är viktigt att det känns bra med läraren, så ta din tid på dig för att kolla igenom och se vad för egenskaper är viktiga för dig. 

 

Efter att du har läst igenom de profilerna som verkar bäst för dig är det bara att sedan skicka ut ett meddelande till den du vill börja dina lektioner med. Tillsammans i chatten tar ni reda på hur ni ska gå vidare och vad som är viktigt att veta innan ni börjar! 

 

Beroende på vad för sorts elev du är (till exempel om du är en visuell person och gillar att kolla på videor när du lär dig) är det bra att din lärare vet detta om dig. I detta fall kan hen hitta det bästa materialet för dig att kunna ta nytta av under er tid tillsammans. Det är viktigt att man har öppen kontakt med sin lärare under lektionens gång om det är något som du tycker ska ändras eller förbättras, så att du kan alltid ha de bästa förutsättningar att vara framgångsrik!

 

Börja direkt!

I Stockholm just nu är det många tillgängliga lärare som är här för just dig och sugna på att börja din musikaliska resa med dig! De flesta lärare erbjuder en timmes privatlektion för runt 350 kr, men det finns också vissa som tar lite mer och vissa som tar lite mindre än detta belopp. Dessutom erbjuder många lärare den första lektionen helt kostnadsfritt! 

 

Många av lärarna på Superprof jobbar professionellt med musiken antingen som sångare eller musiker, vilket betyder att du får hjälp av personer som är både bekväma med och erfarna inom sina färdigheter. På grund av att de är experta inom sina området betyder att du som deras elev kommer kunna få exklusiv tillgång till resurser som du kanske inte hade kunnat hitta innan, till exempel texter eller videor som är personliga till lärarna. Detta kan bidra till att din utbildning blir mer personlig och skräddarsydd till just dina önskemål och drömmar. 

 

Ytterligare på Superprof kan du ta hjälp av några recensioner som har skrivits av tidigare elever som har varit nöjda med sina upplevelser och ville dela med sig! Detta kan vara lönsamt att kolla på om du vill veta vad andra har tyckt om processen och lite mer om hur det går till. De flesta lärare svarar dina meddelanden inom 2 timmar, så om du är sugen på att börja med dina lektioner snabbt kan du absolut göra det! 

 

Privatlektioner med en erfaren lärare på Superprof är här för dig som vill gå längre inom musiken, och utveckla dina färdigheter på ett djupare sätt. Varför tveka? Kom igång idag och ta hjälp av en lärare som är sugen på att dela med sig sina erfarenheter och kunskaper! 

Vad vill du lära dig?