Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Våra fantastiska lärare i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 8 omdömen.

376 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 376kr/timmen

8 h

Snabba och duktiga! Våra pianolärare svarar vanligtvis inom 8h

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 I vilket område i Stockholm kan du hitta en privatlärare i piano?

Är du intresserad av att boka en pianokurs?

 

På Superprof har vi just nu 25 pianolärare som erbjuder kurser i Stockholm.

 

En meddelande-tjänst finns tillgänglig för att göra det enklare för dig att kontakta de lärare i piano som erbjuder privatlektioner i piano på Superprof.

 

När din förfrågan har blivit accepterad, kan du starta din första kurs i piano med din lärare.

 

Se alla annonserna for våra pianolärare i närheten av dig.

👨🏼‍⚖ Hur många pianolärare erbjuder just nu pianokurser i närheten av dig?

Det finns just nu 25 pianolärare som erbjuder pianokurser i Stockholm och i området.

 

För att hitta en privatlärare i piano, läs deras beskrivning för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra pianolärare erbjuder kurser i alla olika musikgenrer, t.ex klassisk musik, jazz och pop.

 

Välj din kurs bland flera än 25 lärare i piano.

💻 Är det möjligt att ta piano kurser online?

Visste du om att du kan ta pianolektioner online?

 

På Superprof erbjuder många privatlärare sina kurser online. Cirka 80% av våra instruktörer på vår plattform erbjuder Piano via Skype.

 

Online-kurser via webbkamera ger dig fler fördelar när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din instruktör inte behöver resa onödiga sträcker.

 

För att hitta tillgängliga pianolärare som erbjuder , välj "webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder piano kurser online.

 

Välj din privatkurs i piano online bland fler än 25 lärare.

💸 Vilket pris tar en privatlärare för en pianolektion i Stockholm?

I genomsnitt tar en lärare i piano 376kr för en privatkurs i piano i Stockholm.

 

Priset för en pianolektion varierar pga:

 

 • lärarens erfarenhet
 • området/staden där pianolektionen tar plats (via webbkamera eller hemma hos eleven)
 • hur ofta du tar pianolektioner och längden på lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?
 •  

97% av Superprofs instruktörer erbjuder den första kursen gratis.

 

Se alla priserna för pianolärare i ditt område.

🎧 Vilken utrustning är nödvändig for att börja med piano?

Första steget är uppenbart, du behöver ha tillgång till ett piano.

 

Kostnaden av ett piano kan ibland vara chockerande för nya elever. Om detta gäller dig bör du låna ett piano, för att öva med fram till att du är redo att köpa ditt eget piano.

 

Beroende på vilken genre du vill spela, borde du också skaffa:

 

 • böcker och appar som du kan öva med hemma
 • ett midi-piano
 • en metronome
 • pianopall
 • en kraft pedal

 

Vissa piano tillbehör är inte nödvändiga för att du ska kunna spela piano. Fråga gärna din pianolärare omvägledning om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa pianokurs bland fler än 25 lärare i piano.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta den pianolärare Stockholm som passar dig allra bäst

Det var den stora Glenn Gould som sa att akten att spela piano i sig var ganska simpel, men det tar år och år av träning för att bemästra instrumentet. Tänk på det när du ska lära dig ett nytt instrument. Pianot kräver att du lägger ner tid och engagemang dagligen, speciellt om du drömmer om en storartad karriär som solo pianist eller kanske Symphony pianist.


Självklart är det ingen som säger att du måste spela piano professionellt, kanske vill du spela bara för kul, eller för att underhålla familj och vänner. Att lära sig läsa och spela kända mästerverk så som de ska spelas och njutas av så är det viktigt att du har en bra lärare i musik teori och teknik.

 

Att lära sig spela pianot kan ha många fördelar. Förutom att de kan öka din sensitivitet och intelligens så förbättrar det även din precision och fysiska abilitet.

 

Att lära sig spela pianot eller keyboarden har visat sig ha många fördelar:

 

 • Pianot hjälper dig med koncentrationen och minnet. Att öva på dina pianokunskaper hjälper att minska risken för Alzheimers.

 • Att lära sig spela pianot som ung minskar symtomen för dyslexi

 • Pianot har en lugnande effekt och kan lugna ner hyperaktiva barn

 • Du förbättrar även dina sociala kunskaper, om du till exempel går med i en musikgrupp

 • Ta piano lektioner i Stockholm


  Det finns flera musikskolor i Stockholm, några av dem är:

 • Kulturskolan Stockholm

 • Yamaha Musikskola

 • Musikskolan Immanuel

 • Musikskolan Lilla Akademin

 • Popskolan

 • Kungliga Musikhögskolan

 

Det finns även musik program på vissa skolor, i vissa fall redan från lågstadiet men vanligast
är att du kan välja musikklass från årskurs 6.

Stockholm – Framgångs historia i piano

Två av Sveriges största pianister och kompositörer kommer ifrån Stockholm. Du kanske har hört talas om Robert Wells? Han studerade musik på Adolf Fredriks musikklasser och sedan på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han har spelat med andra stora folkkära Svenska artister men också med artister som Celine Dion. Han har nu sin egen show - Rapsody in Rock, den har setts av mer än 1,5 miljoner åskådare i bara Sverige. Han har spelat på platser som Royal Albert Hall i Storbritannien, vunnit priser i Kina, och varit den officiella OS kompositören vid OS i Peking .

 

Även hans musiker kollega Anders Berglund har haft stora framgångar, men han studerade inte vid någon musikskola, utan precis som ni kanske kommer att göra så studerade han med privatlärare hemma redan från 6 års ålder. Du kanske tycker musik teori låter tråkigt men om du ska ha en riktig chans att bli något stort så är det nästan ett måste att lära sig samtidigt som du söker efter en piano lärare. Privata lektioner utgår från ditt eller lärarens hem och fungerar lika bra för vuxna som för barn. Det är aldrig försent!

Film och TV

Många klassiska verk kan höras i bakgrunden i frekvenser på filmer och på tv men visste du
att det finns flera stora Hollywood kändisar som faktiskt spelar piano själva i både film och
på TV. Flera av dem komponerar även musiken själva. Vi vet säkert alla att Benny Andersson spelar pianot, men han komponerar även musiken till flera musikaler (Som han skrivit tillsammans med sin kollega Björn Ulvaeus) som Chess, Kristina från Duvemåla och Mamma mia! Som nu även blivit till film så som Mamma Mia! Och Mamma Mia, here we go again!


Robert Downey Jr (Iron man) kan ofta ses spela på pianot i tv serien Ally Mcbeal där han medverkade i flera år. Clint Eastwood är en skicklig pianist, han skriver ofta själv musiken till de filmer han dirigerar. Kommer du ihåg bar scenen i Pretty Woman där Richard Gere´s rollfigur sitter vid pianot och spelar? Det var faktiskt Richard som spelade och han hade även skrivit stycket själv.


Jamie Foxx har tagit lektioner sedan han var fem år gammal och det kom verkligen till nytta då han spelade rollen som Ray Charles i filmen Ray. Precis som Clint Eastwood så är Charlie Chaplin en skicklig pianist som skrev musiken till de filmer han medverkade i. Dr Fraser? Japp, Kelsey Grammer är också en pianist och sågs ofta sågs klinkandes på pianot i TV serien med samma namn.


Dustin Hoffman höll nästa inte på att bli en skådespelare, han studerade till klassisk pianist. Till och med President Nixon spelade pianot och skrev sina egna musikstycken.


Pianot är något för alla. För alla åldersgrupper, för drömmare, för tänkare, för yrkesmänniskor, för barn, för de som vill ha kul och för de som vill prova något nytt!

Piano lektioner i Stockholm – Hitta din lärare

Många kanske försöker lära sig spela pianot genom att kolla på Youtube, eller göra en sökning online och visst kan man påbörja sin instrumentala resa på egen hand med hjälp av World Wide Web men att lära sig spela piano är inte bara en video och så är du där. Nej, du måste fortfarande lära dig rätt fingerteknik bland annat. Rätt fingerteknik är något som en privat lärare kan visa dig. Du kan ofta hitta piano lektioner online, gratis eller för nästan ingenting. Men för att verkligen lära sig grunderna i teori och piano lära så är ingenting så effektivt som lektioner från en erfaren lärare. Undersök piano lektioner på Superprof och kontakta en av de 18 lärarna som finns tillgängliga i Stockholms området. Du kommer inte ångra dig! De kan skräddarsy dina lektioner utifrån vad du behöver, samtidigt som du får förstahandshjälp i att lära dig läsa noter, finslipa din teknik med mera.

 

Med Superprof är oftast första lektionen gratis, en chans för dig att prova på. Varje lärare på Superprof ger en kort presentation med en bild, tidigare erfarenheter, kvalifikationer, timtaxa och referenser från tidigare och nuvarande studenter. Hitta läraren för dig och ge dig ut på ett instrumentalt äventyr, vem vet kanske är det du som i framtiden sitter där med strålkastaren på dig och spelar för ett fullsatt Royal Albert Hall!

 

Vad vill du lära dig?