Utmärkt
recensioner på

Alla våra privatlärare för pianokurser i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Våra pianolärare i Stockholm har ett snittbetyg på 5.0/5 baserat på 13 omdömen.

418 kr/h

Bra priser: 95% av pianolärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en pianokurs är 418kr/timmen

8 h

Få kontakt snabbt! Våra pianolärare i Stockholm svarar vanligtvis inom 8h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig piano
i Stockholm!

2. Planera din pianoundervisning

Kontakta din pianolärare! Du kommer att få din lärares kontaktinfo när din pianokursförfrågan godkänns.

3. Upptäck nya elever och möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

🎹 Var kan jag boka pianokurs i Stockholm?

Är du intresserad av att boka pianolektioner? På Superprof finns 37 tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder kurser i Stockholm.

 

Våran meddelande-tjänst ger dig möjligheten att komma i kontakt med alla privatlärare i piano som finns registrerade på vår hemsida. När din kursförfrågan har blivit godkänd, kan du starta din första kurs i piano med din privatlärare.

 

Se alla annonserna for våra pianolärare i din stad.

🎵 Hur många privatlärare erbjuder just nu privatlektioner i piano i Stockholm?

Just nu erbjuder 37 privatlärare pianolektioner i Stockholm.

 

För att hitta privatlektioner i piano kan du läsa våra privatlärares annonser för alla detaljer om innehållet i pianolektionerna.

 

Välj bland fler än 37 privatlärare för att boka din pianokurs!

💻 Är det möjligt att få pianoundervisning på nätet?

På Superprof erbjuder många privatlärare i piano sina lektioner online. De flesta av våra instruktörer på vår plattform ger privata pianokurser via videosamtal.

 

Att ta kurser online ger dig fler möjligheter att vara flexibel med dina pianolektioner. Dessutom blir priset ofta billigare eftersom din instruktör inte behöver resa.

 

För att hitta tillgängliga privatlärare i piano som erbjuder sina lektioner online välj "webbkamera” i sökfältet.

 

Välj din pianokurs online bland fler än 37 lärarprofiler.

💸 Hur mycket kostar en pianolärare i Stockholm?

I genomsnitt tar en pianolärare 418kr för en pianolektion i Stockholm.

 

Priset avgörs av olika faktorer:

  • Din lärares erfarenhet och utbildning.
  • Var pianolektionen äger rum, via nätet eller hemma hos eleven eller läraren läraren eller eleven  i Stockholm.
  • Hur ofta du tar pianolektioner och lektionens längd.
  • Målsättningen och din nivå. Till exempel: bokar du privatlektionerna för att din barn ska lära sig spela piano, eller har du spelat länge och vill utveklas vidare?

97% av Superprofs musiklärare ger första lektionen gratis.

 

Se samtliga priser för lärare i piano i Stockholm.

🎧 Vad krävs för att börja ta pianokurser med en privatlärare?

Till och börja med behöver du skaffa dig ett piano.

 

Kostnaden för ett piano kan ibland vara dyrt för nybörjare. Om detta gäller dig så kan du få ett billigt piano i andra hand eller ett enklare keyboard, för att öva med fram till att du är redo att investera i ditt eget piano.

 

Beroende på vilken typ av pianomusik du vill spela, borde du också köpa:

  • böcker och appar som du kan öva med hemma
  • ett midi-piano
  • en metronome
  • pianopall
  • en kraftpedal

Fråga gärna din pianolärare områd om vilka tillbehör som kan vara viktiga för dig.

 

Välj din nästa kurs bland fler än 37 lärare i piano.

Vill du lära dig piano i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av pianolärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta den pianolärare i Stockholm som passar dig allra bäst

Börja en pianokurs i Stockholm

Önskar du att du kunde spela piano? Det enda som står emellan dig och din dröm är ett beslut! Varför inte ta det beslutet idag? Alla skickliga pianister har tagit lektioner och sedan övat intensivt.

Det finns ingen hemlighet, du kommer att lyckas minst lika bra som alla andra pianister så länge du är villig att jobba hårt! Pianot är utan tvekan ett av världens mest populära instrument. Vilket är anledningen till pianoskolan i Stockholms populäritet.

Du kommer med andra ord inte ha några svårigheter att hitta en pianokurs i Stockholm. Pianoundervisning sker på musikskolor, studieförbund eller via sajter som Superprof. Hos oss hittar du många härliga pianolärare i Stockholm, allt du behöver göra är att boka din favorit! 

Nedan går vi igenom allt du behöver veta om världens bästa instrument och hur du kommer igång med pianolektioner i Stockholm!

Varför är det bra att lära sig piano?

Låt oss ta en titt på fördelarna med att ta en pianokurs i Stockholm. För det första lindrar och förebygger pianot, liksom många musikinstrument, stress och ångest. Du behöver inte ens spela en lugn och avkopplande låt, stresslindringen kommer från själva spelandet.

När du är fullt fokuserad på motoriken i dina fingrar, tonerna du hör och pedalerna du manövrerar försvinner allt annat. Att spela piano är något av det roligaste och mest stimulerande man kan göra, speciellt för den mentala hälsan.

Det bästa av allt är att man inte behöver vara proffs på piano för att dra nytta av fördelarna. Tillfredställelsen infinner sig dag ett! Det finns mängder med andra fördelar.

Visste du att du automatiskt förbättrar ditt ordförråd och andra färdigheter när du lär dig spela piano? Musik främjar hjärnhälsan generellt, vilket kommer hjälpa dig både i skolan och på jobbet!

Oavsett om det är piano, gitarr eller trummor du väljer, finns det många fördelar med att lära sig ett musikinstrument. Har du redan tagit pianolektioner i Stockholm ett tag? Då vet du precis vad vi snackar om! 

Är det svårt att bli duktig på piano?

Det är naturligtvis inte lätt att lära sig spela piano. Men, det är egentligen inte särskilt svårt heller! Sanningen är att processen är riktigt trevligt om man har ett genuint intresse. Det största hotet för din pianokarriär är att du slutar öva.

Vi säger inte att du kommer kunna spela klassiska mästerverk direkt, men det tar inte särskilt lång tid att lära sig grunderna, som att spela ackord. Man kan ha nog så roligt bara genom att kompa andra!

Om du redan spelar piano men vill bli bättre är det nödvändigt att ta avancerade pianolektioner, öva varje dag och gärna lära dig läsa noter.

Det kan ta flera år av pianoundervisning för att bli skicklig och i de tidiga stadierna kan det definitivt kännas frustrerande. Man måste lära sig att glädjas över de små framstegen och tänka långsiktigt! 

Måste man ha ett eget piano innan man börjar?

En utmaning som många inte tänker på är logistiken och kostnaden. Om du inte tar pianolektioner på en musikskola, eller med en pianolärare i Stockholm som har ett piano, måste du själv investera i ett.

Det är inte nödvändigtvis superdyrt men det tar ju plats. Vi rekommenderar att du söker efter digitala pianon på sajter som Blocket om du har brist på plats och budget.

Ett digitalt piano är lätt att flytta och är inte lika stort som ett vanligt piano. Se dock till att det har 88 tangenter och pedaler. En annan fördel med digitala pianon är att du slipper underhållet.

Ett vanligt piano är gjort av levande material som trä och strängar av kolstål. För att pianot ska fortsätta låta bra måste det stämmas regelbundet eftersom det påverkas av värme och kyla. 

Hitta en pianolärare i Stockholm

När det gäller pianoundervisning i Stockholm kommer du inte att bli besviken! Många börjar med pianolektioner redan i grundskolan vilket är smart ur ett ekonomiskt perspektiv.

Om du vill ta lektioner som vuxen eller extra lektioner efter skolan kan du kolla upp musikskolor nära dig eller ta privatlektioner med en pianolärare i Stockholm. Om du menar allvar med att lära dig spela piano är privatektioner via Superprof ett utmärkt val.

För det första kan du lära dig exakt vad du vill, det finns ingen förutbestämd läroplan. Tvärtom anpassas lektionerna efter din nivå och dina intressen. Du kan satsa på klassisk eller modern musik, lära dig spela på gehör eller efter noter - valet är ditt!

Naturligtvis kan din privatlärare avråda dig från vissa förslag, men generellt sett har du stor frihet när det gäller kursinnehållet. Om du tar en pianokurs i Stockholm via Superprof kan du dessutom välja var lektionerna ska äga rum. Din lärare kan komma hem till dig när det passar ditt schema! 

Vad vill du lära dig?