Utmärkt
recensioner på

Uppsalas musikaliska sångpedagoger:

5.0 /5

Hitta en sånglärare i sång med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 2 recension(er).

270 kr/h

Bra priser: 95% av sånglärarna erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset är 270kr/h.

6 h

Snabba och duktiga! Våra sångpedagoger svarar vanligtvis inom 6h.

Det har aldrig varit enklare att boka
privatlektioner i sång i Uppsala

2. Planera din sångträning

Du kan planlägga din kurs tillsammans med din lärare när din kursförfrågan har blivit accepterad. Alla sångkurser är unika och anpassas till din nivå!

3. Upptäck ännu fler möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare och mentorer. Förutom sång och röstcoacher kan du också upptäcka din nästa hobby.

FAQ

🎤 Var kan du börja ta sångkurser i Uppsala?

🎶 Är du intresserad av att ta sånglektion?

 

💌  På Superprof har vi just nu 6 sångpedagog som erbjuder undervisning i Uppsala.

 

💬  En meddelande-tjänst finns tillgänglig för att göra det enklare för dig att komma i kontakt med de sånglärare som erbjuder privatkurser på Superprof.

 

👌  När din förfrågan har blivit accepterad, kan du börja din första kurs i sång med din mentor.

 

👀  Se alla annonserna for våra lärare i sång i närheten av dig.

👨‍🎤 Hur många sånglärare finns tillgängliga för att lära ut privata sånglektioner i Uppsala och närområdet?

✨  Det finns just nu 6 privatlärare i sång som erbjuder sångkurser i Uppsala och i närområdet

 

För att hitta en privatlärare i sång, kika på deras cv för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra sånglärare erbjuder kurser i alla olika musikgenrer, t.ex klassisk musik, jazz och pop.

 

Välj din sångkurs bland flera än 6 sånglärare.

💻 Kan du ta kurser i sång online?

Visste du om att du kan ta sånglektioner online?

 

På Superprof erbjuder många experter sina kurser online. Cirka 80% av våra instruktörer på vår plattform erbjuder Sång lektioner via Skype.

 

För att hitta tillgängliga lärare i sång, välj “webbkamera” i sökfältet för att se tillgängliga lärare som erbjuder kurser online i ditt valda ämne.

 

Onlinekurser via webbkamera ger dig fler möjligheter när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din instruktör inte behöver resa onödiga sträcker.

 

Boka en onlinekurs med en sånglärare idag på Superprof!

💸 Vilket pris tar en handledare för en sånglektion per timme i Uppsala?

I genomsnitt tar en sånglärare 270kr för en privatlektion i  sång i Uppsala.

Priset för en sånglektion varierar pga:

  • din lärares erfarenhet
  • området/staden där sånglektionen tar plats (online eller i elevens hem)
  • hur många lektioner du vill ta och varaktigheten av dina lektioner
  • målet med din sångkurs. Till exempel: är det en förberedelse inför en konsert, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare bjuder på första kursen.

Se alla kostnader för lärare i sång i ditt område.

😊 Varför ska du börja ta sångkurser, i Uppsala?

Vi har hjälpt hundratals av medlemmar att sjunga bättre med hjälp av våra sång coacher

 

Alla våra privatkurser i sång med en kvalificerad lärare ger dig möjligheten att lära dig sjunga snabbare.

 

Dra nytta av vår sökmotor och hitta den bästa läraren nära dig! Vi har för tillfället 6 privatlärare i Uppsala.

 

 

Vill du boka sångkurs i Uppsala?

Se alla våra lärare för privatlektioner i sång

Se fler lärare Nu kör vi!

Alla kan lära sig sjunga med en sångpedagog!

Förverkliga dina musikaliska drömmar när du tar kontakt med en privatlärare här på Superprof! 

Med hjälp av privatlektioner kan du enkelt sätta dig själv på rätta spår mot en ljus och unik framtid! Det är viktigt att man får support under sin utbildning, och om det känns som att du skulle kunna ta hjälp av någon annans vägledning, så ska du absolut ta en titt inne på Superprof. När det kommer till de kreativa ämnen kan det lätt kännas som att man blir överväldigad med tanke på hur fritt-tankande det kan vara! På grund av det är det kanske smart att ta nytta av några nya perspektiv och även rådgivning under din musikaliska resa, så att du inte hamnar i en stress-fylld situation. En privatlärare kan hjälpa dig att utveckla dina talanger, bidra till dina idéer, och såklart lära ut några viktiga saker till dig kring dina intressen. Det är lönsamt att ha någon att kunna disktuera saker och ting med som har en ny och annorlunda perspektiv än vad du själv har. 

 

Hur lär man sig att sjunga? Hur ska man börja komma igång med lektionerna? 

Alla kan ju sjunga - vi alla har en röst. Men talangen ligger i att kunna få det att låta fint, och att kunna styra rösten för att få det att låta på ett visst sätt. Det finns fem baskoncept som man ska känna till när man lär sig att sjunga: röst, diktion, tonhöjd, rytm, och andning. När man vet hur man kan kontrollera och använda de här fem aspekter av sång, så kommer man långt inom sin musikaliska karriär. Det krävs mycket tålamod, övning, styrka (både fysiskt och mentalt), engagemang, och kreativitet att nå sina mål inom musiken! Oftast gör många sångare andningsövningar både innan och efter en sånglektion, även innan och efter en föreställning, för att mjuka upp sin röst och sina stämband och vara säker på att man skyddar dem också. Det är viktigt att komma ihåg att rösten är också ett instrument, och ska behandlas med lika mycket ömtålighet och omsorg som en gitarr eller en fiol. 

 

Lektionerna kanske börjar med en genomgång kring detta som står ovan, om hur man egentligen sjungar, och sedan beroende på vad du har själv för baskunskaper så kommer du gå in djupare på något som du kanske behöver veta lite mera om. 

 

Man börjar komma igång med sina lektioner genom att bläddra bland alla profiler som finns på tillgängliga lärare i din stad! I Uppsala just nu finns det många privatlärare som är sugna och redo för att ta dig an som elev. Det hjälper också om du har några idéer i huvudet kring det du letar efter i en lärare; det vill säga, vad för egenskaper du tycker är viktiga att din lärare ska ha. Har du några ändamål med dina lektioner? Vad är det du är ute efter att lära dig? Har du pluggat musik förut? Tycker du att du lär dig bäst med hjälp av videor, texter, eller genom att diskutera? Varför vill du lära dig att sjunga? Desto mer du vet om din egen process och dina egna motiveringar ju bättre dina lektioner kommer vara, så att ni kan ha en mer grundat bas att jobba med. 

 

När du går in på varje lärares profil finns det lite mer info om vem de är som person, vad de har för utbildningsbakgrund och andra professionella erfarenheter, även lite om vad de tycker om att göra på fritiden! Det kommer dessutom att stå om de är bekväma med att ge lektioner hemma hos sig eller om de hade velat åka någon annanstans istället. Efter att du har kollat igenom och hittat någon som passar in i alla dina önskemål är nästa steget bara att skicka ut ett meddelande till den läraren du vill ha; sedan har ni en konversation kring hur det är bäst att gå vidare tillsammans!

 

De flesta lärare i Uppsala tar ungefär 200 kr per timme när det kommer till sånglektioner, och priset kan ibland bero på vart läraren befinner sig, eller även deras utbildnings- och erfarenhetsnivå. Till och med finns det tillgängliga recensioner att ta hjälp av om du är intresserad av att höra vad tidigare elever har tyckt om upplevelsen. 

 

Varför skulle du vilja ha en privatlärare? Vad finns det för fördel?

En privatlärare bidrar till en mer väl avrundat utbildning som du själv styr och har en inmatning på. Här kommer bara några fördel på att ta hjälp av privatlektioner:


  • En mer personlig utbildning. Genom att ta hjälp av en privatlärare kommer du att få all din lärares uppmärksamhet på just dig. Detta betyder att du får möjligheten att utveckla dina talanger på ett djupare och mer fokuserad sätt. Utöver detta är det oftast så att lärarna på Superprof är som experter inom sina områden, vilket betyder att de har tillgång till speciella material som kanske inte är allmänt tillgängliga. Detta gör att din utbildning blir unik och skräddarsydd efter dina önskemål och krav. 


  • Flexibel. När du tar privatlektioner med en lärare som är där för att hjälpa just dig, så ger du dig själv möjligheten att kunna skapa en mer flexibel schema och upplevelse. Vart du än befinner dig har du möjlighet att delta i dina lektioner, tack vare program som Skype eller Zoom (om du hade velat köra på online lektioner istället för i verkligheten). Dessutom kan du även välja hur ofta du vill träffas, om du vill ses hos dig eller kanske på et café, eller även hemma hos läraren om det är något som hen erbjuder. Det gör att man kan anpassa sin studieschema efter sitt liv istället för att stressa över att hinna med allt annat man har för sig. 


  • Färre distraktioner. Som student vet man hur svårt det kan vara ibland att kunna fokusera i ett stort klassrum med en massa andra personer. Fördelen med att ha en privatlektion är att den tiden du spenderar med din lärare är avsedd för just dig, och är ägnat åt dina frågor och önskemål. Du behöver inte oroa dig över att slösa bort din tid med onödiga frågor eller saker som du inte ens är intresserad av att lära dig om. 


  • Överförbara färdigheter. Utöver att du kommer lära dig om sång och musikteorin kommer du också lära dig många överförbara färdigheter. De kommer du kunna ta med dig till andra områden i livet, vilket kommer göra dig till ett mer väl avrundad person. Färdigheter såsom tålamod, ansvar, motivering, tids- och stresshantering, organisation, kommunikation, och problem-lösning är super viktiga och anses värdefullt av alla industrier i karriärvärlden.  


  • Ökad hjärnaktivitet. Du som pluggar med en privatlärare på egen hand vid sidan om ditt andra arbete eller studier utökar din hjärnaktivitet. Du övar vissa hjärnsfunktioner såsom motoriska färdigheter, kritiskt tänkande, och även din kreativa sida! 

 

Musik i Uppsala: På vilket sätt kan du ta med dig dina musikaliska talanger vidare i livet som Uppsala-bo? 

Det finns hur många möjligheter som helst för dig som musiker och sångare i Uppsala! Det är en stad som älskar musiken, och många restauranger, barer, och kulturcentrum erbjuder möjligheten att kunna framträda och göra sig känd om man vill göra det! Om man ytterligare har lusten att ta vidare sina studier inom musikteorin finns det många program och enstaka kurser som erbjuds på till exempel Uppsala Universitet och några komvux skolor också. 

 

Grupper såsom Uppsala Domkyrkas Gosskör och andra organisationer är där för dig som vill arbeta tillsammans med andra musiker som är intresserade av samma genrer som du är. Detta kan hjälpa dig att skapa flera relationer och utöka dina sociala nätverk. 


Staden har också många olika musikaffärer såsom till exempel Uppsala Musikverkstad, Selma Music, och Viola Musik, där man kan köpa alla sorts instrument och få råd och tips från proffsiga musiker som kan mycket om musiken. Uppsala har en mysig känsla när det kommer till musikkulturen, vilket kan skapa inspiration för dig som musiker där! 

 

Flera musikaliska event äger alltid rum i Uppsala, som riktar sig mot folk med alla sorts musiksmaker! Många event som Celloklassiker och Jazzhörnan är populära och inträffar årligen i staden, vilket betyder att man kan alltid lita på att de ska finnas. Till och med har många band sina rötter i Uppsala, såsom Labyrint, Sonic Dream Collective, Ansiktet, Big Fish, Koop, och Väsen, bara för att nämna några. 

 

Kom igång nu, det har aldrig varit lättre än det är idag! 

Att sjunga och att spela musik är något som frigör dig, och kan även få dig att slappna av. Det viktiga att komma ihåg är att man ska ha det roligt under sin musikaliska resa, och genom att ta hjälp av en privatlärare på Superprof kommer man göra det! Med alla de föredelen som finns med privatlektioner finns det inga orsaker till att inte åtminstone prova på, det skadar inte. Se vad för talanger du har som du kanske inte ens visste om, och vem vet? Du kanske blir världens nästa David Bowie, Cindi Lauper, eller Madonna! Ta ett stort steg framåt i livet genom att ta kontakt med en privatlärare på Superprof idag. 

Vad vill du lära dig?