Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Andra danser

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Andra danser
đŸ’» 53 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter andra danserkurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Andra danser! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 2 recensioner.

270 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 270 kr/h

0 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 0h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i andra danser enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Andra danser

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Dans.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

Se alla vÄra kurser inom Andra danser

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Andra danser

Danslektioner i Sverige med Superprof!

Är du nyfiken pĂ„ dans? Har du alltid Ă€lskat att dansa? Vill du förbĂ€ttra dina kunskaper i dans? Bor du i Sverige? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara nĂ„got för dig? 

Varken dans eller privatlektioner Àr en dÄlig idé, nÄgonsin! Vi tror att med rÀtt lÀrare, motivering och plattform Àr möjligheterna grÀnslösa. Framförallt i ett land som Sverige dÀr unga och gamla kan leva ut sina drömmar och ta till sig alla endorfiner de kan genom olika aktiviteter, som till exempel dans.

Privatlektioner Àr nÄgonting som alla, oavsett nivÄ, ambitioner och mÄl kan ha nytta av. Dels för att det skrÀddarsys för att nÄ dina förvÀntningar och behov, dels för att det kan göras nÀr och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 

Har du redan hittat den hÀr sidan Àr du troligen pÄ jakt efter en privatlÀrare. Kanske Àr du fortfarande lite osÀker pÄ om du verkligen behöver en, kanske Àr du rÀdd att erkÀnna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur Àr blivit trendigt att söka hjÀlp. Det Àr COOLT att försöka bli/vara den bÀsta versionen av sig sjÀlv som möjligt. 

 

Varför studera dans?

Dans Àr en sport och en konstform som har existerat sedan tidernas begynnelse. En konstform som har gÄtt frÄn regndanser i det vilda, till svansjön pÄ ryska operan. Det Àr för stora tillstÀllningar och filmer som Dirty Dancing, för bröllop och till och med ett skoldisko nÀra dig. Att dansa Àr ett sÀtt att uttrycka sig sjÀlv, att frigöra endorfiner och att komma i form, det finns inget rÀtt eller fel nÀr det kommer till varför just du vill dansa, eller varför du vill bli bÀttre, men hÀr Àr nÄgra exempel:

 

Ska du gifta dig? Att trampa pÄ din nyblivna make/makas fötter en kvart efter att ni lovar varandra resten av era liv kanske inte Àr superkul. Eller vill ni kanske öva in en kul rutin och överraska svÀrmor? Kanske Àr det till och med sÄ att du vill överraska ditt barn som ska gifta sig med en svÀngig bugg pÄ bröllopsfesten? 

 

Utövar du en annan sport vid sidan av? Du kanske Ă„ker konstĂ„kning, eller Ă€r instruktör pĂ„ gymmet och behöver lite hjĂ€lp med koordinationen eller för att hitta nĂœa roliga rutiner.

 

Är du dansare? Behöver du lite extra hjĂ€lp att sĂ€tta just den dĂ€r omöjliga piruetten?  Hart du kanske varit sjuk och hakat efter i trĂ€ningen? Det finns tusen orsaker att vilja ha en extra lektion lite dĂ„ och dĂ„.

 

Studier har visat att dans kan hjÀlpa personer med psykisk ohÀlsa att mÄ bÀttre, att minska huvudvÀrk och stress.  Det beror till exempel pÄ att nÀr vi dansar flyttar vÄrt fokus frÄn vÄra tankar till vÄran upplevelse. Vi Àr glada nÀr vi rör pÄ oss! Vem vill inte leva ett glatt och huvudvÀrks-löst liv?

 

Vem behöver privatundervisning i dans?

Det Ă€r vĂ„r, skoluppvisningen nĂ€rmar sig med stormsteg. Du och din bĂ€sta kompis har planerat att överraska skolan med en sĂ„ng och en tillhörande dans, ni vill ta tillbaka tiden nĂ€r spice girls var heta. Ni trĂ€nar hemma i din bĂ€sta kompis garage men ni fĂ„r inte till det. Är det hen som Ă€r okoordinerad eller du som inte hittar rytmen? SĂ„ngen Ă€r 10/10 men dansen mĂ„ste komma ikapp innan det Ă€r skolavslutning. Ni ser tvĂ„ tjejer öva pĂ„ dans pĂ„ fotbollsplanen och tar mod till er att frĂ„ga hur de har blivit sĂ„ duktiga; ”PRIVATLEKTIONER” tjoar de nĂ€r de tar en liten vattenpaus. 

Kanske Àr texten ovan lÄngt ifrÄn din situation. Kanske relaterar du mer till delen ovan med er som ska gifta sig eller nÄgon som bara vill bli bÀttre helt enkelt. Varför just du sökt dig hit Àr nÄgot som bara du vet.

Vad förvÀntar DU dig? Vad Àr DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjÀlpa DIG? NÀr du svarat pÄ dessa frÄgor Àr du redo att ta pÄ dig dans-skorna och igenom vÄr katalog av lÀrare och hitta din spark i baken för att kunna förbÀttra din dans.

 

MÄnga fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner Àr mÄnga. Nedan följer nÄgra exempel pÄ varför du borde vÀlja privatlektioner. 

- En lÀrare som passar dig. För det första fÄr du vÀlja din lÀrare helt sjÀlv, dig. SÄ du kan hitta nÄgon som du verkligen klickar med och dÀrmed förstÄ exakt hur hen ska hjÀlpa dig för att greppa det du har svÄrt med. Du kan blÀddra igenom katalogen av vÄra lÀrare pÄ din telefon eller laptop var och nÀr du vill, och vÀlja nÄgon som har rÀtt erfarenhet, profil och pris just för dig. 

 

- Flexibilitet. Att ha en privatlĂ€rare ger dig ocksĂ„ möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du sjĂ€lv bokar dina lektioner. SĂ„ har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lĂ€rare Ă€r dĂ€r för dig nĂ€r du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och nĂ€r du vill!

 

- Maximerat lÀrande med din egen lÀrare. Dessutom fÄr du ha din lÀrare helt ifred sÄ du kommer vÄga stÀlla den dÀr frÄgan, du kommer fÄ ta tiden att förstÄ vad hen förklarar och du jan göra det hÀr precis sÄ ofta du vill. Att ta privatlektioner Àr vÀldigt effektivt för att fÄ den tid och hjÀlp du behöver för att nÄ dina mÄl.

 

-SkrÀddarsydd utbildningsplan. I och med att du sjÀlv valt bÄde syfte, lÀrare och tempo kommer din utbildning vara skrÀddarsydd just för dig. Du kommer kunna gÄ fram snabbt dÀr du kan och ta din tid dÀr du behöver den.

 

Varför Àr Sverige ett bra land för privatlektioner i dans?

Sverige Àr ett av de lÀnderna som Àr mest jÀmstÀllt, allas lika vÀrde och möjligheter Àr högt pÄ Sveriges lista över prioriteringar och framförallt nÀr det gÀller studier, folkhÀlsa och mental hÀlsa. FriskvÄrd sÄsom dans Àr inte bra viktigt för oss utan ocksÄ starkt uppmuntrat bÄde av arbetsgivare och skolor.

I Sverige har vi inte bara ett imponerande landskap och en imponerande kaffekonsumtion, vi har ocksÄ mÄnga otroligt imponerande mÀnniskor. Med ett land fullt av talangfulla och ambitiösa mÀnniskor har du all möjlighet i vÀrlden att nÄ stjÀrnorna tillsammans med rÀtt privatlÀrare. 

Vi har samlat mÄnga elever, lÀrare och hobby dansare som Àr redo att hjÀlpa dig till vart du vill komma. Om du fortfarande Àr tveksam om privatlektioner Àr nÄgot för dig, ta ett par minuter och blÀddra genom vÄr katalog av lÀrare, sÄ fÄr du sjÀlv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du nÄgon dÀr som kan ta dig över mÄllinjen? Du har ju redan kommit sÄhÀr lÄngt, sÄ varför ge upp innan du nÄtt mÄlet?

 

Vi tror pÄ dig, vi vet att du kan!

  

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Andra danser?

Genomsnittspriset för en kurs i Andra danser Ă€r 270 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Andra danser?

Andra danser med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Andra danser!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i andra danser erbjuder kurser inom

Andra danser online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Andra danser  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Andra danser?

53 lĂ€rare inom Andra danser erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 53 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Andra danserl mottagit?

Bland 2 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.