Utmärkt
recensioner på

Lär dig dansa salsa med någon av våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska salsalärare har i genomsnitt 5.0 stjärnor i betyg, baserat på fler än 3 omdömen.

287 kr/h

Boka en privat salsakurs via Superprof. Våra lärare bjuder ofta på en gratis lektionstimme! Danslektioner till ett rimligt pris! Att dansa salsa med någon av våra privatlärare kostar i genomsnittspris 287 kr/h

2 h

Våra privatlärare salsa svarar vanligtvis snabbt och redan inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig att dansa salsa!

2. Schemalägg dina lektioner i salsa

Ta kontakt med din nya privatlärare och planera salsakursens upplägg. Använd plattformens schemafunktion i meddelandetjänsten för att underlätta schemaläggning och betalning

3. Ta chansen att lära dig något nytt

Elevpasset är ett abonnemang ger dig obegränsad tillgång till alla privatlärare, coacher och ämnen på plattformen. Passa på att lära dig något nytt med hjälp av engagerade människor.

FAQ

💰Vad kostar privatlektioner i salsa?

Genomsnittspriset för en kurs i salsa är 287 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom salsa
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Salsa?

Salsa med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig salsa online?

Majoriteten av våra lärare i salsa erbjuder kurser inom


Salsalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Salsa  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i salsa?

15 privatlärare i salsa erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 15 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i salsa?

Bland 3 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Lär dig dansa salsa idag

Boka en salsa kurs med privatlärare

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en danskurs salsa och lär dig dansa till latinamerikanska rytmer

Hitta en salsakurs på Superprof

Har du lust att börja dansa salsa? Fantastiskt! Det finns ju inget härligare!  Oavsett om du är nybörjare eller dansat ett tag kan du boka privatlektioner via Superprof! Våra duktiga salsalärare kan antingen komma hem till dig eller lära dig stegen via nätet. Du kan dansa med din lärare eller ta lektioner ihop med en partner - valet är ditt! Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Vi har samlat tusentals salsainstruktörer på ett och samma ställe så att du enkelt och smidigt kan hitta en nära dig! Varför inte boka en gratis provlektion redan idag?

Vad är salsa?

Salsa är en dans och musikstil med rötter i Afrika och Karibien. Salsa är störst i Latinamerika och USA, men har på senare år även blivit populärt i Europa och Asien. Kanske har du redan sett folk dansa salsa, eller till och med provat själv?

Salsarytmen är känd för att vara sensuell och lätt att lära sig. Salsa är främst en pardans, men det finns solosteg också. Det finns många dansstudios och skolor över hela världen som lär ut salsa för olika nivåer. Det finns till och med stora internationella tävlingar som helt ägnas åt salsa, exempelvis World Salsa Championship och World Salsa Open. Så vad säger du? Är det inte dags att ta några lektioner? När du lärt dig grunderna kommer du att kunna dansa med människor över hela världen!

Varför dansa salsa?

Dans är riktigt roligt och dessutom en fantastisk träningsform. Om du vill ha kul samtidigt som du kommer i form, är salsa ett utmärkt val. Det är aldrig för tidigt eller för sent att börja dansa, du kommer ha stor glädje av dina danskunskaper livet ut! Dans är dessutom bra för din mentala hälsa. Man har inte tid att tänka på sina bekymmer när man dansar, speciellt inte när man dansar salsa. Du kommer att vara totalt fokuserad på stegen och din partner, dessutom är det omöjligt att känna sig nedstämd när man lyssnar på salsamusik! Eftersom salsa är så populärt, kommer du inte ha några problem att hitta danspartners. Det finns salsaklubbar och salsastudios över hela Sverige. En stor fördel med salsa är att grunderna är lätta att lära sig. Du kommer behärska stegen efter bara ett par lektioner - i alla fall om du haft en bra lärare!

Salsa lektioner med en privatlärare

Om du vill lära dig att dansa salsa eller finslipa dina salsa-moves är det smart att ta privatlektioner via Superprof. Privatlektioner på dansskolor brukar vara väldigt dyra, men på vår plattform hittar du budgetvänliga privatlärare som du kan träffa var och när du vill. Du kan dansa hemma, i parken och till och med på ditt kontor. Om du tar lektioner via nätet är allt du behöver en stabil internetuppkoppling! Det finns tusentals kvalificerade salsainstruktörer på Superprof. Fördelen med privatlektioner är att du avancerar betydligt snabbare än om du går på klassiska grupplektioner.

När du tar privatlektioner i salsa får du lärarens fulla uppmärksamhet. Din danslärare ser alla fel du gör och kan korrigera dem snabbt. Många känner sig obekväma på grupplektioner och jämför sig med andra. Vi rekommenderar dock att du gör både och. Det är alltid bra att dansa med nya partners, målet är ju ändå att du ska kunna gå på salsaklubbar en dag, eller hur? Ta några privatlektioner för att lära dig grunderna och ge dig sedan ut i salsavimlet! När du väl blivit duktig på salsa kommer du antagligen att bli sugen på att utforska andra dansstilar. På Superprof hittar du danslärare i alla möjliga stilar. Varför inte testa tango, samba eller paso doble? Så vad säger du? Är det inte dags att sätta igång?

Salsa kurs nära dig

Nu när du bestämt dig för att satsa på privatlektioner i salsa är det dags att välja lärare. På Superprof kan du sortera lärare efter ämne, stad och nivå. Sök på lärare nära dig eller kolla utbudet av lärare som undervisar online. Priset för en salsalektion varierar beroende på lärarens kvalifikationer och din nivå. Lektioner via nätet är i regel billigare än fysiska lektioner. Om du vill ta lektioner med en partner eller i en mindre grupp brukar det bli billigare per person. Läs igenom lärarnas profiler och omdömen för att få mer information om tillgänglighet och priser. När du hittat en du gillar kan du boka en gratis provlektion för att se om du trivs med din lärare. Det är alltid enklare att lära sig något nytt om man känner sig bekväm och har roligt på lektionerna. Ha så kul med salsan och lycka till. Vi är säkra på att du snart kommer dansa som ett proffs!

Vad vill du lära dig?