Utmärkt
recensioner på

Lär dig hip hop online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 6 omdömen.

273 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 273 kr/h

2 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 2h.

Att lära sig hip hop har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Hip hop

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Dans.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

FAQ

💰Vad kostar privatlektioner i hip hop?

Genomsnittspriset för en kurs i hip hop är 273 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

 • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom hip hop
 • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
 • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Hip hop?

Hip hop med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig hip hop online?

Majoriteten av våra lärare i hip hop erbjuder kurser inom


Hip hoplektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Hip hop  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i hip hop?

40 privatlärare i hip hop erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 40 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i hip hop?

Bland 6 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig hip hop?

Du har många talangfulla lärare i hip hop att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Låt en handledare hjälpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom Hip hop

Vill du börja dansa hiphop?

Funderar du på att ta privatlektioner i hiphop? Bra, då har kommit rätt! Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Hos oss hittar du danslärare över hela landet som gärna lär dig dansens alla hemligheter. Vi har dessutom lärare för alla nivåer. Vare sig du aldrig tidigare dansat eller tvärtom tränar hiphop fem dagar i veckan, kan privatlektioner ta dig till nya höjder! Ta en titt på vilka danslärare som bor nära dig, och boka en gratis provlektion redan idag!

Vad är hiphop?

Hiphop är en unik och spännande form av streetdance som främst utövas till hiphop-musik. Stegen är vanligtvis en kombination olika freestyle-rörelser och de tre huvudstilarna - popping, locking och breaking. Hiphop är idag en av världens mest populära och inflytelserika dansstilar. Något som bidragit till hiphopens succé, är antagligen den avslappnade och inkluderande kulturen. Energi, attityd och uttryck är viktigare än teknik.

Hip-hop såg dagens ljus i början av 1970-talet. Stilen, som uppfanns på New Yorks gator, inspirerades främst av afrikansk dans - men även av modern dans, stepp och swing. USA’s västkust utvecklade en egen variant av hiphop - det var bland annat där de ikoniska stilarna popping och locking föddes. Hiphop från östkusten och västkusten var ursprungligen två olika dansstilar men blev så småningom en och samma. I takt med att hiphop blev allt mer populärt, förflyttade sig dansarna från gatorna till dansstudios och nattklubbar. Under 80- och 90-talet blev det vanligt med danstävlingar i form av « battles » där hiphop-dansare omgivna av publik utmanade varandra med improviserade koreografier.

Idag är Hiphop en omåttligt populär dansstil som du kan hitta på de flesta dansskolor runtom i landet (och världen). Så, vad säger du? Är det inte dags att prova?

Fördelar med hip hop dans

Hiphop är en väldigt atletisk och energisk dansstil. Hiphop är därför en utmärkt träningsform som dessutom är väldigt kul att utöva. Det är bevisat att dans, liksom all träning gör under för både din fysiska och psykiska hälsa. Har du ett stillasittande arbete eller spenderar mycket tid vid skolbänken? Då kanske det är dags att börja dansa? När du dansar tränar du både kropp och hjärna. Du måste nämligen lyssna till musiken samtidigt som du memorerar koreografin och utför rörelserna. Nedan har vi listat de främsta hälsofördelarna med att dansa hiphop!

 • Dansträning utvecklar din balans och din koordination
 • Dans förbättrar ditt minne
 • Dans förebygger hjärt-och-kärlsjukdomar
 • Dans ger dig bättre kondition
 • Dans stärker dina muskler
 • Dans gör dig vig
 • Dans förbättrar din hållning
 • Dans är så kul att du tränar utan att tänka på det. Visste du att man förbränner mellan 250-500 kcal i timmen?
 • Dans passar alla åldrar och kroppstyper
 • Dans lindrar stress och motverkar depression
 • Och det viktigaste av allt - när du dansar utsöndrar din hjärna lyckohormoner som gör dig glad!

Ta privatlektioner i hiphop

Att ta en grupplektioner i hip-hop kan säkert kännas läskigt om du inte har någon erfarenhet av hip-hop. Du kanske är rädd för att inte hänga med i koreografin eller för att du ska känna dig obekväm med att dansa inför andra? Varför inte börja med några privatlektioner via Superprof? En pedagogisk danslärare kan förbereda dig inför din danskurs och lära dig grunderna så att du får ett ordentligt försprång. Privatlektioner i hophop garanterar dessutom snabba framsteg.

En vanlig danslärare har varken tid eller möjlighet att se till varje elevs enskilda behov. När du tar privatlektioner däremot, får du danslärarens fulla uppmärksamhet. Hen kan korrigera dina fel och ge dig smarta tips så att du lär dig snabbare. Den största fördelen med privatlektioner är att de sker på dina villkor. Du kan ta så många eller så få lektioner du vill och dessutom lära dig dansa i ditt eget vardagsrum! Spana in Superprofs hiphop-instruktörer och boka en gratis provlektion redan idag!

Boka en hip hop kurs på Superprof

Det bästa med Superprof, är att du får chansen att handplocka din drömlärare. Allt du behöver göra är att använda sökfunktionen och filtrera lärarna efter ämne, stad, nivå och pris. Läs igenom alla lärares profiler för att se vem som passar dig bäst. Ett tips är att även kolla på lärarnas omdömen. Det kan vara väldigt intressant att se vad tidigare elever tyckt om lärarna. När du hittat en du gillar är det dags att boka din kostnadsfria provlektion. Första gången du träffar din lärare kan du passa på att berätta mer om dina mål med kursen. Om du känner att ni fungerar bra ihop är det bara att boka fler lektioner. Nu när du vet hur fördelaktigt det är med privatundervisning i hophop hoppas vi att du snart kommer igång med lektionerna. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?