Utmärkt
recensioner på

Våra Arabiskalärare i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och mer än 3 evalueringer.

192 kr/h

Bra priser: 95% av språklärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 192 kr/h.

0 h

Snabbt och enkelt! Våra arabiskalärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig arabiska
i Uppsala!

2. Organisera din språkkurs i Arabiska

Kontakta din lärare i arabiska med hjälp av deras kontaktinformation, som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Upptäck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare, experter och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad kostar privatkurser i arabiska i Uppsala?

I Uppsala, tar en lärare i arabiska runt 192kr för en lektion i arabiska.

Kostnaden för en lektion i arabiska varierar pga:

 • språklärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i språklektion tar plats (via Skype eller i elevens hem)
 • hur många lektioner du bokat och längden på lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare ger första lektionen gratis.

Se alla kostnader för språklärare i arabiska i din stad.

🧑‍🎓 Hur kan jag kontakta en lärare i arabiska i Uppsala?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarannonser för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig arabiska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares annons och nå ut till den arabsiak läraren som passar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Uppsala i förorterna finns, 28 lärare i arabiska tillgängliga att erbjuda privatkurser.

 

Välj din privatkurs iUppsala från våra 28 tillgängliga privatlärare.

 

💻 Kan du ta undervisning i arabiska online?

På Superprof kan du lära dig arabiska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför prov i arabiska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra arabiska språklärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i arabiska på Superprof ger arabiska via webbkamera, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

Vad kan en lärare i arabiska hjälpa dig med?

Att lära sig prata och skriva arabiska har många fördelar. Arabiska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig arabiska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande arabiska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En arabiska instruktör kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med text
 • Arabiska för nybörjare och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på spansk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Arabiska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina araiska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att lära dig från dina arabiska lektioner med din lärare.

 

Ta privatlektioner i arabiska för att lära dig mer om det arabiska språket med en certifierad privat kursledare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att lära på det arabiska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla arabiskalärare i ditt område.

Hur många lärare i arabiska finns tillgängliga för att ge privata lektioner i arabiska i Uppsala och i närområdet?

Det finns just nu 28 språklärare i arabiska som erbjuder kurs i arabiska i Uppsala och de närliggande områdena.

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enprivatkurs från en av våra 28 lärare i arabiska.

Vill du lära dig arabiska i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av arabiskalärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig snabbt med arabiska lektioner tillsammans med en privatlärare i Uppsala

Arabiskalektioner i Uppsala: hitta din lärare

Ett gammalt arabiskt ordspråk lyder: ”Den som lär sig utan att använda det i praktiken, plöjer utan att så.” Precis som att plöja jorden utan att så växter är helt onödigt är det också dumt att lära sig ett språk utan att använda det. Så för att kunna ta del av alla fördelar av att kunna arabiska måste du börja med att lära dig språket. Har du länge haft ett intresse för det arabiska språket eller den islamiska civilisationen? Uppsala är en av de största städerna här i Sverige och är hem till många arabiskatalande människor. Därmed finns det gott om arabiskalärare här i Uppsala via Superprof som är redo att dela med sig av sin kunskap till dig. Vill du lära dig hur du skriver från höger till vänster, läsa arabiska och nå svåra avancerad arabiska uttal utan några fel? Att lära sig arabiska är också en resa in i den otroligt intressanta arabiska kulturen. Språket har uråldriga kopplingar till de språk som användes för att skriva ned uråldriga uppfinningar och vetenskap. Språket är också det officiella språket för den heliga Koranen, visst finns det översättningar av Koranen till svenska eller engelska, men många menar på att du tappar en del av dess betydelse genom översättningen. För att verkligen förstå innebörden och budskapet för koranen menar vissa att man behöver kunna arabiskan. Superprof finns där för dig när du vill hitta en lärare inom arabiskan, så du kan uppnå dina språk kunskapsmål.

Lite generella fakta innan du börjar läsa arabiska

Under den senaste tiden har andelen personer med arabisk koppling som migrerat till Europa ökat. Det arabiska språket härstammar från en uråldrig värld. Att lära sig arabiska är därmed en möjlighet till att öppna en dörr till deras otroligt fantastiska kulturarv. Du kommer också att få möjlighet till att kommunicera med många nya människor som inte nödvändigtvis kan svenska eller engelska.

Arabiskan skiljer sig mycket från svenskan

Det finns många stora skillnader mellan arabiskan och svenskan, till att börja med läser man från höger till vänster i arabiskan vilket man som du vet inte gör i svenskan. Detta kan leda till en svår omställning för många, men med rätt hjälp kommer det inte nödvändigtvis att bli något problem för dig. Arabiskan har 28 bokstäver men av dessa bokstäver finns det väldigt få vokaler men många konsonanter. En svårighet som uppkommer när man lär sig arabiska är dock att det ofta inte räcker med att endast kunna dessa 28 bokstäver, anledningen till detta är att man använder sig av olika alfabet i olika delar av den arabisktalande världen. Detta betyder att du kommer behöva lära dig fler bokstäver för att kunna skriva med alla delar av den arabisktalande världen. För att perfekt kunna skriva och läsa det arabiska språket krävs det att du memorerar 112 tecken. Sättet man uttalar ord skiljer sig också mycket från de latinska språken, att få ett bra uttal kräver också ofta att man har en lärare vid sin sida. Som du förstår kommer du stöta på en del utmaning när du börjar din resa mot att kunna tala detta vackra språk, men med rätt hjälp kommer du att lösa det.

Det finns självklart mycket material på nätet som kan hjälpa dig med att lära dig språket, men ibland kan det kännas som lite för mycket information. Det är svårt att navigera bland så pass mycket information, och att hitta den information och texter som är anpassade till din nivå kan du också upptäcka är svårt. Att säga att det inte är möjligt att lära sig arabiskan gratis genom den information som finns på nätet är inte sant. Men att hela processen kommer gå snabbare och mycket lättare med en privatlärare är det inte någon som kan förneka. Oavsett vad dina mål inom din arabiskakunskap är, finns det en lärare här i Uppsala som genom Superprof kommer guida dig på din resa.

Ett internationellt och inflytelserikt språk

Att kunna tala arabiska kommer med åren att bli allt viktigare, precis som med den asiatiska världen växer de arabisktalande länderna väldigt ekonomiskt. Många arabisktalande personer finner sig själva med mer pengar än tidigare, detta leder till att de inte bara söker sig till sin inhemska marknad utan även den internationella marknaden. Att ha kunskaper inom arabiska kommer därmed att hjälpa dig med att marknadsföra dig mot dessa potentiella kunder. Arabiska bolag har även dem samma problem, med bristande engelsk- eller svenskkunskaper letar många arabiska bolag efter svenska eller europeiska personer med kunskap inom de båda språken. Detta skulle kunna vara en möjlighet för dig att särskilja dig från andra på ditt jobb och göra dig själv otroligt värdefull. Du kan se den tid och de pengar du spenderar på att lära dig arabiska som en mycket god investering, en investering du kommer att få en bra avkastning för i framtiden.

Inte nog med affärs möjligheten till att kunna kommunicera med över 538 miljoner arabisktalande personer, tänk alla erfarenheter och kunskaper du kan ta del av. Arabiskan är just nu det officiella språket för 25 enväldiga nationer, länder du skulle kunna besöka och uppleva en fantastisk kultur i. Tänk dig att resa till ett av dessa länder, tala med invånarna och få uppleva äventyr du aldrig skulle fått ta del av annars. Att som turist kunna tala det lokala språket brukar mycket ofta uppskattas markant av de lokala invånarna, och kanske kommer de ge dig unika möjligheter tack vare detta.

Varför ska du lära dig arabiska här i Uppsala?

Som du vet är det många arabisktalande personer som flyttar till Sverige och Uppsala, en del av dessa personer speciellt första generationen av migranter har ibland svårt för svenskan. Om du kan de båda språken kan du hjälpa dessa godhjärtade människor med att göra sig förstådda. Men arabiska är inte bara talat i den traditionellt sedda arabiska världen, det finns även väldigt många arabisktalande människor som bor i den på andra delar av världen. Du kanske blir förvånad över siffror så som att det bor över 12 miljoner araber i Brasilien, mer än 4 miljoner i Frankrike, 5 miljoner i Indonesien, 3,5 miljoner i Argentina och USA, 2 miljoner i Turkiet och Israel, och många fler i Colombia, Iran, Italien, Tyskland, Mexiko, Australien, Chile o.s.v.

De arabiska länderna som är en del av OPEC (Organisation of Petroleum Exporting Countries) så som Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Irak, Kuwait och Qatar har ett väldigt stort inflytande över världens oljereserver. Att kunna tala arabiska skulle kunna öppna dörrar att arbeta inom den väldigt inflytelserika oljemarknaden.

Slutligen skulle det vara en fantastisk idé att lära sig arabiska inför en semester eller affärsresa till ett av de många arabisktalande länderna på vår planet. Om du planerar att besöka mellanöstern eller Nordafrika är en grundläggande kunskap inom arabiska till stor hjälp. Bara saker som att köpa mat eller få hjälp med navigation kan ibland kräva kunskaper om språket, och som sagt finns det ingen garanti till att de lokala invånarna kan tala engelska eller svenska för den delen. Att besöka dessa vackra och ofta outforskade miljöer samt tala med invånarna kan vara mycket givande. Dessa länder är mycket vackra och att få ta del av kulturen och deras historia kan vara väldigt kunskapsgivande.

Arabiskalektioner genom Superprof i Uppsala

Slutligen har du hamnat vid beslutet om vem du ska anlita för att införskaffa dig dina kunskaper inom det arabiska språket. Hur ska man hitta en lärare som inte bara innehar de kunskaper som krävs för att lära ut språket utan också hitta en snäll och duktig lärare. Om du bokar en kurs på andra plattformar får du ofta väldigt lite eller ingen information om läraren alls. Hur ska man då veta att man får ut värde för de pengar man spenderar? Superprof har lösningen på detta problem, genom att få ta del av recensioner från tidigare elever läraren haft, kan du bilda dig en uppfattning om läraren är duktig eller ej. Alla lärare på Superprof har en profil där de berättar om allt ifrån tidigare erfarenheter till deras undervisningsmetodik. Genom att läsa olika lärares erfarenheter och jämföra deras pris och kunskaper mot varandra kommer du kunna hitta den lärare som passar dig perfekt. Alla lärare tar olika i pris anpassade efter deras erfarenhet och kompetens, på så sätt kan du garanterat hitta en lärare som passar den budget du har tillgång till. Efter en första lektion kan man ibland känna att det inte fungerade alls, kanske klickade du inte med läraren? Superprof har även lösningen på detta problem, genom att de flesta lärarna på Superprof erbjuder dig första lektionen gratis behöver du inte oroa dig för att ha betalat för en hel kurs för att sedan ångra sig. Som du säkert vid detta lag har förstått finns det egentligen ingenting du har att förlora på med att använda dig av Superprof. Du är bara några klick bort från att hitta en perfekt lärare för dig. Så börja din resa mot att tala detta vackra, fantastiska språk redan idag. 

Vad vill du lära dig?