UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄra engelskalÀrare i Uppsala

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och fler Àn 12 omdömen.

206 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 206kr/h.

3 h

Snabba och duktiga! VÄra engelskalÀrare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig engelska
i Uppsala!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation, som du kommer att fÄ i din profil nÀr begÀran godkÀnns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skrÀddarsydda efter din nivÄ.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, pedagoger och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor. Kanske hittar du din nÀsta passion.

FAQ

💾 Hur mycket betalar man för kurs i engelska i Uppsala och i nĂ€rheten?

I Uppsala, tar en lÀrare i engelska runt 206kr för en kurs i engelska.

Kostnaden för en lektion i engelska varierar pga:

 • lĂ€rarens erfarenhet
 • omrĂ„det/staden dĂ€r din lektion i engelska tar plats (via Skype eller i elevens hem)
 • hur mĂ„nga lektioner du önskar och lĂ€ngden pĂ„ lektionerna
 • mĂ„let med din pianokurs. Till exempel: Ă€r det en förberedelse inför ett test, eller Ă€r det bara för skojs skull?

97% av Superprofs mentorer erbjuder din första engelskalektion gratis.

Se alla priserna för engelskalÀrare i ditt omrÄde.

🎓 Hur kan jag hitta en lĂ€rare i engelska nĂ€ra mig?

PÄ Superprof kan du söka bland alla vÄra lÀrarannonser för att hjÀlpa dig hitta den bÀsta möjligheten för att lÀra dig engelska.

 

Det Àr enkelt! Skriv dina kriterier i sökfÀltet för att fÄ fram en lista avtillgÀngliga lÀrare i engelska nÀr a dig.

 

För att hitta din privatlÀrare, kolla pÄ deras egenskrivna kursannonser för att hitta mer information om deras kurs.

 

NÀr du har hittat en lÀrare kan du kontakta dem via en meddelande service pÄ vÄr plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfÀllet 97 lÀrare i engelska tillgÀngliga att ge engelskakurser i Uppsala och i nÀromrÄdet.

 

VÀlj din valda kurs frÄn mer Àn 97 privatlÀrare i engelska.

.

 

đŸ’» Kan du ta privatlektioner i engelska online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig engelska online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför engelska provet, kÀmpar med grammatik eller önskar att förbÀttra dina sprÄkfÀrdigheter, sÄ kan vÄra vÀgledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra engelska sprÄklÀrare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av vÄra privatlÀrare pÄ Superprof erbjuder engelska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgÀngliga vÀgledare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig mÄnga fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema och onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom du eller lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en lÀrare i engelska online idag pÄ Superprof.

đŸ‘©đŸ»â€đŸŽ“ Varför inte lĂ€ra dig med engelska lektioner i Uppsala?

Att lÀra sig prata och skriva engelska har mÄnga fördelar. Engelska Àr ett av vÀrldens mest populÀra sprÄk och talas otroligt mÄnga olika lÀnder.

 

Möjligheten att prata pÄ ett annat sprÄk kan öppna mÄnga dörrar för dig nÀr det gÀller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lÀra sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och bÀttre lyssningsförmÄga.

 

PÄ Superprof har vi mÄnga olika kvalificerande engelskalÀrare tillgÀngliga att ge privatlektioner.

 

En engelskalÀrare kan hjÀlpa dig att jobba med mÄnga olika saker:

 

 • Studera inför test och hjĂ€lpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lĂ€ra sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mĂ€stare pĂ„ engelsk grammatik
 • TrĂ€na pĂ„ att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjĂ€lpa dig bli bĂ€ttre
 • Engelska business termer och sprĂ„k
 • LĂ€sning och förstĂ„else
 • HjĂ€lp med uppgifter
 • HjĂ€lp med att förbĂ€ttra ditt sjĂ€lvförtroende i dina engelska kunskaper.

 

Du kan vÀlja vad du hoppas att förstÄ frÄn dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Ta kurser i engelska för att lÀra dig mer om det engelska sprÄket med en certifierad privat kursledare. Med hjÀlp av din privatlÀrare skapar du en perfekt tid att bli en mÀstare pÄ det engelska sprÄket mer effektivt.

 

Klicka hÀr pÄ profilerna av alla engelskalÀrare nÀra dig.

🏅 Hur mĂ„nga lĂ€rare finns tillgĂ€ngliga att ge sprĂ„kundervisning i engelska i nĂ€rheten av deg?

I Uppsala och i nÀrheten av finns det 97 sprÄklÀrare i engelska tillgÀngliga att undervisa privatlektioner

 

Du kan kolla in en av privatlÀrarnas annonser och fÄ mer information om deras undervisning.

 

VÀlj en kurs i Uppsala frÄn vÄrt urval av mer Àn 97 engelskalÀrare.

Vill du lÀra dig engelska i Uppsala?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av engelskalÀrare i Uppsala!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Engelska Kurs Uppsala - Utveckla din engelska med en privatlÀrare

FörbÀttra din engelska i Uppsala

Bor du i Uppsala och funderar pÄ att förbÀttra dina engelskakunskaper? Vi kan inte göra annat Àn att gratulera! Att satsa pÄ engelska Àr en sÀker investering som du aldrig kommer Ängra. Via Superprof hittar du duktiga privatlÀrare nÀra dig i Uppsala som gÀrna hjÀlper dig utvecklas. Oavsett om du har stora svÄrigheter eller praktiskt taget Àr tvÄsprÄkig, kommer privatlektioner ta dig till nya nivÄer! Nedan kan du lÀsa mer om det engelska sprÄket, varför det Àr en bra idé att behÀrska engelska till perfektion, samt hur man gör för att boka sin första privatlektion i Uppsala!

Det engelska sprÄket

Det rÀcker med att lÀsa lite Shakespeare för att se hur mycket sprÄket har förÀndrats under de senaste fyra Ärhundradena. De Àldsta exemplen av engelska som finns i skrift gÄr tillbaka till 500-talet. För de flesta mÀnniskor Àr det nÀstintill omöjligt att förstÄ ett enda ord av de riktigt gamla formerna av engelska Detsamma gÀller dock för mÄnga andra sprÄk, t.ex. franska, tyska, nederlÀndska, italienska och svenska. Det Àr naturligt att sprÄk förÀndras, sprÄk Àr evolutionÀra. Under kolonialtiden spreds det engelska sprÄket till vÀrldens alla hörn och blev officiellt sprÄk i flera kolonier. Variationerna mellan den engelska som talades i var och en av dessa kolonier blev med tiden stora, dÄ de pÄverkades av lokala sprÄk och invandrare. Detta har lett till att engelskan har olika standardiserade sprÄkljud i olika engelsksprÄkiga lÀnder. Engelskan skiljer sig till exempel Ät i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Sydafrika, Irland och Nya Zeeland. Det finns dessutom ett antal lÀnder dÀr engelska inte Àr lokalbefolkningens modersmÄl, men dÀr engelska ÀndÄ anvÀnds pÄ universitet och av flersprÄkiga invÄnare.

Engelska, ett inflytelserikt sprÄk

Engelska Àr ett av de viktigaste sprÄken i vÀrlden. Förutom att det Àr vÀrldens tredje största sprÄk rÀknat till antalet modersmÄlstalare, Àr det ocksÄ vÀrldens mest anvÀnda sprÄk. Engelska har 300-350 miljoner modersmÄlstalare (i 55 lÀnder), och nÄgonstans mellan 400 miljoner och en miljard andra utövare. Med tanke pÄ den stora geografiska utbredningen och hur mÄnga som faktiskt kan kommunicera pÄ engelska Àr vÀldigt praktiskt om man sjÀlv ocksÄ kan engelska. Engelska Àr Àven det officiella sprÄket i flera internationella organisationer som FN, EU, Nato, WHO, EuroparÄdet och Afrikanska unionen. Engelskan Àr ett viktigt sprÄk inom omrÄden som turism och internationell handel. Det Àr inte ovanligt att höra ett samtal pÄ engelska mellan tvÄ personer vars modersmÄl inte Àr engelska, oavsett om du befinner dig i Asien, Afrika, Europa eller Amerika. Engelska Àr det första frÀmmande sprÄk vi lÀr oss i Sverige och definitivt det vi frÀmst kommer anvÀnda i jobbet och pÄ resor. TÀnk sÄ komplicerad vardagen hemma i Uppsala skulle vara om du inte kunde engelska alls! MÀngden engelska tv-program, musik och medier vi kommer i daglig kontakt med Àr enorm. SÄ vad kan vi dra för slutsats? Jo, engelskan Àr vÀrd att satsas pÄ!

LĂ€r dig engelska i Uppsala

KrĂ€ver ditt drömjobb perfekt engelska i tal och skrift? Är du intresserad av engelsksprĂ„kig kultur och det engelska sprĂ„ket, men kĂ€mpar med inlĂ€rningssvĂ„righeter? Att lĂ€ra sig ett sprĂ„k Ă€r en av de mest givande utmaningar du kan ge dig sjĂ€lv, bĂ„de för din personliga och yrkesmĂ€ssiga utveckling. MĂ„nga svenskar kĂ€mpar med det engelska uttalet, stavningen och den komplexa grammatiska strukturen. Om du har svĂ„righeter med nĂ„got av ovanstĂ„ende finns det mycket du kan göra för att förbĂ€ttra dina kunskaper. Varför inte ta privatlektioner till exempel? PĂ„ Superprof kan du komma i kontakt med flera engagerade privatlĂ€rare nĂ€ra dig i Uppsala!

 

Om du drömmer om att arbeta i ett engelsktalande land förvÀntar sig de flesta arbetsgivare att du har kunskaper pÄ en B2-nivÄ (enligt den internationella standarden i CEFR -Common European Framework of Reference for Languages). För att utvecklas i engelska kan du vÀnda dig till litteratur, appar, poddar, filmer, och sociala medier. De flesta svenskar kommer i kontakt med engelska dagligen, vilket har gett oss en relativt hög nivÄ - men vill man lÀra sig engelska effektivt och grundligt rÀcker inte det. Det Àr dÀr en privatlÀrare kommer in i bilden. NÀr man tar privatlektioner jobbar man mot konkreta mÄl och anpassar undervisningen efter din nivÄ och dina önskemÄl. En privatlÀrare i Uppsala skulle lÀtt kunna identifiera dina brister och styrkor för att sedan utforma en effektiv och personlig kursplan.

Att lÀra sig engelska som svensk

De av oss som vÀxer upp i Sverige lÀr sig engelska frÄn en tidig Älder. Detta gör att mÄnga av oss blir riktigt duktiga pÄ engelska - men det innebÀr samtidigt ökade förvÀntningar. Goda engelskakunskaper tas i stort sett för givet, bÄde av arbetsgivare, skolor eller mÀnniskor vi möter nÀr vi reser. Detta Àr ett stort problem för de som inte har lÀtt för att lÀra sig sprÄk, eller de som inte utvecklas snabbt nog i gruppmiljö. Om man kÀnner att man inte hÀnger med i skolan kan det vara smart att testa privatlektioner - det Àr aldrig försent att lÀra sig engelska! I Uppsala finns det som tur Àr gott om engelskalÀrare redo att hjÀlpa dig!

Hitta en privatlÀrare i Uppsala

Du kan lÀra dig engelska pÄ mÄnga olika stÀllen i Uppsala. Du kan t.ex ta en kurs via en sprÄkskola, lÀsa engelska pÄ Uppsala universitet eller kontakta en privatlÀrare via Superprof. Fördelen med en privatlÀrare Àr att ni kan arbeta hemma hos dig, hos lÀraren eller via distansundervisning online - valet Àr ditt! NÀr du tar privatlektioner behöver du inte anpassa dig efter en viss nivÄ eller ta lektioner en viss tid eller dag. Du kan vÀlja en lÀrare som passar ditt schema. Har du lust att köra en intensivkurs under 4 veckor med 4 kurstillfÀllen i veckan? Vill du ta en privatlektion varje fredagsmorgon i ett Är? Inga problem, i Uppsala kommer du hitta flera lÀrare som passar! Du behöver aldrig hoppa över andra aktiviteter eller gÄ tidigt frÄn jobbet för att hinna till kursen i tid - du kan planera in lektionerna pÄ din fritid eller pÄ semestern. Oavsett om du kÀmpar pÄ högstadiet, övar inför högskoleprovet, eller snabbt mÄste förbÀttra engelskan för jobbets skull, kommer en privatlÀrare kunna hjÀlpa dig nÄ dina mÄl. Det Àr upp till dig att vÀlja din favoritlÀrare. Du kommer snabbt se vilket brett utbud det finns i Uppsala, bÄde nÀr det gÀller pris, kvalifikationer, erfarenhet, metodik och personlighet. NÀr du hittat en lÀrare som du gillar kan du kolla om du fÄr ta en första lektion gratis. MÄnga privatlÀrare i Uppsala bjuder pÄ den första lektionen sÄ att ni fÄr möjlighet att testa personkemin och diskutera dina mÄl. Privatundervisning Àr vÀldigt roligt, och dessutom Àr pressen att prestera betydligt lÀgre Àn i skolan eftersom ni arbetar pÄ tu man hand. Det Àr dags att sluta jÀmföra dig sjÀlv med andra - med en privatlÀrare Àr det dina behov som stÄr i centrum!

Vad vill du lÀra dig?