Utmärkt
recensioner på

Ta en kurs i bokföring och redovisning med någon av våra privatlärare

Se fler lärare

4.9 /5

Superprofs lärare i bokföring har recenserats 11 gånger och har därmed ett snittbetyg på 4.9

424 kr/h

Våra privatlärare erbjuder undervisning till bra priser. Bokar man via Superprof är den första lektionen ofta gratis. En kurs bokföring och redovisning kostar i genomsnitt 424 kr/h per lektion

8 h

Räkna med snabba svar! Ofta bekräftar lärarna sin tillgänglighet inom 8h.

Det har aldrig varit lättare att bli bra på bokföring

2. Planera din bokföringskurs upplägg

När du kommit i kontakt med en lärare är det dags att komma överens om kursens upplägg. Bestäm hur många lektioner ni vill ha och var de ska äga rum. Schemalägg lektionerna på Superprofs plattform för säker och trygg betalning.

3. Lär dig vad du vill

När du registrerar dig på Elevpasset har du möjlighet att kontakta alla lärare på plattformen. Vad drömmer du om att lära dig? Oavsett vad, så har Superprof privatläraren för dig!

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i bokföring?

Genomsnittspriset för en kurs i bokföring är 424 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom bokföring
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Bokföring?

Bokföring med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder bokföring lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i bokföring erbjuder bokföringlektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Bokföring online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i bokföring?

36 privatlärare i bokföring erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 36 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i bokföring?

Bland 11 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 4.9 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Behöver du bli bättre på bokföring?

Boka en kurs i bokföring med en privatlärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få koll på bokföringen! Ta en bokföring kurs med en privatlärare

Hitta en bokföringskurs via Superprof

Läser du ekonomiprogrammet på gymnasiet? Ska du starta eget? Studerar du redovisning på universitetet? Då kanske du funderar på privatlektioner i bokföring? Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Hos oss kan du boka privatlärare som bor nära dig eller ta lektioner via nätet. Spana in profilerna redan idag och låt en privatlärare guida dig genom den snåriga bokföringsdjungeln! Lär dig grunderna i bokföring eller ta en kurs på avancerad nivå. Varför kämpa på egen hand när experthjälp finns runt hörnet? Läs mer för att ta reda på hur du bokar en gratis provlektion! 

Vad gör en revisor?

En revisor granskar en verksamhets redovisning. De kan även ge råd i ekonomiska frågor, exempelvis föreslå sätt att minska utgifter. Som revisor kan man arbeta inom ett antal olika områden, t.ex. beskattning, revision och förvaltning, kriminalteknisk redovisning, försäljning och förvärv, företagsfinansiering eller indrivning av fordringar. Vissa revisorer jobbar på ekonomiavdelningar medan andra jobbar på revisionsbyråer. 

Varför studera redovisning?

En vanlig (och orättvis) uppfattning är att revisorer är tråkiga. Det kan säkert vara sant i vissa fall, men det finns förmodligen lika många tråkiga journalister och designers - yrket har inget med personligheten att göra! Faktum är att många revisorer älskar sitt arbete. Och vi förstår varför - vem skulle vara missnöjd med en hög lön och efterfrågade expertkunskaper? Visste du att Mick Jagger och Eddie Izzard studerade redovisning innan de blev berömda?

Om bokföring intresserar rockstjärnor och ståupp-komiker kan det omöjligt vara tråkigt, eller hur? Det finns en stor efterfrågan på revisorer. Det är därför ett väldigt tryggt karriärval. Alla större företag behöver en revisor så det råder ingen brist på kunder. Alla som tar en kurs i bokföring siktar såklart inte på en karriär inom redovisning. Oavsett vad du har för mål med dina nya kunskaper kan du vara säker på att en privatlärare hjälper dig att nå dem på rekordtid!

Varför ta en kurs i bokföring?

Som vi nämnde ovan finns det många bra anledningar att läsa till revisor. Det finns dock ännu fler anledningar att ta en bokföring kurs. Om du har ett eget företag är det alltid bra att sätta sig in i bokföring. Speciellt om du inte har en egen revisor. Många är rädda för att göra fel och känner stor frustration inför bokföringen. Vore det inte skönare att ha ett proffs vid din sida? På Superprof hittar du yrkesverksamma redovisningskonsulter och ekonomer som gärna hjälper dig. Vill du lära dig ett nytt bokföringsprogram? Vill du försäkra dig om att du gör rätt? Läser du en svår kurs i bokföring på ekonomiprogrammet? Oroa dig inte, du hittar all hjälp du behöver på Superprof!

Hitta kurser i bokföring på Superprof

Superprof är Sveriges bästa plattform för privatundervisning. Hos oss hittar du privatlärare i en rad olika ämnen. Vi har hundratals lärare som kan hjälpa dig med allt inom bokföring. Vill du ta lektioner hemma hos dig eller via nätet? På Superprof är det fritt fram att välja! Fördelen med online-undervisning är att du oftast har fler lärare att välja på - speciellt om du bor i en mindre stad. Om du tar en bokföringskurs online behöver du en dator med kamera och mikrofon samt en stabil internetanslutning. 

Boka din drömlärare i bokföring

Allt blir lättare när man har kul! Det är viktigt att välja en lärare som du trivs med. Använd plattformens sökfunktion för att filtrera lärare efter stad, ämne, nivå och pris. Läs sedan igenom profilerna för att hitta din favorit. Glöm inte att ta en titt på tidigare elevers omdömen. Det är alltid intressant att se vad andra tyckt om lärarna. När du hittat en profil som verkar motsvara dina förväntningar är det dags att boka en gratis provlektion.

Passa då på att berätta om dina mål med kursen, och vilket typ av upplägg du är intresserad av. Är det något speciellt inom bokföring som känns extra svårt? Har du en enskild firma? Har du ett viktigt prov som du behöver förbereda dig inför? Vill du ta en intensivkurs eller räcker det med en lektion i veckan under en månad? Ju mer information din lärare har, desto mer träffsäker blir din kursplan! Priset per lektion varierar beroende på lärarnas erfarenhet och kvalifikationer, men oroa dig inte, vi har lärare i alla prisklasser. 

Att anlita en privatlärare i bokföring är ett smart beslut. Du kommer spara enormt mycket tid och slipper kämpa på egen hand. Bokföring (liksom mycket annat) är dessutom riktigt intressant när man väl fått grepp om det! Lycka till med lektionerna och ha så trevligt!

Vad vill du lära dig?