Utmärkt
recensioner på

I Göteborg kan du boka en elgitarr kurs med följande lärare

Se fler lärare

4.9 /5

Våra lärare i elgitarr i Göteborg har mottagit 4 utvärderingar och har 4.9 stjärnor i betyg.

284 kr/h

I Göteborg hittar du elgitarr lektioner till bra priser. Det bästa av allt - den första lektionen är ofta gratis! Lektionerna i en elgitarr kurs Göteborg kostar i genomsnitt 284kr/h

3 h

Snabba taktbyten och snabba svar! Våra erfarna elgitarrister bekräftar vanligtvis sin tillgänglighet redan inom 3h

Elgitarr nybörjare kurs, eller avancerad? Superprof har allt!

2. Planera din elgitarr kurs

Organisera lektionerna tillsammans med din elgitarrlärare. Få ut det mesta av din elgitarr kurs Göteborg genom att vara tydlig med dina önskemål redan från start. Använd gärna Superprofs plattform för schemaläggning och trygg betalning.

3. Mer än bara elgitarr i Göteborg

I Göteborg kan du lära dig spela vilka instrument du vill. Du kan även lära dig ett nytt språk. Allt är möjligt med ett aktivt Elevpass, som ger dig chansen att kontakta alla lärare inom alla ämnen. Registrera dig idag!

Vanliga frågor och svar

🎸 Hur hittar jag en gitarrlektion i Göteborg?

Vill du lära dig spela gitarr?

 

Det finns för närvarande 15 gitarrådgivare som erbjuder gitarrkurser i Göteborg.

 

Med vår meddelandetjänst kan du skriva till gitarrlärare som finns registrerade på vår plattform.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första lektion med din gitarrinstruktör.

 

Klicka här för att se annonser av alla våra gitarrinstruktörer nära dig.

🎵 Hur många lärare erbjuder för närvarande privata gitarrkurser nära dig?

I Göteborg finns det för tillfället 15 gitarrlärare som erbjuder kurser inom gitarr

 

För att hitta en privatlärare inom gitarr, kolla in deras annonser för att hitta mer information om deras kurs. Våra gitarrlärare hanterar alla typer av gitarr, t.ex: akustisk, elektrisk eller bas.

 

Välj ej gitarrkurs från vårt urval av 15 gitarrister.

💻 Hur kan du ta privata gitarrlektioner online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online, med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill utveckla dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Alla våra gitarrlärare erbjuder privatlektioner. Cirka 80% av de privata lärarna på Superprof offer guitar via webcam, och de flesta av dem offer sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga online tutors, ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga tutors som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en online gitarrlärare

💸 Vad kostar det att boka en privat gitarrkurs i Göteborg?

I Göteborg, är genomsnittspriset för en gitarrkurs 284kr/h.

 

Priset för en privatkurs varierar på grund av:

  • Lärarens erfarenhet
  • Var någonstans lektionen håller plats (via Skype eller hemma hos eleven)
  • Vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bas, elektrisk eller akustisk)
  • Hur många undervisningstimmar du vill boka och längden på lektionerna
  • Ditt objektiv med kursen

97% av alla våra vägledare erbjuder första kursen gratis.

 

Kolla in priserna på våra lärare inom gitarr i din stad.

🎸 Vilken utrustning är bra at ha innan du påbörjar gitarrlektioner av en handledare?

Det allra första steget är uppenbarligen att köpa en gitarr. Några av de mest välkända gitarrmärkena är Ibanez, PRS, Yamaha och Washburn.

 

Priset för en ny gitarr kan ibland avskräcka nybörjare .

 

Om så är fallet, så kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr...

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, så kanske du också vill låna en:

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska kunna lära dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarr-coach om vägledning angående vilka tillbehör du ska köpa för att nå dina specifika mål.

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 15 lärare .

🎸Varför ska du utnyttja gitarrlektioner i Göteborg?

Många människor vill kunna spela ett instrument ett av de mest populära instrumenten är gitarr. Fler unga människor önskar att de kunde spela gitarr, antingen för att de har en idol som är en gitarrspelare, de vill imponera på en fest eller kanske någon drömmer om en karriär inom musik?

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Så du kan öva var som helst. Detta är kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner har blivit mycket populära.

 

Med hjälp av en handledare i gitarr kan många elever kunna förbättra sina gitarrkunskaper och uppnå en bra nivå.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privata lektioner hemifrån eller ta online-kurser, välj din privata handledare och boka dina kurser idag.

Lär dig nya licks

Boka en elgitarr kurs i Göteborg idag

Se fler lärare Nu kör vi!

Bli bättre på att spela gitarr - boka en elgitarr kurs Göteborg

Lär dig att spela elgitarr i Göteborg

Vem har inte drömt om att stå på scen och spela ett riktigt härligt gitarrsolo? Elgitarren är onekligen ett av världens coolaste instrument. Det är dessutom inte är särskilt svårt att lära sig - särskilt inte om man jämför med instrument som fiol eller piano.

Om du vill lära dig att spela elgitarr har du många alternativ i Göteborg. Här finns musikskolor som erbjuder gitarrlektioner, men också hundratals privatlärare. Med en bra lärare kan göra stora framsteg på kort tid. Nedan berättar vi allt du behöver veta om gitarrlektioner. Du får även tips på hur man hittar stans bästa privatlärare! 

Akustisk gitarr eller elgitarr?

Funderar du på vilken typ av gitarr du ska välja? Den största skillnaden mellan en elgitarr och en akustisk gitarr, är att en elgitarr kopplas till en förstärkare. Elgitarrer kanske verkar mer komplicerade, men det är de inte. En relevant skillnad är dock priset. Elgitarrer är ofta betydligt dyrare än akustiska gitarrer. Om du är nybörjare och aldrig spelat tidigare kan det vara smart att först testa en akustisk gitarr. 

Fördelar med elgitarr

Det krävs både disciplin och tålamod när man lär sig spela ett instrument. En stor fördel med elgitarr är att ljudet låter rätt bra på en gång. Det kan exempelvis ta månader innan du lyckas producera vackra toner på en fiol. Processen är dessutom väldigt givande, det är kul att spela gitarr! Om du oroar dig för att störa familj och grannar kan du vara lugn. Du kan justera ljudet eller helt stänga av förstärkaren.

Det kanske inte låter lika coolt, men man kan fortfarande öva som vanligt. Något som många gillar med elgitarrer är att strängarna är tunnare och lättare att trycka ner än strängarna på en akustisk gitarr. Gitarrens hals är dessutom smalare, vilket gör positioneringen av fingrarna lättare att få till. De flesta skulle nog gå så långt som att påstå att elgitarrer är mer användarvänliga än akustiska gitarrer. 

Göteborgs musikskolor

Göteborg är en musikalisk stad. Du har säkert märkt att livemusik spelas lite överallt? Det har vi Göteborgs många musikskolor att tacka för. Många rikskända musiker har utbildats i Göteborg genom åren. Pluggar du själv musik? Kanske på Högskolan för scen och musik, Yamaha Music School, Rytmus musikgymnasium eller Medborgarskolan? Som du ser finns det annars många lokala utbildningar att kolla upp! 

Privatlektioner i elgitarr

Om du inte känner dig sugen på att spela elgitarr i grupp kan du istället spana in privatlektioner. Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi har många gitarrlärare som gärna hjälper dig.

Du kan välja mellan lärare som bor nära dig, eller lärare som undervisar över webbkamera. En privatlektion i Göteborg kostar mellan 200-450 kr i timmen. Du kan även ta lektioner i musikteori, musikproduktion, improvisation eller klassisk gitarr. Vi har dessutom lärare i många olika genrer. Varför inte lära dig blues, country, folk eller rock?

Hitta en elgitarr kurs i Göteborg

Om du vill lära dig att spela elgitarr är privatundervisning ofta det bästa valet. Individuell handledning och skräddarsydda lektioner är väldigt flexibelt och garanterar snabba framsteg. En stor fördel med privatlektioner är att du får stort inflytande över kursinnehållet. Till skillnad från vanliga musikskolor utformas läroplanen efter dina önskemål och behov.

Du slipper lära dig saker som inte intresserar dig - och kan därför fokusera lite mer på det du verkligen tycker är kul. Det spelar heller ingen roll om du är nybörjare eller redan spelar gitarr. Våra privatlärare anpassar sig efter din nivå.  

Hur väljer man lärare?

Det är inte svårt att hitta privatlärare - men att göra rätt val är desto svårare. Det finns många hemsidor med privatlärare som erbjuder sina tjänster, men ingen i klass med Superprof. Hos oss hittar du lärare nära dig och kan filtrera dem efter pris, svarstid och nivå. Du kan även söka efter lärare som undervisar på distans.

På lärarnas profiler hittar du information om deras kvalifikationer och erfarenhet. Du ser dessutom omdömen från tidigare elever. Alla lärare är verifierade av Superprof. En av de största fördelarna med Superprof, är att majoriteten av lärarna bjuder på den första lektionen! Varför inte ta en titt på plattformen och testa gratis innan du bestämmer dig? 

Måste man verkligen ta lektioner?

Att lära sig spela elgitarr idag är betydligt lättare än för 30 år sen. Dagens blivande gitarrister har tillgång till en oändlig mängd tutorials och appar. Även om det är fullt möjligt att lära sig spela gitarr på egen hand, är det smart att komplettera med lärarledda lektioner.

Det finns nämligen en risk att du ger upp om du enbart förlitar dig på tutorials. Det finns även en risk att du skaffar dig dåliga vanor. En erfaren gitarrlärare känner till alla korrekta tekniker. Du får dessutom personlig feedback vilket hjälper dig att utvecklas snabbare. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?