Hem
Ge undervisning

Gitarrlektioner Göteborg

đŸ„‡ BĂ€sta av de bĂ€sta
đŸ’» 17 lĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄra GitarrlÀrare i Göteborg

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och fler Àn 4 recensioner.

323 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset: 323kr/h.

6 h

Snabba och duktiga! VÄra gitarrlÀrare svarar vanligtvis inom 6h.

1

Hitta en gitarrlÀrare i Göteborg

Granska vÄra annonser med gitarrlÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats etc).

2

Organisera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation, som du fÄr tillgÄng till nÀr din kursförfrÄgan godkÀnts.

3

UpptÀck nya elever

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, coacher och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter frÄn Göteborg
utvÀrderar deras lÀrare i Gitarr

Se alla vÄra gitarrlÀrare

Utveckla din musikalitet med en gitarrkurs Göteborg!

Är du en musikalisk person? Har du nĂ„gonsin velat lĂ€ra dig hur man spelar ett instrument? KĂ€nner du att du vill lĂ€ra dig en ny talang, eller vill du till och med förbĂ€ttra eller förfina de kunskaper du redan har? Det har nu blivit hur lĂ€tt som helst att komma igĂ„ng med lektioner inom gitarrspelning! HĂ€r pĂ„ Superprof kan man lĂ€tt hitta en lĂ€rare som kan hjĂ€lpa dig nĂ„ dina musikaliska drömmar. 

 

Det som Ă€r bra med Superprof Ă€r att man kan vĂ€lja mellan mĂ„nga olika lĂ€rare som Ă€r hĂ€r för att hjĂ€lpa just dig! Du har privata lektioner, antingen hemma hos dig eller pĂ„ en neutral plats, som Ă€r skapade precis efter dina önskemĂ„l! Beroende pĂ„ hur lĂ€nge du vill hĂ„lla pĂ„ att lĂ€ra dig, vad det Ă€r som du har i tankarna som du vill nĂ„ upp till, vart du vill komma, och var du ligger i dina baskunskaper, kommer lektionerna se annorlunda ut för var och en som kommer igĂ„ng med en lĂ€rare hĂ€r pĂ„ Superprof. Är du kanske ute efter att kunna spela inför publik, skriva dina egna lĂ„tar, eller spela hemma för dig sjĂ€lv och din familj? Det finns hur mĂ„nga bra anledningar som helst till att vĂ€lja att lĂ€ra sig att spela gitarr, och med hjĂ€lp av en privatlĂ€rare kommer du komma lĂ„ngt inom dina musikaliska mĂ„l! 

Musikteori: baskunskaperna

Det som man först kommer att lÀra sig nÀr man vill lÀra sig att spela gitarr Àr nÄgot som kallas för musikteori. Detta innebÀr allt frÄn hur man lÀser musik, till hur man identifierar en ackord, hur mÄnga ackorder det finns, vad en nota Àr och hur det skiljer sig frÄn en ackord, och allt dÀremellan. Det Àr viktigt att man inte hoppar över detta nÀr man först börjar inom sin musikaliska utbildning, Àven om det kanske verkar trÄkigt eller inte som det mest spÀnnande saken att kunna lÀra sig. Efter att du har lÀrt dig baskunskaperna kommer du att sedan kunna applicera dem till det du Àr ute efter att kunna spela, mÄ det vara rock, pop, country, eller en annan rolig genre!

 

Du kommer ocksÄ lÀra dig om de olika typer av gitarrer som finns, och vilken som kommer passa bÀst för just dig och din stil av musik som du Àr sugen pÄ att lÀra dig att spela! Det Àr kanske sÄ att du har alltid velat spela akustiskt gitarr, men sedan tar reda pÄ att elektriskt passar din stil lite bÀttre Àn du hade förvÀntat dig! Vad du Àn lÀr dig under tiden med din lÀrare Àr det hur viktigt som helst att du Àr öppen med bÄde dig sjÀlv och din lÀrare med det du Àr ute efter att lÀra dig, sÄ att du kan utnyttja er tid tillsammans sÄ bra som möjligt. 

Är det lĂ€tt att komma igĂ„ng?

NÀr det kommer till att börja lÀra sig att spela gitarr, eller lÀra sig baskunskaper inom musik, Àr det verkligen hur lÀtt som helst. Det enda du behöver göra Àr att gÄ igenom profiler pÄ lÀrare hÀr pÄ Superprof och se vilken av dem verkar passa bÀst för just dig och dina behov! Beroende pÄ hur du Àr som person, hur du lÀr dig bÀst, vad det Àr som du Àr sugen pÄ att göra under dina lektioner, och hur ofta och hur lÀnge du vill trÀffa din lÀrare kommer du kunna lÀtt vÀlja rÀtt lÀrare för just dig. NÀr du har valt vilken som verkar perfekt, Àr det bara att nÄ ut till dem, sÄ fixar ni de smÄ detaljerna tillsammans! 

 

Det genomsnittliga priset för gitarrlektioner i Göteborg ligger ungefÀr pÄ 350 kr i timmen, och de flesta lÀrare erbjuder den första lektionen helt gratis! De flesta gör sÄ för att man ska kunna prova pÄ en gÄng först med lÀraren, för att sedan se om kemin stÀmmer för att kunna fortsÀtta resan tillsammans. 

 

PĂ„ Superprof kan man till och med leta efter lĂ€rare genom att söka efter din erfarenhetsnivĂ„! Till exempel om du Ă€r en nybörjare kan man söka efter en lĂ€rare som har specialiserat sina fĂ€rdigheter inom att lĂ€ra ut kunskaper till just nybörjare! Detta gör att man inte behöver kĂ€nna sig orolig över att vara övervĂ€ldigad eller stressad med tanke pĂ„ att man kanske har tagit för mycket pĂ„ sig. Å andra sidan, om du redan har baskunskaper och vill inte slösa din tid pĂ„ musikteori nĂ€r du redan vet vad en ackord Ă€r och hur man lĂ€ser musik, kan man likasĂ„ söka efter lĂ€rare som har erfarenhet av att lĂ€ra ut till folk som Ă€r lite mer avancerade i sin nivĂ„. 

Musikscen i Göteborg

Göteborg Àr faktiskt kÀnd som Sveriges musikstad, visste du det? Alla sorters musik spelas i den staden, frÄn opera lÄtar till rock hits till klassiska ballader. Med en massa festivaler, utomhusscener, konserter, och klubbar, Göteborg Àr verkligen en stad som erbjuder musik för alla typer av smaker. Om du vill bidra till och vara med i den scenen och den musikaliska vÀrlden Àr det dags att ta gitarren och hitta en lÀrare som kan hjÀlpa dig ta reda pÄ exakt hur du ska göra det.

 

Artister sÄsom HÄkan Hellström, Freddie Wadling, och Broder Daniel, bara för att nÀmna nÄgra, hade sina rötter i Göteborg. Det finns till och med mÄnga barer, restauranger, och krogar runt omkring centrala Göteborg som erbjuder möjligheter till individa artister som Àr sugna pÄ att framtrÀda inför en livepublik! Om det Àr nÄgot som du kÀnner dig redo för Àr det verkligen smart för dig att ta tag i dina kunskaper nu och ta det första steget till att kunna stÄ pÄ scen och spela dina lÄtar! 

 

Det finns till och med mÄnga musikaliska utbildningar i Göteborg som ger dig möjligheten att fortsÀtta med dina studier inom gitarr och musik, sÄsom pÄ Folkhögskolan, Göteborgs Stadsteater, eller Àven Göteborgs universitet. Den genomsnittliga utbildningen inom musik varar i olika lÀngder, eftersom det erbjuds bÄde dags- och kvÀlls-utbildningar, samt bÄde enstaka kurser och fullstÀndiga program! Det Àr bra för dig som önskar en komplett utbildning inom musik och gitarr-spelning. En bra början till den resan Àr att börja med att utveckla dina baskunskaper hÀr med hjÀlp av en privatlÀrare först för att sedan se hur du vill fortsÀtta framÄt. 

Varför ska jag vÀlja privata lektioner?

Med en privatlÀrare fÄr du fördelen av att du fÄr all uppmÀrksamhet pÄ dig och dina talanger! Det Àr du som rÀknas, det Àr dina drömmar som Àr i tankarna, och det Àr inga andra elever runt omkring dig som ska ta tid ifrÄn det du vill lÀra dig. Man fÄr ta tid med sin lÀrare för att komma överens om vad som Àr viktigt för en att lÀra sig. Utan den fördelen riskerar man att spendera tid pÄ saker och ting som man kanske inte ens Àr intresserad av, och dÄ blir det en slöseri med bÄde tid och pengar (nÄgot man aldrig vill!). 

 

En till fördel med att ha privatlektioner Àr att man behöver inte vara generad eller lite obekvÀm med att spela inför en massa frÀmlingar, speciellt om man Àr en nybörjare! SÄklart kan det vara lite lÀskigt att börja lÀra sig en ny fÀrdighet, och absolut inte minst nÀr fÀrdigheten Àr att spela en musikalisk instrument! Det Àr hur viktigt som helst att du som student mÄr bra och Àr 100% bekvÀm i den situationen som du befinner dig i, och det hjÀlper om man inte har en stor grupp andra personer som lyssnar pÄ din spelning! Det Àr klart man gör misstag i början, man gör Àven misstag nÀr man Àr lite mer avancerad ocksÄ! Det Àr sÄ man lÀr sig. Men det som Àr viktigt Àr att man lÀr av de misstagen man gör, och sen gÄr vidare för att utveckla sina talanger och komma dit man vill komma. 

 

Den personliga delen som man fÄr utav att ta en privatlektion Àr nÄgot som man inte fÄr nÀr man utbildar sig i en större grupp. Din lÀrare kommer att anpassa alla lektioner runt det just du vill plugga, det du Àr intresserad av, och det du behöver att lÀra dig för att nÄ dina mÄl. Din lÀrares erfarenhet inom att ge privatlektioner ger en fördel, och gör att lÀraren vet exakt hur man ska kunna hjÀlpa dig bÀst, och ge dig den bÀsta möjliga chansen att utveckla dina musikaliska talanger. Med andra personer i en större klass blir det svÄrare att ha lika mycket uppmÀrksamhet pÄ dina kunskaper, och kan göra sÄ att det tar lite lÀngre tid för dig att komma dit du vill. Med privata lektioner kommer man snabbt dit man vill komma. 

 

Man skapar ocksÄ en speciell relation med lÀraren som man vÀljer att spendera sin tid med. Det Àr som sagt viktigt att ta sig tid att vÀlja en lÀrare som verkar vara perfekt för just dig, eftersom du kommer spendera mycket tid med den personen. Man fÄr mycket mer utav lektionerna förutom bara utvecklade gitarr-kunskaper; man skapar en relation med en person som bidrar positivt till sitt liv, och det Àr nÄgot som Àr viktigt i livet att fÄ ta del av. 

FAQ

🎾 Hur kan jag börja ta gitarrlektioner i Göteborg?

Vill du lÀra dig spela gitarr?

 

Det finns för nÀrvarande 17 gitarrlÀrare tillgÀngliga att ge lektioner i Göteborg och i nÀromrÄdet. 

 

Med vÄr meddelandetjÀnst kan du kontakta gitarrinstruktörer som Àr registrerade pÄ vÄr plattform.

 

NÀr din lektionsförfrÄgan har godkÀnts kan du starta din första gitarrlektionen med din valda gitarrlÀrare. 

 

Klicka hÀr för att se annonser för gitarrlÀrare.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga gitarrinstruktörer finns tillgĂ€ngliga att ge privatlektioner i Göteborg ?

Just nu finns det 17 gitarrlÀrare som erbjuder lektionstimmar inom gitarr  i Göteborg och nÀromrÄdet. 

 

För att hitta en privatlÀrare som passar dig kan du söka efter "gitarr" i vÄr sökmotor. GitarrlÀrarna pÄ vÄr sida erbjuder olika typer av gitarrspel, t.ex:  elektrisk, akustisk, och bas.

 

VÀlj lektion i Göteborg frÄn vÄrt urval av 17 tillgÀngliga gitarrlÀrare.

đŸ’» Hur kan jag ta lektioner online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig gitarr online med en privatlÀrare. Oavsett om du Àr en nybörjare, eller om du vill förbÀttra dina gitarrkunskaper, sÄ kan vÄra handledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra gitarrlÀrare erbjuder ocksÄ privatlektioner. Cirka 80% av de privata handledarna pÄ Superprof kan ge lektioner online, och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgÀngliga privatlÀrare ange bara dina Àmneskriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamerafiltret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurser online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema, dessutom Àr onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlÀrare online!

💾 Hur mycket kostar det att anlita en gitarrlĂ€rare per timme i Göteborg?

Genomsnittspriset pÄ en gitarrkurs per timme i Göteborg Àr 323kr.

 

Timpriset varierar beroende pÄ olika faktorer:

 

  • gitarrlĂ€rarens erfarenhet 
  • vilken plats lektionen hĂ„lls (online eller hemma hos lĂ€raren/eleven)
  • vilken typ av gitarr du vill lĂ€ra sig (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hur ofta du vill ha lektioner och hur lĂ€nge 
  • mĂ„let för din undervisning 

 

97% av alla vÄra gitarrlÀrare ger första kursen gratis.

 

Kolla in priserna i din stad!

🔊 Vilken utrustning bör du skaffa för att börja spela gitarr?

Det första du behöver, Àr uppenbarligen, en gitarr. NÄgra av bÀst ansedda gitarrmÀrkena Àr; Ibanez, PRS , Fender och Washburn .

 

Pris för en gitarr kan ibland avskrÀcka nya gitarrister.

 

Om sÄ Àr fallet kanske du vill hyra en gitarr som du kan anvÀnda tills du Àr redo att köpa din egen gitarr. 

 

Beroende pÄ vilken typ av gitarr du vill spela, du kanske ocksÄ fÄ dig:

 

  • En förstĂ€rkare
  • En ljudkabel
  • Ett gitarrem
  • En effektpedal

 

Viss gitarrutrustning krÀvs inte för att du ska lÀra dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarrlÀrare om vÀgledning angÄende vilka tillbehör du ska köpa för att spela just den typ av stil som du gillar.

 

Hitta din lÀrare frÄn vÄrt urval av mer Àn 17 gitarrlÀrare .

🙏 Varför inte prova gitarrlektioner i Göteborg?

Gitarr Àr ett praktiskt instrument som inte Àr sÄ svÄrt att ha med sig. Detta Àr kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner Àr sÄ populÀra! 

 

Med hjÀlp av en handledare i gitarr kan du som elev förbÀttra sina gitarrkunskaper och uppnÄ den nivÄ du önskar.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lÀrare ger dig möjlighet att lÀra dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrÄn eller ta online-kurser, vÀlj din privata handledare och boka dina kurs idag.