Hem
Ge undervisning

Gitarrlektioner Göteborg med privatlärare

🥇 Bästa av de bästa
🎸 19 lärare
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Våra Gitarrlärare i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på fler än 6 recensioner.

297 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspris: 297kr/h.

4 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 4h.

1

Hitta en gitarrlärare i Göteborg

Granska våra annonser med gitarrlärare och kontakta dem som passar dina kriterier. Det kan handla om plats och pris, men även om du vill spela elgitarr eller klassisk gitarr, eller om du föredrar rock, blues, eller någon annan musikstil.

2

Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3

Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter från Göteborg
utvärderar deras lärare i Gitarr

Se alla våra gitarrlärare

Utveckla din musikalitet med en gitarrkurs Göteborg!

Är du en musikalisk person? Har du någonsin velat lära dig hur man spelar ett instrument? Känner du att du vill lära dig en ny talang, eller vill du till och med förbättra eller förfina de kunskaper du redan har? Det har nu blivit hur lätt som helst att komma igång med lektioner inom gitarrspelning! Här på Superprof kan man lätt hitta en lärare som kan hjälpa dig nå dina musikaliska drömmar. 

 

Det som är bra med Superprof är att man kan välja mellan många olika lärare som är här för att hjälpa just dig! Du har privata lektioner, antingen hemma hos dig eller på en neutral plats, som är skapade precis efter dina önskemål! Beroende på hur länge du vill hålla på att lära dig, vad det är som du har i tankarna som du vill nå upp till, vart du vill komma, och var du ligger i dina baskunskaper, kommer lektionerna se annorlunda ut för var och en som kommer igång med en lärare här på Superprof. Är du kanske ute efter att kunna spela inför publik, skriva dina egna låtar, eller spela hemma för dig själv och din familj? Det finns hur många bra anledningar som helst till att välja att lära sig att spela gitarr, och med hjälp av en privatlärare kommer du komma långt inom dina musikaliska mål! 

Musikteori: baskunskaperna

Det som man först kommer att lära sig när man vill lära sig att spela gitarr är något som kallas för musikteori. Detta innebär allt från hur man läser musik, till hur man identifierar en ackord, hur många ackorder det finns, vad en nota är och hur det skiljer sig från en ackord, och allt däremellan. Det är viktigt att man inte hoppar över detta när man först börjar inom sin musikaliska utbildning, även om det kanske verkar tråkigt eller inte som det mest spännande saken att kunna lära sig. Efter att du har lärt dig baskunskaperna kommer du att sedan kunna applicera dem till det du är ute efter att kunna spela, må det vara rock, pop, country, eller en annan rolig genre!

 

Du kommer också lära dig om de olika typer av gitarrer som finns, och vilken som kommer passa bäst för just dig och din stil av musik som du är sugen på att lära dig att spela! Det är kanske så att du har alltid velat spela akustiskt gitarr, men sedan tar reda på att elektriskt passar din stil lite bättre än du hade förväntat dig! Vad du än lär dig under tiden med din lärare är det hur viktigt som helst att du är öppen med både dig själv och din lärare med det du är ute efter att lära dig, så att du kan utnyttja er tid tillsammans så bra som möjligt. 

Är det lätt att komma igång?

När det kommer till att börja lära sig att spela gitarr, eller lära sig baskunskaper inom musik, är det verkligen hur lätt som helst. Det enda du behöver göra är att gå igenom profiler på lärare här på Superprof och se vilken av dem verkar passa bäst för just dig och dina behov! Beroende på hur du är som person, hur du lär dig bäst, vad det är som du är sugen på att göra under dina lektioner, och hur ofta och hur länge du vill träffa din lärare kommer du kunna lätt välja rätt lärare för just dig. När du har valt vilken som verkar perfekt, är det bara att nå ut till dem, så fixar ni de små detaljerna tillsammans! 

 

Det genomsnittliga priset för gitarrlektioner i Göteborg ligger ungefär på 350 kr i timmen, och de flesta lärare erbjuder den första lektionen helt gratis! De flesta gör så för att man ska kunna prova på en gång först med läraren, för att sedan se om kemin stämmer för att kunna fortsätta resan tillsammans. 

 

På Superprof kan man till och med leta efter lärare genom att söka efter din erfarenhetsnivå! Till exempel om du är en nybörjare kan man söka efter en lärare som har specialiserat sina färdigheter inom att lära ut kunskaper till just nybörjare! Detta gör att man inte behöver känna sig orolig över att vara överväldigad eller stressad med tanke på att man kanske har tagit för mycket på sig. Å andra sidan, om du redan har baskunskaper och vill inte slösa din tid på musikteori när du redan vet vad en ackord är och hur man läser musik, kan man likaså söka efter lärare som har erfarenhet av att lära ut till folk som är lite mer avancerade i sin nivå. 

Musikscen i Göteborg

Göteborg är faktiskt känd som Sveriges musikstad, visste du det? Alla sorters musik spelas i den staden, från opera låtar till rock hits till klassiska ballader. Med en massa festivaler, utomhusscener, konserter, och klubbar, Göteborg är verkligen en stad som erbjuder musik för alla typer av smaker. Om du vill bidra till och vara med i den scenen och den musikaliska världen är det dags att ta gitarren och hitta en lärare som kan hjälpa dig ta reda på exakt hur du ska göra det.

 

Artister såsom Håkan Hellström, Freddie Wadling, och Broder Daniel, bara för att nämna några, hade sina rötter i Göteborg. Det finns till och med många barer, restauranger, och krogar runt omkring centrala Göteborg som erbjuder möjligheter till individa artister som är sugna på att framträda inför en livepublik! Om det är något som du känner dig redo för är det verkligen smart för dig att ta tag i dina kunskaper nu och ta det första steget till att kunna stå på scen och spela dina låtar! 

 

Det finns till och med många musikaliska utbildningar i Göteborg som ger dig möjligheten att fortsätta med dina studier inom gitarr och musik, såsom på Folkhögskolan, Göteborgs Stadsteater, eller även Göteborgs universitet. Den genomsnittliga utbildningen inom musik varar i olika längder, eftersom det erbjuds både dags- och kvälls-utbildningar, samt både enstaka kurser och fullständiga program! Det är bra för dig som önskar en komplett utbildning inom musik och gitarr-spelning. En bra början till den resan är att börja med att utveckla dina baskunskaper här med hjälp av en privatlärare först för att sedan se hur du vill fortsätta framåt. 

Varför ska jag välja privata lektioner?

Med en privatlärare får du fördelen av att du får all uppmärksamhet på dig och dina talanger! Det är du som räknas, det är dina drömmar som är i tankarna, och det är inga andra elever runt omkring dig som ska ta tid ifrån det du vill lära dig. Man får ta tid med sin lärare för att komma överens om vad som är viktigt för en att lära sig. Utan den fördelen riskerar man att spendera tid på saker och ting som man kanske inte ens är intresserad av, och då blir det en slöseri med både tid och pengar (något man aldrig vill!). 

 

En till fördel med att ha privatlektioner är att man behöver inte vara generad eller lite obekväm med att spela inför en massa främlingar, speciellt om man är en nybörjare! Såklart kan det vara lite läskigt att börja lära sig en ny färdighet, och absolut inte minst när färdigheten är att spela en musikalisk instrument! Det är hur viktigt som helst att du som student mår bra och är 100% bekväm i den situationen som du befinner dig i, och det hjälper om man inte har en stor grupp andra personer som lyssnar på din spelning! Det är klart man gör misstag i början, man gör även misstag när man är lite mer avancerad också! Det är så man lär sig. Men det som är viktigt är att man lär av de misstagen man gör, och sen går vidare för att utveckla sina talanger och komma dit man vill komma. 

 

Den personliga delen som man får utav att ta en privatlektion är något som man inte får när man utbildar sig i en större grupp. Din lärare kommer att anpassa alla lektioner runt det just du vill plugga, det du är intresserad av, och det du behöver att lära dig för att nå dina mål. Din lärares erfarenhet inom att ge privatlektioner ger en fördel, och gör att läraren vet exakt hur man ska kunna hjälpa dig bäst, och ge dig den bästa möjliga chansen att utveckla dina musikaliska talanger. Med andra personer i en större klass blir det svårare att ha lika mycket uppmärksamhet på dina kunskaper, och kan göra så att det tar lite längre tid för dig att komma dit du vill. Med privata lektioner kommer man snabbt dit man vill komma. 

 

Man skapar också en speciell relation med läraren som man väljer att spendera sin tid med. Det är som sagt viktigt att ta sig tid att välja en lärare som verkar vara perfekt för just dig, eftersom du kommer spendera mycket tid med den personen. Man får mycket mer utav lektionerna förutom bara utvecklade gitarr-kunskaper; man skapar en relation med en person som bidrar positivt till sitt liv, och det är något som är viktigt i livet att få ta del av. 

FAQ

🎸 Hur kan jag börja ta gitarrlektioner i Göteborg?

Vill du lära dig spela gitarr?

 

Det finns för närvarande 19 gitarrlärare tillgängliga att ge lektioner i Göteborg och i närområdet. 

 

Med vår meddelandetjänst kan du kontakta gitarrinstruktörer som är registrerade på vår plattform.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första gitarrlektionen med din valda gitarrlärare. 

 

Klicka här för att se annonser för gitarrlärare.

👨🏼‍⚖️ Hur många gitarrinstruktörer finns tillgängliga att ge privatlektioner i Göteborg ?

Just nu finns det 19 gitarrlärare som erbjuder lektionstimmar inom gitarr  i Göteborg och närområdet. 

 

För att hitta en privatlärare som passar dig kan du söka efter "gitarr" i vår sökmotor. Gitarrlärarna på vår sida erbjuder olika typer av gitarrspel, t.ex:  elektrisk, akustisk, och bas.

 

Välj lektion i Göteborg från vårt urval av 19 tillgängliga gitarrlärare.

💻 Hur kan jag ta lektioner online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill förbättra dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Många av våra gitarrlärare erbjuder också privatlektioner. Cirka 80% av de privata handledarna på Superprof kan ge lektioner online, och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga privatlärare ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema, dessutom är onlinelektioner är ofta billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlärare online!

💸 Hur mycket kostar det att anlita en gitarrlärare per timme i Göteborg?

Genomsnittspriset på en gitarrkurs per timme i Göteborg är 297kr.

 

Timpriset varierar beroende på olika faktorer:

 

  • gitarrlärarens erfarenhet 
  • vilken plats lektionen hålls (online eller hemma hos läraren/eleven)
  • vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bass, elektrisk eller aukustisk)
  • hur ofta du vill ha lektioner och hur länge 
  • målet för din undervisning 

 

97% av alla våra gitarrlärare ger första kursen gratis.

 

Kolla in priserna i din stad!

🔊 Vilken utrustning bör du skaffa för att börja spela gitarr?

Det första du behöver, är uppenbarligen, en gitarr. Några av bäst ansedda gitarrmärkena är; Ibanez, PRS , Fender och Washburn .

 

Pris för en gitarr kan ibland avskräcka nya gitarrister.

 

Om så är fallet kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr. 

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, du kanske också få dig:

 

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • Ett gitarrem
  • En effektpedal

 

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska lära dig spela gitarr. Tveka inte att be gitarrlärare om vägledning angående vilka tillbehör du ska köpa för att spela just den typ av stil som du gillar.

 

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 19 gitarrlärare .

🙏 Varför inte prova gitarrlektioner i Göteborg?

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Detta är kanske en av anledningarna till att gitarrlektioner är så populära! 

 

Med hjälp av en handledare i gitarr kan du som elev förbättra sina gitarrkunskaper och uppnå den nivå du önskar.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika musikbegrepp, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller ta online-kurser, välj din privata handledare och boka dina kurs idag.