Utmärkt
recensioner på

Våra gitarrlärare i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på fler än 10 recensioner.

291 kr/h

95% av våra lärare erbjuder första gitarrlektionen gratis. Genomsnittspris: 291kr/h.

4 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spela gitarr i Göteborg

2. Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare i Göteborg och resten av Sverige. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

🎸 Hur hittar jag en privatlärare som är duktig på gitarr i Göteborg?

Vill du lära dig spela gitarr? Det finns för närvarande 28 gitarrinstruktörer som erbjuder kurser i Göteborg.

 

Med vår meddelandetjänst kan du skriva till gitarrinstruktörer som finns registrerade på vår plattform.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första kurs med din gitarrinstruktör.

 

Klicka här för att se annonser av alla våra gitarrinstruktörer i Göteborg.

🎵 Hur många instruktörer erbjuder för närvarande privata gitarrkurser i Göteborg?

I Göteborg finns det för tillfället 28 privata gitarrlärare som erbjuder kurser för dig som vill lära dig spela gitarr

 

För att hitta en privatlärare inom gitarr, kolla in deras annonser för att hitta mer information om deras kurs. Våra gitarrlärare hanterar alla typer av gitarr, t.ex: akustisk, elektrisk eller bas.

 

Välj en kurs från vårt urval av 28 gitarrlärare i Göteborg.

💻 Är det möjligt att ta gitarrkurser online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill förbättra dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Alla våra gitarrcoacher erbjuder privatlektioner. Cirka 80% av privatalärarna på Superprof erbjuder gitarrlektioner via nätet, och de flesta av dem ger sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga lärare, ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga gitarrlärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via nätet ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlärare online via Superprof!

💸 Hur mycket kostar det att boka en kurs i gitarr i Göteborg?

Genomsnittskostnaden för en gitarrkurs per timme i Göteborg är 291kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i gitarr varierar på grund av:

  • Lärarens erfarenhet
  • Var någonstans lektionen hålls (online eller hemma hos eleven)
  • Vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bas, elektrisk eller akustisk)
  • Hur många undervisningstimmar du vill boka och längden på lektionerna
  • Ditt mål med kursen

97% av alla våra lärare erbjuder första kursen gratis.

 

Kolla in priserna på våra gitarrlärare i Göteborg.

🎸 Vilken utrustning behövs när du börjar lära dig spela gitarr?

Det första steget är att att skaffa en gitarr. Några av de mest välkända gitarrmärkena är Gibson, ESP, Yamaha och Schecter.

 

Kostnaden för en ny gitarr kan ibland skrämma nya studenter.

 

Om så är fallet, så kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr...

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, så kanske du också vill låna en:

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska kunna lära dig spela gitarr. Tveka inte att be din gitarrlärare om hjälp angående vilka tillbehör du ska köpa för att nå dina specifika mål.

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 28 gitarrlärare.

🎸Vad har du för nytta av att börja med gitarrlektioner i Göteborg?

Många människor vill kunna spela ett instrument. Ett av de mest populära instrumenten är gitarr. Fler unga människor önskar att de kunde behärska gitarr, antingen för att de har en idol som är en gitarrspelare, de vill imponera på en fest eller så drömmer de om en karriär inom musik.

 

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha på ryggen. Du kan öva nästan var som helst. Detta är kanske en av anledningarna till att lektioner i gitarr har blivit mycket populära.

 

Med hjälp av en gitarrlärare kan många elever förbättra sina gitarrkunskaper och uppnå en bra nivå.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika ackord, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privata lektioner hemifrån eller gå online-kurser, kan du välja din privata handledare och boka dina gitarrlektioner idag.

Vill du lära dig gitarr i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av gitarrlärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Utveckla din musikalitet med en gitarrkurs Göteborg!

Är du en musikalisk person? Har du någonsin velat lära dig hur man spelar ett instrument? Känner du att du vill lära dig en ny talang, eller vill du till och med förbättra eller förfina de kunskaper du redan har? Det har nu blivit hur lätt som helst att komma igång med lektioner inom gitarrspelning! Här på Superprof kan man lätt hitta en lärare som kan hjälpa dig nå dina musikaliska drömmar. 

 

Det som är bra med Superprof är att man kan välja mellan många olika lärare som är här för att hjälpa just dig! Du har privata lektioner, antingen hemma hos dig eller på en neutral plats, som är skapade precis efter dina önskemål! Beroende på hur länge du vill hålla på att lära dig, vad det är som du har i tankarna som du vill nå upp till, vart du vill komma, och var du ligger i dina baskunskaper, kommer lektionerna se annorlunda ut för var och en som kommer igång med en lärare här på Superprof. Är du kanske ute efter att kunna spela inför publik, skriva dina egna låtar, eller spela hemma för dig själv och din familj? Det finns hur många bra anledningar som helst till att välja att lära sig att spela gitarr, och med hjälp av en privatlärare kommer du komma långt inom dina musikaliska mål! 

Musikteori: baskunskaperna

Det som man först kommer att lära sig när man vill lära sig att spela gitarr är något som kallas för musikteori. Detta innebär allt från hur man läser musik, till hur man identifierar en ackord, hur många ackorder det finns, vad en nota är och hur det skiljer sig från en ackord, och allt däremellan. Det är viktigt att man inte hoppar över detta när man först börjar inom sin musikaliska utbildning, även om det kanske verkar tråkigt eller inte som det mest spännande saken att kunna lära sig. Efter att du har lärt dig baskunskaperna kommer du att sedan kunna applicera dem till det du är ute efter att kunna spela, må det vara rock, pop, country, eller en annan rolig genre!

 

Du kommer också lära dig om de olika typer av gitarrer som finns, och vilken som kommer passa bäst för just dig och din stil av musik som du är sugen på att lära dig att spela! Det är kanske så att du har alltid velat spela akustiskt gitarr, men sedan tar reda på att elektriskt passar din stil lite bättre än du hade förväntat dig! Vad du än lär dig under tiden med din lärare är det hur viktigt som helst att du är öppen med både dig själv och din lärare med det du är ute efter att lära dig, så att du kan utnyttja er tid tillsammans så bra som möjligt. 

Är det lätt att komma igång?

När det kommer till att börja lära sig att spela gitarr, eller lära sig baskunskaper inom musik, är det verkligen hur lätt som helst. Det enda du behöver göra är att gå igenom profiler på lärare här på Superprof och se vilken av dem verkar passa bäst för just dig och dina behov! Beroende på hur du är som person, hur du lär dig bäst, vad det är som du är sugen på att göra under dina lektioner, och hur ofta och hur länge du vill träffa din lärare kommer du kunna lätt välja rätt lärare för just dig. När du har valt vilken som verkar perfekt, är det bara att nå ut till dem, så fixar ni de små detaljerna tillsammans! 

 

Det genomsnittliga priset för gitarrlektioner i Göteborg ligger ungefär på 350 kr i timmen, och de flesta lärare erbjuder den första lektionen helt gratis! De flesta gör så för att man ska kunna prova på en gång först med läraren, för att sedan se om kemin stämmer för att kunna fortsätta resan tillsammans. 

 

På Superprof kan man till och med leta efter lärare genom att söka efter din erfarenhetsnivå! Till exempel om du är en nybörjare kan man söka efter en lärare som har specialiserat sina färdigheter inom att lära ut kunskaper till just nybörjare! Detta gör att man inte behöver känna sig orolig över att vara överväldigad eller stressad med tanke på att man kanske har tagit för mycket på sig. Å andra sidan, om du redan har baskunskaper och vill inte slösa din tid på musikteori när du redan vet vad en ackord är och hur man läser musik, kan man likaså söka efter lärare som har erfarenhet av att lära ut till folk som är lite mer avancerade i sin nivå. 

Musikscen i Göteborg

Göteborg är faktiskt känd som Sveriges musikstad, visste du det? Alla sorters musik spelas i den staden, från opera låtar till rock hits till klassiska ballader. Med en massa festivaler, utomhusscener, konserter, och klubbar, Göteborg är verkligen en stad som erbjuder musik för alla typer av smaker. Om du vill bidra till och vara med i den scenen och den musikaliska världen är det dags att ta gitarren och hitta en lärare som kan hjälpa dig ta reda på exakt hur du ska göra det.

 

Artister såsom Håkan Hellström, Freddie Wadling, och Broder Daniel, bara för att nämna några, hade sina rötter i Göteborg. Det finns till och med många barer, restauranger, och krogar runt omkring centrala Göteborg som erbjuder möjligheter till individa artister som är sugna på att framträda inför en livepublik! Om det är något som du känner dig redo för är det verkligen smart för dig att ta tag i dina kunskaper nu och ta det första steget till att kunna stå på scen och spela dina låtar! 

 

Det finns till och med många musikaliska utbildningar i Göteborg som ger dig möjligheten att fortsätta med dina studier inom gitarr och musik, såsom på Folkhögskolan, Göteborgs Stadsteater, eller även Göteborgs universitet. Den genomsnittliga utbildningen inom musik varar i olika längder, eftersom det erbjuds både dags- och kvälls-utbildningar, samt både enstaka kurser och fullständiga program! Det är bra för dig som önskar en komplett utbildning inom musik och gitarr-spelning. En bra början till den resan är att börja med att utveckla dina baskunskaper här med hjälp av en privatlärare först för att sedan se hur du vill fortsätta framåt. 

Varför ska jag välja privata lektioner?

Med en privatlärare får du fördelen av att du får all uppmärksamhet på dig och dina talanger! Det är du som räknas, det är dina drömmar som är i tankarna, och det är inga andra elever runt omkring dig som ska ta tid ifrån det du vill lära dig. Man får ta tid med sin lärare för att komma överens om vad som är viktigt för en att lära sig. Utan den fördelen riskerar man att spendera tid på saker och ting som man kanske inte ens är intresserad av, och då blir det en slöseri med både tid och pengar (något man aldrig vill!). 

 

En till fördel med att ha privatlektioner är att man behöver inte vara generad eller lite obekväm med att spela inför en massa främlingar, speciellt om man är en nybörjare! Såklart kan det vara lite läskigt att börja lära sig en ny färdighet, och absolut inte minst när färdigheten är att spela en musikalisk instrument! Det är hur viktigt som helst att du som student mår bra och är 100% bekväm i den situationen som du befinner dig i, och det hjälper om man inte har en stor grupp andra personer som lyssnar på din spelning! Det är klart man gör misstag i början, man gör även misstag när man är lite mer avancerad också! Det är så man lär sig. Men det som är viktigt är att man lär av de misstagen man gör, och sen går vidare för att utveckla sina talanger och komma dit man vill komma. 

 

Den personliga delen som man får utav att ta en privatlektion är något som man inte får när man utbildar sig i en större grupp. Din lärare kommer att anpassa alla lektioner runt det just du vill plugga, det du är intresserad av, och det du behöver att lära dig för att nå dina mål. Din lärares erfarenhet inom att ge privatlektioner ger en fördel, och gör att läraren vet exakt hur man ska kunna hjälpa dig bäst, och ge dig den bästa möjliga chansen att utveckla dina musikaliska talanger. Med andra personer i en större klass blir det svårare att ha lika mycket uppmärksamhet på dina kunskaper, och kan göra så att det tar lite längre tid för dig att komma dit du vill. Med privata lektioner kommer man snabbt dit man vill komma. 

 

Man skapar också en speciell relation med läraren som man väljer att spendera sin tid med. Det är som sagt viktigt att ta sig tid att välja en lärare som verkar vara perfekt för just dig, eftersom du kommer spendera mycket tid med den personen. Man får mycket mer utav lektionerna förutom bara utvecklade gitarr-kunskaper; man skapar en relation med en person som bidrar positivt till sitt liv, och det är något som är viktigt i livet att få ta del av. 

Vad vill du lära dig?