Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Västerås

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 6 omdömen.

210 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 210kr/h.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Västerås!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad genomsnittspriset för privatundervisning i engelska i Västerås och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 210kr för privatundervisning i engelska i Västerås.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Målet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för privata engelskalektioner i din stad.

🎓 Var kan jag hitta en expert i Västerås?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares cv och nå ut till den lärare i engelska som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Västerås i förorterna finns, 43 lärare tillgängliga att erbjuda lektioner.

 

Välj din privatkurs iVästerås från våra 43 tillgängliga lärare i engelska available..

 

💻 Kan du ta privatlektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska lärare i engelska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i engelska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Varför ska du börja en en privatundervisning i engelska i Västerås?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad mental flexibilitet och bättre lyssningsförmåga.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan välja vad du hoppas att lära dig från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Registrerad dig för kurser i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en kvalificerad privat kursledare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt tid att bli en mästare på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare nära dig.

🏅 Hur många mentorer finns tillgängliga att ge private kurs i engelska i närheten av deg?

Det finns just nu 43 lärare i engelska som erbjuder lektioner i engelska i Västerås och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, ta en titt på deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en engelskakurs i Västerås från vårt urval av mer än 43 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Västerås?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Västerås!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta dina efterlängtade Engelska Kurser i Västerås & Boka Idag!

Lär dig engelska i Västerås!

Bor du i Västerås och önskar att du vore lite bättre på engelska? Följer du några engelskspråkiga serier som du önskar att du kunna titta på utan svenska undertexter? Svensk TV sänder en mängd amerikanska, brittiska och till och med australiska serier, så passa på - öva på att inte läsa undertexten! Engelska är ett världsspråk som dessutom blivit det vanligaste att använda när man möter någon med ett annat modersmål. Tänk själv på hur det är när du möter en turist i Västerås, engelska är det självklara valet, eller hur?

 

Över trehundra miljoner människor har engelska som modersmål. De flesta av dem bor i USA, England, Kanada, Australien, Sydafrika, Irland och Nya Zeeland. Flera miljoner har engelska som andraspråk och antalet ökar. Engelska är det mest spridda språket i världen och är det vanligaste inom turism och handel. Hur kommer det sig? Engelska är det officiella språket i de flesta länder som tidigare var associerade med eller tillhörde Storbritannien - och det brittiska imperiet var inte litet under sin storhetstid. Det är inte så konstigt att engelskan fått en sådan spridning i världen. Engelska är även det officiella språket i flera internationella organisationer, till exempel Nato och FN. 

Varför är engelska viktigt?

Det är ytterst troligt att du kommer stöta på engelskspråkiga människor (både i och utanför Västerås), använda engelska i jobbet eller behöva söka information i engelskspråkiga medier. Det vore med andra ord väldigt praktiskt att kunna flytande engelska! Svenskarna anses vara mycket bra på engelska, men om man inte behövt använda det så mycket kan det ändå kännas obekvämt. Sen finns det även många som inte alls behärskar engelska, och som har svårt för nya språk i allmänhet. Oroa dig inte. Alla kan lära sig engelska, och du har mycket att vinna på att ta tag i saken. Engelska är användbart både i privatlivet och karriären. Många arbetsgivare i Västerås tittar noga på dina språkkunskaper när går igenom ditt CV. Att kunna engelska är en viktig del av allmänbildningen i Sverige idag. 

 

Den brittiska kulturen gjorde ett tidigt intåg i Sverige. Den brittiska kulturen (och därmed det engelska språket) blev populärare i Sverige tack vare brittisk musik och tv-serier. Många dras därför till England och drömmer om att studera där en tid, särskilt i London. Så snart du möter människor som inte talar ett skandinaviskt språk förstår du varför det är så viktigt att ha kunskaper i engelska. Vare sig det är på jobbet eller på resan vill du inte hamna i en situation där du måste göra dig förstådd med hjälp av handgester och kroppsspråk. Om du planerar att lämna Västerås och studera utomlands eller delta i ett utbytesprogram är det en bra idé att fräscha upp dina kunskaper i engelska innan du åker. Du kommer att få ut mer av dina studier och lättare komma i kontakt med dina nya klasskompisar. Oavsett om du funderar på London, Paris, Barcelona, Rom, eller Peking, kommer förbättrad engelska göra livet betydligt lättare! 

Var kan man plugga engelska i Västerås?

Var kan man lära sig engelska i Västerås? För dig som känner att grundskolan inte räckte till finns det flera kvällskurser och distanskurser via språkskolor att välja bland. Om du behöver läsa upp ditt gymnasiebetyg i engelska kan du vända dig till Komvux i Västerås. För dig som fick godkänt står alla dörrar öppna - du kan söka in till kurser i engelska via många svenska universitet kostnadsfritt. Ofta kan du dessutom välja mellan kurser på halvfart eller heltid! Om du inte är så sugen på att börja en kurs kan du också ta privatlektioner via sajter som Superprof. I Västerås finns flera härliga engelskalärare som gärna hjälper dig förbättra språket - oavsett nivå.

Privatlektioner i engelska

I Västerås finns det många privatlärare som erbjuder undervisning i olika språk - inklusive engelska. Priset för privatlektioner i engelska i Västerås varierar från 150 till 300 kr per timme. Många av lärarna erbjuder en gratis provlektion så att du ska kunna testa hur det känns, och om ni trivs tillsammans.

 

När du träffar din lärare för första gången rekommenderar vi att du berättar om dina mål och vad du har för erfarenhet hittills. Tillsammans kan ni lägga upp en skräddarsydd studieplan som passar dina behov. Det är viktigt att ha en bra dialog med din lärare så att ni båda är överens om hur upplägget ska se ut och vad ni bör fokusera på - det är så ni uppnår bästa möjliga resultat. Eftersom det ibland kan kännas som en utmaning att välja rätt lärare vill vi ge dig några riktlinjer att utgå ifrån. Börja med att fundera på dina egna kriterier och vad som är viktigt för dig. Det finns egentligen inga rätt och fel när det kommer till valet av privatlärare. När du skrollar igenom utbudet i Västerås, och läser igenom lärarnas profiler kan du dock jämföra dem med varandra enligt följande:

 

 • Pris: Det genomsnittliga priset för engelsklektioner i Västerås är cirka 200 kr
 • Lärarens erfarenhet och kvalifikationer 
 • Lektionsinnehåll: metodik, övningar, arbete med uttal samt grammatik 
 • Plats: välj en lärare som bor nära dig (eller online om du föredrar)
 • Kemi mellan dig och din lärare: det är viktigt att ni trivs ihop

 

Även om privatlektioner i Västerås kostar mer än en kurs på universitetet är det väl värt pengarna. Klassisk gruppundervisning är inte lika effektivt som att lära sig engelska på tu man hand med en privatlärare. Om så vore fallet hade det ju räckt med engelskalektionerna på högstadiet och gymnasiet, eller hur? En privatlärare skräddarsyr dina lektioner helt efter din unika inlärningsstil, dina styrkor och svagheter. Du kommer att utvecklas betydligt snabbare och få svar på alla dina olika funderingar. Vill du enbart fokusera på grammatik? Eller föredrar du konversationsträning? Via Superprof kan du hitta en privatlärare i Västerås som lever upp till dina förväntningar. Valet är ditt, ni kan öva på precis vad du vill! Vem vet, det kanske bara krävs några enstaka lektioner för att du ska känna dig mer bekväm med engelskan på jobbet eller redo inför högskoleprovet? Vad det än är du behöver dina nya och förbättrade engelskakunskaper till, kan du räkna med att en privatlärare i Västerås snabbt hjälper dig att utvecklas!

PS. Kom ihåg att det även finns flera lärare med engelska som modersmål i Västerås (och online). Vore det inte kul att ta lektioner med en riktig britt om du vill plugga i London, eller med en amerikan ifall du snart ska på roadtrip i USA? En modersmålstalare kan göra mer än att bara lära dig språket. Du kommer få möjligheten att lära dig mer om lokal kultur och historia på samma gång! Lycka till med engelskalektionerna och ha så kul - vi är säkra på att du snart kommer hitta din drömlärare i Västerås!

 

Västerås har ett bra utbud av restauranger och barer. Om du vill besöka en pub i brittisk stil, så finns till exempel The Bishop's Arms vid stora torget. Här kan du prova typisk engelsk öl och äta fish and chips, och kanske får du chansen att träna engelska med någon besökare från utlandet. The Bishop's Arms är nu en kedja med pubar i många svenska städer, men den första öppnade just i Västerås 1993. Västerås har också ett rikt kulturliv, med både stort utbud av evenemang. Här finns också Västmanlands teater och ett par biografer. Den viktigaste historiska sevärdheten är den medeltida katedralen som är 93 meter lång och fylld av historia. Den äldsta domkyrkan byggdes troligen redan på 1000-talet. Kung Erik XIV ligger begravd i en marmorsarkofag. Domkyrkan har ibland visningar på engelska – ett perfekt sätt att träna hörförståelse samtidigt som man får ett intressant besök. 

Hur lär man sig engelska bäst i Västerås?

Det engelska språket breder ut sig allt mer i världen och att kunna kommunicera på engelska blir allt viktigare. Det är officiellt språk i många länder, men även arbetsspråk inom många internationella företag och organisationer. Engelskan dominerar även inom många kunskapsfält, bland annat medicin, teknik och naturvetenskap. Goda kunskaper i engelska ökar helt klart möjligheterna att hitta utbildningar och jobb, både i Sverige internationellt.

 

De flesta av oss reser också mycket och resmålen blir allt fler. I många länder tillhandahålls den största delen av all information till turister på engelska, så språket är viktigt för att kunna ta del av kultur, traditioner och historia. Även här i Sverige har vi nytta av att förstå engelska, eftersom mycket underhållning och kulturutbud som vi tar del av har engelska som originalspråk. Den som kan läsa på engelska har också tillgång till en stor mängd litteratur, tidningar och tidskrifter som inte finns på svenska.

 

Om du bor i Västerås eller i Mälardalen, så finns det flera alternativ om du vill lära dig eller förbättra din engelska. Välj det som passar ditt syfte och dina förutsättningar bäst. Om du vill lära dig akademisk engelska eller affärsengelska, kan en kurs på Mälardalens högskola i Västerås eller Eskilstuna vara lämpligt. Om du däremot bara vill uppdatera din engelska och träna fraser inför nästa semester i England eller något annat land, så räcker det nog med självstudier eller en kvällskurs. Men det kanske mest effektiva och flexibla sättet att lära sig ett nytt språk, eller att förbättra sina kunskaper, är att få lektion av en privatlärare. Valet är förstås ditt och nedan följer några exempel på möjligheter att studera engelska i Västerås och Mälardalen.

Vilka erbjuder undervisning i engelska i Västerås?

Universitet och högskolor

Mälardalens högskola (MDH) har campus i Eskilstuna och Västerås. Högskolan har cirka 16 000 studenter och 1 000 medarbetare. Högskolan erbjuder 56 program och cirka 1 000 kurser inom design och kommunikation, ekonomi, hälsa, lärarutbildning, klassisk musik och teknik. Både i Västerås och Eskilstuna erbjuds flera olika fristående kurser i engelska. I Västerås kan du till exempel läsa akademisk engelska. 

Komvux

Den kommunala vuxenutbildningen i Västerås erbjuder engelska på olika nivåer. 

Studiecirklar, kvällskurser med mera

Det finns flera studieförbund och andra organisationer i Västmanlands län som erbjuder kurser i olika språk. I Västerås kan du läsa engelska på olika nivåer hos bland annat Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) och på Folkuniversitetet. Om du inte hittar en kurs som passar dig, så erbjuder en del studieförbund även kurser i engelska på distans.

Förbättra din engelska på egen hand

För dig som redan kan en del engelska, men vill förbättra dina kunskaper utan att delta i en kurs, finns det även andra möjligheter. Ett roligt och effektivt sätt är att tillbringa tid i ett engelsktalande land. Med tanke på att Västerås har direktflyg till London, så kan du lätt ta dig till England och verkligen omge dig med det engelska språket. London är en spännande, mångkulturell stad med ett otroligt utbud av sevärdheter, teater & musikaler, konserter, pubar och restauranger. Londonbor är ofta öppna och vänliga, och de pratar gärna med främlingar.

 

Det spelar ingen roll om din engelska inte är perfekt, bara du bjuder på dig själv och gör ett försök att kommunicera. När man är omgiven av språket och är tvungen att använda det dagligen gör man snabba framsteg och lär också känna landet – människorna, samhället, kultur och traditioner – på ett helt annat sätt. Du kan förstås också träna engelska i Västerås med hjälp av tv, film, musik, böcker och engelsktalande turister som är på besök.

Självstudiematerial och appar

Om du vill lära sig engelska på egen hand finns det många alternativ i dagens digitala värld. Rosetta Stone är ett välkänt självstudiematerial för språkinlärning som har funnit i över 25 år. Det bestod ursprungligen av cd-romskivor, men finns numera som app för datorer, surfplattor och smarttelefoner. Med Rosetta Stone börjar du med att lära dig vanliga ord med hjälp av bilder innan du går vidare och lär dig att forma fraser och längre meningar. Här finns mer information.

Univerb är ett annat företag som erbjuder självstudiematerial. De har kurser i engelska på olika nivåer och även affärsengelska, och materialet finns både som kursböcker med cd-skivor och i nedladdningsbara format. 

 

Det har kommit ut många nya appar för språkinlärning på marknaden de senaste åren. De flesta har gratisversioner, så att du kan prova ett tag och se vilken som passar dig bäst. De fungerar också bra som komplement till språkkurser och privatundervisning. En fördel med appar av den här typen är att du kan använda dem i 5–10 minuter åt gången och utnyttja tid till exempel när du sitter på bussen eller tåget, väntar på att tvätten ska bli klar i tvättstugan och på lunch-och fikaraster. Här följer en lista över några av de mest populära apparna:

Duolingo är en omtyckt app som hjälper dig att lära dig nya ord och fraser snabbt och effektivt. De korta lektionerna är ämnesbaserade och innehåller olika slags övningar. 

Memrise är en annan populär app som hjälper dig att lära dig nya ord på ett roligt och kreativt sätt med hjälp av text, hörförståelse och videor. 

 

Babbel har funnits sedan 2007 och har lektioner som är skräddarsydda för svenskar som vill lära sig engelska och andra språk. 

Skräddarsydda lektioner med en egen privatlärare

Privat undervisning är ett flexibelt och effektivt sätt att lära sig språk. Det passar bra för dig som har ett specifikt mål, till exempel att komma upp på en viss nivå eller klara av en viss examen, kanske för att det behövs i ditt jobb. Din lärare vägleder dig med material som är anpassat efter dina förutsättningar och önskemål, och du kan fokusera på precis det du behöver träna extra på, som ordförråd, grammatik, konversation eller uttal. Det är också lämpligt för dig som har ett kortsiktigt mål – du kanske måste skriva en uppsats eller hålla en presentation på engelska. Eller du kanske ska flyga till London för en kort semester och vill kunna beställa öl på puben, handla i butiker och gå på musikal och hänga med i handlingen.

En privatlärare kan hjälpa dig att snabbt komma igång och det stärker även ditt självförtroende. Du lär dig på ett roligt och kreativt sätt, inte bara med kurslitteratur, utan ofta även med tv, video, bilder och spel. Din lärare kan göra lektionerna personliga utifrån dina förkunskaper och intressen, och du upptäcker snart hur roligt och givande det är att lära sig språk!

Hur hittar jag en privatlärare som passar mina önskemål?

Om du är nybörjare kan välja en svensktalande engelsklärare som kan förklara saker på svenska – det kan kännas tryggare. Det finns många lämpliga lärare att välja på här på Superprof! Om du redan har goda kunskaper i engelska, kanske du föredrar en engelsktalande lärare som enbart använder engelska under lektionerna. I så fall finns det flera som är bosatta i Västerås och Mälardalen. Om du mot förmodan inte hittar en lärare i området som passar dig, så finns det massor av lärare i engelska på andra håll i Sverige och i världen som erbjuder undervisning på distans via Skype, Zoom och liknande. Du hittar många av dem här på Superprof.Vad vill du lära dig?