Utmärkt
recensioner på

Alla tillgängliga engelskalärare i Västerås

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare i Västerås har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor och fler än 7 omdömen.

205 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första tillfället gratis. I Västerås kostar privatlektioner i engelska 205kr/h i snitt.

1 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 1h.

Det har aldrig varit enklare att förbättra sin engelska i Västerås

2. Kontakta

Skicka en förfrågan till läraren, och ta sedan enkelt kontakt med läraren. Om du inte hittar den engelskaundervisning du är ute efter finns vårt team här för att hjälpa dig.

3. Planera

Läraren kommer ta hänsyn till vad du är ute efter, och tillsammans kan ni planera och schemalägga engelskalektionerna i Västerås.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är genomsnittspriset för privatundervisning i engelska i Västerås?

I genomsnitt tar en lärare 205 kr/h för privata engelskalektioner i Västerås.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos läraren)
 • Hur många lektioner du vill ta och hur långa de är
 • Syftet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare erbjuder den första timmen gratis.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska nära dig.

👩‍🎓 Hur kan jag kontakta en engelskalärare i Västerås?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista av tillgängliga lärare nära dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna lärarannons för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via en meddelandeservice på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfället 49 privatlärare i engelska tillgängliga för undervisning i engelska i Västerås och i närområdet.

 

Välj att ta en kurs i engelska bland mer än 49 av våra privatlärare som kan språket.

 

💻 Kan du få privatlektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelskaprovet, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Många av våra privatlärare i engelska erbjuder första lektionen gratis. Runt 80% av våra språklärare på Superprof ger lektioner via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första lektionstimme gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga mentorer, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se de lärare som erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Att ha en onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad gör en engelskalärare?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas i så gott som alla länder nu för tiden.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska är ökad mental flexibilitet och bättre förståelse.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelska språklärare tillgängliga för att erbjuda privatlektioner.

 

En lärare i engelska kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med förståelsen av texter
 • Engelska för nybörjare och att lära dig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttala engelska ord
 • Skrivning och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska businesstermer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelskakunskaper.

 

Du kan diskutera vad du vill lära dig av dina lektioner med din lärare.

 

Alla engelskaprivatlektioner med en kvalificerad lärare ger dig en möjlighet att lära det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga för att ge kurser i engelska i Västerås?

Det finns just nu 49 lärare i engelska som erbjuder lektioner i Västerås.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, se deras annonser för att hitta mer information om deras undervisning.

 

Välj en kurs från en av våra 49 engelskalärare.

Vill du lära dig engelska i Västerås?

Välj bland vårt stora utval av engagerade privatlärare i Västerås

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta dina efterlängtade Engelska Kurser i Västerås & Boka Idag!

Lär dig engelska i Västerås!

Över trehundra miljoner människor har engelska som modersmål. Flera miljoner har engelska som andraspråk och antalet ökar. Engelska är det mest spridda språket i världen och är det vanligaste inom turism och handel. Många arbetsgivare i Västerås tittar noga på dina språkkunskaper när går igenom ditt CV. Att kunna engelska är en viktig del av allmänbildningen i Sverige idag. 

Vare sig det är på jobbet eller på resan vill du inte hamna i en situation där du måste göra dig förstådd med hjälp av handgester och kroppsspråk. Om du planerar att lämna Västerås och studera utomlands eller delta i ett utbytesprogram är det en bra idé att fräscha upp dina kunskaper i engelska innan du åker. Du kommer att få ut mer av dina studier och lättare komma i kontakt med dina nya kurskamrater. 

Varför är engelska viktigt?

Det är ytterst troligt att du kommer stöta på engelskspråkiga människor (både i och utanför Västerås), använda engelska i jobbet eller behöva söka information i engelskspråkiga medier. Det vore med andra ord väldigt praktiskt att kunna flytande engelska.

Svenskarna anses vara mycket bra på engelska, men om man inte behövt använda det så mycket kan det ändå kännas obekvämt. Sen finns det även många som inte alls behärskar engelska, och som har svårt för nya språk i allmänhet. Oroa dig inte. Alla kan lära sig engelska, och du har mycket att vinna på att ta tag i saken. Engelska är användbart både i privatlivet och karriären.

Privatlektioner i engelska

I Västerås finns det många privatlärare som erbjuder undervisning i olika språk - inklusive engelska. Priset för privatlektioner i engelska i Västerås varierar från 150 till 300 kr per timme. Många av lärarna erbjuder en gratis provlektion så att du ska kunna testa hur det känns, och om ni trivs tillsammans.

När du träffar din lärare för första gången rekommenderar vi att du berättar om dina mål och vad du har för erfarenhet hittills. Tillsammans kan ni lägga upp en skräddarsydd studieplan som passar dina behov. Det är viktigt att ha en bra dialog med din lärare så att ni båda är överens om hur upplägget ska se ut och vad ni bör fokusera på - det är så ni uppnår bästa möjliga resultat.

Eftersom det ibland kan kännas som en utmaning att välja rätt lärare vill vi ge dig några riktlinjer att utgå ifrån. Börja med att fundera på dina egna kriterier och vad som är viktigt för dig.

Det finns egentligen inga rätt och fel när det kommer till valet av privatlärare. När du skrollar igenom utbudet i Västerås, och läser igenom lärarnas profiler kan du dock jämföra dem med varandra enligt följande:

 • Pris: Det genomsnittliga priset för engelsklektioner i Västerås är cirka 200 kr
 • Lärarens erfarenhet och kvalifikationer 
 • Lektionsinnehåll: metodik, övningar, arbete med uttal samt grammatik 
 • Plats: välj en lärare som bor nära dig (eller online om du föredrar)
 • Kemi mellan dig och din lärare: det är viktigt att ni trivs ihop

 En privatlärare skräddarsyr dina lektioner helt efter din unika inlärningsstil, dina styrkor och svagheter. Du kommer att utvecklas betydligt snabbare och få svar på alla dina olika funderingar. Vill du enbart fokusera på grammatik? Eller föredrar du konversationsträning?

Via Superprof kan du hitta en privatlärare i Västerås som lever upp till dina förväntningar. Valet är ditt, ni kan öva på precis vad du vill! Vem vet, det kanske bara krävs några enstaka lektioner för att du ska känna dig mer bekväm med engelskan på jobbet eller redo inför högskoleprovet? Vad det än är du behöver dina nya och förbättrade engelskakunskaper till, kan du räkna med att en privatlärare i Västerås snabbt hjälper dig att utvecklas!

Skräddarsydda lektioner med en egen privatlärare

Privat undervisning är ett flexibelt och effektivt sätt att lära sig språk. Det passar bra för dig som har ett specifikt mål, till exempel att komma upp på en viss nivå eller klara av en viss examen, kanske för att det behövs i ditt jobb. Din lärare vägleder dig med material som är anpassat efter dina förutsättningar och önskemål, och du kan fokusera på precis det du behöver träna extra på, som ordförråd, grammatik, konversation eller uttal. Det är också lämpligt för dig som har ett kortsiktigt mål – du kanske måste skriva en uppsats eller hålla en presentation på engelska. 

Hur hittar jag en privatlärare som passar mina önskemål?

Om du är nybörjare kan välja en svensktalande engelsklärare som kan förklara saker på svenska – det kan kännas tryggare. Det finns många lämpliga lärare att välja på här på Superprof! Om du redan har goda kunskaper i engelska, kanske du föredrar en engelsktalande lärare som enbart använder engelska under lektionerna. I så fall finns det flera som är bosatta i Västerås och Mälardalen. Om du mot förmodan inte hittar en lärare i området som passar dig, så finns det massor av lärare i engelska på andra håll i Sverige och i världen som erbjuder undervisning på distans via Skype, Zoom och liknande. Du hittar många av dem här på Superprof.

Vad vill du lära dig?