Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privattränare i Fotboll i Uppsala

5.0 /5

Privattränare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

263 kr/h

De flesta fotbollstränare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset är 263kr/h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig fotboll
i Uppsala!

2. Planera din individuella träning

Med elevpasset kan du ta kontakt med alla våra tränare. Planera fotbollskurser ihop baserat på din målsättning.

3. Utvecklas inom fotboll

Med fotbollskursen kommer du snabbt att utvecklas inom sporten. Passa också på att utforska våra andra ämnen. Kanske är du intresserad av näringslära eller PT?

FAQ

💰Vad kostar en Fotbolllektion i Uppsala?

Det genomsnittliga priset för Fotbolllektioner i Uppsala är 263 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Fotboll har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Uppsala med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Fotboll erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Fotbolllektioner i Uppsala?

Med hjälp av en lärare i Uppsala kan du lära sig Fotboll snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Uppsala.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Fotboll online?

Majoriteten av våra lärare i Fotboll erbjuder sina kurser i

Fotbolllektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Uppsala kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Fotboll använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Fotboll via webcam.

🎓Hur många Fotbolllärare ger lektioner i Uppsala?

Det finns för närvarande 3 lärare i Fotboll som erbjuder kurser i Uppsala.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Fotboll?

Mätt över 1 recensioner gav våra elever i Uppsala  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Fotboll.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig fotboll i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av fotbolllärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Extra träning fotboll i Uppsala med Superprof

Hur beskriver man fotboll? Att formulera sig på det viset känns nästan märkligt. Att så totalt förenkla och fullständigt simplifiera något så stort, komplext och innehållsrikt som fotboll känns på ett sätt konstigt. Men det kanske exakt det som är så oerhört inspirerande och beroendeframkallande med fotboll; det är så komplext men samtidigt simpelt.

 

Mitt under det brinnande första världskriget 1914, beslöt sig de tyska och engelska trupperna som slogs i Belgien för att plötsligt lägga ner sina vapen. De var trötta på att kriga, och ville spela fotboll istället. De möttes och firade jul utan sina vapen och spelade en landskamp som numera är en av de mest klassiska matcher som någonsin spelats.

 

Detta är en av många symboliska händelser som visar fotbollens enande kraft på samhällsnivå. Att vara en del av fotbollens otroliga värld kan vara väldigt positivt, socialt och personligen. Så ta chansen och bli bättre på fotboll! Nedan går vi igenom mer om hur du kan utvecklas i din favoritsport.

Hur man blir en bättre fotbollsspelare

En stor fördel med fotboll är att det går att utöva på så många olika nivåer. I Sverige har vi sedan många år tillbaka en stolt och vacker föreningstradition. Denna tradition gör att man i Sverige kan hitta många föreningar att spela fotboll i, som perfekt passar ens egen ambition och nivå.

 

För dig som bor i Uppsala finns mängder av föreningar. Den kändaste och just nu mest framgångsrika fotbollsklubben i Uppsala heter IK Sirius FK. Sirius har gjort en mycket inspirerande resa och tagit som upp i fotbollens finrum.

 

Det finns oerhört många lag du kan ansluta dig till om du vill utvecklas som spelare i Uppsala, men hur går man egentligen tillväga för att bli en bättre fotbollsspelare idag?

 

Frågar du några av de bästa spelarna i världen; Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo eller Kylian Mbappe, så kommer de att ge dig ett rätt tydligt svar. Träna - ju mer du tränar, desto bättre blir du och det resulterar också i att det blir roligare. Men det är ett oerhört förenklat svar. HUR ska man träna då?

Träna med en privattränare i Uppsala

Eftersom fotboll är en lagsport, så är det allra vanligaste att man tränar fotboll tillsammans med sitt lag. Man tillhör en förening och tränar tillsammans med sina lagspelare. Detta är såklart helt naturligt eftersom det handlar om att vinna matcher med laget, man vinner inga matcher på egen hand i fotboll.

 

Men det är också tydligt att det finns nackdelar med detta. Om man bara tränar med sitt lag kan man bli begränsad i sin utveckling. Även om du har en riktigt bra tränare, så är det onekligen så att tränaren måste se till lagets bästa i varje situation. Om laget har släppt in åtta mål på hörnor de senaste tre matcherna, så är det rimligt att laget behöver träna på defensiva fasta situationer.

 

Samtidigt kanske du som spelare behöver träna upp dina avslut. Tyvärr kommer du inte alltid få den hjälp du behöver i ett lag. Det är här Superprof kommer in i bilden. Hos oss finns det mängder av anmälda fotbollstränare - många av dem i Uppsala - som bara väntar på att få hjälpa dig bli en bättre fotbollsspelare på nolltid.

 

Med en privattränare kan du träna på exakt det du vill bli bättre på. På så vis kan du hjälpa ditt lag och vem vet - du kanske kan klättra i seriesystemet?

 

Om du är en ambitiös spelare så kan vi verkligen rekommendera detta. Träningen blir totalt skräddarsydd för dig, och anpassad efter din nuvarande nivå och din ambition. Behöver du nöta inlägg? Perfekt! Din privattränare kan gå igenom tips om hur man förbättrar sitt tillslag och får till rätt skruv som anfallarna kan nicka in. Behöver du träna upp din fotbollskondition? Klockrent, din privattränare kan lägga upp ett träningspass för dig som ger dig en fotbollsanpassad konditionsträning.

 

Som du märker finns det många anledningar att välja en privattränare hos Superprof! 

Bli bättre på fotboll - hitta en privattränare i Uppsala på Superprof

Om du har läst hela denna text är det troligt att du är intresserad och motiverad av att bli bättre på fotboll. Kul! Du kommer få oerhört mycket glädje av att ta din utveckling i dina egna händer. Tänk på att man kan använda sin fotboll genom att uttrycka sig. Vill du bli en spelare som gör det oväntade, likt Ronaldinho eller Jay Jay Okocha? Du kan bli spelaren som får publiken att resa sig upp.

 

Du kan också bli en Luka Modric-lik spelare. Du kontrollerar spelet, du vet exakt vad som krävs för att ditt lag ska ta tag i taktpinnen. Eller du kanske är målvakt? Egenträning är nästan ÄNNU mer effektivt som målvakt. Du kan bli den nya Manuel Neuer eller David De Gea snabbare än du tror. 

 

Eller är det så att du bara brinner för att göra mål? Du vill stå i boxen likt Robert Lewandowski och hela tiden analysera var bollen ska hamna någonstans. Att öva avslut med en privattränare kommer att ge dig stora fördelar. Det du nu ska göra är att leta runt på vår sida. Vi har många tränare som bara väntar på att du ska anmäla dig, och många av dem finns dessutom i Uppsala. Se om du hittar någon som passar dig, och anmäl dig sedan till en lektion. Lycka till! 

Vad vill du lära dig?