Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privattränare i Fotboll i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privattränare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen.

277 kr/h

De flesta fotbollstränare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset är 277kr/h.

2 h

Snabba på bollen. Våra tränare svarar vanligen inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig fotboll
i Stockholm!

2. Planera din individuella träning

Med elevpasset kan du ta kontakt med alla våra tränare. Planera fotbollskurser ihop baserat på din målsättning.

3. Utvecklas inom fotboll

Med fotbollskursen kommer du snabbt att utvecklas inom sporten. Passa också på att utforska våra andra ämnen. Kanske är du intresserad av näringslära eller PT?

FAQ

💰Vad kostar en Fotbolllektion i Stockholm?

Det genomsnittliga priset för Fotbolllektioner i Stockholm är 277 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Fotboll har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Stockholm med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Fotboll erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Fotbolllektioner i Stockholm?

Med hjälp av en lärare i Stockholm kan du lära sig Fotboll snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Stockholm.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Fotboll online?

Majoriteten av våra lärare i Fotboll erbjuder sina kurser i

Fotbolllektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Stockholm kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Fotboll använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Fotboll via webcam.

🎓Hur många Fotbolllärare ger lektioner i Stockholm?

Det finns för närvarande 12 lärare i Fotboll som erbjuder kurser i Stockholm.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Fotboll?

Mätt över 1 recensioner gav våra elever i Stockholm  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Fotboll.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig fotboll i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av fotbolllärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka kurser med en personlig tränare fotboll stockholm

Om du hamnat inne på den här texten lär du helt enkelt vara intresserad av fotbollens magiskt förföriska konst. Men vad är egentligen fotboll? Kan man ens definiera fotboll på ett vettigt sätt, med hjälp av bara några ord? Fotboll som är så komplext, så intensivt och intressant - kan man verkligen simplifiera fotbollens magi med några få meningar utan att tappa substans? Men å andra sidan kanske det är exakt det som gör fotboll så enormt fascinerande; det är så enkelt, men ändå så komplext. Det är förmodligen därför fotboll länge kallats “Det Gröna Fältets Schack”.

 

Sättet som fotbollen förenad människor världen över är så gott som poetiskt. Fotboll som sport har en otroligt stark påverkan på människor världen över, politiskt och socialt. Sporten spelas världen över, i alla samhällsklasser.

 

Det spelas fotboll över hela världen, du kan besöka den mest ödelagda stad och chansen är stor att du någonstans stöter på “fotbollsgalna” entusiaster med en boll på foten. Man kan inte ens gå och bada på stranden utan att några lekfulla människor kickar med fotbollen eller försöker slå “nick-rekord”.

 

Det krävs ganska lite för att spela fotboll, en boll och två mål. Målen behöver inte nödvändigtvis bestå av två stolpar och en ribba utan kan enkelt improviseras av vad som finns tillgängligt, t.ex stenar, flaskor eller skor.

 

Sporter med miljontals anhängare, likt fotboll, finns det gott om. Men för att spontant utöva sporten, i parker eller på en liten gräsplätt krävs flexibilitet. Det är svårt att utöva ridning eller simning överallt och närsomhelst, en boll däremot kan smidigt tas med eller tillverkas enkelt. 

 

En annan intressant fakta är att majoriteten av fotbollsfanatiker som spelar videospel, väljer att spela fotbollsspel, t.ex football manager eller FIFA. Detta skapar ett ännu större intresse eftersom kulturen som videospelen baseras på handlar om aktiva spelare, coacher och klubbar. T.ex FIFA uppdaterar sitt spel varje år, med årets statistik om allt från spelarens snabbhet till klubbarnas värde och designen på alla fotbollsstadion. 

 

Fotbollsträning i Stockholm

Fotboll existerar och utövas över hela världen, och detta är en av de största anledningarna till att det blivit så otroligt populärt i Sverige. I Stockholm spelades boll i skolorna redan i början av 1880-talet, men eftersom det var brist på fotbollsplaner så dröjde det innan några riktiga klubbar hade startats.

  • Den första fotbollsklubben i Stockholm var AIK, efter att AIK lade till fotboll på sitt program året 1896. Klubben hade bildats några år tidigare, då initiativtagaren Isidor Behrens samt några andra ungdomar bildade klubben den 15 februari 1891.
  • AIK gjorde sitt första framträdande i SM år 1898, då man mötte Örgryte i turneringens enda match. Matchen spelades på Gärdet i Stockholm, och Örgryte vann till slut med 3-0.
  • Den andra fotbollsklubben som bildades i Stockholm kom 1899, och var numera klassiska Djurgårdens IF. Det första derbyt (“Tvillingderbyt” som det kallas) spelades mellan AIK och Djurgården samma år som Djurgården bildades. Matchen slutade 2-1 till AIK.

Utvecklas som fotbollsspelare i Stockholm

 

Fotboll är inte en sport för alla. Även om många människor älskar fotboll mer än sig själva i vissa fall, så finns det andra människor som ser fotboll som ett slöseri med tid. Alla är olika. Men om du har en brinnande passion för fotboll, så är du långt från ensam. Det finns de som känner en påtaglig, instinktiv, stark och på gränsen till barnsligt kittlande lust att spela fotboll. Men precis som så gott som allt annat kommer du uppskatta sporten mer och mer. 

 

Vi rekommenderar dig som bor i Stockholm att ta chansen att utvecklas ännu mer inom fotboll. 

 

Givetvis är det vanligast att man spelar i föreningar. Fotboll är en lagsport och det är oerhört viktigt att utvecklas i takt med sitt lag. Men för att hjälpa dig själv och ditt lag utvecklas, så rekommenderar vi att du letar upp en privattränare som passar dig. Här kommer Superprof in i bilden!

 

När du spelar i ett lag behöver du hela tiden anpassa din träning till andra. Till exempel kanske ditt lag behöver öva på inläggsspel, men du behöver träna upp ditt passningsspel. Eftersom tränaren enbart har lagets bästa i åtanke kommer du att bli förbisedd. Träning ut och träning in kommer du få stå och nöta inläggsspel - fastän det inte är vad du känner att du behöver utveckla.

 

Detta är oundvikligt när det kommer till lagsport. Men det finns ett sätt att utvecklas på exakt det område du själv vill - egenträning! Eller ännu bättre - egenträning med en privattränare.

 

Här på Superprof finns mängder av fotbollstränare som inte vill hellre än att få hjälpa dig utvecklas i rätt takt. Oavsett om du är en nickstark mittback, en blixtsnabbt dribblande yttermittfältare eller en målfarlig forward. Oavsett om du vill träna avslut, bli en bättre målvakt, öva upp din spelförståelse… oavsett vad egentligen! Det finns en tränare för dig. Det finns flera tränare i Stockholm som har signat upp sig med oss på Superprof.

 

Så leta runt på vår sida , och ta ett bra beslut! Ta första steget mot att bli en bättre fotbollsspelare idag.

 

Hitta en privattränare i Stockholm på Superprof

Nu är det dags att ta nästa steg i din fotbollsutveckling. Du börjar med att söka runt på Superprof bland våra anmälda privattränare i Stockholm. Jämför noggrant de olika profilerna. Vad kostar de? Var befinner de sig geografiskt? Vad har de för fotbollsbakgrund? Pedagogisk bakgrund? Hur verkar de? Vad får du för känsla?

 

När du har sökt runt och känner att du är redo att ta ett beslut, ta då kontakt med din valda fotbollstränare och sätt igång.

 

Nu ska du få en riktigt god nyhet att avsluta denna textläsning med: Många av våra anmälda lärare erbjuder första lektionen gratis. Det ses som lite av en “testlektion”. Detta gäller givetvis våra fotbollstränare också. Så när du känner att du hittat rätt, boka då en tid med en tränare och testa hur det känns. Se hur er personkemi är och vad du kan lära dig. 

 

Det är en utmärkt chans att lära känna varandra lite, innan du behöver betala en enda krona. Bra va? Vi ser fram emot att se dig på fotbollsplaner runt om i Sverige framöver. Lycka till!

Vad vill du lära dig?