Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra fantastiska franskalärare i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och mer än 16 omdömen.

292 kr/h

Hitta ett bra pris som passar dig: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en franskalektion är 292kr/h.

8 h

Snabba experter - Våra Franskalärare svarar vanligtvis inom 8h

Att lära sig franska i Stockholm! har
aldrig varit så lätt!

2. Planera din franska kurs och börja ditt äventyr!

Kontakta din Franskalärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Prata om hur ofta ni vill ses. Dina lektioner kan planeras in som en intensivkurs i franska.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Upptäck nya färdigheter och lär dig franska tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare elever utvärderar sina Fransklärare

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket tar en franskalärare betalt för en timmes lektion i Stockholm?

I genomsnitt tar en privatlärare 292kr/h för en privatkurs i franska i Stockholm.

 

Kostnaden för en franskalektion varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Området/staden där din lektion tar plats (via Skype eller i elevens hem)
 • Hur många lektioner du önskar och varaktigheten av dina lektioner
 • Målet med din undervisning i franska. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare i fransak bjuder på första lektionen.

 

Se alla priser för franskalärare i Stockholm.

👩‍🎓 Var kan jag hitta en lärare i franska i Stockholm?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig franska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att få fram en lista tillgängliga franskalärare nära dig.

 

Du kan läsa våra lärares egna anonser och välja den lärare i franska som bäst passar dina behov.

 

När du väl har hittat en lärare i franska kan du kontakta dem via en meddelandetjänst på vår plattform för att diskutera och boka en kurs.

 

Det finns för närvarande 63 privatlärare som är tillgängliga för att undervisa dig i det franska språket i Stockholm.

 

Välj din lektion i Stockholm från vårt utbud av 63 tillgängliga franskalärare.

💻 Kan du få lektioner i franska online?

På Superprof kan du lära dig franska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i franska, kämpar med grammatiken eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Runt 80% av våra privatlärare i franska på Superprof undervisar online. Så gott som alla av våra franskalärare erbjuder dessutom första lektionen gratis, så att ni kan lära känna varandra innan du betalar för undervisningen.

 

Föra att hitta tillgängliga lärare, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se de lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i franska.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och lektioner som sker online är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en franskakurs online idag!

 

 

🇫🇷 Varför är det bra att börja med en privatkurs i franska i Stockholm?

Att lära sig prata och skriva franska har många fördelar. Franska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

På Superprof har vi många olika duktiga franskalärare tillgängliga för att ge privatlektioner.

 

En lärare i franska kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Förberedelser inför test och hjälpa till med läsning
 • Nybörjarfranska och att lära sig de mest vanliga fraserna inför en resa till ett fransktalande land
 • Bli en mästare på fransk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Franska businesstermer och språk
 • Läsning och läsförståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende med dina färdigheter i franska språket.

 

Registrerad dig för franskakurser för att lära dig mer om det franska språket med en kvalificerad lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt tid att bli en mästare på det franska språket .

 

Klicka här för att se alla franskalärare i Stockholm.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga för att ge franskalektioner i Stockholm?

Det finns just nu 63 språklärare som erbjuder franskalektioner i Stockholm.

 

Du kan kolla in privatlärarnas annonser för att få mer information om deras undervisning.

 

Välj en kurs i franska från en av våra 63 lärare.

Vill du lära dig franska i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av franskalärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Närmare 300 miljoner människor talar franska. Bli en av dem - ta en franska kurs i Stockholm!

Bli flytande i franska med en privatlärare!

Vill du studera franska i Stockholm? Du kanske redan går en kurs men inte ser tillräckligt  snabba framsteg? Att lära sig ett nytt språk är alltid en utmaning. Oavsett om det började som ett nyårslöfte eller om du alltid haft en dröm om att lära dig franska, finns det massor av hjälp att få i Stockholm.

Du kanske har ett specifikt mål, som att klara ett prov eller förbereda dig för en flytt utomlands? Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta privatläraren i franska!. På Superprof finns flera kvalificerade franska lärare i Stockholm som gärna delar med sig av sina kunskaper. Vad tror du om en intensivkurs? Eller varför inte en lektion i veckan under ett par månader? Med rätt handledning kommer du snart vara flytande i franska! 

Fördelar med att studera franska

Att kunna franska ökar inte bara dina chanser på arbetsmarknaden. Du kommer även kunna kommunicera med miljontals fransktalande människor världen över. Det finns många språkappar och grammatikövningar på nätet, men få klarar av att lära sig franska på det viset. Vi rekommenderar att du inledningsvis tar lärarledda lektioner. Med professionell handledning får du en stabil grund som sedan hjälper dig att utvecklas på egen hand. Det finns många fördelar med att tala ett andraspråk flytande, men franska är faktiskt särskilt användbart!

Med goda franska kunskaper kan du arbeta på viktiga världsorganisationer, studera eller bo i flera franskspråkiga länder, samt lära känna nya och spännande kulturer. Frankrike må vara landet man tänker på i första hand men visste du att det även talas franska i Andorra, Seychellerna, Kanada, Belgien, Schweiz, Luxemburg och ett antal afrikanska länder? Det finns såklart stora dialektala skillnader, men är du flytande i franska kommer det gå bra ändå. Totalt finns det faktiskt hela 37 fransktalande länder i världen!

I Stockholm finns det gott om fransktalande människor, du kommer inte få några problem med att hitta någon att öva med! Du har säkert lagt märke till alla universitetsstudenter och turister som besöker Stockholm varje år? Oavsett om du tar en franskakurs på Stockholms universitet eller lektioner med en privatlärare, rekommenderar vi dig att öva så mycket som möjligt med modersmålstalare eller andra som kan franska.

Det kan ta väldigt lång tid att bli flytande, i alla fall om man bara förlitar sig på språklektioner - var målmedveten och tappa inte motivationen! Öva på ordförråd, grammatik och uttal närhelst du har tid över. När allt faller på plats kommer du vara mycket stolt över dig själv. Att lära sig franska är en enorm prestation som du aldrig kommer glömma. Även om det sedan går flera år utan att du använder språket kommer du snabbt kunna återuppta dina språkkunskaper igen - franska lektioner är väl värt investeringen!

Ta privatlektioner i Stockholm

Om du vill lära dig franska för skojs skull, söka ett jobb som kräver franskakunskaper eller förbättra dina betyg i skolan är det klokt att ta hjälp av ett riktigt proffs. I Stockholm kan du ta kurser på universitetet och på privata språkskolor. Parallellt med (eller istället för) kursen kan du boosta dina franska kunskaper med en privatlärare.

Det mest effektiva vore så klart att enbart ta privatlektioner, men kostnaden är något högre. Om du vill ta privatlektioner men oroar dig för att inte ha råd bör du spana in privatlektioner online vilket ofta är lite billigare. Via Superprof kan du ta franskalektioner både online och fysiskt! Den största fördelen med privatundervisning generellt är att du får skräddarsydda lektioner anpassade efter din nivå och dina önskemål.

På Stockholms universitet och traditionella språkskolor är undervisningen inte lika flexibel. Gruppundervisning är trevligt och har definitivt sina fördelar, men för att lära sig franska så snabbt och effektivt som möjligt är privatlektioner oslagbart. Superprof har samlat alla tillgängliga franskalärare i Stockholm på en och samma plattform, smidigt eller hur? 

Hitta en privatlärare i franska

Det spelar ingen roll var i Stockholm du bor - Superprofs franska lärare finns utspridda över hela Stockholm! Om du vill ta lektioner hemma hos dig eller hemma hos läraren är det smart att välja någon som bor nära dig.

På så vis behöver ingen av er färdas långt inför lektionerna. Om du har ett favoritcafé i Stockholm kan ni annars hålla till där - vart lektionerna äger rum är helt upp till dig och läraren! Allt du behöver göra för att komma igång med din franska kurs är att besöka Superprof.se och jämföra franskalärarna i Stockholm med varandra.

När du hittat din favorit kan du kolla om hen erbjuder en gratis provlektion. Under gratislektionen är det bra om ni passar på att diskutera dina mål med franskakursen samt vilket upplägg du föredrar. Vill du satsa på en kvällskurs där ni främst övar på konversation? Behöver du en intensivkurs i avancerad grammatik? Med en privatlärare är möjligheterna oändliga!

Vad vill du lära dig?