Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 3 elevomdömen.

222 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 222kr/h

3 h

Snabba experter - Våra lärare i fysik svarar vanligtvis inom 3h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Lund!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

FAQ

💸 Vad är priset för en lektion i fysik i Lund?

Genomsnittskostnaden på en lektion i fysik i Lund är 222kr.

 

Fysiklärarens priser varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Lärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och hur länge lektionen varar
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra studiecoacher ger första kurstimmen gratis.

Kolla in priserna för våra fysiklärare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge privat fysikundervisning i Lund?

41 fysiklärare finns tillgängliga för att ge kurs i fysik i Lund och i området.

 

Välj din mentor i Lund från ett stort val av 41 tillgängliga lärarprofiler.

💻 Kan du ta läxhjälp i fysik online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför fysiktentamen, kämpar med fysik eller bare önskar att förbättra dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysikvägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder fysikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till privatlärare i fysik i Lund?

Från ett utval av 3 evalueringar, gav studenterna deras fysiklärare ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstå problem med vår tjänst, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning via telefon eller e-post från måndag - fredag).

👴🏼 Varför borde man börja med med fysikundervisning i Lund?

Fysik är för många ett av de mest utmanande ämnena under skolan. Flera elever kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är studiehjälp i fysik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  privatlärare i fysik lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysiktimmar med en kompetent privatlärare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta fysikkurser för att lära dig om fysik-koncept med en kompetentlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller online, välj din coach och reservera din kurs idag.

 

En meddelande-tjänst är på plats så att du kan komma i kontakt med din coach för att planlägga fysikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 41 fysiklärare i Lund.

Vill du lära dig fysik i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få hjälp i fysik med en fysiklärare som erbjuder privatundervisning

Att läsa fysik i Lund

Privatundervisning med en erfaren fysiklärare (eller varför inte en fysikstudent) kan hjälpa dig att komma ikapp, och vem vet, kanske kommer du t.o.m börja gilla fysik? Eftersom du har läraren helt för dig själv kommer du kunna ställa en miljon frågor, vilket kanske hade känts pinsamt i skolan?

När man får tid på sig att verkligen förstå, utvecklas man mycket snabbare. Om man dessutom har trevligt under tiden kommer alla negativa känslor kring fysik successivt att försvinna. I Lund finns det massor av hjälp att få, så varför inte testa några privatlektioner innan du ger upp? 

Privatlärare är förstås inte bara reserverade för elever som kämpar i skolan. Om du älskar fysik och behöver en utmaning är privatlektioner i fysik helt rätt väg att gå! Om du bor i Lund och drömmer om en karriär i fysik tycker vi att du bör läsa vidare på universitetet. Idag finns det tusentals jobb och en mängd branscher som skriker efter dig med en fysikexamen.

På Lunds universitet kan du ta en kandidat i naturvetenskap med inriktning fysik. Efter avslutad utbildning kommer du kunna jobba med teknik, forskning, ekonomi, på myndigheter eller universitet och högskolor. Du kan jobba med miljö, rymdteknik, nya energikällor, elektronik, systemutveckling och mycket mer. 

Varför är fysik så svårt?

Fysik är en helhet - missar man en del är det svårt att förstå nästa.  Fysik är väldigt abstrakt. Fysik kräver goda matematikkunskaper. Fysik innehåller mängder av teorier och formler.

Så hur lyckas man?

Att känna nyfikenhet hjälper avsevärt. När du inser att fysiken ligger till grund för all teknik och kan förklara mängder av naturfenomen är det svårt att inte bli fascinerad. Men hur lätt är det att hitta en passion för något som man alltid ogillat? Ofta ogillar vi ämnen som vi tycker är svåra. Det är naturligt att det är roligare på svenskalektionerna om du har en talang för att skriva noveller - men om vi övar kan vi bli bra på allt - du kan alltså även börja uppskatta fysik. Vi säger inte att fysik kommer bli ditt favoritämne, men du kommer definitivt inte längre känna ångest på lektionerna. 

Hitta en fysiklärare i Lund

Som nämnt ovan är fysik inte världens enklaste ämne. Många elever känner att skolundervisningen är otillräcklig och behöver därför komplettera med privatlektioner. Detta betyder inte nödvändigtvis att Lunds fysiklärare är dåliga, utan snarare att fysik är ett krävande ämne. Hur mycket fysiklärarna än hade velat, har de inte tid att ge varje elev en individuell undervisning.

En lärare i grundskolan eller gymnasiet har en läroplan att följa, och om en elev inte förstår ett visst begrepp måste de ändå gå vidare för de andra elevernas skull - samt för att hinna med alla kapitel i kurslitteraturen. Detta skapar givetvis enorma problem för dem som inte hänger med. Thank god för privatundervisning! 

När man läser fysik med en privatlärare har man möjlighet att skippa de delar man redan förstår och satsa allt fokus på det man kämpar med. Att lära sig fysik tillsammans med någon som tar tiden att noggrant och pedagogiskt förklara olika begrepp gör enorm skillnad för resultatet. 

Privatundervisning är dessutom kul. Eftersom hela hierarkin i klassrummet inte längre är ett problem behöver man inte vara nervös för att ställa frågor. Det kan vara skönt att inte känna privatläraren på samma sätt som man känner sin vanliga fysiklärare. Ofta utvecklar elever ett starkare band till sin privatlärare eftersom de snarare blir en mentor och kompis än en lärare. De slipper ju trots allt betygsätta dig eller hota med konsekvenser om du inte klarar nästa prov. 

I Lund kan du få skräddarsydda lektioner anpassade efter din nivå och dina önskemål närhelst du vill!

Flexibla privatlektioner i fysik

Tack vare Superprof kan du enkelt hitta fysiklärare i Lund. Det finns många som undervisar i och runt stadskärnan och som kan komma hem till dig när du har tid över. Du kan även ta lektionerna online eller på ett café. Med en privatlärare är det du som bestämmer. 

Oavsett din nivå kommer du hitta en privatlärare som passar. Många lärare erbjuder en första provlektion kostnadsfritt så att du ska kunna testa innan du bestämmer dig. Vi rekommenderar dig att testa några olika privatlärare så att du kan jämföra dem med varandra och se vem som känns bäst. Kom ihåg att du måste trivas med din fysiklärare, det kommer bli så mycket roligare då! 

Lund är en av Sveriges bästa studentstäder vilket gör utbudet och kvalitén på privatlärare mycket hög. Om du inte har lust att lägga någon större budget på privatlektioner kan du du söka en billigare privatlärare. I Lund finns det massor av universitetsstudenter som ger privatlektioner i fysik vid sidan av studierna. Detta är ofta ett billigare alternativ än en utbildade fysiklärare. Men, bara för att en privatlärare inte har erfarenhet inom undervisning behöver det inte betyda att hen inte är rätt val för dig. Om det är läxhjälp du behöver kan det funka minst lika bra med en universitetsstudent.

Om du däremot studerar fysik på en avancerad nivå bör du eventuellt leta efter privatlärare som tagit sin examen och har några års erfarenhet. Allt beror på din nivå och vad du vill lära dig 

Eftersom varje profil är annorlunda bör du ta god tid på dig när du väljer din fysiklärare. På Superprof i Lund hittar du ett brett utbud men glöm inte att du även kan utöka sökningen till hela Sverige. Om du väljer online-lektioner finns det ju inget som stoppar dig från att söka utanför Lund. Vem vet, kanske hittar du din drömlärare någonstans i norra Sverige?

Vad vill du lära dig?