UtmÀrkt
recensioner pÄ

Hitta vÄra ambitiösa studiecoacher, lÀxhjÀlpare och MatematiklÀrare i Lund

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 10 recensioner.

215 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Matematiklektion Àr 215kr/h.

3 h

Snabba experter - VÄra MatematiklÀrare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig matematik
i Lund!

2. Organisera din Matematikkurs och pÄbörja ditt nya Àventyr

Kontakta din nya MatematiklĂ€rare! Du fĂ„r tillgĂ„ng till din lĂ€rares kontaktinfo nĂ€r din kursförfrĂ„gan godkĂ€nts 🙌

3. UpptÀck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, inom alla Àmnen. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

FAQ

💾 Vad Ă€r kostnaden för en matematiklektion i Lund?

Genomsnittspriset pÄ en matematikundervisning i Lund Àr 215kr.

 

Timpriset för en lÀxhjÀlpare i matematik varierar beroende pÄ olika faktorer t.ex:

 • MatematiklĂ€rarens erfarenhet
 • Vad undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
 • Hur ofta du vill ha kurs och lĂ€ngden pĂ„ er kurs
 • MĂ„let för din undervisning

97% av alla vÄra studiecoacher ger första timmen utan kostnad.

 

Kolla in priserna för vÄra lÀrare inom matematik nÀra dig.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga privatlĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs i matte i Lund?

I Lund och nÀromrÄdet, Àr 99 matematiklÀrare tillgÀngliga för att ge kurs.

 

VÀlj din privatlÀrare i Lund frÄn wrr utval av 99 tillgÀngliga lÀrarprofiler.

đŸ’» Är det möjligt att ta matteundervisning online?

Med Superprof kan du lÀra dig matte online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför matematiktenta, kÀmpar med matte eller bare önskar att förbÀttra dina matematikfÀrdigheter, sÄ kan vi hjÀlpa dig.

 

Mange av vÄre mattevÀgledare erbjuder privatundervisning. Rundt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof ger matematikkurser via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlÀrare online, skriv in Àmneskriterierna i sÞkemotoren och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom vÀgledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger undervisning online!

✒ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till privatlĂ€rare i matematik i Lund?

FrÄn ett utval av 10 recensioner, gav eleverna deras mentor i matematik ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstÄ problem med din kurs, kommer vÄr kundservice vara tillgÀnglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail frÄn mÄndag - fredag).

 

đŸ‘ŽđŸŒ Varför inte börja med en mattelektion i Lund?

Matematik Àr för mÄnga ett av de mest utmanande Àmnena under livet. Flera barn kÀmpar med matematikÀmnet under skoltiden. Oavsett om det Àr pÄ förskolan, grundskolan eller pÄ högre nivÄ. DÀrför Àr lÀxhjÀlp i matematik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjÀlp av en  matematiklÀrare lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en kvalificerad studiehjÀlpare ger dig möjligheten att lÀra dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatlektioner för att lÀra dig om matematiska koncept med en erfarenstudiecoach. Att ta hjÀlp av en lÀrare kan gör det roligare att lÀra sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara vÀlja en mentor och reservera din första lektion hemifrÄn eller online.

 

En meddelandetjÀnst Àr pÄ plats sÄ att du kan kommunicera med din vÀgledare för att planlÀgga matematikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nÀtet

 

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din matematiklÀrare bland 99 matematiklÀrare i Lund.

Vill du lÀra dig matematik i Lund?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av matematiklÀrare i Lund!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Hitta en matematiklÀrare i Lund

Vill du utveckla dina matte kunskaper? DÄ har du hamnat rÀtt.

Att hÄlla koll pÄ alla Àmnen sjÀlv kan verkligen vara svÄrt, och det Àr nÄgot vi alla kÀnner till. Ibland Àr det bara jobbigt att förstÄ det som sÀgs i klassrummet, det kan vara nÄgra teman som Àr svÄra att begripa, och det kan Àven finnas grejer som du helt enkelt bara inte fattar.

Det finns ju lösningar för alla sorters problem i klassrummet. Vare sig du Àr ute efter att lÀra dig lite mer om matematik för att du Àlskar Àmnet, eller om du Àr sugen pÄ att förbÀttra dina fÀrdigheter, sÄ kan du enkelt komma igÄng. Vi hjÀlper dig pÄ vÀgen!

Vad anvÀnder man matematik till i det verkliga livet?

Matematik och dess principer finns överallt i alla typer av jobb och karriÀrer. Vi anvÀnder matematiken mer Àn vi tror i det dagliga livet, och hÀr nedan gÄr vi igenom nÄgra vardagliga jobb dÀr matematiken anvÀnds.

 • Revisor. SĂ„klart mĂ„ste man kunna lite matematik om man ska arbeta som revisor. Det Ă€r ett jobb dĂ€r man förbereder och undersöker finansiella poster, hanterar olika arbetsordrar och konton, samt granskar ekonomisk data för att se om allt stĂ€mmer. För att kunna klara det som revisor mĂ„ste man verkligen gilla och trivas med att anvĂ€nda matematiken dagligen.
 • Dator programmerare. NĂ€r man jobbar inom IT, och speciellt med datorer, sĂ„ Ă€r det klart att man mĂ„ste veta lite om coding och mjukvara. Programmerare anvĂ€nder oftast matematiken nĂ€r det gĂ€ller olika typer av problemlösning, det vill sĂ€ga att det behövs för att kunna analysera och Ă„tgĂ€rda eventuella problem. De typer av matte som kan eventuellt behövas som dator programmerare Ă€r till exempel algebra, geometri, aritmetik, kalkyl, och Ă€ven statistik.
 • Apotekstekniker. Eftersom apotekstekniker jobbar med medicin sĂ„ Ă€r matematiken vĂ€ldigt viktigt. Det Ă€r oerhört viktigt inom denna profession att man inte gör nĂ„gra fel, just för att det handlar om hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende. Slarviga misstag nĂ€r det gĂ€ller medicin kan orsaka livshotande faror.
 • Ingenjör. Livet som ingenjör kan vara vĂ€ldigt bra (inte minst för att man fĂ„r ganska bra betald). NĂ€r man jobbar som ingenjör sĂ„ vet man att man bidrar till projekt som kommer att förbĂ€ttra andras liv, vilket kan vara vĂ€ldigt givande.
 • LĂ€rare. Antingen om du vĂ€ljer att vara en matematik lĂ€rare eller om en lĂ€rare inom ett annat Ă€mne, sĂ„ finns det fortfarande behov av att kunna Ă„tminstone baskunskaperna inom matten. För att kunna rĂ€kna ut en elevs betyg och vara sĂ€ker i att du ger ut rĂ€tt betygen behövs matematiken i det dagliga livet som en lĂ€rare.

Dessa Àr bara nÄgra jobb dÀr du kan behöva anvÀnda matematik varje dag, men det finns ju sÄklart ocksÄ flera andra jobb dÀrute som har behov av matte. Det Àr överallt och det anvÀnds varje dag!

Varför skulle man vilja ta privatlektioner?

Speciellt nÀr det gÀller ett sÄ pass komplicerat Àmne som matematiken kan det vara superbra och smart att ta hjÀlp av en privatlÀrare nÀr det gÀller att förbÀttra dina kunskaper.

HÀr nedan gÄr vi igenom nÄgra orsaker bakom varför det kan vara bra för dig att komma igÄng med en privatlÀrare och privatlektioner:

 • Du fĂ„r all uppmĂ€rksamheten. NĂ€r du tar privatlektioner med en privatlĂ€rare sĂ„ sĂ€krar du att du fĂ„r all uppmĂ€rksamheten under lektionernas gĂ„ng. Detta kan vara speciellt hjĂ€lpsamt för dig som behöver gĂ„ igenom mycket eller som har flera frĂ„gor kring nĂ„got specifikt. Dessutom gör det sĂ„ att du kommer lĂ€ngre inom din utbildning just för att du behöver inte oroa dig för att du kommer slösa bort tid pĂ„ att lĂ€ra dig 'onödiga' saker, eller saker som du kanske redan kan. NĂ€r man sitter i ett stort klassrum kan det vara svĂ„rt att kĂ€nna sig viktig eller hörd av lĂ€raren, just för att det finns sĂ„ mĂ„nga som behöver ocksĂ„ fĂ„ hjĂ€lp. En privatlĂ€rare Ă€r dĂ€r för just dig och kan svara alla dina frĂ„gor och Ă€ven Ă„tgĂ€rda dina specifika problem.
 • SkrĂ€ddarsydda lektioner. En till fördel bakom privatlektioner Ă€r att man fĂ„r lĂ€gga upp lektionernas innehĂ„ll mycket mer fritt och lite mer hur man vill. SĂ„klart jobbar man tillsammans med sin lĂ€rare för att ta reda pĂ„ exakt det man behöver förbĂ€ttra, men skillnaden mellan tradtionella lektioner och privatlektioner Ă€r att man har en större pĂ„verkan pĂ„ sin utbildning och dess innehĂ„ll. Detta gör att du som person Ă€r mer involverad i din egen utbildning och kan styra upp det du Ă€r intresserad av. NĂ€r man Ă€r mer inblandad i sin egen utbildning sĂ„ blir man mer engagerad, vilket i sin tur gör att man lĂ€r sig fortare och pĂ„ ett mer effektivt sĂ€tt.
 • Flexibilitet. Utöver allt detta sĂ„ Ă€r privatlektioner ocksĂ„ vĂ€ldigt flexibla. Det gĂ„r jĂ€ttebra att anpassa lektionerna efter ditt befintliga schema, vare sig du studerar eller jobbar pĂ„ dagarna eller om du vill börja ta privatlektioner varje dag. Oftast hittar du tradtionella lektioner som erbjuds pĂ„ universitet eller folkhögskolor som kan krockas med din egen schema, vilket gör att du inte kan ta del av dem. Med privatlektioner fĂ„r du möjligheten att styra upp ditt schema lite mer och ger dig kontrollen över din utbildning. Du kan till och med bestĂ€mma hur ofta du vill trĂ€ffa din privatlĂ€rare och var du hade velat ha lektionerna. Oftast erbjuder lĂ€rarna att komma hem till dig, men det gĂ„r ocksĂ„ att eventuellt gĂ„ hem till lĂ€raren (om de erbjuder detta, sĂ„klart), eller pĂ„ en mer neutral plats som en cafĂ© eller Ă€ven pĂ„ nĂ€tet.

FörbÀttra dina matte kunskaper i Lund redan nu.

I Lund finns det flera möjligheter för dig som vill förbÀttra dina kunskaper inom matematik, sÄ har du tur! Det finns mÄnga bra möjligheter i staden, sÄsom att plugga pÄ en universitet eller en folkhögskola, eller att sÄklart vÀlja en privatlÀrare.

Lund Universitetet erbjuder flera olika kurser inom matematik dÀr du kan utveckla dina kunskaper inom lite mer komplicerade koncept inom matte. Det fins ocksÄ Lunds Tekniska Högskola som erbjuder flera spÀnnande program och kurser som har med matematiken att göra. Dessa Àr bra för dig som eventuellt vill jobba med matematiken i framtiden och i din karriÀr.

Det finns ocsÄ flera grundlÀggande kurser som erbjuds av Lunds kommun, och dessa finns tillgÀngliga för alla Äldrar och kunskapsnivÄer.

Men, som tidigare sagt sÄ kan dessa tradtionella kurser vara antingen dyra eller svÄra att hinna med om du Àr en person som har en annan sysselsÀttning under dagarna. DÀrför kan det vara superbra att ta hjÀlp av privatlektioner inom matte för att hinna med allt du har i ditt liv!

Just nu finns det fler Àn 150 tillgÀngliga lÀrare i Lund som Àr redo att ta dig an som elev. Det Àr bara att gÄ in pÄ vÄr hemsida och ta en titt genom alla lÀrare tills du hittar den som passar in i dina önskemÄl! Sedan nÄr du ut till dem via oss, och sÄ börjar din utbildningsresa. Oftast erbjuder vÄra lÀrare första lektionen helt kostnadsfritt, sÄ att ni har möjligheten att prova pÄ lektionen innan ni bestÀmmer er! Perfekt, eller hur?

Nu Àr det dags att komma igÄng med dina matte kunskaper, det Àr hur lÀtt som helst och det Àr kul ocksÄ! Börja redan nu, du med.

 

 

Vad vill du lÀra dig?