Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa studiecoacher, läxhjälpare och Matematiklärare i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 11 recensioner.

215 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av våra privatlärare erbjuder första kurstimmen gratis. Det är schysst! Genomsnittspriset för en Matematiklektion är 215kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra Matematiklärare svarar vanligtvis inom 3h.

Att lära sig matematik i Lund! har
aldrig varit så lätt!

2. Organisera din Matematikkurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya Matematiklärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts 🙌

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är kostnaden för en matematiklektion i Lund?

Genomsnittspriset på en matematikundervisning i Lund är 215kr.

 

Timpriset för en läxhjälpare i matematik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Matematiklärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
  • Hur ofta du vill ha kurs och längden på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra studiecoacher ger första timmen utan kostnad.

 

Kolla in priserna för våra lärare inom matematik nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare är tillgängliga att ge kurs i matte i Lund?

I Lund och närområdet, är 106 matematiklärare tillgängliga för att ge kurs.

 

Välj din privatlärare i Lund från wrr utval av 106 tillgängliga lärarprofiler.

💻 Är det möjligt att ta matteundervisning online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktenta, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Mange av våre mattevägledare erbjuder privatundervisning. Rundt 80% av privatlärarna på Superprof ger matematikkurser via Skype, och de flesta av dem ger sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i søkemotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har elever gett till privatlärare i matematik i Lund?

Från ett utval av 11 recensioner, gav eleverna deras mentor i matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Om det skulle uppstå problem med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail från måndag - fredag).

 

👴🏼 Varför inte börja med en mattelektion i Lund?

Matematik är för många ett av de mest utmanande ämnena under livet. Flera barn kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i matematik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattetimmar med en kvalificerad studiehjälpare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatlektioner för att lära dig om matematiska koncept med en erfarenstudiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en mentor och reservera din första lektion hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan kommunicera med din vägledare för att planlägga matematikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 106 matematiklärare i Lund.

Vill du lära dig matematik i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en matematiklärare i Lund

Privatlektioner i matematik

Bor du i Lund och funderar på om det inte vore dags med lite mattehjälp? Bra, då är du på rätt ställe! 

Det är sant att det finns en hel del abstrakta och komplicerade teorier och formler, men om man bara kunde se den roll som matematiken spelar i samhället (och på en global skala) skulle fler inspireras av att både plugga hårdare i grundskolan, och att söka sig till utbildningar och yrken inom matematik. Utan matematik skulle vi trots allt inte ha byggnader och valuta, eller upptäckt att jorden var rund. Har du tänkt på det?

Matematik öppnar dörrar till en mängd spännande karriärer - kompetensen efterfrågas inom allt fler branscher som forskning, medicin, teknik, ekonomi och IT.  Det råder stor efterfrågan på matematiker, medellönen är hög (40% högre än en civilingenjör) och det är dessutom låg konkurrens om jobben. 

Om du har nog svårt med matematik som det är, och ett jobb som matematiker därför låter mer som en mardröm än en dröm, kan du nöja dig med att matematik även gynnar dig i privatlivet. Matematik främjar hjärnhälsa och utvecklar ditt logiska tänkande, din problemlösningsförmåga och ditt resonemang. 

Utmaningar inom matematik

Det är allmänt känt att matematik är ett av de svåraste ämnen i skolan. Om du just nu kämpar på mattelektionerna behöver dock inte oroa sig - det finns hjälp att få i Lund! Problemet kan lösas med rätt motivation och vägledning. Motivation är enormt viktigt för all typ av inlärning. Man måste helt enkelt veta varför matematik är bra att kunna, och att det är fullt möjligt att bli bättre. 

Eftersom matematik är ett kognitivt utmanande ämne kan det vara svårt att bibehålla motivationen genom hela skolgången, vilket i sin tur leder till att du inte anstränger dig tillräckligt och tillslut tappar entusiasmen. Det finns flera saker du kan göra för hålla motivation uppe.

Fokusera på vad du kan vinna på att klara matematiken och vad som främst motiverar dig att inte ge upp. För att du ska få en klar uppfattning om vad din inre motivationskraft är, kan vi titta på ett exempel på en yttre motivationsfaktor.

Låt oss säga att du vill bli duktig på matematik för att göra dina föräldrar stolta och nöjda. Räcker det? Tveksamt. Det är nämligen ett exempel på en relativt opålitlig motivationskälla eftersom den är beroende av vad dina föräldrar tycker, och inte du själv. Denna specifika motivationskälla ger dig alltså inte mycket bränsle, då den inte bygger på din egen önskan att förbättra dig.

Ett exempel på en inre motivationsfaktor som däremot kan hjälpa dig, är beslutet att ständigt förbättras och bli den smartaste och starkaste versionen av dig själv. Vi går trots allt bara i skolan en gång. Vi får gratis tillgång till kurslitteratur och lärare, så varför bränna sina broar och missa chansen att nå sin fulla potential?

Det är sant att svåra ekvationer och formler kan kännas tungt i stunden, men om du verkligen fokuserar och använder all din energi medan du ändå är på plats, kommer du komma långt. 

Med en stark inre motivationsfaktor som denna kan du klara av vad som helst i livet - inte bara få godkänt (eller högsta betyg) i matematik. Att bestämma sig för att alltid göra sitt bästa, är en av de bästa råden vi kan ge.

Om man behöver en spark i rätt riktining, (för ja, det är svårt att komma igång på egen hand), kan man kontakta en privatlärare i Lund. En privatlärare i matematik har inte bara den breda kunskap som du saknar, hen är också van vid att motivera och pedagogiskt förklara delar du inte förstår.

En privatlärare har ju dessutom själv varit elev i skolan och kan relatera till det du går igenom just nu. 

Fördelar med privatlärare 

En privatlärare i matematik ger dig verktygen du behöver för att utvecklas i skolan, slippa huvudvärken under läxläsningen eller klara högskoleprovet. När man jobbar med en privatlärare får man tillgång till skräddarsydda matematiklektioner anpassade efter sin egen inlärningsstil.

Till skillnad från klassisk gruppundervisning behöver man inte ta hänsyn till andra elevers studietakt, istället ligger allt fokus på dig. Behöver du se över vissa delämnen som du aldrig riktigt förstod? Använder du formler och uträkningar som känns totalt ologiska? En privatlärare tar den tid som behövs för att göra allt glasklart! Om du tar privatlektioner i Lund kan du lita på att mattelektionerna snart kommer känns mindre plågsamma och att läxorna kommer avklaras fortare.

En privatlärare innebär helt enkelt mer tid för annat. Ju snabbare du tar tag i dina problem, desto snabbare kommer de lösas. Vem vet, med en pedagogisk förklaring kanske du inser att en viss ekvation inte är så svår som du trodde?

En privatlärare dömer aldrig, det är normalt att ha svårigheter med matematik, och eftersom det inte är privatläraren som ska betygsätta dig kan du ställa alla dina frågor och se över vilka delar du vill - till och med den mest enkla matematiken.

Ibland är det faktiskt något vi missat tidigt i grundskola som ställer till det för resten av skolgången och gör att vi ständigt ligger efter. Rådfråga din privatlärare, hen kan lätt identifiera dina styrkor och svagheter så att ni tillsammans kan lägga upp en effektiv studieplan för att nå dina mål!

Hitta en matematiklärare i Lund

Om du bor i eller omkring Lund kan du enkelt och smidigt boka en mattelärare via Superprof. 

Med hjälp av sökfunktionen får du fram alla tillgängliga lärare nära dig. På lärarnas profiler hittar du information om kvalifikationer, timpris, metodik, och specialområde. Tack vare vårt stora utbud av lärare kan du välja bland utbildade matematiklärare eller billigare alternativ som matematikstudenter.

Även om erfarenhet och utbildning kan kännas viktigt i valet av lärare, beror allt på vad du behöver hjälp med. Många gånger räcker det med en pedagogisk matematikstudent så tveka inte att ge olika typer av profiler en chans.

Om du har svårt att bestämma dig rekommenderar vi att du läser igenom tidigare elevers recensioner för att få en uppfattning om vad andra tyckt.

Om det fortfarande känns svårt att välja har vi en god nyhet - eftersom många lärare i Lund erbjuder en gratis provlektion har du möjlighet att testa några stycken innan du bestämmer dig!

Nu när du vet hur enkelt det är att komma igång (och att du dessutom kan testa gratis) är det väl bara att sätta igång? Vem vet, Lunds bästa mattelärare kanske bor precis runt hörnet?

Vad vill du lära dig?