Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Fysik

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Fysik
đŸ’» 410 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter fysik kurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Fysik ! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 45 recensioner.

221 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 221 kr/h

4 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 4h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i fysik enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Fysik

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Skolvetenskap.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Fysik

5.0
Amanda LĂ€rare i fysik

Amanda Àr en jÀttetrevlig tjej och utmÀrkt pedagog. Med stor entusiasm och engagemang tog hon sig an att undervisa min fÀstmö i matematik 2b (gymnasienivÄ). Tack vare Amanda kunde min fÀstmö tillÀgna sig kursen pÄ ett jÀttebra sÀtt trots...

5.0
Mohamad LĂ€rare i fysik

Är otroligt tacksam för den hjĂ€lp jag fĂ„tt med mina universitetsstudier. Mohamad Ă€r lĂ€ttsam och pedagogisk och ger bĂ„de tydliga förklaringar och mental stöttning för att klara av komplexa mattekurser. Kan varmt rekommendera honom som lĂ€rare!

Jenny, För 4 mÄnader sedan

5.0
Erik LĂ€rare i fysik

VÀldigt duktig person som lÀr ut bra och tydligt. BÀsta undervisningarna jag har haft.

Adam, För 5 mÄnader sedan

5.0
Erik LĂ€rare i fysik

Mycket begÄvad och pedagogisk kille! Han bÀr pÄ mycket kunskap som lÀrs ut pÄ ett givande sÀtt. Rekommenderas starkt!

Amanda, För 5 mÄnader sedan

5.0
Felix LĂ€rare i fysik

HjÀlpte mig inför fysik 1 kursprov, och har vÀldigt bra kunskaper som leder till tydliga svar och lösningar!

Pro oyuncu, För 5 mÄnader sedan

5.0
Erik LĂ€rare i fysik

VÀldigt kompetent lÀrare. Erik hjÀlpte mig med min statistikkurs pÄ universitetsnivÄ och jag rekommenderar honom starkt ! 10/10 i bÄde kunskap och i sitt sÀtt att lÀra ut

Kevin, För 5 mÄnader sedan

Se alla vÄra kurser inom Fysik

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Fysik

LÀr dig fysik av de bÀsta lÀrarna pÄ Superprof 


Visste du att svarta hÄl Àr egentligen inte svarta i fÀrg? Eller visste du att ljud skapar vÀrme? Eller Àven att tiden gÄr faktiskt snabbare lÀngst upp i en byggnad Àn lÀngst ner?

Det Ă€r de hĂ€r typer av teorier och fakta som du kommer att lĂ€ra dig nĂ€r du studerar fysik. Ämnet i sig Ă€r en av de mest intressanta och relevanta omrĂ„den inom vetenskap, och Ă€r nĂ„got som befinner sig runt omkring oss hela tiden. Det Ă€r ett Ă€mne som Ă€r dock svĂ„rt att kunna komma in i eftersom det finns sĂ„ mycket att lĂ€ra dig om! Mycket handlar om motion, energi, el, magnetism, ledning, och partiklar, och Ă€ven hur allt detta pĂ„verkar varandra. Men i helheten Ă€r fysiken studien av hur vĂ€rlden fungerar och krafterna som finns bakom allting. Att fördjupa dina kunskaper inom fysiken kan förbĂ€ttra ditt liv genom att du lĂ€r dig om vĂ€rlden du befinner dig i, och dĂ€refter kan ta med dig det du har lĂ€rt till andra omrĂ„den i livet. 

 

Det finns mÄnga anledningar till att börja ta privata lektioner frÄn en lÀrare hÀr pÄ Superprof. Först och frÀmst har du kanske behov av att förbÀttra dina kunskaper för att kunna nÄ vissa kunskapskrav i skolan. Det kan vara till för dig som pluggar pÄ grundskolan, gymnasiet, högskolan, eller Àven dig som gÄr pÄ universitet. Alla Äldrar och erfarenheter Àr varmt vÀlkomna! Det kan ocksÄ vara sÄ att du har redan nÄtt kunskapskraven men Àr bara verkligen intresserad och fascinerad av att lÀra dig mera om fysiken och dess koncept, och vill ha mer tid med en erfaren person inom omrÄdet. Dessutom har du som förÀlder möjlighet att skaffa lektioner Ät ditt barn som kanske har behöver lite extra hjÀlp med att göra sina fysik lÀxor hemma eller har svÄrt att förstÄ de svÄrare begreppen. 

 

Hur privatlektioner fungerar

Vad du Àn har för anledning kommer det att finnas en lÀrare hÀr för just dig och dina behov! 

PÄ Superprof finns det mÄnga olika lÀrare med olika erfarenhetsnivÄer och bakgrund som bidrar till sina kunskaper. Vissa lÀrare har mer erfarenhet av teoretiska fysik och kan dÀremot hjÀlpa inom det omrÄdet, medan andra lÀrare Àr ingenjörsstudenter och kan lÀra ut mer om det praktiska. Beroende pÄ vad du sjÀlv har för baskunskaper och bakgrund kan detta pÄverka vad du söker efter för sorts lÀrare. Du kan söka efter en lÀrare baserat pÄ din egen erfarenhet, och dÄ kommer du fÄ en sida full med de lÀrare som kan undervisa till dig. 

 

Du har till och med access till att se vad varje lÀrare har för undervisningsmetod, om de erbjuder lektionerna hemma hos sig, dig, eller pÄ en neutral plats, och lite om deras utbildning och kvalifikationer. Detta gör att du kan fatta ett beslut som Àr baserat pÄ faktorer som du tycker Àr viktigt för just dig och din situation. Om du Àr en student som försöker förbÀttra dina betyg kan du ta hjÀlp av en annan student som pluggar pÄ en högre nivÄ, om det kÀnns bra för dig. Det som Àr sÄ bra med Superprof Àr att det Àr helt upp till dig hur du lÀgger upp lektionerna, och det första steget inom skrÀddarsydda lektioner Àr att vÀlja en lÀrare som kÀnns bÀst för dig. 

 

Tillsammans med din lÀrare kommer du att kunna bestÀmma och styra upp lite mera inom sjÀlva lektionerna, till exempel vad du har för mÄl och vad det Àr som du antingen vill förbÀttra eller lÀra dig mer om. Ni kommer ocksÄ komma överens om hur ofta ni vill trÀffas och var, hur lÀnge du vill hÄlla pÄ, och vad för sorts typer av resurser du lÀr dig bÀst med. Det kan vara sÄ att du lÀr dig bÀst med hjÀlp av en film som förklarar och visar exakt hur nÄgot ska göras; dÄ kan din lÀrare leta efter bra visuell material som kommer att bidra till att du lÀra dig bÄde effektivt och pÄ det sÀttet som kÀnns mest produktivt för dig. 

 

Det Àr oftast sÄ att den första lektionen kommer att erbjudas gratis till dig, och det Àr smart att under den timmen ta lite tid tillsammans med lÀraren att diskutera om varandra, ta reda pÄ hur det kÀnns tillsammans och om kemin verkligen stÀmmer. Det kan ocksÄ vara en tid dÀr ni gÄr igenom dina mÄl och baskunskaper för att ta reda pÄ exakt hur ni ska fortsÀtta tillsammans, och under vilka omstÀndigheter lektionerna ska se ut. 

 

I Sverige finns det mer Àn 2000 privatlÀrare registrerade pÄ Superprof som Àr redo för att ta dig an som student. Med recensioner pÄ sidan kan du Àven se vad tidigare elever har tyckt om deras upplevelser med lÀrarna för att kunna fatta ett bÀttre beslut. Genomsnittliga priset i hela Sverige ligger pÄ runt 200kr per timmes lektion, men vissa tar mer eller mindre Àn sÄ. De flesta lÀrarna svara dina meddelanden inom 5 timmar! Detta gör att man kan komma igÄng direkt och börja med sina lektioner pÄ en gÄng. 

 

Inom hela landet har du möjligheten att söka efter din stad för att hitta en lĂ€rare som ligger nĂ€ra dig. Eftersom ni kommer att trĂ€ffas regelbundet Ă€r det bĂ€st att hitta nĂ„gon som Ă€r inte för lĂ„ngt ifrĂ„n. Dock sĂ„ finns det Ă€ven möjlighet till att ha online lektioner med nĂ„gon som finns lite lĂ€ngre bort, om det skulle vara sĂ„ att du föredrar det istĂ€llet. Det finns lĂ€rare i Stockholm, Göteborg, Malmö, VĂ€sterĂ„s, Uppsala, TĂ€by, BorlĂ€nge, Visby, Solna, Örebro, och mĂ„nga fler. Du kommer att lĂ€tt kunna hitta nĂ„gon som passar in i dina önskemĂ„l. 

 

Hur har Sverige bidragit till fysiken? 

Det finns mÄnga vÀlkÀnda fysiker frÄn Sverige som har starkt bidragit till den fysiska vÀrlden, till exempel Erik Edlund, Cecilia Jarlskog, Sara Mazur, Hans Ryde, och Anders Karlsson. Alla de hÀr personerna, med mÄnga flera, har jobbat hÄrt inom fysikens studier och bidragit till vÀrlden som vi kÀnner till idag. Sverige Àr ytterligare kÀnd för sina berömda universitet inom forskning och vetenskap: Sahlgrenska Akademin, Stockholms universitet, Uppsala universitet, och Kungliga Vetenskapsakademien. Det finns mÄnga möjligheter tillgÀngligt för dig som fysikstudent som vill ta vidare dina kunskaper om det Àr nÄgot som kallar dig. 

 

Alfred Nobel, Stockholmaren som Àr kanske vÀrldens mest vÀlkÀnda ingenjör och kemist, har ocksÄ bidraget hur mycket som helst inom den vetenskapliga vÀrlden. Nobelpriset, som nÀmndes efter honom, ges ut varje Är till personer som gör monumentala framsteg inom olika ÀmnesomrÄden och bidrar till ett bÀttre vÀrld. Nobel hade 355 olika patent pÄ olika saker, och kanske den mest kÀnda var till dynamit, en uppfinning som har förÀndrat vÀrlden. Eftersom alla de vetenskapliga omrÄden har mycket med varandra att göra var det möjligt för Nobel att kunna anvÀnda fysiken och kemin för att upptÀcka och utveckla mÄnga nya teorier och saker som har lagt grunden för den moderna vÀrlden vi lever i. Det Àr mÄnga överförbara fÀrdigheter som man lÀr sig i fysiken och de andra Àmnen inom vetenskap som man kan anvÀnda tillsammans för att komma vidare i sina kunskaper, som Alfred Nobel har gjort. 

 

Till och med finns det mÄnga jobbmöjligheter ocksÄ för dig som fysikstudent; Sverige Àr ett land dÀr innovation Àr vÀrdefullt, och nÄgot som vi fÄr beröm av frÄn andra lÀnder. Företag sÄsom Ericsson, som jobbar inom telekommunikation, finns tack vare framsteg gjorda inom fysiken. Uppfinningar som havremjölk, pacemakers, sÀkerhetsbÀltet, Bluetooth, Skype, Spotify, datorgrafik, och vissa delar pÄ fartyg (som Àr alla svenska uppfinningar) hade inte kunnat finnas idag om inte fysiker hade fanns. Det flesta som vi tar för givet varje dag finns pÄ grund av att man har möjligheten att plugga fysik och applicera dess koncept i verkligheten. Det Àr nÄgot mÀktigt att kunna vara med i den vÀrlden som Àr sÄ pass framgÄngsrik och viktig inom samhÀllet. 

 

De vetenskapliga Àmnen Àr grunden till allting i livet - utan biologin, kemin, och fysik har vi inga förklaringar till varför vi mÀnniskor ser ut som vi gör, hur vi kan andas, varför solen reser sig varje morgon, och hur det kommer sig att det finns stjÀrnor i himlen. Det Àr verkligen viktigt att kunna veta mera om hur och varför saker och ting Àr som de Àr; utan det kan inte vi göra nÄgra framsteg alls. Fysiken ger svar, den utforskar olika teorier som förklarar och ifrÄgasÀtter normer, och Àr ett Àmne som alla borde kÀnna till och kunna förstÄ. 

 

Med hjÀlp av privata lektioner frÄn en personlig lÀrare kommer du att kunna veta lite mera om livet i sig och Àven kunna vara sjÀlvsÀker i dina kunskap. Det som man lÀr i lektionerna kan man Àven ta med sig till andra omrÄden i livet, det vill sÀga att du kommer att ytterligare lÀra dig fÀrdigheter som Àr inte bundna till just fysiken. Du utvecklar hjÀrnan och breder ut dina kunskaper pÄ ett sÀtt som ger dig utrymme att utforska mycket annat. Om du har nÄgon lust alls att bidra till och utveckla din utbildning pÄ en högre nivÄ Àr det dags för dig att komma igÄng med privata lektioner idag, för det har aldrig varit lÀttare Àn det Àr just nu! 

 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Fysik ?

Genomsnittspriset för en kurs i Fysik Ă€r 221 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Fysik ?

Fysik med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Fysik !

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i fysik erbjuder kurser inom

Fysik online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Fysik   som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Fysik ?

410 lĂ€rare inom Fysik erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 410 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Fysik l mottagit?

Bland 45 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.