Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Fysik

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 150 recensioner.

228 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 228 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Planera dina kurser i Fysik online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Fysik och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Fysik online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.


957lärare erbjuder undervisning online i fysik.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom fysiklektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.


100%Verifierade betyg - nätverkets bästa verktygVåra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom fysiklektioner

957 lärare inom Fysik erbjuder online undervisning i fysik.


Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst.


Välj din lärare bland båra 957 profiler.💸 Vad är det genomsnittliga priset för undervisning i fysiklektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Fysik är 228Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Fysik
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom fysik?

Ett urval av 150 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.


Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.957 Fysiklärare finns tillgängliga

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i Fysik ?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kurser och lektioner i fysik online - astrofysik, teknisk fysik, för alla nivåer

Varför ska du plugga fysik?

Ändamålet med att plugga fysik är att kunna förstå och förklara på ett djupare sätt hur saker fungerar i grunden. Det är ett sätt att utveckla vår förståelse om världen, universumet, och livet i sig, och det har med alla liv att göra. Därför är fysiken ett viktig ämne att kunna eftersom det rör alla och allt vi känner till. 

När man pluggar fysik utvecklar man den analytiska delen av hjärnan, vilket kan bidra till att andra ämnesområden också. Problemlösning, statistik, och forskning är mycket av det som man gör när man pluggar fysiken - saker och ting som man också gör i matematiken och kemin till exempel. Detta visar att de färdigheter som du utvecklar och lär dig inom fysiken kan du då ta med dig till andra områden i livet och hjälper dig med alla dina studier i helhet. 

Fysiken ger även bra jobbmöjligheter i framtiden, såsom civilingenjör, IT-tekniker, dataanalytiker, fysiklärare, fysiker som jobbar i ett labb, eller även designer. Eftersom ämnet har så många överförbara färdigheter är det möjligt att använda de inom många olika sorters karriärer. Du är alltså inte bunden till att jobba inom själva fysiken, utan du kan komma in i egentligen vad som helst som intresserar dig. 

Hur börjar du med dina privatlektioner?

Oftast erbjuds din första lektion helt gratis för att du och läraren ska kunna testa och se om kemin stämmer tillsammans. Hur ni går vidare därifrån är helt upp till er - under den timmen kan ni tillsammans komma överens om hur lektionerna ska vara upplagda, vad du vill lära dig och dina mål under den tiden, och även vad för typ av material som du gillar mest och lär dig bäst av. Din lärare kan också berätta lite om sig själv och sin undervisningsmetod för att se om det stämmer bra med hur du lär dig också. 

Det finns många recensioner på Superprof på de flesta lärare som erbjuder kurser, som har lagts av tidigare studenter som vill dela med sig sina upplevelser! Recensioner kan bidra till din beslut och ge dig en större bild på de personerna du väljer mellan. 

Genomsnittliga priset på en lektion är runt 200 kr i timmen, men vissa lärare tar mer eller mindre än det beloppet. Den vanliga svarstiden ligger på runt 5 timmar. Du har möjligheten att kunna komma igång direkt och börja med din undervisning. 

Kom igång nu! 

Online lektioner är speciellt bra för de speciella tillfällen som man kan befinna sig i; ta till exempel en student som är på utbytesår i Australien. Hon tar fysiklektioner i skolan, och märker efter några dagar att det är faktiskt svårt att kunna förstå det som lärs ut, och hon börjar känna sig lite förvirrad och stressad. Dessutom är allt på engelska, vilket gör att det blir ännu svårare för henne att komma ikapp sina klasskamrater! Då kan hon ta hjälp av en privatlärare här på Superprof med online lektioner för att kunna komplettera sina studier, med en lärare som undervisar på svenska och förklarar alla problem som hon har. Även om hon befinner sig på andra sidan jorden kan hon få hjälp på ett sätt som är bäst för just henne och hennes situation. Det är något som bidrar till att hon känner sig mer självsäker inom ämnet och får upp hennes betyg! 

Du kanske märker att du trivs mycket bra med att ha online privata lektioner, och vill även ha dem i andra ämnen som du är intresserad av. Det finns hur många ämnen som helst på Superprof som du kan hitta en bra lärare för, så att du ska kunna utveckla alla dina färdigheter inom alla områden i ditt liv, inte just den som behöver lite mer hjälp just nu. Superprof ger dig den möjligheten att utveckla dig själv på ett sätt som är lättillgänglig, prisvärd, och tidssparande! 

Vad vill du lära dig?