Hem
Ge undervisning

Privatlektioner i Fysik online | Crash course physics | Superprof

🥇 Topplärare!
💻 593 online
🔒 Säker betalning
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Vårt urval av lärare som undervisar online i Fysik

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 79 recensioner.

221 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 221 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

01

Hitta rätt lärare för dig

Granska de olika profilerna och kontakta den lärare som passar dig bäst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) inom Fysik .

02

Planera dina kurser i Fysik online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Fysik och beskriv dina behov och tillgänglighet.

03

Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Våra tidigare elever
recenserar sina lärare i Fysik

Bläddra bland alla våra fysik kurser

Få hjälp av en privatlärare i fysik | Förberedande kurs i Fysik

Ta första steget och fördjupa dina kunskaper inom fysiken med hjälp av en privatlärare på Superprof! 


Fördel med online studier

Du som elev vet hur det kan gå till i ett klassrum: det är alltid någon som sitter och snackar med sin kompis medan läraren försöker förklara en viktig formel som du tycker är redan för svårt att förstå. Eller så är det bara lite svårt att koncentrera dig när du sitter i en obekväm stol i ett rum med 30 andra personer som alla gör sina egna saker. Det är inte alltid den ideella miljön att kunna fokusera i. Hade inte det varit bättre att kunna få all den här informationen hemifrån, via datorn, när du sitter bekvämt och har inga andra personer runt omkring dig som kan distrahera dig? Det är nu möjligt och hur enkelt som helst att komma igång med online privata lektioner inom fysiken, som du kan ta precis när och var du vill! 

Det finns många fördelar med att plugga online:

Flexibilitet
När du väljer att ha privatlektioner vid sidan om dina studier har du möjlighet att välja exakt när du ska ha dem och var du vill vara när du lär dig. Du kanske jobbar under dagen eller går i skolan och vill ta några timmar på kvällen för att fördjupa dina kunskaper - det går utmärkt på Superprof att välja, tillsammans med din lärare, en tid som funkar för er båda! Lär du dig bra när du sitter på ett café och dricker lite te? Då kan du ta dig dit och bara öppna upp datorn för att sätta igång! Så lätt är det när man väljer att ha online lektioner genom Superprof. 

 

Självdisciplin och ansvar
Genom att plugga online och med en privatlärare finns den risken att man inte känner att det är lika viktig som ‘riktiga skolan’. Det kräver då att du tar tag i dina uppgifter på egen hand. Det betyder såklart inte att du kommer att vara själv i din online utbildning, men det betyder att eftersom läraren är inte fysiskt med dig under resan kommer du att behöva lägga ner och ägna tid åt dina studier själv. Läraren kommer att vara där för att svara på frågor, förklara och visa hur man gör vissa saker, och bidrar till att du har verktygen du behöver för att kunna komma längre inom dina kunskaper. 

 

Bekvämlighet
Beroende på hur du är som person kan det påverka om du trivs med andra folk ute i stora grupper eller om du är mest bekväm när du är själv och kan fokusera på egen hand. Vissa tycker att det är bäst när man är i sin egen utrymme och kan bestämma lite mer fritt hur du gör under dina lektionstider. Det vill säga att du kan ha på dig mjukiskläder om du vill, du kan ha lite mat på bordet medan du håller på att lära dig nya saker, och till och med ta paus när det behövs. 

 

Slippa resa
Med online lektioner slipper du både resekostnader och restider! Det är hur lätt som helst att bara öppna upp datorn eller paddan och koppla upp till internet. Det är alltså något som vi alla tar för givet dagligen. Dessutom är vi alla vana vid att använda teknik, och borde enkelt kunna komma igång med lektionerna. 

 

Fördelar med privatlektioner

Utöver detta finns det ytterligare många bra anledningar till varför man ska ta privata online lektioner:

Personlig uppmärksamhet
Med hjälp av en privatlärare kommer du som elev få all din lärares uppmärksamhet och tid under den lektionen på just dig och dina behov. Det är inte så att du kommer spendera tid på att vänta eller lyssna på hen förklara något för någon annan som du vet redan att du kan. Det betyder att dina lektioner och din tid är mer avsiktlig och skräddarsydd för just dig. Poängen med att ha privatlektioner är att man ska få specifik hjälp på saker och ting som man känner att man behöver, det ska inte vara någon tid att få allmänna råd och tips. Det som du vill lära dig är det du kommer lära dig. 

 

Det går fort
När du har en person som är avsedd för att hjälpa just dig kommer din utbildning och dina framsteg gå fortare än om du var ensam under processen. En person som är erfaren av att lära ut ett ämne som de känner till mycket väl kommer du att kunna märka hur fort du lär dig nya saker och att du kan applicera de teman och koncept som du lär dig. 

 

Bygger självförtroende
Ibland kan det vara svårt att känna att man gör framsteg när man inte har någon som kan se och vara en del av det du har gjort. Men en privatlärare som är med dig under hela din resa kommer ni tillsammans kunna se vad för framsteg du gör under tiden. Dessutom är det viktigt att du och läraren bygger upp en relation eftersom ni kommer att jobba tillsammans under en viss tid. Det är roligt att kunna ha en person som du litar på, som du känner dig bekväm med, och som vet vad du har för styrkor och svagheter. 

 

Varför ska du plugga fysik?

Ändamålet med att plugga fysik är att kunna förstå och förklara på ett djupare sätt hur saker fungerar i grunden. Det är ett sätt att utveckla vår förståelse om världen, universumet, och livet i sig, och det har med alla liv att göra. Därför är fysiken ett viktig ämne att kunna eftersom det rör alla och allt vi känner till. 

 

När man pluggar fysik utvecklar man den analytiska delen av hjärnan, vilket kan bidra till att andra ämnesområden också. Problemlösning, statistik, och forskning är mycket av det som man gör när man pluggar fysiken - saker och ting som man också gör i matematiken och kemin till exempel. Detta visar att de färdigheter som du utvecklar och lär dig inom fysiken kan du då ta med dig till andra områden i livet och hjälper dig med alla dina studier i helhet. 

 

Fysiken ger även bra jobbmöjligheter i framtiden, såsom civilingenjör, IT-tekniker, dataanalytiker, fysiklärare, fysiker som jobbar i ett labb, eller även designer. Eftersom ämnet har så många överförbara färdigheter är det möjligt att använda de inom många olika sorters karriärer. Du är alltså inte bunden till att jobba inom själva fysiken, utan du kan komma in i egentligen vad som helst som intresserar dig. 

 

Hur börjar du med dina privatlektioner?

Oftast erbjuds din första lektion helt gratis för att du och läraren ska kunna testa och se om kemin stämmer tillsammans. Hur ni går vidare därifrån är helt upp till er - under den timmen kan ni tillsammans komma överens om hur lektionerna ska vara upplagda, vad du vill lära dig och dina mål under den tiden, och även vad för typ av material som du gillar mest och lär dig bäst av. Din lärare kan också berätta lite om sig själv och sin undervisningsmetod för att se om det stämmer bra med hur du lär dig också. 

 

Det finns många recensioner på Superprof på de flesta lärare som erbjuder kurser, som har lagts av tidigare studenter som vill dela med sig sina upplevelser! Recensioner kan bidra till din beslut och ge dig en större bild på de personerna du väljer mellan. 

 

Genomsnittliga priset på en lektion är runt 200 kr i timmen, men vissa lärare tar mer eller mindre än det beloppet. Den vanliga svarstiden ligger på runt 5 timmar. Du har möjligheten att kunna komma igång direkt och börja med din undervisning. 

 

Kom igång nu! 

Online lektioner är speciellt bra för de speciella tillfällen som man kan befinna sig i; ta till exempel en student som är på utbytesår i Australien. Hon tar fysiklektioner i skolan, och märker efter några dagar att det är faktiskt svårt att kunna förstå det som lärs ut, och hon börjar känna sig lite förvirrad och stressad. Dessutom är allt på engelska, vilket gör att det blir ännu svårare för henne att komma ikapp sina klasskamrater! Då kan hon ta hjälp av en privatlärare här på Superprof med online lektioner för att kunna komplettera sina studier, med en lärare som undervisar på svenska och förklarar alla problem som hon har. Även om hon befinner sig på andra sidan jorden kan hon få hjälp på ett sätt som är bäst för just henne och hennes situation. Det är något som bidrar till att hon känner sig mer självsäker inom ämnet och får upp hennes betyg! 

 

Du kanske märker att du trivs mycket bra med att ha online privata lektioner, och vill även ha dem i andra ämnen som du är intresserad av. Det finns hur många ämnen som helst på Superprof som du kan hitta en bra lärare för, så att du ska kunna utveckla alla dina färdigheter inom alla områden i ditt liv, inte just den som behöver lite mer hjälp just nu. Superprof ger dig den möjligheten att utveckla dig själv på ett sätt som är lättillgänglig, prisvärd, och tidssparande! 

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Fysik online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

593lärare erbjuder undervisning

online fysik .

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Fysik online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.

100% Verifierade Utvärderingar - nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

Välj din lärare från våra 593 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Fysik

593  lärare inom Fysik erbjuder online undervisning i fysik .

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst. 

Välj din lärare bland båra 593 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Fysik undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Fysik är 221Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Fysik
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom fysik ?

Ett urval av 79 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

593 Fysik lärare finns tillgängliga 

här för att hjälpa dig.