Utmärkt
recensioner på

Våra gitarrlärare i Västerås

Se fler lärare

189 kr/h

95% av våra lärare erbjuder första gitarrlektionen gratis. Genomsnittspris: 189kr/h.

5 h

Snabba och duktiga! Våra gitarrlärare svarar vanligtvis inom 5h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spela gitarr i Västerås

2. Planera din gitarrkurs

Kontakta din gitarrlärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du får tillgång till när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare i Västerås och resten av Sverige. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

🎸 Var i Västerås kan jag hitta en gitarrhandledare?

Vill du lära dig spela gitarr? Det finns för närvarande 6 gitarrister som erbjuder kurser i Västerås.

 

Ett meddelandesystem på vår plattform gör det möjligt att komma i kontakt med gitarrinstruktörer som erbjuder privatundervisning.

 

När din lektionsförfrågan har godkänts kan du starta din första lektion med din gitarrlärare.

 

Klicka här för att se annonser av alla våra gitarrlärare i Västerås.

🎵 Hur många handledare erbjuder för närvarande gitarrlektioner i Västerås?

Just nu finns det 6 lärare i gitarr som erbjuder kurser i Västerås.

 

För att hitta en privatlärare inom gitarr, läs deras annonser för att hitta mer information om deras kurs. Våra gitarrlärare hanterar alla typer av gitarr, t.ex: akustisk, elektrisk eller bas.

 

Välj en lektion från vårt urval av 6 lärare i Västerås.

💻 Kan man ta privata gitarrlektioner online?

På Superprof kan du lära dig gitarr online med en privatlärare. Oavsett om du är en nybörjare, eller om du vill utveckla dina gitarrkunskaper, så kan våra handledare hjälpa dig.

 

Alla våra gitarrcoacher erbjuder privatlektioner. Cirka 80% av privatalärarna på Superprof erbjuder gitarrlektioner online, och de flesta av dem bjuder på sin första lektion gratis!

 

För att hitta tillgängliga privatlärare, ange bara dina ämneskriterier i sökmotorn och välj webbkamerafiltret för att se tillgängliga gitarrlärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurser via nätet ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en gitarrlärare online via Superprof!

💸 Hur mycket kostar det att boka en brivatlektion i gitarrspel i Västerås?

Genomsnittspriset för en timmes gitarrlektion i Västerås är 189kr.

 

Priset för en privatkurs varierar på grund av:

  • Gitarrlärarens erfarenhet
  • Var någonstans lektionen hålls (online eller i en annan stad i närheten)
  • Vilken typ av gitarr du vill lära sig (jazz, bas, elektrisk eller akustisk)
  • Hur många kurstimmar du vill ta och längden på lektionerna
  • Ditt objektiv med kursen

97% av alla våra lärare bjuder på första kurstimmen.

 

Kolla in priserna på våra gitarrister i Västerås.

🎸 Vilken utrustning bör du köpa innan du påbörjar gitarrlektioner av en privatlärare?

Det första steget är att att köpa en gitarr. Några av de mest populära gitarrmärkena är Ibanez, ESP, Yamaha och Schecter.

 

Priset för en ny gitarr kan ibland skrämma nybörjare.

 

Om så är fallet, så kanske du vill hyra en gitarr som du kan använda tills du är redo att köpa din egen gitarr...

 

Beroende på vilken typ av gitarr du vill spela, så kanske du också vill köpa en:

  • En förstärkare
  • En ljudkabel
  • En gitarrem
  • En effektpedal

Viss gitarrutrustning krävs inte för att du ska kunna lära dig gitarr. Tveka inte att be din gitarrlärare om råd angående vilka tillbehör du ska köpa för att nå dina specifika mål.

Hitta din lärare från vårt urval av mer än 6 gitarrlärare.

🎸Vad har du för nytta av att börja med gitarrlektioner i Västerås?

Många människor vill kunna spela ett instrument. Ett av de vanligaste instrumenten är gitarr. Fler unga människor önskar att de kunde spela gitarr, antingen för att de har en idol som är en gitarrspelare, de vill imponera på en fest eller så drömmer de om en karriär inom musik.

 

Gitarr är ett praktiskt instrument som inte är så svårt att ha med sig. Du kan öva nästan var som helst. Detta är kanske en av anledningarna till att lektioner i gitarr har blivit mycket populära.

 

Med hjälp av en duktig gitarrist kan många elever förbättra sina färdigheter i gitarr och uppnå en bra nivå.

 

Alla gitarrlektioner med en erfaren lärare ger dig möjlighet att lära dig olika musikstilar, enkelt och effektivt.

 

Oavsett om du vill ta privata lektioner hemifrån eller gå online-kurser, kan du välja din privata handledare och boka dina gitarrlektioner idag.

Vill du lära dig gitarr i Västerås?

Välj bland vårt stora utbud av gitarrlärare i Västerås!

Se fler lärare Nu kör vi!

Bli ett proffs med en gitarrkurs i Västerås

Musik är det enda språket som inte behöver översättas’ - Berthold Auerbach. Den här tyska poeten har helt rätt: när man spelar musik når man ut till alla möjliga personer, oavsett vad man talar för språk. Musiken är något som tilltalar alla, även om alla inte har samma musiksmak. Om du har någonsin haft lusten att ta del av den musikaliska världen, och uppleva för dig själv känslan man får när man talar världens största språk, är det dags för dig att ta tag i dina musikaliska talanger och börja lära dig gitarr nu, här på Superprof! 

Fördelen med privatlektioner

Det är hur lätt som helst att faktiskt komma igång i Västerås, vart du än befinner dig i staden, när du väljer att ta lektioner på Superprof. Det finns en mängd olika lärare som bor runt om i hela staden, vilket gör att du kan välja någon som finns i din närhet. Till och med finns det möjligheten att välja en lärare baserat på andra faktorer, till exempel baserat på din egen kunskapsnivå. Du kanske är en nybörjare, och vill därför ha en lärare som är van vid och har erfarenhet av att lära ut till någon som är ny till musikens värld. Utöver detta är det också möjligt att välja en lärare baserat på hur mycket de tar betalt för varje lektion, hur de är som personer, vad de har för lediga tider, och hur ofta de vill träffas. Det finns även recensioner att bläddra igenom på lärare som elever har lämnat för att beskriva sina upplevelser. 

 

När du har tagit tid på dig att läsa igenom lite om de olika lärare som finns tillgängliga på sidan är nästa steget bara att nå ut till den personen. Sedan sköter ni resten tillsammans! Detaljerna såsom hur ofta ni vill träffas, var ni vill träffas (hemma hos dig eller på en mer neutral plats), vad du har för önskemål inom din utbildning och på vilket sätt du lär dig bäst bestämmer ni tillsammans.  

 

Det finns många skäl till varför man ska välja att ha en privatlärare och ta privata gitarrlektioner. Först och främst får man all sin lärares uppmärksamhet på just sig själv! Det som är bra med att man är bara en i klassen är att din tid är helt din egen, alltså det som du vill lära dig är det som du kommer att göra under den tiden. Man spenderar inte sin tid med att vänta på andra elever som kanske har lust att lära sig något annat, eller som har svårt för något och saktar ner takten på lektionerna. Detta är speciellt viktigt när man lär sig ett instrument, eftersom alla lär sig på olika sätt och lär sig saker i olika takt. 

 

Samt om man är lite nervös inför att börja lära sig en ny färdighet är det ännu bättre att ta privatlektioner därför att man inte behöver känna sig utsatt för andras blickar eller perspektiv. Man kan vara bekväm med att vara sig själv med just sin lärare och ta allt på sin egen takt, vilket skapar en tryggare och bättre upplevelse för dig som student. 

 

En till fördel är att du skapar en stark relation med den personen du väljer som lärare! Du och hen kommer att spendera mycket tid tillsammans, och läraren vill verkligen att du ska nå dina mål. Hen ska göra sitt bästa för att se till att du kommer dit du vill komma, och tillsammans jobbar ni åt målen du har ställt för dig själv. Det är därför att det är viktigt att man har en person som man litar på, och vet att man kommer att ha det roligt med under resan! 

Karriärer med gitarr

Som en gitarrist har man många möjligheter inom karriär- och jobbvärlden. Förutom att vara en artist som uppträder på scen framför en publik i ett band, som är nog det de flesta tänker på att man kan göra som gitarrist, så finns det hur många andra karriärer också. Som bandmedlem står man i rampljuset, och det är en bra karriär för er som har lust att eventuellt nå upp till kändisstatus. I ett band kan man tjäna pengar genom att spela på barer, restauranger, pubar, och man kan även sälja sin musik på nätet eller i en skivbutik. Man kan till och med framträda som ett bröllopsband, där man kan tjäna mycket pengar och bidra till en speciell dag i någons liv. 

 

Dock så om du inte är ute efter att vara i rampljuset så finns det en mängd andra karriärer för dig! En av dem är att vara en kompositör. En kompositör är någon som skapar själva musiken och skriver låtar. Som kompositör har man möjlighet att jobba med allt från små individa projekt till stora uppgifter med filmer och tv serier som kan behöva bakgrundsmusik eller en soundtrack. Kompositörer får mycket bra betalt om de är bra på sina jobb, och det kan leda till att man träffar många spännande och roliga personer som man kanske inte hade haft möjligheten att träffa annars. 

 

Man kan till och med som gitarrist välja att vara en lärare själv! Om/när du känner att du är stark i dina kunskaper och tror på dina färdigheter kan du då välja att vara någon som lär ut gitarr och musikteori, antingen på en högre nivå på universitet med vuxna, eller på grundskolan med barn. Vissa gitarrlärare som lär ut på högskole nivån har möjlighet att tjäna genomsnittligt upp till 600 000 kr per år, medan på grundskole nivån är det ungefär ett hundra tusen mindre än så. Som lärare gör man något som bidrar till andras liv, och även hjälper de att nå sina mål, förbättra sig själva, och komma till en ny nivå i livet. 

 

Inte minst så finns det ett ytterligare karriärval för dig som gitarrist, och det är en musikterapeut. Som musikterapeut använder man musik som ett instrument i sin klients terapi. Det har utförts många studier som visar att musik i sig hjälper och bidrar till läkningsprocessen när det kommer till psykiska sjukdom såsom ångest, stress, depression, bland andra. Genom att få patienten att spela musik och komma närmare sin kreativ sida använder man musik som en sorts terapi och hjälper patienten koppla av och ta ett steg tillbaka från verkligheten. Det hjälper speciellt de personer som har svårt för att kommunicera sina känslor eller upplevelser. 

 

Utöver de här karriärmöjligheterna så finns det självklart också många andra saker man göra som gitarrist, till exempel så kan man vara en gitarrtekniker, musikjournalist, skivproducent, eller även en instrumentalist (någon som kan spela flera olika instrument och jobbar frilans åt olika band eller personer som behöver en). 


Det som är bra med att komma in i den musikaliska världen är att man är inte bunden till bara ett instrument! Det är oftast så att när man har lärt sig baskunskaperna inom musikteorin så har man möjligheten att överföra dessa färdigheter till andra instrument, så om du börjar med att lära dig gitarr kan du då också ta tag i andra intressen inom musiken om du har dem. Att byta mellan instrument och börja med ett nytt är hur lätt som helst när man har baskunskaperna i sin arsenal, och om det är något som du har alltid velat göra så är det bara att börja med lektioner för att sedan komma djupare in i världen! 

Västerås och musik

Den svenska staden Västerås är hem till många roliga musikaliska traditioner och scener. Till exempel så har Västerås varje år Cityfestival, ett event som förenas alla sorters personer och erbjuder livemusik, god mat, och roliga aktiviteter. Staden har också Västerås Konserthus och Västerås Kulturskola; på Konserthuset kan man ta del av olika stilar av musik och vara aktiv inom musikscenen, medan på Kulturskolan kan du som Västerås-bo mellan åldern 0 till 20 ta del av undervisning inom olika musikgenrer, där lektionerna ges på olika skolor runt om i staden. 

 

Västerås är till och med känd som Sveriges jazz metropol! Det finns många olika restauranger och teater som erbjuder möjligheter för dig som artist att kunna framträda antingen med dina kamrater eller själv. Kulturföreningen ‘I Lasses kvarter’ är en enhet som arrangerar konserter och framträdanden under somrarna där man kan uppträda på Apalby gård. Föreningen är dedikerat till Lasse (Lars) Färnlöfs minne, en svensk trumpetare som var född och uppväxt i Västerås. 

 

Staden har även har en stark känsla av gemensamhet och starka band som kopplar alla som bor där, vilket gör att man känns som man tillhör en stor familj. Likaså är det med musiken: när man tar det första steget genom musikens dörr har man kommit in i en ny värld där alla tillhör! Det som är roligt med att spela gitarr eller andra instrument är att man talar ett språk som alla kan; den förenar folk som hade inte annars kunnat kommunicera. Det är hur lätt som helst att skapa nya vänskaper på din musikaliska resa, och man vet aldrig vart detta kan leda till. Många dörrar öppnar upp när du börjar utforska din kreativ sida, varför inte börja med en privatlärare idag? 

 

Vad vill du lära dig?