Utmärkt
recensioner på

Lär dig java online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 22 omdömen.

225 kr/h

Bra priser: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 225 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5 timmar.

Att lära sig java har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Java

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Programmeringsspråk.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i java?

Genomsnittspriset för en kurs i java är 225 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom java
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Java?

Java med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder java lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i java erbjuder javalektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Java online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i java?

77 privatlärare i java erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 77 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i java?

Bland 22 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig java?

Du har många talangfulla lärare i java att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kurs java programmering med oss på Superprof

Lär dig Java med Superprof

Om man funderar på att göra karriär inom datavetenskap eller förbättra sina programmeringskunskaper är det smart att lära sig Java.

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss hittar du handledare i programmering på bara några klick.

Våra lärare finns över hela landet och erbjuder personlig handledning hemma hos dig eller via nätet. Läs mer nedan om du vill veta varför det är värt att investera i Java!

Vad är Java?

Java är ett objekt-orienterat plattformsoberoende programmeringsspråk som först lanserades 1995 av Sun Microsystems.

Java används för att skapa Android-applikationer. Dessutom använder företag inom alla sektorer Java, inklusive jättar som Facebook, Google och Netflix.

Det finns många program och webbplatser som inte fungerar om du inte har Java installerat. Med Java kan du spela spel online, chatta med människor över hela världen, räkna ut din ränta på lånet och se bilder i 3D - för att nämna några få exempel.

Det finns många anledningar till varför man vill lära sig Java. Du kanske är nyfiken på yrket programmerare? Java kanske skulle hjälpa ditt CV? Du kanske drömmer om att flytta utomlands och frilansa som konsult?

Fördelar med att kunna Java

Java är ett fantastiskt verktyg för den som vill arbeta med programmering. Om du studerar på universitetet har du säkert förstått vikten av att behärska Java. Det är oftast ett av de första programmeringsspråken man lär sig.

Många anser att Java är svårare än andra nybörjarvänliga språk som Python. Men om du verkligen vill förstå centrala java-koncept som algoritmer och matriser, eller om du vill kunna byta till andra språk som C eller C++ är det bättre att lära sig Java.

Det finns en stor efterfrågan på Java-utvecklare och programmerare generellt - både i Sverige och utomlands. Om du vill vara konkurrenskraftig på arbetsmarknaden gör du rätt i att studera Java.

De studenter som bekantar sig med Java och Python innan de börjar på universitetet har en enorm fördel jämfört med de som börjar senare.

Om du inte har börjat plugga ännu har du alltså världens chans. Varför inte boosta dina kunskaper med en privatlärare?

Privatlektioner i Java

Att lära sig programmera tar tid. En privatlärare i Java kan hjälpa dig i dina studier - vare sig du pluggar Java på universitetet eller på egen hand.

Om du kämpar med Java (särskilt om du pluggar på universitetet) har du säkert lite panik. Det är inte kul att ligga efter i skolan.

Våra kompetenta och trevliga Java-handledare kan rädda dig ur knipan, vad du än behöver hjälp med.

Är du nybörjare? Då kommer din privatlärare se till att du tydligt förstår nyckelbegreppen bakom datavetenskap och objektorienterad programmering. Du får även möjlighet att ställa alla dina frågor och reda ut eventuella oklarheter.

Privatlektioner via Superprof är alltid skräddarsydda. Detta innebär att läraren tar hänsyn till din nivå och dina individuellt behov. Du kan lära dig grunderna eller ta avancerade lektioner.

Vi har lärare för alla nivåer. Vissa är yrkesverksamma programmerare medan andra studerar. En student kan fungera minst lika bra som handledare. De har färska kunskaper och vet vad du som blivande Java-utvecklare går igenom.

Hitta en kurs i java programmering

Det finns många kurser i Java runt om i landet. Det är inte alltid lätt att hitta rätt. Både ort, schema, studietakt och innehåll måste passa.

Det bästa med privatundervisning via Superprof är att du kan utforma en perfekt Java kurs. Tillsammans med läraren kommer ni överens om antalet lektioner, var de ska äga rum och vad ni ska fokusera på.

För våra handledare är din nuvarande kunskapsnivå oviktig -  de utgår ifrån dina önskemål och ser till att du når din fulla potential.

Allt du behöver göra för att hitta din drömlärare i Java, är att använda sökfunktionen. Skriv in ort och ämne för att se tillgängliga handledare nära dig.

Du kan sortera lärarna efter nivå och timpris innan du tar en närmare titt på profilerna.

På lärarnas profiler kan du läsa mer om kvalifikationer och erfarenhet. Där beskriver de vad de kan hjälpa till. Många erbjuder både onlineundervisning och fysiska träffar.

Testa en gratis provlektion

Visste du att de flesta handledare på Supeprof bjuder på den första lektionen? Detta innebär att du får chansen att testa er personkemi och diskutera upplägget innan ni sätter igång på riktigt.

Försök att berätta så mycket som möjligt om dina nuvarande kunskaper och varför du vill gå en java programmering kurs. Läraren kommer sedan att föreslå en kursplan baserat på din nivå och dina mål.

En provlektion är inte bindande. Du kan alltså boka provlektioner med fler lärare om du så önskar.

Kurs i java online

Om du vill välja bland fler lärare kan du satsa på att ta en kurs java programmering online. Utöka sökningen till hela Sverige och välj distans som ort. Privatlektioner online är minst lika effektivt och absolut lika trevligt!

Vad vill du lära dig?