Utmärkt
recensioner på

Lär dig python online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

4.9 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 4.9 stjärnor baserat på fler än 21 omdömen.

241 kr/h

Bra priser: 96% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 241 kr/h

5 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 5h.

Att lära sig python har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Python

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Programmeringsspråk.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i python?

Genomsnittspriset för en kurs i python är 241 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom python
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Python?

Python med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig python online?

Majoriteten av våra lärare i python erbjuder kurser inom


Pythonlektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Python  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i python?

89 privatlärare i python erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 89 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i python?

Bland 21 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 4.9 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig python?

Du har många talangfulla lärare i python att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Genom en programmering Python kurs kan du bli expert på att koda

Lär dig programmera med Python!

I dagens samhälle är efterfrågan på programmerare större än någonsin. Det finns en rad olika programspråk på marknaden som används i olika sammanhang, men få är så lätta att lära sig (eller så användbara) som Python. Många människor som har ett IT-intresse lär sig att koda på egen hand, men det snabbaste och mest effektiva sättet att lära sig Python, är att ta kurser.

Att lära sig koda är nämligen som att bli flytande i ett nytt språk, det tar tid och kräver struktur. En bra lärare kan ge dig den handledning du behöver för att lyckas. Och du då? Har du redan kommit en bit på vägen? Eller övar du samtidigt på något av de andra programspråken? Kanske Java, Swift, HTML eller Ruby?

Vad är Python?

Python är ett mycket populärt programspråk som kan användas till webbutveckling, data science (visualisering av data, machine learning, statistisk databearbetning) och scriptning (kodning). Eftersom du överväger privatlektioner i Python antar vi att du redan har lite koll? I motsats till vad man kan tro är Python ett programspråk som är lätt att lära sig och som används ofta, vilket innebär att det är ett utmärkt ämne att studera för den som vill arbeta med programmering.

För den som gillar kodning har vi goda nyheter. Arbetsmarknaden fullkomligen skriker efter kompetens inom Python och andra programspråk. Att jobba med kod är roligt och fritt, du kan jobba på alla möjliga typer av arbetsplatser, både inom privat och offentlig sektor.

Något viktigt med kodning är att du tycker det är kul. Språk som Python utvecklas hela tiden, så det är en fördel om man har lust att fortsätta lära sig. En jurist eller lärare kommer inte att behöva uppdatera sina kunskaper särskilt ofta, men om du jobbar med kodning är det precis tvärtom. Du kommer dock alltid ha användning för det du lär dig, språken förändras varken över en natt eller helt radikalt. Basen förblir densamma. 

Var kan man lära sig Python i Sverige?

Om du letar efter en utbildning inom programmering, eller specifikt Python, finns det gott om kurser på högskolor, universitet eller privata skolor. Det finns även många kostnadsfria tutorials online som kan vara värda att spana in innan du bestämmer dig.

Om du inte bryr dig om en riktig examen utan bara vill lära dig mer om språket, eller om du redan pluggar programmering och vill komplettera dina befintliga kunskaper med lite extrahjälp, kan du anlita en privatlärare. På Superprof hittar du programmerare och Python-utvecklare över hela Sverige som gärna vägleder dig och hjälper dig utvecklas.

Du kan antingen ta lektioner online, hemma hos dig eller hemma hos läraren. Privatlektioner är väldigt praktiska, speciellt om du går i skola eller jobbar på dagtid. Du kan nämligen schemalägga dina privatlektioner när det passar dig. På Superprof kommer du hitta flera lärare som är tillgängliga för kvällskurser eller intensivkurser under sommaren och helgdagar. 

Privatlektioner i Python

Superprof är en plattform med kunniga lärare, hobby-programmerare och yrkesverksamma Python-utvecklare som gärna förmedlar sin kunskap och expertis till studenter och intresserade. När du hittat en lärare som verkar bra kan du kolla om hen erbjuder en gratis provlektion. Det är är ett bra tillfälle för er att diskutera dina mål med kursen och önskemål kring metodiken.

En privatlärare kan nämligen anpassa lektionerna efter dina behov. Du kanske behöver hjälp med läxor eller inför tentor? Du kanske har problem med en specifik del som du vill rådfråga någon om? Det är också okej att bara vilja förbättra sina kunskaper med ett proffs vid sin sida. Allt blir lättare med rätt vägledning och uppföljning. Även om du känner folk som har lärt sig Python helt på egen hand, är det bra att ta hjälp utifrån om man vill se snabba och hållbara framsteg.

Hitta en pythonlärare på Superprof

Det finns många lärare som erbjuder kurser i programmering och Python i Sverige. Priserna varierar beroende på lärarens kvalifikationer och erfarenhet. Du kan räkna med att betala mer för en lärare som har en mycket specifik expertis (till exempel någon som jobbar med Python) än en lärare som erbjuder allmänt stöd i alla programmeringsspråk, utan lärarutbildning eller arbetslivserfarenhet.

En lektion i Python kostar i genomsnitt 250 kr i Sverige. Oavsett vilken nivå din nya privatlärare har och utbildar i, kan vi försäkra dig om att alla lärare på Superprof är verifierade och kvalificerade. Nu när du vet lite mer om hur Superprof fungerar kanske du är sugen på att spana in lärarna? Ha så kul, vi är säkra på att du snart kommer hitta en perfekt match!

Vad vill du lära dig?