Utmärkt
recensioner på

Lär dig javascript online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 29 omdömen.

261 kr/h

Bra priser: 96% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 261 kr/h

4 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 4 timmar.

Att lära sig javascript har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i JavaScript

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Programmeringsspråk.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i javascript?

Genomsnittspriset för en kurs i javascript är 261 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom javascript
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i JavaScript?

JavaScript med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder javascript lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i javascript erbjuder javascriptlektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Javascript online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i javascript?

81 privatlärare i javascript erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 81 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i javascript?

Bland 29 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig javascript?

Du har många talangfulla lärare i javascript att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Handledning i javascript med en privatlärare kan ibland vara nödvändigt

Lär dig JavaScript med Superprof

Programspråk som JavaScript, C, C++ .NET och Python är bra att kunna - särskilt om man siktar på en karriär inom programmering. 

Undrar du hur man går från dröm till verklighet? Då rekommenderar vi att du tar en kurs i JavaScript! Detta nybörjarvänliga och omåttligt populära programspråk är nämligen relativt lätt att lära sig.

Efter en kurs i JavaScript kommer du att ha fått värdefull kunskap och en god förståelse för yrket. 

Som JavaScript-utvecklare kan du se fram emot en lysande framtid. Du kan exempelvis syssla med webbutveckling, webbdesign, programvaruutveckling, apputveckling, AI, dataanalys eller cybersäkerhet. 

Man behöver inte ha bäst betyg eller en högskoleexamen för att ta en nybörjarkurs i JavaScript. Så länge du är passionerad och beslutsam kan du påbörja dina studier redan idag.

Om du vill lära dig att koda i Sverige finns det gott om utbildningar att välja bland - men du kan också anlita en privatlärare! 

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss hittar du lärare i programmering för alla nivåer. 

Våra lärare erbjuder skräddarsydda privatlektioner på dagar och tider som passar dig. Du kan ta enstaka lektioner eller gå en intensivkurs - allt är upp till dig!

Oavsett om du söker nybörjarkurser eller avancerade kurser garanterar vi att du snabbt hittar din drömlärare på Superprof. 

Varför plugga JavaScript?

Det kan vara svårt att veta vilka programmeringsspråk som är värda att satsa på. Eftersom nya programmeringsspråk utvecklas var och vartannat år är det inte så konstigt att man blir tveksam.

JavaScript är ett mycket flexibelt programmeringsspråk som förutspås vara lika relevant om tio år som idag. 

JavaScript-utvecklare är dessutom mycket eftertraktade på arbetsmarknaden och därmed välbetalda. Som JavaScript-utvecklare kan du jobba över hela världen och inom en rad olika sektorer.

Efterfrågan på duktiga programmering kommer bara att öka, så du behöver inte oroa dig för konkurrensen.

Om du vill ha ett intressant och flexibelt yrke med mycket frihet, är JavaScript det rätta programmeringsspråket för dig. 

Det finns inget som stoppar dig från att lära dig fler programspråk senare. Det är lättare att lära sig Java, C och C++ om du redan behärskar JavaScript.

Kort sagt är JavaScript är ett väldigt säkert kort!

Hitta en JavaScript kurs nära dig

En stor fördel med utbildningar i programmering är att många sker på distans. Det finns alltså goda möjligheter för dig att läsa till programmerare (eller specifikt JavaScript-utvecklare) var du än befinner dig.

Man behöver inte nödvändigtvis ha en eftergymnasial utbildning, många programmerare är helt eller delvis självlärda - men en utbildning ökar dina chanser att få jobb. 

Innan man ansöker till yrkeshögskola universitet kan det vara bra att testa en kortare kurs. Varför inte spana in Komvux eller Superprof?

Läs mer nedan där vi redogör för fördelarna med privatundervisning!

Varför anlita en privatlärare?

Privatundervisning blir allt mer populärt, och vi förstår varför. Individuell handledning är både effektivt och trevligt.

Många skolor har bra lärare, men de flesta elever skulle garanterat föredra att ha en egen privatlärare. När man arbetar på tu man hand med sin lärare känner man sig friare att ställa frågor. 

Skräddarsydda lektioner innebär dessutom att undervisningen anpassats efter dina unika behov.

Du kanske halkat efter i skolan? Du kanske vill ha tips inför en praktik (lärande i arbete)? Oroa dig inte, med en privatlärare kommer du att få all hjälp du behöver.

En stor fördel med Superprof är att du enkelt kan jämföra privatlärare nära dig. Med en snabb sökning på plattformen ser du alla tillgängliga profiler och deras omdömen. 

Visste du att du även kan ta privatlektioner online? Allt du behöver för att ta en kurs i JavaScript via nätet är en dator med webbkamera samt en stabil internetanslutning.

Oavsett om du bor Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå kommer du att hitta duktiga utvecklare på Superprof. De kommer göra allt i sin makt för att du ska nå dina mål! 

Testa en gratis provlektion

Som ny elev är din första undervisningstimme gratis. Detta ger dig en chans att lära känna läraren och diskutera upplägget. 

Om du är nöjd med den kostnadsfria lektionen kan du fortsätta med fler lektioner. Tillsammans kommer ni överens om hur ofta ni ska ses och var lektionerna ska äga rum.

Du binder inte upp dig på något sätt utan kan avbryta samarbetet när du känner dig redo. Du kanske vill gå vidare till ett annat programmeringsspråk? 

Många av våra lärare behärskar både JavaScript, Java, C, C++ .NET, Python, HTML och CSS - praktiskt, eller hur?

Om du har frågor inför provlektionen kan du enkelt kontakta lärarna via plattformen. De flesta svarar redan samma dag.

Nu när du känner till alla fördelar med privatundervisning och JavaScript hoppas vi att du snart kan komma igång med din kurs. 

Ha så kul och lycka till, vi är säkra på att du snart kommer vara proffs på programmering i JavaScript!

Vad vill du lära dig?