Utmärkt
recensioner på

Lär dig kampsport online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 4 omdömen.

402 kr/h

Bra priser: 94% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 402 kr/h

2 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 2 timmar.

Att lära sig kampsport har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Kampsport

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Kampsport.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i kampsport?

Genomsnittspriset för en kurs i kampsport är 402 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

  • Privatlärarens erfarenhet inom kampsport
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
  • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Kampsport?

Kampsport med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder kampsport lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i kampsport erbjuder kampsportlektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Kampsport online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i kampsport?

18 privatlärare i kampsport erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 18 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i kampsport?

Bland 4 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig kampsport?

Du har många talangfulla lärare i kampsport att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Låt en handledare hjälpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom Kampsport

Lektioner i kampsport nära dig

Har du lust att börja med kampsport? Oavsett om du är nybörjare eller redan tränar aktivt kan du ha stor nytta av privatundervisning. På Superprof kommer du i kontakt med kampsports-tränare över hela Sverige på bara några klick. Du kan ta privatlektioner hemma hos dig, utomhus eller via nätet. Vi har tränare för alla nivåer och kampsports-stilar. Med Superprof är det lätt att komma igång med skräddarsydda träningspass. Så, vilken kampsport vill du lära dig?

Vad är kampsport?

Kampsport är ett samlingsnamn för olika idrotter som innehåller eller förbereder någon form av närstrid. I kampsport använder du dig av grepp, sparkar, slag, kast och fasthållning för att försvara dig eller angripa din motståndare. En del kampsporter använder även olika typer av vapen. De flesta kampsporter härstammar från Asien, främst från länder som Kina, Korea och Japan.

Under det senaste århundradet har kampsport blivit populärt över hela världen och är numera en vanlig träningsform och idrottsgren. När du tränar kampsport lär du dig inte bara att slåss och/eller att försvara dig. Personlig utveckling, självkontroll och mental styrka är viktiga inslag i de flesta kampsporter. Kampsport är något som kan utövas i många olika syften. Satsar du på att tävla en dag, eller är du främst intresserad av träningen? Kampsport är även en perfekt fritidsaktivitet!

Hur många olika kampsporter finns det?

Det finns hundratals olika kampsporter - många har stora likheter, men alla discipliner är unika. De mest utbredda kampsporterna i Europa är :

Karate,

Taekwondo,

Judo,

Jiu-jitsu,

Kung Fu,

Muay Thai,

Ninjutsu,

Brasiliansk jujitsu

Krav-maga,

Aikido,

Thaiboxning och kinesisk boxning,

Okinawansk karate,

Tai-jitsu,

Kungfu,

Tai chi,

Tai Chi Chuan,

Viet vo dao,

Kickboxning,

Kendo

Fördelar med att träna kampsport

Även om vissa menar att kampsport manar till våld, är det numera allmänt känt att kampsports-träning gör stor nytta - både fysiskt och psykiskt. Kampsport gör dig stark, smidig, fridfull och självsäker!

Efter att ha tränat ett tag kommer du märka hur ditt självförtroende ökar. Detta beror inte enbart på att du blir bättre och bättre på kampsporten i sig. Du kommer att lära dig en hel del om självdisciplin. När man håller fast vid något som initialt verkar svårt men successivt ser sig själv utvecklas, får man en start tilltro till sig själv. Du kommer snabbt att inse att du kan lyckas med vad som helst bara du bestämmer dig. Självdisciplinen (och ditt stärkta självförtroende) är något som du kommer få stor nytta av i andra situationer i livet.

Kampsport är även en utmärkt träningsform. Alla som testat ett boxningspass är nog beredda att hålla med. I de flesta kampsporter använder du hela kroppen och får därför en heltäckande träning som dessutom gör dig mer rörlig. Om vill bli riktigt vig kanske den koreanska kampsporten taekwondo vore något för dig? På en taekwondo-träning får du lära dig att sparka långt över huvudhöjd. Flexibiliteten som krävs för taekwondo är enorm - men oroa dig inte, du har tid på dig att öva!

Komma i form med kampsport

Man måste inte vilja bli MMA-fighter för att hålla på med kampsport. En stor fördel med att träna kampsport är att det är kul. Eftersom övningarna är sociala och varierande (inte lika monotona som att lyfta vikter på ett gym) riskerar du inte att skippa träningspass. Tvärtom, du kommer att se fram emot dem! Om du oroar dig för hård träning kan du alltid välja en mindre fysisk krävande kampsport. Det finns faktiskt en kampsport för alla smaker. Vissa kampsporter är lugna och väldigt meditativa!

Nu när du känner till alla fördelar med kampsport kanske det är dags att boka en privatlektion nära dig?

Hitta en privatlärare i kampsport

Vi har många kampsports-experter som gärna coachar dig. Är du redo att hitta din favorit? Gå till sökfältet och skriv in kampsporten du är intresserad av, samt din stad och din nivå. Läs sedan igenom profiler och omdömen. Om du har funderingar som inte besvaras i profilerna kan du kontakta tränarna och fråga. När du hittat en som motsvarar dina förväntningar är det dags att boka en gratis provlektion. Under ert första pass ihop bör du berätta mer om din tidigare erfarenhet av kampsport samt dina mål med träningen. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att lära känna din tränare och testa er personkemi.

Privatlektioner i kampsport är ett måste om du vill göra göra snabba framsteg. Gruppträningar är så klart också bra, men inget kan mäta sig med skräddarsydda träningspass som anpassas efter dina behov. Så, är du redo att kliva in i ringen eller bli nästa Bruce Lee? Vi önskar dig lycka till med träningen!

Vad vill du lära dig?