Utmärkt
recensioner på

Kolla in våra fantastiska kemilärare i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Kemilektioner med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 6 recensioner

188 kr/h

95% av våra kemilärare som erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset för en Kemikurs är 188kr/h

6 h

Snabba experter - Våra kemilärare svarar vanligtvis inom 6h

Det har aldrig varit enklare att lära sig kemi
i Malmö!

2. Organisera din kemilektion och börja ditt äventyr!

Kontakta din nya kemilärare! Planera din kurs, och få bra läxhjälp, med kontaktuppgifterna du får när din förfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter från Malmö
utvärderade sina lärare i Kemi

FAQ

💸 Hur mycket behöver man betala för en en studiecoach i kemi i Malmö eller i närheten?

I Malmö, är genomsnittskostnaden för en läxhjälp i kemi 188kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i kemi varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur många kurstimmar du tar och längden på er lektion
  • Objektivet för din undervisning

97% av alla våra kemilärare erbjuder deras första kurstimme gratis.

Kolla in priserna för våra kemilärare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare är tillgängliga att ge kurs i kemi i Malmö?

34 lärare finns tillgängliga för att ge kurs i kemi i Malmö och i området.

 

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Hur kan jag ta lektioner i kemi online?

Med Superprof kan du lära dig kemi online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför kemitenta, kämpar med kemi eller bare önskar att jobba med dina färdigheter inom kemi, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra kemivägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder kemikurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom kemi idag!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har studenter gett till i Malmö?

Eleverna recenserar sina kemilärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 6 recensioner.

 

Om det skulle uppstå funderingar med din undervisning, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post från måndag - fredag).

👴🏼 Varför inte börja med en privat kemiundervisning i Malmö?

Kemi är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera studenter kämpar med kemiämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är studiehjälp i kemi blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  kemilärare lyckas många elever komma över sin rädsla för kemi.

 

Alla kemikurser med en kompetent läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig kemi-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i kemi för att lära dig om kemi-koncept med en kompetentlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika kemibegrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner från hemmet eller i en annan stad, välj din mentor och boka din kemilektion idag.

 

En meddelande-tjänst är på plats så att du kan utväxla med din coach för att planlägga kemilektion och om du vill ha kursen hemma hos dig eller online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din kemilärare bland 34 lärare i kemi i Malmö.

Vill du lära dig kemi i Malmö?

Välj bland vårt stora utbud av kemilärare i Malmö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få kemi läxhjälp i Malmö med en av Superprofs privatlärare

Det som är viktigast när man pluggar är att man får den hjälpen som behövs, när man behöver det. Ibland kan detta vara svårt när man pluggar i ett klassrum med 30 andra elever, alla som ligger på olika kunskapsnivåer och behöver olika sorters hjälp. Det är det som är så bra med att ta hjälp av en privatlärare på Superprof - man får personlig hjälp med de saker som man själv tycker är svårast eller behöver lite mer tid att kunna. Att plugga med en privatlärare bidrar till att man får mycket mer specialiserade uppmärksamhet på sina problem och just det som man själv är ute efter att lära sig! När det kommer till ett ämne som kemin, som är redan komplicerat i sig, är det viktigt att du känner dig stöttat. En privatlärare kommer att göra det för dig, kom igång idag på Superprof! 

Hur fungerar en privatlektion, och hur väljer du en lärare? 

På Superprof finns det många olika lärare med olika erfarenhetsnivåer och bakgrund som bidrar till sina kunskaper. Vissa lärare har mer erfarenhet av teoretisk kemi och kan däremot hjälpa inom det området, medan andra lärare är kanske ingenjörsstudenter och kan lära ut mer om det praktiska. Beroende på vad du själv har för baskunskaper och bakgrund kan detta påverka vad du söker efter för sorts lärare. Du kan söka efter en lärare baserat på din egen erfarenhet, och då kommer du få en sida full med de lärare som kan undervisa till dig. 

 

Du har till och med tillgång till att se vad varje lärare har för undervisningsmetod, om de erbjuder lektionerna hemma hos sig, dig, eller på en neutral plats, och lite om deras utbildning och kvalifikationer. Detta gör att du kan fatta ett beslut som är baserat på faktorer som du tycker är viktigt för just dig och din situation. Om du är en student som försöker förbättra dina betyg kan du ta hjälp av en annan student som pluggar på en högre nivå, om det känns bra för dig. Det som är så bra med Superprof är att det är helt upp till dig hur du lägger upp lektionerna, och det första steget inom skräddarsydda lektioner är att välja en lärare som känns bäst för dig. 

 

Tillsammans med din lärare kommer du att kunna bestämma och styra upp lite mera inom själva lektionerna, till exempel vad du har för mål och vad det är som du antingen vill förbättra eller lära dig mer om. Ni kommer också kunna komma överens om hur ofta ni vill träffas och var, hur länge du vill hålla på, och vad för sorts typer av resurser du lär dig bäst med. Det kan vara så att du lär dig bäst med hjälp av en film som förklarar och visar exakt hur något ska göras; då kan din lärare leta efter bra visuell material som kommer att bidra till att du lära dig både effektivt och på det sättet som känns mest produktivt för dig. 

 

Det är oftast så att den första lektionen kommer att erbjudas gratis till dig, och det är smart att under den timmen ta lite tid tillsammans med läraren att diskutera om varandra, ta reda på hur det känns tillsammans och om kemin verkligen stämmer. Det kan också vara en tid där ni går igenom dina mål och baskunskaper för att ta reda på exakt hur ni ska fortsätta tillsammans, och under vilka omständigheter lektionerna ska se ut. 

 

I Malmö finns det många privatlärare registrerade på Superprof som är redo för att ta dig an som student. Med recensioner på sidan kan du även se vad tidigare elever har tyckt om deras upplevelser med lärarna för att kunna fatta ett bättre beslut. Genomsnittliga priset i Malmö ligger på runt 180 kr per timmes lektion, men vissa tar mer eller mindre än så. De flesta lärarna besvarar dina meddelanden inom 8 timmar, vilket gör att man kan komma igång direkt och börja med sina lektioner på en gång. 

Karriärval för dig som kemistudent

När man pluggar de vetenskapliga ämnen lär man sig många värdefulla och överförbara färdigheter som kan användas vidare inom andra områden i livet! Det är verkligen viktigt att man har erfarenhet av de här färdigheterna, såsom kritiskt tänkande till exempel, eftersom nästan alla yrkesområden vill att du ska kunna använda vissa allmänna färdigheter. Inom kemin är det mycket kritiskt tänkande, samt dataanalys, statisk hantering, och experimenterande, saker och ting som man kan ta med sig inom till exempel matematik eller andra vetenskapliga ämnen såsom biologin. 

 

Studenter som väljer att plugga kemi har möjligheten att jobba som kemist (i ett labb alltså), kriminaltekniker, farmakolog, kemiskt ingenjör, eller även som kemilärare själv! De här yrken betalar mycket bra till de som är framgångsrika inom sina jobb, och presterar högt. Det är viktigt att du hittar det som passar bra för just dig och dina intressen! Dock så kan man även jobba inom områden som inte har direkt med vetenskapen att göra, som till exempel detaljhandeln, livsmedelsindustrin, konst, eller även inom samhällsvetenskapen! Det är verkligen viktigt att komma ihåg att allt som man lär sig i skolan har med varandra att göra, det vill säga att det är mycket som hänger ihop! Och det är därför att om man pluggar en sak men sedan inser att man hade faktiskt velat göra något helt annat, så behöver man inte stressa! Det finns alltid saker och ting som man kan ta med sig från ett ämne till en annan. 

Varför ska du plugga kemi?

Att förstå kemin betyder att du är ett steg närmare att förstå världen som vi befinner oss i. Det är därför viktigt att man tar hjälp av en privatlärare som är van vid och har erfarenhet av att lära ut på ett sätt som bidrar till att man verkligen förstår och vet vad det är som man lär sig! 

 

Det finns mycket i nyheterna idag om klimatet och hur vi påverkar jorden som vi lever på. Kemin har mycket med detta att göra: när du pluggar eller jobbar inom kemin kommer du att kunna använda dina färdigheter för att förstå hur vi kan förbättra situationen som vi har hamnat i, och även försöka reda ut hur vi kan sätta stopp för saker och ting såsom koldioxidutsläpp. 

 

Eftersom kemin är grunden till mycket av det vi har runt omkring oss, så är det viktigt att man kan ta det som man lär sig och applicera det i det dagliga livet. Till exempel, när man har baskunskaper inom kemin kan man lättare läsa och förstå produktetiketter, och bättre förstå vad exakt det är som man köper. Man kan då vara mer informerad av det som man använder på kroppen, äter, eller använder hemma hos sig, så att man kan vara en mer informerad konsument. Detta bidrar till att alla köper det som just de behöver, och inte slösar tid eller pengar på att köpa saker som inte bidrar till eller förbättrar sina liv. 

 

Om du tycker om att laga mat eller att baka så borde du också åtminstone ha grundkunskaperna inom kemin! Matlagning och bakning har mycket att göra med kemiska reaktioner och hur vissa ämnen interagerar med varandra. Om man inte följer ett recept till punkt och pricka (utan att veta hur vissa ämnen påverkar varandra) kan det göra att din rätt inte blir hur du hade tänkt dig. Det är på grund av kemiska reaktioner som man måste ens följa ett recept! Eftersom det är grunden till maten är det en viktig sak att kunna om man är en person som lagar mycket mat hemma och tycker om att veta hur saker och ting fungerar! 

Börja idag

Återigen är det viktigt att komma ihåg att alla lär sig på olika takt. Det finns inte två personer i världen som är exakt likadana, och däremot finns det inga personer som kommer att kunna lära sig på samma sätt! Genom att ha privatlektioner med en lärare som känner till hur du lär dig bäst kommer du att kunna ha de bästa förutsättningar för dig själv för att sedan prestera och nå dina kunskapskrav. Den läraren du väljer kommer du ha en stark relation med, och eftersom du och hen kommer att träffas ofta är det viktigt att ni känner bekväm med varandra! Man kommer utveckla sin sociala sida genom att ha privatlektioner eftersom det innebär att träffa en ny person, vilket gör att man bidrar till en mer avrundad personlighet: ytterligare något som många yrken söker efter i sina medarbetare. 

 

Dina privatlektioner kommer att ge dig verktygen till att kunna komma längre inom din utbildning, på ditt sätt och dina villkor. Eftersom det är inga andra elever som lär med dig är det ingen annan du behöver tänka på. Läraren är där för att bidra till dina kunskaper och utveckla dina färdigheter! Detta kommer att göra att du kommer kunna nå dina mål på en kortare tid och vara mer engagerad i dina studier. När man pluggar med hjälp av någon som är verkligen taggad och älskar ämnet som hen lär ut, blir man själv påverkad av detta positivitet! Kom igång idag och förbättra din framtid med hjälp av en privatlärare på Superprof. 

Vad vill du lära dig?