Hem
Ge undervisning

Mattelärare i Malmö

🎓 Ambitiösa Matematiklärare
📐127 tillgängliga lärare
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Hitta våra ambitiösa studiecoacher, läxhjälpare och matematiklärare i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 13 recensioner.

218 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 218kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

1

Få mattehjälp av en motiverad lärare i Malmö

Läs om våra privatlärare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts 🙌

3

Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter från Malmö
utvärderar deras lärare i Matematik

Sök bland alla våra Mattelärare!

Boka privatlärare i matematik i Malmö

Vill du förbättra dina kunskaper i matematik? Bor du i Malmö? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara något för dig? 

Det korta svaret är ja. Det är aldrig en dålig idé att utveckla sin kunskap, det är aldrig försent att lära sig något nytt, eller fullt bemästra något gammalt. Med rätt lärare, motivering och plattform är möjligheterna gränslösa. Framförallt i en stad som Malmö där vetenskapliga ämnen som matematik får blomma bland studenter och akademiker.

 

Privatlektioner är någonting som alla, oavsett nivå, ambitioner och mål kan ha nytta av. Dels för att det skräddarsys för att nå dina förväntningar och behov, dels för att det kan göras när och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 

 

Har du redan hittat den här sidan är du troligen på jakt efter en privatlärare. Kanske är du fortfarande lite osäker på om du verkligen behöver en, kanske är du rädd att erkänna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur är blivit trendigt att söka hjälp. Det är COOLT att försöka bli/vara den bästa versionen av sig själv som möjligt. 

 

Varför studera matematik?

Matematik. Ett av våra tre grundämnen i skolan, språket som universum talar. Naturvetenskap i en av sina renaste former. Matematik kanske låter tråkigt och komplicerat för många, bara massa siffror och krumelurer, men det är faktiskt ett verktyg för att vi ska lära oss logiskt tänkande och problemlösning. Oavsett vart du tänkt hamna i framtiden är matematik ett av våra viktigaste ämnen att bemästra innan du kan ta dig ifrån studierna och ut i arbetslivet. Inte bara för att klara skolan med alla grundämnen i rockärmen utan också för att det finns så många nivåer och inriktningar i matematikens värld att möjligheterna är gränslösa.  

 

Vill du ha eget företag? Företagsekonomi, budgetplanering och löner är definitivt inte möjligt att göra utan matematik. Du kommer behöva räkna ut skatter och fundera på om du verkligen ska investera i den där företagsbilen redan.

 

Vill du bli kock? Då måste du förstå proportioner och mått för att kunna skapa och följa dina recept. Du måste veta hur länge du kan ha saker i en viss temperatur utan att bränna dem och hur mycket ingredienser du ska beställa för att ni ska kunna klara att laga menyn till nästa leverans av ingredienser.

 

Siffror och uträkningar hjälper dig att räkna ut, mäta och hålla koll på saker som distans, tid, pengar, mått. Frågor som ”när måste vi åka för att hinna i tid?”, ”får soffan plats i vårt nya vardagsrum?” och ”hur mycket måste jag spara för att kunna åka på semester i vinter?” är alla exempel på frågor som matematiken ger oss svar på. 

 

Så kanske suckar du över att det känns onödigt att lära sig andragradsekvationer, för att du kommer ju ”aldrig behöva använda det igen efter skolan”, men tänk bara hur lätt allt annat kommer kännas när du äntligen förstått något så komplicerat? Matematiken ger oss svar på så många av våra vardagsfrågor och problem, och kanske är det tack vare det där ältandet över andragradsekvationer som du klarar av att lösa så många andra problem utan att det ens känns jobbigt.  Vem behöver privatundervisning i matematik?

Det är vår, nationella proven närmar sig med stormsteg. Du sitter i klassrummet och får inte till den där uträkningen, igen. Du känner drömutbildningen du tänkt söka till hösten glida iväg snabbare än du kan säga Pytagoras sats. Du går med tunga steg ut ur klassrummet, låser in din mattebok och ditt räknehäfte i ditt skåp. Du suckar och säger till din kompis med skåpet bredvid att du är orolig för det kommande provet. Hen svarar ”problemlösning är en stor del av matematik, och jag har en lösning på problemet när läraren i skolan inte räcker till. Privatlektioner!”

 

Kanske är texten ovan inte alls du, kanske vill du bara slipa upp matten för att hjälpa barnen med sina läxor, eller för att snabbare räkna ut hur mycket totalen i korgen på ICA är innan du når kassan. Men har du redan börjat fundera på att skaffa dig en privatlärare så har du definitivt en bra anledning att göra det. 

 

Dock är det definitivt mer effektivt att ta hjälp innan du stirrat dig blind på matteboken och försökt lära dig själv något som du inte är kvalificerad att lära dig själv. Matematik kanske låter som ett tråkigt ämne men med rätt inställning och framförallt hjälp kan det vara ganska roligt också.

 

Vad förväntar DU dig? Vad är DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjälpa DIG? När du svarat på dessa frågor är du redo att vässa pennorna och bläddra igenom vår katalog av lärare och hitta din spark i baken för att kunna tackla det grundämne som gett flest studenter huvudvärk – Matematik. 

 

 

Många fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner är många fler än att de ger dig extra tid med matteboken. Nedan följer några exempel på varför du borde välja privatlektioner. 

 

En lärare som passar dig

För det första får du välja din lärare helt själv, dig. Så du kan hitta någon som du verkligen klickar med och därmed förstå exakt hur hen ska hjälpa dig för att greppa det du har svårt med. Du kan bläddra igenom katalogen av våra lärare på din telefon eller laptop var och när du vill, och välja någon som har rätt erfarenhet, profil och pris just för dig. Gå från att kallsvettas i klassrummet till att lära dig över vad som känns som en fika med en kompis. 

 

Flexibilitet

Att ha en privatlärare ger dig också möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du själv bokar dina lektioner. Så har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lärare är där för dig när du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och när du vill!

 

Maximerat lärande med din egen lärare

Dessutom får du ha din lärare helt ifred så du kommer våga ställa den där frågan, du kommer få ta tiden att förstå vad hen förklarar och du jan göra det här precis så ofta du vill. Att ta privatlektioner är väldigt effektivt för att få den tid och hjälp du behöver för att nå dina mål.

 

Skräddarsydd utbildningsplan

 I och med att du själv valt både syfte, lärare och tempo kommer din utbildning vara skräddarsydd just för dig. Du kommer kunna gå fram snabbt där du kan och ta din tid där du behöver den.

 

Varför är Malmö en bra stad för privatlektioner i Matematik?

Malmö, en stad som blev berömd över världen tack vare vår legend, Zlatan Ibrahimovic. En stad som med Öresundsbron get oss tillgång till resten av Europa. En stad där människor från 177 olika länder får mötas och utbyta idéer, kultur och traditioner med varandra. En stad där variationen är stor och gör Malmö till en otroligt intressant och livlig stad. 

 

Även om Zlatan kanske är den mest kända personen från Malmö så är inte ens han lika legendarisk som Malmös kärlek till deras paradrätt – falafeln. Vart du än går i Malmö behöver du inte oroa dig för att inte hitta en falafel, och en bra sådan. Men är du ändå orolig för att gå hungrig kan du alltid söka upp Sydsvenskans blogg som de dedikerade till falafeln back in the days.

 

Närheten till Köpenhamn ger också Malmö en nisch som ingen annan stad i Sverige, eller i hela norden har. 20 minuter med tåget och du kan vara i ett annat land. Kanske kan du till och med hitta en lärare som är bosatt i Köpenhamn om du känner för att putsa på danskan samtidigt som du lär dig att räkna ut derivator och andragradsekvationer.

 

  • Är du från Malmö? Toppen, då vet du hur många smarta och duktiga människor som finns tillgängliga för att hjälpa dig här. Passa på att förbättra dina mattekunskaper i tryggheten av din egen hemstad. 

 

  • Är du inte från Malmö? Oavsett varför du flyttat hit bör du maximera vad du kan få ut av att spendera tid här och utnyttja de resurser som finns.  Passa på att skapa nya kontakter samtidigt som du lär dig något nytt. Låt våra lärare hjälpa dig nå din fulla potential!

 

Om du fortfarande är tveksam om privatlektioner är något för dig, ta ett par minuter och bläddra genom vår katalog av lärare, så får du själv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du någon där som kan ta dig över mållinjen? Du har ju redan kommit såhär långt, så varför ge upp innan du nått målet? Vi tror på dig, vi vet att du kan!
FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatundervisning i matematik i Malmö?

I Malmö, är genomsnittskostnaden för en mattehjälp per timme 218kr.

 

Priset för en privatlärare i matte varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och längden på er lektion
  • Objektivet för din undervisning
  •  

97% av alla våra mattelärare ger första timmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra matematiklärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge mattelektion i Malmö?

I Malmö och närområdet, är 127 privatlärare i matte tillgängliga för att ge kurs.

 

Välj en mattelärare i Malmö som passar just dig! 

💻 Kan du ta undervisning i matematik online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför mattetentamen, eller bara önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passar ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till våra mattelärare i Malmö?

Eleverna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 13 recensioner.

 

Om det skulle uppstå funderingar med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail alla veckodagar.

👴🏼 Varför borde du börja med privatundervisning inom matematik i Malmö?

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en kvalificerad lärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i matte för att lära dig om matematiska koncept med en kvalificerad studiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare och boka din första lektion hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan kommunicera med din coach för att planlägga matematikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 127 privatlärare i Malmö.