Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa mattecoacher i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 17 recensioner.

213 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 213kr/h.

3 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig matematik
i Malmö!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatundervisning i matematik i Malmö?

I Malmö, är genomsnittskostnaden för en mattehjälp per timme 213kr.

 

Priset för en privatlärare i matte varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 

  • Läxhjälparens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och längden på er lektion
  • Objektivet för din undervisning
  •  

97% av alla våra mattelärare ger första timmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för våra matematiklärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många lärare är tillgängliga att ge mattelektion i Malmö?

I Malmö och närområdet, är 156 privatlärare i matte tillgängliga för att ge kurs.

 

Välj en mattelärare i Malmö som passar just dig! 

💻 Kan du ta undervisning i matematik online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför mattetentamen, eller bara önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattelärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passar ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till våra mattelärare i Malmö?

Eleverna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 17 recensioner.

 

Om det skulle uppstå funderingar med din kurs, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail alla veckodagar.

👴🏼 Varför borde du börja med privatundervisning inom matematik i Malmö?

Med hjälp av en  privatlärare i matte lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en kvalificerad lärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i matte för att lära dig om matematiska koncept med en kvalificerad studiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare och boka din första lektion hemifrån eller online.

 

En meddelandetjänst är på plats så att du kan kommunicera med din coach för att planlägga matematikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 156 privatlärare i Malmö.

Vill du lära dig matematik i Malmö?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Malmö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka mattehjälp malmö med en privatlärare

Mattehjälp i Malmö

Många elever kämpar med matten. Vissa tycker att matematik är tråkigt - andra att det är alldeles för komplicerat. Det är sant att matematik är svårt, men det är långt ifrån omöjligt att bli bättre. Kanske har du inställningen att matematik är ett nödvändigt ont? Matematik är mycket mer än så, det är en grundläggande och viktig vetenskap som förändrat (och förbättrat) världen. Behöver du läxhjälp i matematik? Önskar du högre betyg? Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi har många kvalificerade mattelärare som gärna hjälper dig.

Varför är matematik så viktigt?

Matematik är mer än addition och subtraktion, mer än algebra och geometri, och mer än grafer och diagram. Matematik är och har varit avgörande för världens utveckling. Ingenjörsvetenskap, naturvetenskap och teknik har bidragit till livsviktiga upptäckter och uppfinningar som alla bygger på matematik. Hur skulle samhället se ut utan modern medicin, fordon eller valuta? Vill vi ens veta? Visste du att matematikstudier hjälper dig att utveckla färdigheter som analytiskt tänkande, och att känna igen mönster? Matematik gör dig bättre på att förstå din omvärld och att tolka information.

Matematiken finns överallt

Det är viktigt att du klarar av matematiken i grundskolan och gymnasiet. Goda kunskaper i matematik kommer att hjälpa dig på universitetet och i arbetslivet. Planerar du att undvika yrken som kräver matematik? Det kommer bli svårt - matematik finns överallt Dessutom kommer du att behöva matematik i din vardag - i alla fall om du tänker förbli en del av vårt moderna samhälle.

Varför är matematik så svårt?

Den största utmaningen i skolan är utan tvekan att hitta en drivkraft. Matematik är ett mycket intensivt ämne som kräver koncentration och disciplin. Detta är avskräckande. Det är förmodligen därför det är svårt att hitta alltför många elever i Malmö som är förtjusta i matematik. Matte är slitsamt - om du läser detta vet du förmodligen redan det. Men, det betyder inte att det inte är värt ansträngningen. Matematik är faktiskt ett oerhört givande ämne.

Ett problem som skapar frustration hos många elever är svårigheten att hänga med på lektionerna. Lärarna i Malmö gör garanterat sitt bästa, men de kan omöjligt se till att alla 25-30 elever förstår precis allt. Detta är förståeligt, men synd. Även om man bara missar mindre delar kan det bli svårt att komma ikapp. Det blir som en snöbollseffekt. Det som börjar som ett litet frågetecken kommer tillslut kännas helt omöjligt. Det är därför det är viktigt att ta ett personligt ansvar och söka hjälp utifrån.

Fördelar med att boka mattehjälp

Ett sätt att hantera motivationsproblem eller kunskapsluckor är att kontakta en privatlärare i Malmö. En privatlärare i matematik är en person som ofta har stor erfarenhet av olika matematiska områden och dessutom älskar att undervisa i matematik. Förutom att ge dig de verktyg du behöver för att utvecklas inom matematik, kan de erbjuda stöd när allt känns som svårast.

Privatlärare är bra på att blåsa liv i tråkigt innehåll på ett sätt som inspirerar. Med skräddarsydda lektioner (baserade på din unika inlärningsstil och din nivå), kommer du att få ett försprång i skolan. Känner du ångest inför mattelektionerna i skolan? Din blivande privatlärare i Malmö kommer att hjälpa dig ur den onda cirkeln på nolltid!

Hitta en privatlärare Malmö

Matematik är fullt av komplicerade och abstrakta begrepp som kan vara svåra att ta in. Grundläggande matematik är dock avgörande för att du som individ ska kunna leva ett vuxet och självständigt liv hemma i Malmö. Tänk på alla dagliga aktiviteter som kräver att du använder multiplikation, division och procentsatser? När du deklarerar, tar ett lån med ränta, räknar ut ett rea-pris eller bakar en tårta och omvandlar centiliter till deciliter - vi arbetar med siffror dagligen! Be om hjälp innan det är försent - boka en privatlärare i Malmö!

Läxhjälp i matte

Behöver du hjälp i matte? Snart dags för nationella prov?  På Superprof kan du välja och vraka bland flera kvalificerade privatlärare i matte. Du kan få mattehjälp hemma hos dig, hos läraren eller online. Har du ont om tid? Då kanske mattehjälp online passar bra - du kan välja bland mattelärare i hela Sverige. En fördel med privatundervisning är att det är flexibelt. Även om du bara är ledig på vissa veckodagar och tider kommer du garanterat hitta flera tillgängliga privatlärare i Malmö.

Med hjälp av sökfunktionen på Superprof kan du sortera lärare efter pris, nivå, svarstid och område. Läs sedan igenom profiler och omdömen för att se vem du gillar bäst. Många lärare i Malmö erbjuder en kostnadsfri provlektion. Du kommer alltså att kunna testa lärarens metodik och upplägg innan du bestämmer dig för att boka fler lektioner. Prova dig fram tills du hittar din favorit i Malmö!

Om du vill ha hjälp i andra ämnen finns vi här för dig! Privatundervisning med Superprof höjer dina betyg på nolltid!

Vad vill du lära dig?