Hem
Ge undervisning

MatematiklÀrare i Malmö

🎓 Ambitiösa MatematiklĂ€rare
đŸ’» 121 Matematik lĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

Hitta vÄra ambitiösa studiecoacher, lÀxhjÀlpare och Matematik lÀrare i Malmö

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 12 recensioner.

222 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder första kurstimmen gratis. Det Àr schysst! Genomsnittspriset för en Matematik lektion Àr 222kr/h.

4 h

Snabba experter - VÄra Matematik lÀrare svarar vanligtvis inom 4h.

1

Hitta en motiverad Matematik lÀrare i Malmö

LÀs om vÄra Matematik lÀrare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din Matematik kurs och pÄbörja ditt nya Àventyr

Kontakta din nya Matematik lĂ€rare! Du fĂ„r tillgĂ„ng till din lĂ€rares kontaktinfo nĂ€r din kursförfrĂ„gan godkĂ€nts 🙌

3

UpptÀck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, inom alla Àmnen. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter frÄn Malmö
utvÀrderar deras lÀrare i Matematik

Sök bland alla vÄra Matematik lÀrare!

lÀxhjÀlp matte i Malmö

Vill du förbÀttra dina kunskaper i matematik? Bor du i Malmö? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara nÄgot för dig? 

Det korta svaret Àr ja. Det Àr aldrig en dÄlig idé att utveckla sin kunskap, det Àr aldrig försent att lÀra sig nÄgot nytt, eller fullt bemÀstra nÄgot gammalt. Med rÀtt lÀrare, motivering och plattform Àr möjligheterna grÀnslösa. Framförallt i en stad som Malmö dÀr vetenskapliga Àmnen som matematik fÄr blomma bland studenter och akademiker.

 

Privatlektioner Àr nÄgonting som alla, oavsett nivÄ, ambitioner och mÄl kan ha nytta av. Dels för att det skrÀddarsys för att nÄ dina förvÀntningar och behov, dels för att det kan göras nÀr och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 

 

Har du redan hittat den hÀr sidan Àr du troligen pÄ jakt efter en privatlÀrare. Kanske Àr du fortfarande lite osÀker pÄ om du verkligen behöver en, kanske Àr du rÀdd att erkÀnna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur Àr blivit trendigt att söka hjÀlp. Det Àr COOLT att försöka bli/vara den bÀsta versionen av sig sjÀlv som möjligt. 

 

Varför studera matematik?

Matematik. Ett av vÄra tre grundÀmnen i skolan, sprÄket som universum talar. Naturvetenskap i en av sina renaste former. Matematik kanske lÄter trÄkigt och komplicerat för mÄnga, bara massa siffror och krumelurer, men det Àr faktiskt ett verktyg för att vi ska lÀra oss logiskt tÀnkande och problemlösning. Oavsett vart du tÀnkt hamna i framtiden Àr matematik ett av vÄra viktigaste Àmnen att bemÀstra innan du kan ta dig ifrÄn studierna och ut i arbetslivet. Inte bara för att klara skolan med alla grundÀmnen i rockÀrmen utan ocksÄ för att det finns sÄ mÄnga nivÄer och inriktningar i matematikens vÀrld att möjligheterna Àr grÀnslösa.  

 

Vill du ha eget företag? Företagsekonomi, budgetplanering och löner Àr definitivt inte möjligt att göra utan matematik. Du kommer behöva rÀkna ut skatter och fundera pÄ om du verkligen ska investera i den dÀr företagsbilen redan.

 

Vill du bli kock? DÄ mÄste du förstÄ proportioner och mÄtt för att kunna skapa och följa dina recept. Du mÄste veta hur lÀnge du kan ha saker i en viss temperatur utan att brÀnna dem och hur mycket ingredienser du ska bestÀlla för att ni ska kunna klara att laga menyn till nÀsta leverans av ingredienser.

 

Siffror och utrĂ€kningar hjĂ€lper dig att rĂ€kna ut, mĂ€ta och hĂ„lla koll pĂ„ saker som distans, tid, pengar, mĂ„tt. FrĂ„gor som ”nĂ€r mĂ„ste vi Ă„ka för att hinna i tid?”, ”fĂ„r soffan plats i vĂ„rt nya vardagsrum?” och ”hur mycket mĂ„ste jag spara för att kunna Ă„ka pĂ„ semester i vinter?” Ă€r alla exempel pĂ„ frĂ„gor som matematiken ger oss svar pĂ„. 

 

SĂ„ kanske suckar du över att det kĂ€nns onödigt att lĂ€ra sig andragradsekvationer, för att du kommer ju ”aldrig behöva anvĂ€nda det igen efter skolan”, men tĂ€nk bara hur lĂ€tt allt annat kommer kĂ€nnas nĂ€r du Ă€ntligen förstĂ„tt nĂ„got sĂ„ komplicerat? Matematiken ger oss svar pĂ„ sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra vardagsfrĂ„gor och problem, och kanske Ă€r det tack vare det dĂ€r Ă€ltandet över andragradsekvationer som du klarar av att lösa sĂ„ mĂ„nga andra problem utan att det ens kĂ€nns jobbigt.  Vem behöver privatundervisning i matematik?

Det Ă€r vĂ„r, nationella proven nĂ€rmar sig med stormsteg. Du sitter i klassrummet och fĂ„r inte till den dĂ€r utrĂ€kningen, igen. Du kĂ€nner drömutbildningen du tĂ€nkt söka till hösten glida ivĂ€g snabbare Ă€n du kan sĂ€ga Pytagoras sats. Du gĂ„r med tunga steg ut ur klassrummet, lĂ„ser in din mattebok och ditt rĂ€knehĂ€fte i ditt skĂ„p. Du suckar och sĂ€ger till din kompis med skĂ„pet bredvid att du Ă€r orolig för det kommande provet. Hen svarar ”problemlösning Ă€r en stor del av matematik, och jag har en lösning pĂ„ problemet nĂ€r lĂ€raren i skolan inte rĂ€cker till. Privatlektioner!”

 

Kanske Àr texten ovan inte alls du, kanske vill du bara slipa upp matten för att hjÀlpa barnen med sina lÀxor, eller för att snabbare rÀkna ut hur mycket totalen i korgen pÄ ICA Àr innan du nÄr kassan. Men har du redan börjat fundera pÄ att skaffa dig en privatlÀrare sÄ har du definitivt en bra anledning att göra det. 

 

Dock Àr det definitivt mer effektivt att ta hjÀlp innan du stirrat dig blind pÄ matteboken och försökt lÀra dig sjÀlv nÄgot som du inte Àr kvalificerad att lÀra dig sjÀlv. Matematik kanske lÄter som ett trÄkigt Àmne men med rÀtt instÀllning och framförallt hjÀlp kan det vara ganska roligt ocksÄ.

 

Vad förvĂ€ntar DU dig? Vad Ă€r DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjĂ€lpa DIG? NĂ€r du svarat pĂ„ dessa frĂ„gor Ă€r du redo att vĂ€ssa pennorna och blĂ€ddra igenom vĂ„r katalog av lĂ€rare och hitta din spark i baken för att kunna tackla det grundĂ€mne som gett flest studenter huvudvĂ€rk – Matematik. 

 

 

MÄnga fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner Àr mÄnga fler Àn att de ger dig extra tid med matteboken. Nedan följer nÄgra exempel pÄ varför du borde vÀlja privatlektioner. 

 

En lÀrare som passar dig

För det första fÄr du vÀlja din lÀrare helt sjÀlv, dig. SÄ du kan hitta nÄgon som du verkligen klickar med och dÀrmed förstÄ exakt hur hen ska hjÀlpa dig för att greppa det du har svÄrt med. Du kan blÀddra igenom katalogen av vÄra lÀrare pÄ din telefon eller laptop var och nÀr du vill, och vÀlja nÄgon som har rÀtt erfarenhet, profil och pris just för dig. GÄ frÄn att kallsvettas i klassrummet till att lÀra dig över vad som kÀnns som en fika med en kompis. 

 

Flexibilitet

Att ha en privatlĂ€rare ger dig ocksĂ„ möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du sjĂ€lv bokar dina lektioner. SĂ„ har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lĂ€rare Ă€r dĂ€r för dig nĂ€r du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och nĂ€r du vill!

 

Maximerat lÀrande med din egen lÀrare

Dessutom fÄr du ha din lÀrare helt ifred sÄ du kommer vÄga stÀlla den dÀr frÄgan, du kommer fÄ ta tiden att förstÄ vad hen förklarar och du jan göra det hÀr precis sÄ ofta du vill. Att ta privatlektioner Àr vÀldigt effektivt för att fÄ den tid och hjÀlp du behöver för att nÄ dina mÄl.

 

SkrÀddarsydd utbildningsplan

 I och med att du sjÀlv valt bÄde syfte, lÀrare och tempo kommer din utbildning vara skrÀddarsydd just för dig. Du kommer kunna gÄ fram snabbt dÀr du kan och ta din tid dÀr du behöver den.

 

Varför Àr Malmö en bra stad för privatlektioner i Matematik?

Malmö, en stad som blev berömd över vĂ€rlden tack vare vĂ„r legend, Zlatan Ibrahimovic. En stad som med Öresundsbron get oss tillgĂ„ng till resten av Europa. En stad dĂ€r mĂ€nniskor frĂ„n 177 olika lĂ€nder fĂ„r mötas och utbyta idĂ©er, kultur och traditioner med varandra. En stad dĂ€r variationen Ă€r stor och gör Malmö till en otroligt intressant och livlig stad. 

 

Även om Zlatan kanske Ă€r den mest kĂ€nda personen frĂ„n Malmö sĂ„ Ă€r inte ens han lika legendarisk som Malmös kĂ€rlek till deras paradrĂ€tt – falafeln. Vart du Ă€n gĂ„r i Malmö behöver du inte oroa dig för att inte hitta en falafel, och en bra sĂ„dan. Men Ă€r du Ă€ndĂ„ orolig för att gĂ„ hungrig kan du alltid söka upp Sydsvenskans blogg som de dedikerade till falafeln back in the days.

 

NÀrheten till Köpenhamn ger ocksÄ Malmö en nisch som ingen annan stad i Sverige, eller i hela norden har. 20 minuter med tÄget och du kan vara i ett annat land. Kanske kan du till och med hitta en lÀrare som Àr bosatt i Köpenhamn om du kÀnner för att putsa pÄ danskan samtidigt som du lÀr dig att rÀkna ut derivator och andragradsekvationer.

 

  • Är du frĂ„n Malmö? Toppen, dĂ„ vet du hur mĂ„nga smarta och duktiga mĂ€nniskor som finns tillgĂ€ngliga för att hjĂ€lpa dig hĂ€r. Passa pĂ„ att förbĂ€ttra dina mattekunskaper i tryggheten av din egen hemstad. 

 

  • Är du inte frĂ„n Malmö? Oavsett varför du flyttat hit bör du maximera vad du kan fĂ„ ut av att spendera tid hĂ€r och utnyttja de resurser som finns.  Passa pĂ„ att skapa nya kontakter samtidigt som du lĂ€r dig nĂ„got nytt. LĂ„t vĂ„ra lĂ€rare hjĂ€lpa dig nĂ„ din fulla potential!

 

Om du fortfarande Àr tveksam om privatlektioner Àr nÄgot för dig, ta ett par minuter och blÀddra genom vÄr katalog av lÀrare, sÄ fÄr du sjÀlv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du nÄgon dÀr som kan ta dig över mÄllinjen? Du har ju redan kommit sÄhÀr lÄngt, sÄ varför ge upp innan du nÄtt mÄlet? Vi tror pÄ dig, vi vet att du kan!
FAQ

💾 Vad Ă€r kostnaden för en privatundervisning i matematik i Malmö?

I Malmö, Àr genomsnittskostnaden för en mattehjÀlp per timme 222kr.

 

Priset för en privatlÀrare i matte varierar beroende pÄ olika faktorer t.ex:

 

  • LĂ€xhjĂ€lparens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via Skype eller en annan stad i nĂ€romrĂ„det)
  • Hur ofta du vill ha lektion och lĂ€ngden pĂ„ er lektion
  • Objektivet för din undervisning
  •  

97% av alla vÄra mattelÀrare ger första timmen gratis.

 

Kolla in kostnaderna för vÄra matematiklÀrare inom matematik i din nÀrhet.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge mattelektion i Malmö?

I Malmö och nÀromrÄdet, Àr 121 privatlÀrare i matte tillgÀngliga för att ge kurs.

 

VÀlj en mattelÀrare i Malmö som passar just dig! 

đŸ’» Kan du ta undervisning i matematik online?

Med Superprof kan du lÀra dig matte online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför mattetentamen, eller bara önskar att jobba med dina matematikfÀrdigheter, sÄ kan vi hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra mattelÀrare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof erbjuder matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lÀrare online, skriv in Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig flera fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passar ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom vÀgledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger undervisning online!

✒ Vilket genomsnittligt betyg har studenter gett till vĂ„ra mattelĂ€rare i Malmö?

Eleverna recenserar sina matematiklÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5 frÄn ett utval av 12 recensioner.

 

Om det skulle uppstÄ funderingar med din kurs, kommer vÄr kundservice vara tillgÀnglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail alla veckodagar.

đŸ‘ŽđŸŒ Varför borde du börja med privatundervisning inom matematik i Malmö?

Med hjÀlp av en  privatlÀrare i matte lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en kvalificerad lÀrare ger dig möjligheten att lÀra dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i matte för att lÀra dig om matematiska koncept med en kvalificerad studiecoach. Att ta hjÀlp av en lÀrare kan gör det roligare att lÀra sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara vÀlja en lÀrare och boka din första lektion hemifrÄn eller online.

 

En meddelandetjÀnst Àr pÄ plats sÄ att du kan kommunicera med din coach för att planlÀgga matematikundervisningen och om du vill ha kursen hemma hos dig eller via nÀtet.

 

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din matematiklÀrare bland 121 privatlÀrare i Malmö.