Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Kolla in våra fantastiska kemilärare i

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 51 recensioner

212 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av våra privatlärare erbjuder första kurstimmen gratis. Det är schysst! Genomsnittspriset för en kemilektion är 212kr/h

4 h

Snabba experter - Våra kemilärare svarar vanligtvis inom 4h

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din ckurs och börja ditt äventyr!

Kontakta din nya kemilärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💰Vad kostar lektioner med en privatlärare i Kemi?

Genomsnittspriset för en kurs i Kemi är 212 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten som läraren har inom Kemi
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Kemi?

Kemi med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller att ni möts på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Kemi!

Majoriteten av våra lärare i kemi erbjuder kurser inom


Kemi online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Kemi  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Kemi?

497 lärare inom Kemi erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 497 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Kemi mottagit?

Bland 51 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få kemi hjälp online eller på plats med en av våra privatlärare

Privatlektioner i kemi

Vi är vana att ta lektioner i grupp. Gruppundervisning har sina fördelar - vi kommer i kontakt med nya människor, lär oss av varandra, och kan plugga tillsammans efter skolan. Men, för de som inte hänger med, kan klassisk gruppundervisning vara en mardröm. Man kanske jämför sig med andra, känner sig dum och hellre är tyst än att räcka upp handen när man inte förstår. Kemi är inte ett lätt ämne. Många känner ångest inför lektionerna och vet inte hur de ska göra för att komma ikapp. Kemi kräver både en känsla för detalj och att man får ett helhetsperspektiv. Att vara nyfiken på naturvetenskapliga ämnen är en stor fördel om man vill lyckas med kemikurserna i skolan. Men låt oss vara ärliga, hur många älskar kemi? Långt färre än vad vi hade önskat tyvärr. Kemi är intressant, det går inte att komma ifrån, men alla får inte chansen att upptäcka det. Hur lektionerna är upplagda, och hur väl läraren lyckas fånga vårt intresse är ofta avgörande för vår inställning och våra slutresultat. Om du kämpar med kemilektionerna är du långt ifrån ensam - men oroa dig inte! Det finns en lösning som både är enkel och effektiv. Vare sig du pluggar på högstadiet, gymnasiet eller universitetet bör du överväga privatlektioner med en kemilärare. Att ta några privatlektioner med ett proffs som pedagogiskt förklarar de delar du inte förstår är alltid en bra idé! Varför lida i tystnad? På Superprof kan du hitta en privatlärare i kemi nära dig!

Kemins betydelse

Kemi är klurigt, vi vet. Men, vi kan inte förneka kemins avgörande betydelse i våra liv. Allt du gör har med kemi att göra - likaså din kropp. Kemiska reaktioner sker i varje liten detalj t.ex när du andas eller äter. All materia på jorden består av kemiska föreningar från det periodiska systemet. När du studerar kemi studerar du basen i allt liv och all materia!

 

Vad tänker du på när du hör ordet kemi? Tråkiga lektioner och abstrakta experiment? Tänk större! Kemi används till allt. För att skapa den perfekta sammansättningen av olika hushållsrengöringsmedel, utveckla matlagningstekniker, bekämpa miljöföroreningar och mycket mer. Kemi kanske ofta betraktas som en komplicerad och tråkig vetenskap, men färgsprakande fyrverkerier skapas med kemi, för att inte tala om livräddande mediciner.

Kemi i skolan - den ultimata vetenskapen

Det blir allt vanligare med privatlektioner i kemi. Detta beror på en rad olika saker. Föräldrar som har mindre tid för läxhjälp, upptagna lärare pga större klasser i skolorna - eller bara det faktum att privatundervisning äntligen blivit norm i Sverige. Att lyckas väl i de naturvetenskapliga ämnena (biologi, fysik och kemi) kan visa sig avgörande för dina framtida studier och hela ditt yrkesverksamma liv. Utan kemi kommer du inte vara behörig att söka in på en rad olika program. Drömmer du om att bli läkare, veterinär, apotekare, tandläkare eller civilingenjör? Vare sig du redan har ett tydligt mål i sikte eller bara vill hålla alla dörrar öppna råder vi dig att ta vara på kemilektionerna i skolan.

 

Kemi är inte bara ett viktigt ämne i sig. Kemi är en oumbärlig vetenskap eftersom den går hand i hand med flera andra viktiga vetenskaper som fysik, medicin och teknik. När du till exempel lär dig om radioaktivitet i fysik måste du ha förståelse för atomstrukturer (vilket hör till kemin). Kunskaper inom kemi är en riktig språngbräda till flera spännande yrken och universitetsutbildningar. Både du som är älskar och hatar kemi kan vinna på att ta hjälp av en privatlärare. Att förbättra sina kemikunskaper öppnar många dörrar!

Yrken inom kemi

Innan frustrationen tar över och du ger upp helt och hållet vill vi påminna dig om jobbmöjligheterna inom kemi.  Att studera kemi betyder inte att din arbetsplats begränsas till ett labb. Det finns många andra jobb som har med kemi att göra, till exempel kriminaltekniker, biotekniker, nanotekniker, toxikolog, miljökonsult, kärnkraftsingenjör och universitetslärare. Typiska arbetsgivare kan vara företag som arbetar med läkemedel, jordbrukskemikalier, hälso- och sjukvårdsorganisationer eller statliga forskningscenter! Möjligheterna är oändliga, frågan är bara hur man lyckas på egen hand?

 

Fördelar med en privatlärare i kemi

En privatlärare i kemi kan hjälpa dig med läxor och inlämningsuppgifter, förklara olika begrepp eller förhöra dig inför prov. Med privatlektioner ger du dig själv de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas med kemin vad du än har för mål. Att plugga kemi vid sidan av skolan kanske inte låter så kul, men en privatlärare kan hjälpa dig att se kemi ur ett nytt perspektiv och visa dig vad ämnet egentligen handlar om. Dina svårigheter kanske egentligen bara beror på fördomar och emotionella blockeringar? Vem vet, det kanske bara tar ett par privatlektioner innan du upptäcker vilket fascinerande ämne kemi egentligen är? Tror du oss inte? Prova själv - du har ju allt att vinna!

 

Hitta en kemilärare nära dig

Superprof är en professionell plattform som specialiserar sig på privatundervisning och sammanför lärare och elever. Sverige är fullt av talang, så varför inte spana in utbudet av privatlärare nära dig? Vem vet, kanske bor Sveriges härligaste kemilärare precis runt hörnet? På Superprof hittar du hundratals kemilärare runtom i Sverige. Du kan antingen boka en fysisk lektion med en privatlärare i samma stad som du, eller ta lektioner online. Vi lovar att du kommer hitta din favorit på bara några klick! Du kan välja bland flera olika typer av lärare. Vissa är själva studenter medan andra är utbildade kemilärare. Priset varierar främst beroende på lärarens kvalifikationer och din nivå, så ta en titt, du kommer absolut att hitta flera lärare inom din budget. En stor fördel med privatundervisning är att du inte behöver anpassa dig efter ett särskilt schema. Du kan komma överens med din lärare om vilka tider ni ska ses så att du inte missar andra aktiviteter. Att ta privatlektioner är dessutom väldigt tidseffektivt. Du kommer inte att slösa någon tid på att att studera delar du redan kan - din privatlärare kommer anpassa varje lektion efter dina behov och dina önskemål. Som du märker har du ingen anledning att tveka - du kommer tacka dig själv för beslutet du tar idag! Privatlektioner i kemi kommer underlätta din skolgång och lyfta en sten från dina axlar. Privatlektioner är dessutom beroendeframkallande, du kommer garanterat vilja spana in fler ämnen när du blivit varm i kläderna. Vad tror du om gitarr, spanska, musikproduktion eller photoshop? På Superprof kan du får hjälp med vad du vill! Vi önskar dig lycka till framöver och hoppas att du snart kommer imponeras av din nyfunna kärlek för kemi.

Vad vill du lära dig?