Hem
Ge undervisning

Kemilektioner i Västerås

🎓 Bara de bästa
💻 10 lärare
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

Kolla in våra fantastiska kemilärare i Västerås

Se fler lärare

5.0 /5

Kemilektioner med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 recensioner

194 kr/h

Hitta ett schysst pris som passar dig: 95% av våra kemilärare som erbjuder första kurstimmen gratis. Det är schysst! Genomsnittspriset för en Kemilektion är 194kr/h

6 h

Snabba experter - Våra kemilärare svarar vanligtvis inom 6h

1

Hitta en kemilektion i Västerås

Kolla in alla våra talangfulla kemilärare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din kemilektion och börja ditt äventyr!

Kontakta din nya kemilärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts.

3

Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Se alla våra Kemilärare!

Upptäck nya talanger i dig själv med våra härliga privatlärare!

Det är hur lätt som helst att komma igång med privatlektioner i Västerås nu med hjälp av Superprof! 

 

Om du är en person som tycker att du eventuellt skulle ta nytta av en privatlärare är det dags att komma igång redan idag! Det har aldrig varit lättare än det är nu att hitta den perfekta läraren för just dig och dina behov, och att komma igång med privatlektioner direkt. 

 

När det kommer till de vetenskapliga ämnen såsom kemi så är det viktigt att man hänger med på alla undervisningar. Om man tycker det är svårt att förstå ett koncept kan det då vara svårt att hänga med under det som kommer näst, eftersom nästan allt i de vetenskapliga ämnen byggs ju på varandra. Till exempel så är molekyler gjorda av atomer - om du då inte vet vad en atom är för något kommer det vara svårare för dig att förstå hur molekyler fungerar och vad de gör. Däremot är det så att om du inte känner dig självsäker i att du hänger med så kan du nå ut till en privatlärare på Superprof för att få lite extra stöd inom ämnet.

 

Det är viktigt att man har möjligheten att kunna få ta hjälp av en person som är en expert inom kemin; någon som är självsäker i sina färdigheter och vet exakt hur hen ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sättet. Eftersom alla inte lär sig på samma sätt så är det därför viktigt att man får undervisningar som är skräddarsydda efter just dina behov och dina preferenser. 

Hur kommer lektionerna se ut? Vad innebär en privatlektion?

Beroende på var du ligger i dina kunskaper kommer dina lektioner se annorlunda ut. Om du är en nybörjare och har precis börjat lära dig om kemin och bas teorierna, kommer du förmodligen att börja med att gå igenom allt från grunden. Om du studerar på en högre nivå och vill lära dig mer komplicerade saker kommer du tillsammans med din lärare komma överens om vad det är som du är redan säker på, och hur du kan använda dina kunskaper för att komma vidare i din utbildning. 

 

Man kanske också börjar med att lära känna sin instruktör. Det kan vara så att under den första lektionen som du tar via din privatlärare här på Superprof tar du och läraren den timmen på er och använder den för att lära känna varandra lite grann, se vad ni har för intressen, hur läraren väljer att lära ut (undervisningsmetoden), för att sedan se om kemin stämmer tillsammans! Därefter kan ni fatta ett beslut tillsammans om hur det ska fungera vidare. 

 

Förutom allt detta är det ytterligare viktigt att man vet hur man själv är som student: hur är det som du lär dig bäst? På vilket sätt fokuserar du bäst, och vad är det som får dig att vilja prestera högre? Beroende på hur du är som student kommer du vilja välja en lärare som bemöter dig på ett sätt som känns både bekvämt och utmanande. 

 

Det finns ju också såklart risken att man väljer fel lärare - du kanske tycker att hen verkade perfekt i början, men efter några timmars lektioner visar det sig att ni verkligen inte klickar. Det är bara att hålla öppen kontakt med din lärare om var du själv ligger i processen, hur du känner dig och mår, för att kunna ha en bra och hälsosam relation tillsammans! Det ska först och främst vara en aktivitet som du njuter av; man kan ju såklart ha sina mål inom sina lektioner, det är faktiskt viktigt att man vet precis var man vill komma, men det är ännu viktigare att man trivs och njuter av själva processen i sig. 

 

Privatlektioner skiljer sig från vanliga lektioner med en mängd andra elever i och med att du som elev får all din lärares uppmärksamhet! Läraren är ju där för att kunna hjälpa dig, och det är ingen annan som kommer att behöva fråga något eller ta läraren från dig när du behöver dem. Dina lektioner kommer att alltså vara anpassade efter just dina önskemål och dina behov. Om du har vissa kunskapskrav som du är ute efter att nå så är det bara att du berättar det för din lärare, så att hen kan hjälpa dig på det bästa möjliga sättet. 

 

Eftersom din lärare är expert inom kemin kommer hen ha tillgång till resurser som du kanske inte hade kunnat få själv! Till exempel kan hen ta med sig dokument eller videor som är viktiga och hjälpsamma för det du håller på att lära dig! Om du är mer av en visuell student (det vill säga att du lär dig bäst med videor eller att kolla på medan en annan visar dig hur man gör något) så kan din lärare anpassa lektionerna efter att hitta visuell material som hen tycker kommer att bidra till din utbildning. Detta gör att dina lektioner är mer personliga och kommer att hjälpa dig komma längre på kortare tid.

Hur kan du använda din kunskap inom kemi vidare inom karriär världen?

Som kemist kommer du att ha många olika val inom karriär världen! 

 

Kemisk ingenjör: Som kemisk ingenjör har du möjlighet att utveckla och designa kemiska tillverkningsprocesser. De förvandlar råvaror till användbara produkter som kan säljas vidare och bidra till att personer runt om i världen har det de behöver och vill ha. De säkerställer att standarder uppfylls inom hälsa och säkerhet, och att produkterna de skapar är användbara och inte farliga för användare. 

 

Kriminaltekniker: Alla har nog sett ett program på tv:n som har med kriminella att göra, någon sorts thriller-serie som visar en brottsplats. Kriminaltekniker använder kemin för att utreda exakt det som har hänt på brottsplatsen; de samlar bevis som fingeravtryck, analyserar blodsprut, till och med kör de olika tester på döda kroppar för att undersöka exakt det som har hänt. Inom kriminaltekniken har du möjlighet att specialisera dig och jobba inom något som är mer specifik, som till exempel brottsplatsundersökning eller labbanalys. 

 

Farmakolog: Farmakaloger arbetar med undersökningar inom hur vissa droger och kemikalier påverkar både människor och djur. Det här jobbet är viktigt för att sedan kunna sälja och använda vissa droger som man kanske inte vet allting om. För att kunna använda en drog måste man veta hur det påverkar kroppen, vad den har för biverkningar, och hur mycket man ska ta av drogen. Det är därför viktigt att man kan mycket om kemikaliska reaktioner och hur vissa ämnen interagerar med varandra.

 

Kemilärare: Lärare har möjligheten att arbeta med många olika personer och bidra positivt till någon annans liv. Som lärare kan du se hur du hjälper en annan och under den tiden skapa en relation mellan dig själv och någon annan som är ute efter att förbättra sina kunskaper! Antingen kan du välja att lära ut på högre nivå som på högskolan eller universitetet, eller så har du också möjligheten att lära ut till yngre personer såsom på gymnasiet eller grundskolan. 

Kemi i Västerås

Under den tiden du tar dina privatlektioner kommer du att träffa din lärare mer eller mindre regelbundet för att kunna utveckla dina färdigheter konstant. Det är därför viktigt att du väljer en lärare som finns nära där du befinner dig i staden! Detta kan du fråga läraren också när ni har en konversation via Superprof, för att ta reda på vart de befinner sig och hur länge ni skulle ha till varandra. Du har såklart också möjligheten att ha online lektioner med din lärare om det är något ni kommer överens om, och om det är något som hen erbjuder. Detta kommer att stå på lärarens profil, alltså om de föredrar att undervisa hemma hos sig eller någon annanstans. 

 

Genomsnittliga priset för en timmes kemilektion ligger på runt 180 kr i Västerås, men det finns såklart vissa lärare som tar lite mer eller lite mindre än detta belopp! Dessutom så brukar lärarna besvara ditt meddelande inom 7 timmar, vilket betyder att det blir snabba puckar och ni kan komma igång direkt! 

 

I Västerås finns det många möjligheter till att plugga vidare inom kemi och ta vidare dina studier. Med hjälp av Studentum (ett onlineplattform) går det att ordna studiegrupper tillsammans med andra elever som pluggar samma ämne, samt att hitta mer information om vilka högskolor eller universitet erbjuder vilka program. Såklart finns det många online möjligheter för dig som student i Västerås också om det är något som du föredrar. Dessutom är det så att Västerås har många jobbmöjligheter för er som har pluggat kemi, så det är bara att komma igång idag och bidra till din framtid! 

 

När det kommer till de vetenskapliga ämnen kan det vara lite läskigt att börja ta tag i din utbildning. Varför skulle du vilja spendera mer tid på något som du tycker är hur svårt som helst? Om du tycker att det är svårt i skolan, varför kommer det vara annorlunda med en annan lärare? Det som skiljer sig från att lära sig i ett klassrum med många andra elever och att lära dig privat är att du får all uppmärksamheten på just dig och dina behov. Läraren kommer att kunna dedikera all sin tid på just det som du är ute efter att lära dig, utan att behöva avsätta någon tid för andra elever! Det vill säga att du kommer kunna nå dina mål inom kortare tid, och även kunna att prestera högre. Det hjälper att få lektioner från någon som är ett expert i sitt område eftersom det gör att man själv blir taggad! När läraren verkligen älskar det som hen lär ut får man en känsla av att man spenderar sin tid på ett bra sätt och gör något som är värdefullt. Tveka inte att komma igång med ett ämne som kommer att påverka ditt liv på ett bra sätt! FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatlektion i kemi i Västerås?

Genomsnittspriset på en läxhjälpares lektion i kemi i Västerås är 194kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i kemi varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Kemilärarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha lektion och hur länge lektionen varar
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra kemilärare ger första kurstimmen gratis.

Kolla in priserna för våra kemilärare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många läxhjälpare är tillgängliga att ge kemikurs i Västerås?

10 lärare i kemi finns tillgängliga för att ge kemikurs i Västerås och i närområdet.

 

Välj din mentor i Västerås från ett stort val av 10 tillgängliga lärare i kemi.

💻 Hur kan jag ta privat kemiundervisning online?

Med Superprof kan du lära dig kemi online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tenta i kemi, kämpar med kemi eller bare önskar att förbättra dina färdigheter inom kemi, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra kemilärare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder kemikurser via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom kemi idag!

✒️ Hur utvärderar studenterna deres mentorer i kemi i Västerås?

Studenterna recenserar sina kemilärare med ett genomsnitt på 5.0 av fem från ett utval av 1 omdömen.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-mail från måndag - fredag) om du skulle ha några frågor om din kurs.

👴🏼 Varför borde sätta igång med kemikurser i Västerås?

Kemi är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera ungdomer kämpar med kemiämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i kemi blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  kemilärare lyckas många elever komma över sin rädsla för kemi.

 

Alla kemilektioner med en erfaren lärare ger dig möjligheten att lära dig kemi-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta privatundervisning i kemi för att lära dig om kemi-koncept med en kvalificeradmentor. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika kemibegrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller i en annan stad, välj din mentor och boka din kurs idag.

 

Genom vår tjänst får du kontakt med din mentor för att organisera lektionen i kemi, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din kemilärare bland 10 lärare i kemi i Västerås.