Hemsida
Ge kurs

LÀr dig Matte online med vÄra MatematiklÀrare!

đŸ„‡ TopplĂ€rare! < /br> đŸ’» 847 online< /br> 🔒 SĂ€ker betalning< /br> 💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval matematik lÀrare

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 60 recensioner.

219 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 219 kr / timme

3 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 3 timmar

01

Hitta den perfekta lÀraren

Sök bland vÄra duktiga privatlÀrare! Kontakta den som uppfyller dina kriterier (pris, utbildning, recensioner, hemmalektioner eller tillgÀnglighet via webbkamera).

02

Organisera din kurs

Kommunicera med din lÀrare och beskriv dina förvÀntningar samt tillgÀnglighet. Planera er kurs och betala sÀkert.

03

UpptÀck nya möjligheter

VÄrt elevpass ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare i ett Är. Ett Är att upptÀcka nya passioner med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare studenter
rapporterar matematik lÀrarna sina

Hitta distanskurser inom matematik

Matematikundervisningen i skolan delar ofta eleverna. För vissa kommer naturligtvis att ta grepp om algebra, brÄk eller kalkyl. För andra Àr det en levande mardröm. Men gillar det eller inte, matte har ett brett spÀnnvidd över flera olika discipliner inklusive vetenskap, teknik och teknik men för att nÀmna nÄgra. Nedan finns nÄgra jobb som förlitar sig mycket pÄ en matematisk grund:

 • Revisor
 • Astronom
 • LĂ€kare
 • Ingenjör
 • KvantitetsmĂ€tare
 • Forskare
 • Videospeldesigner

Även pĂ„ en grundnivĂ„ anvĂ€nder vi matematik i de flesta aspekter av vardagen. FrĂ„n att berĂ€tta tiden till att se till att du fĂ„r rĂ€tt förĂ€ndring för att köpa en halv mjölk, matematik och antal Ă€r viktigt. De Ă€r viktiga för att hĂ„lla vĂ„r ekonomi i ordning och för att hjĂ€lpa oss att hantera mĂ€ngder och ingredienser nĂ€r vi lagar mat och bakar. Att vara lĂ€skunnig i matematik kan hjĂ€lpa dig att hitta en hel del, samt att du kan ta reda pĂ„ vilka produkter som ger bĂ€st valuta för pengarna.

Men bortsett frÄn att berÀkna dimensioner, volymer och kvantiteter och rÀkna din förÀndring, Àr matematik en viktig klass i skolan. Skolplanen Àr utformad för att bÀst förbereda eleverna för att kunna hantera den dagliga anvÀndningen av matematik, samtidigt som de elever som vill studera den vidare med de nödvÀndiga grunderna. Dessutom Àr ditt GCSE-betyg i matte en av de viktigaste som du kommer att fÄ. En bra betyg kommer inte bara att visa att dina fÀrdigheter strÀcker sig utöver tillÀgg och subtraktion, utan att du kan förstÄ mer komplexa Àmnen som trigonometri och kvadratiska ekvationer.

Som sÄdan kommer det att vara en av de första betyg som en blivande arbetsgivare kommer att titta pÄ eller till och med krÀva för nÄgot jobb. Detta beror pÄ att det Àr ett obligatoriskt Àmne i hela landet och dÀrför ger arbetsgivarna möjlighet att anvÀnda det som en standardiserad ÄtgÀrd för att se hur kandidater staplar mot varandra, inte bara vad gÀller deras multiplikation eller aritmetiska förmÄga, utan som ett sÀtt att visa deras övergripande förmÄga att förstÄ begrepp nÀr dessa koncept Àr desamma över GCSE- eller A-nivÄ-tentor.

Varför Ă€r det bra att ta Mattelektioner Online? 

Med tanke pÄ vikten som matematik har i vÄr vardag och vikten av att fÄ en bra betyg i skolan för att göra oss mer anstÀllda, bör det inte tas lÀtt. Detta innebÀr att att söka extra hjÀlp för att förbÀttra dina chanser till framgÄng Àr ett förnuftigt val. NÀr allt kommer omkring kommer matematisk förmÄga inte lÀtt för alla. Inte alla kan snabbt förstÄ hur man berÀknar en siffers platsvÀrde eller förstÄr vad polynom till och med betyder.

Naturligtvis kan du hitta mycket extra hjÀlp pÄ internet. Videor, utskrivbara kalkylblad och interaktiva lektioner Àr alla anvÀndbara verktyg, men de matchar inte vad en matematikhandledare kan erbjuda dig. En handledare Àr ett perfekt sÀtt att fÄ exakt det stöd du behöver. Oavsett om det Àr lÀxhjÀlp eller ytterligare förklaring av nÄgra av de svÄrare Àmnen som linjÀra ekvationer eller förberÀkningar, kommer din handledare att skrÀddarsy klasserna efter dina behov och utforma dem sÄ att de passar din inlÀrningsstil, vilket innebÀr att om du lÀr dig bÀst genom att göra kalkylblad sÄ att du kan för att öva kommer de att bygga dina privata lektioner kring denna strategi.

Dessutom kommer den extra uppmÀrksamheten att innebÀra att du inte lÀmnas bakom kÀmpar som sitter pÄ baksidan av ett klassrum om du inte förstÄr nÄgot sÄ tydligt som andra kanske gör. I en sÄdan situation kommer en handledare att kunna Àndra sin förklaringsmetod för att ge dig det extra stöd du behöver. En sÄdan strategi Àr perfekt om du kÀmpar med en viss del av din klassens kursplan eller om det finns en specifik frÄga som du stÀndigt har.

Vad kan du lÀra dig?

En av de fantastiska sakerna med att förbÀttra dina kunskaper i matematik med en handledare Àr att du kan lÀra dig exakt vad du vill. Det Àr ingen mening att slösa tid pÄ att multiplicera för att göra dina tidtabeller perfekt om du redan Àr en mÀstare pÄ det hÀr. Men samtidigt finns det gott om anledning att spendera tid pÄ Pythagorean teorem om du kÀmpar för att berÀkna hypotenusen i en rÀtvinklad triangel.

Jag har gjort det hÀr inbyggt att lÀra matematik med en hanterad att du kan lÀra dig exakt vad du vill lÀra dig, och inte slöja bort tid med saker som du redan Àr proffs pÄ. Vanligtvis Àr nÄgot av de gemensamma omrÄdena som nÄgon som helst anvÀnder med:

 • Algebra (inklusive pre-algebra)
 • grafer
 • LĂ„ng division
 • Multiplikation och uppdelning
 • Trigonometri

Naturligtvis beror Àmnet och omfattningen av den hjÀlp du behöver, beroende pÄ din Älder och vad du studerar pÄ skolan (eller universitetet). En av de fantastiska sakerna med att lÀra sig med en handledare Àr att du inte behöver engagera dig i nÄgra matematik kurser eller program - du kan fÄ exakt den hjÀlp du behöver i den exakta mÀngden lektioner du behöver. Inte mer inte mindre.

Hur kan Superprof hjÀlpa dig att lÀra dig matematik?

Med en enkel Google-sökning kan du hitta en hel mÀngd lÀrare för matematik. Men problemet du kommer att ha Àr att vÀlja det perfekta för dig med tanke pÄ antalet alternativ dÀr ute. Det kan verka lite skrÀmmande nÀr du först söker efter matematikklasser pÄ grund av antalet resultat och det blandade sÀttet de presenteras pÄ.

Det Àr hÀr Superprof kommer in. Med Superprof kan du söka efter matematikhandledare i ditt lokala omrÄde. FrÄn Southampton till Sheffield, London till Lincoln, Superprof kan hitta din perfekta handledare nÀra dig med bara nÄgra klick. Varje lÀrarprofil kommer komplett med hur mycket de tar ut för sina klasser, samt en kort historia om deras matematiska referenser och omrÄden som de specialiserar sig pÄ.

Och om detta inte rÀckte har varje handledare ett genomsnittligt betyg frÄn sina studenter och recensioner av sina klasser. Med all den hÀr informationen kommer du att vara perfekt placerad för att vÀlja den handledare som passar din inlÀrningsstil och vad du vill uppnÄ frÄn dina klasser. Och körsbÀret pÄ kakan; de flesta lÀrare erbjuder sin första klass gratis sÄ att du kan fÄ en förstahandsupplevelse av hur de undervisar och vad du har att lÀra dig innan du förbinder dig att ta lektioner med dem! LÀrare som erbjuder denna tjÀnst kommer att ha det tydligt pÄ sin profil sÄ se till att hÄlla ögonen skalade för detta.

SÄ nu vet du exakt varför du ska lÀra dig matematik och varför du ska göra det med en privat matematikhandledare. Du vet ocksÄ det bÀsta stÀllet att hitta din matematikhandledare för att lösa alla dina matematikrelaterade problem - Superprof! SÄ vad vÀntar du pÄ? Superprof-webbplatsen kan hÄlla nyckeln till dina problem och du kan vara bara ett steg bort frÄn att lösa dem och fÄ det stöd du behöver för att uppnÄ dina mÄl.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom kurs i Matematik online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

847lÀrare erbjuder undervisning

online de matematik .

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom kurs i Matematik online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

100% UtvĂ€rderingar sertifisert- nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 847 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom kurs i Matematik

847  lĂ€rare inom Matematik erbjuder online undervisning i matematik .

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som bĂ€st passar dina inlĂ€rningsbehov. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 847 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för kurs i Matematik undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Matematik Ă€r 219Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Matematik
 • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom matematik ?

Ett urval av 60 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

847 Matematik lĂŠrere Ă€r tillgĂ€ngliga 

her att hjÀlpa dig.