Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare
inom LÀxhjÀlp i Stockholm

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och över 3 recensioner.

313 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 313 kr / timme

1 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 1 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din kurs i LÀxhjÀlp

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Stockholm.

FAQ

💰Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lektioner i LĂ€xhjĂ€lp ?

Det genomsnittliga priset pÄ lektioner pÄ lektioner i LÀxhjÀlp Àr 313 kr. 

 

Priset varierar pga olika faktorer: 

 

  • Din lĂ€rares erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, med lĂ€raren eller online
  • Lektionernas varaktighet och regelbundenhet

 

97% av vÄra lÀrare erbjuder första kursen gratis.

 

Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯 Varför ska du ta lektioner i LĂ€xhjĂ€lp ?

Med hjÀlp av en lÀrare i LÀxhjÀlp du kan bli bra pÄ LÀxhjÀlp .

 

VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.

 

En kursförfrÄgan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lÀrarna pÄ vÄr webbplats och samrÄda med dem om dina lektioner.

 

Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’» Kan man lĂ€ra sig LĂ€xhjĂ€lp online?

Majoriteten av vÄra lÀrare i LÀxhjÀlp erbjuder deras kurs online.

 

För att söka efter en lÀrare i LÀxhjÀlp anvÀnd "webbkamera"-filtret i vÄr sökmotor. NÀr detta Àr gjort hittar du en översikt över lÀrare som erbjuder undervisning i LÀxhjÀlp via webcam.

🎓 Hur mĂ„nga handledare ger lektioner i LĂ€xhjĂ€lp ?

Det finns för nÀrvarande 3 lÀrare tillgÀngliga inom LÀxhjÀlp som erbjuder kurser.

 

Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒ Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i LĂ€xhjĂ€lp ?

MÀtt över ett antal 3 gav vÄra elever ett medelbetyg pÄ 5.0 av 5.

 

Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.

 

Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Spara Tid och Energi Genom LÀxhjÀlp i Stockholm

Den vackra staden Stockholm Àr hem till fantastiska sevÀrdheter som Globen, Skansen, Gamla Stan, Vasamuseet, Kungliga Slotten och mÄnga, mÄnga fler. Sveriges huvudstad Àr inte bara hem till mer Àn en miljon mÀnniskor utan Àr ocksÄ en av de största handelsstÀderna i europa. NÀr det sker sÄ mycket handel i en stad Àr det ocksÄ naturligt att allt fler flyttar in och staden vÀxer Ànnu mer, i sinom tid innebÀr ocksÄ detta att allt fler barn föds som kommer gÄ igenom hela skolsystemet; allt frÄn grundskolan till gymnasiet och i mÄnga fall högskolan. Ett par av stadens största och mest vÀlkÀnda skolor Àr den Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholms Högskola och Handelshögskolan i Stockholm. 

Problemet med traditionella lektioner

Det svenska skolsystemet fÄr ofta kritik kring hur vi inte anpassar utbildningen eller lektionerna för eleverna utan utbildningen blir nÄgot slags genomsnitt anpassade över alla elever. Alla mÀnniskor och dÀr med elever Àr annorlunda och svarar pÄ olika bra pÄ olika typer av undervisning, vissa lÀr sig bÀst visuellt d.v.s. de ser och lÀr, vissa genom att lyssna pÄ förelÀsningar, andra genom att sjÀlv lÀsa. Som du förstÄr och sÀkerligen redan vet finns det massor av olika sÀtt att lÀra sig pÄ och alla mÀnniskor lÀr sig olika bra genom dessa sÀtt. Hur ser det dÄ ut pÄ skolor i Stockholm och runt om i Sverige? I samband med att det blir allt fler elever i ett klassrum blir det dÄ allt svÄrare att anpassa undervisningen för elevernas behov. Detta Àr dock sjÀlvklart inte lÀrarnas fel, de Àr satta i den situationen dÀr de inte kan anpassa undervisningen utan Àr tvungen att bedriva den undervisning som passar de allra flesta eleverna.

Vad betyder dÄ detta? Jo resultatet för detta Àr i de allra flesta fallen positiv, de absolut flesta elever som tar en kurs eller ett Àmne klarar faktiskt av att bli godkÀnda, men tyvÀrr finns de dem som inte gör det pÄ grund av att de inte fÄr det stöd som behövs. Det som dÄ sker Àr att ofta att det blir en slags snöbollseffekt, i samband med att man inte fÄr den hjÀlp man behöver i skolan sÄ behöver man ta med sig allt av skolan hem för att studera pÄ egen hand. Men det finns ju faktiskt en anledning till att man har en lÀrare, nÀmligen för att inlÀrningen blir sÄ pass mycket mer effektiv och givande. SÄ nÀr en person tvingas att ta med sig all skola hem kan det ofta kÀnnas vÀldigt svÄrt och omotiverade för denne. Detta fortsÀtter sedan i en ond cirkel av att man hamnar Ànnu mer bakom i skolan och behöver ta med Ànnu mer skola hem pÄ sin fritid. 

Bryt den onda cirkeln genom lÀxhjÀlp

SĂ„ hur bryter man dĂ„ denna onda cirkel av att man tvingas ta med sig hem skolmaterial hem utan nĂ„gon hjĂ€lp frĂ„n en lĂ€rare? En av de första sakerna som mĂ„nga vĂ€ljer att göra, framförallt om man gĂ„r pĂ„ grundskolan Ă€r att be sina förĂ€ldrar eller syskon om hjĂ€lp. Detta Ă€r en fantastisk lösning men blir allt svĂ„rare allt eftersom att man nĂ„r högre akademiska nivĂ„er. Alla har inte heller den möjligheten till att hjĂ€lpa sina barn med skolan pĂ„ fritiden, kanske har man inte heller nĂ„got syskon eller slĂ€kt som kan hjĂ€lpa till. Ett annat bra alternativ skulle kunna va att plugga tillsammans med en vĂ€n, nĂ€r man Ă€r tvĂ„ eller fler blir det ofta lĂ€ttare och roligare att tackla problem. Men en kamrat Ă€r ju sjĂ€lvklart ingen lĂ€rare vilket innebĂ€r att det kan vara mindre effektivt, dessutom det kan lĂ€tt bli sĂ„ att man kommer in pĂ„ annat i samband med att man pluggar med en kompis. MĂ„nga kĂ€nner igen scenariot av att plugga med en kompis varav man helt plötsligt Ă€r inne pĂ„ nĂ„got annat “roligare”. 

En av de bÀsta lösningarna pÄ detta Àr att ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare som hjÀlper till med lÀxor eller annat inom skolan. NÀr en lÀrare inte lÀngre Àr lÄst till flera olika elever kan hen anpassa sin inlÀrning efter just den eleven som behöver hjÀlp. En lÀrare med goda kunskaper och erfarenheter kan ocksÄ tackla problem sÄ som att man har samlat pÄ sig mycket lÀxor eller att man ligger lÄngt bakom i skolan. Tillsammans kan lÀraren och eleven dÄ sÀtta upp en plan för eleven ska kunna komma ikapp i skolan. 

Vad Àr fördelarna av en privatlÀrare som lÀxhjÀlp?

Som vi tidigare var inne pÄ sÄ Àr en av de största fördelarna av att ha undervisning 1 och 1 att lÀraren inte lÀngre Àr bunden till att behöva anpassa sin undervisning efter mÄnga olika elever. Detta betyder att lÀraren kommer först att försöka förstÄ hur du som elev lÀr dig allra bÀst pÄ, detta kommer sÀkerstÀlla att undervisningen blir sÄ effektivt och rolig som möjligt för bÀsta möjliga resultat. Du kommer snabbt mÀrka att nÀr man hittat en lÀrare som anpassat lektionen efter dina behov blir allt sÄ pass mycket roligare och det kan till och med vara sÄ att man finner nya intressen inom ett Àmne man tidigare trott att man starkt ogillat.

Inte nog med detta utan tack vare att lektionerna blivit allt mer effektiva och din inlÀrning kraftigt har ökat i hastighet kommer du ocksÄ att ha mer tid att göra saker som du Àlskar. En enorm lÀttnad av att klara av de saker som man kanske lÀnge skjutit upp eller behövt göra kommer ocksÄ vara en stor fördel.

Men en privatlÀrare Àr inte bara bra och effektiv för nÄgon som har det svÄrt i skolan, ett stort problem som elever som kommit lÄngt i utbildningen upplever med skolsystemet Àr egentligen liknande de som har svÄrt i skolan; nÀmligen att utbildnings takten Àr anpassad för ett slags genomsnitt. Tycker man dÄ att saker och ting i skolan Àr vÀldigt lÀtt blir det ofta sÄ att man blir uttrÄkad och inte fÄr ut nÄgot frÄn lektionerna. Genom att dÄ ta hjÀlp av en privatlÀrare Àr man inte lÀngre bunden efter den takten som utbildningen har, tycker man att nÄgot Àr lÀtt behöver man inte lÀngre vÀnta pÄ sin klass till att komma ikapp utan man kan tillsammans med sin privatlÀrare gÄ vidare till nÀsta steg och lÀra sig ytterligare kunskaper. 

Hur hittar man en privatlÀrare i Stockholm?

Det finns mÄnga olika lösningar till att hitta en privatlÀrare hÀr i Stockholm, i samband med att det Àr den största staden i Sverige kommer ocksÄ det finnas de största möjligheterna till att hitta en privatlÀrare. Men trots detta kan processen vara svÄr och invecklad, nÄgot som den verkligen inte borde behöva vara. Vissa vÀljer att lÀgga ut en artikel i en tidning eller pÄ Facebook, men det kan vara svÄrt att veta vad en potentiell lÀrare genom dessa plattformar har för tidigare erfarenhet eller kompetens.

SÄ hur sÀkerstÀller man dÄ att man fÄr en bra lÀrare som passar ens behov vÀl? Superprof har svaret till detta! Superprof Àr en platform som har Àgnat hela sin existens till att sammanföra de som vill lÀra med de som vill lÀra ut. Processen Àr sÄ simpel och bra det gÄr, allt du behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och söka pÄ det Àmne du vill ha hjÀlp med plus vart du befinner dig. Sedan kan du blÀddra bland flera olika lÀrare, du kan gÄ in pÄ deras profil och lÀsa om deras metodik, utbildning och tidigare erfarenheter. Tack vare detta kan du fÄ en bild av din potentiella framtida privatlÀrare innan du behöver boka nÄgot. PÄ sÄ sÀtt sparar du inte bara tid och energi utan ocksÄ pengar.

SÄ vad vÀntar du pÄ? SÀtt igÄng redan idag med att klara av alla dina studier pÄ det mest effektiva sÀttet som finns, gÄ in pÄ Superprof redan nu och hitta din framtida lÀrare!

Vad vill du lÀra dig?