Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare i fysiklärare i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 17 elevomdömen.

282 kr/h

Prova första lektionen gratis. Genomsnittspriset för läxhjälp i fysik är 282kr/h

6 h

Snabba experter - Våra lärare i fysik svarar vanligtvis inom 6h

Det har aldrig varit enklare att lära sig fysik
i Stockholm!

2. Organisera dina fysik kurser

Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts. Sedan kan ni planera målsättning, kursinnehåll med mera tillsammans.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Du har också alla möjligheter att upptäcka nya talanger hos dig själv eller utforska nya intresseområden! Med vårt elevpass har du tillgång till alla våra engagerade lärare!

FAQ

💸 Hur mycket kostar för en fysikkurs per timme i Stockholm eller i närheten?

Genomsnittspriset på en undervisning i fysik per timme i Stockholm är 282kr.

 

Kostnaden för en privatlärare i fysik varierar beroende på olika faktorer t.ex:

  • Handledarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha kurs och längden på er lektion
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra handledare erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in priserna för våra fysiklärare i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare är tillgängliga att ge fysikkurs i Stockholm?

90 mentorer i fysik finns tillgängliga för att ge kurs i fysik i Stockholm och i området.

 

För att hitta din privatlärare läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.

💻 Är det möjligt att ta läxhjälp i fysik online?

Med Superprof kan du lära dig fysik online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför fysiktentamen, kämpar med fysik eller bare önskar att jobba med dina färdigheter inom fysik, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra fysikvägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof ger fysikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner inom fysik idag!

✒️ Hur recenserar studenterna deres studiecoacher i fysik i Stockholm?

Från ett utval av 17 evalueringar, gav eleverna deras lärare i fysik ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-mail från måndag - fredag) om du skulle ha några frågor om våra tjänster.

👴🏼 Varför borde sätta igång med privatlektioner i fysik i Stockholm?

Fysik är för många ett av de svåraste ämnena under skolan. Flera barn kämpar med fysikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i fysik blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  fysiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Alla fysiktimmar med en kvalificerad läxhjälpare ger dig möjligheten att lära dig fysik-koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta fysik kurs för att lära dig om fysik-koncept med en kvalificeradstudiecoach. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika fysikbegrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i fysik och reservera din första lektion hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du ta kontakt med din coach för att organisera lektionen i fysik, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller få undervisning online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din fysiklärare bland 90 privatlärare i Stockholm.

Vill du lära dig fysik i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av fysiklärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Vi erbjuder fysik kurser i Stockholm med privatundervisning

Fysiklektioner med dem bästa lärarna på Superprof

Ibland kan det vara svårt att alltid hänga med i skolan på fysiklektionen medan läraren går snabbt igenom alla viktiga saker på en och samma gång, eller hur? Eller så kanske det är så att allt känns helt solklart under själva lektionen, du vet exakt vad det är som du lär dig och förstår allting, men när du kommer hem och försöker göra dina hemläxor känns det som du har glömt det hela? Du kanske är en person som älskar fysik och dess koncept, och vill lära dig mera än vad du gör under din skoltid. Vad du än har för anledning till att ta hjälp av en privatlärare utanför skolan hittar du den bästa lösningen för dig här på Superprof. Ibland är det verkligen hjälpsamt att kunna komplettera sina studier med privata lektioner, för att kunna säkerställa att man uppfylla dina specifika kunskapskrav. Med många olika val för dig som elev finner du den perfekta läraren för just dig och dina behov, och det är hur lätt som helst att komma igång på Superprof idag. 

 

Hitta en lärare nära dig i Stockholm

Superprof funkar genom att visa de lärare som finns i din stad, för att du ska kunna hitta någon som har lätt för att träffas ofta. Det finns många välkvalificerade lärare på sajten som antingen pluggar inom fysiken på universitets- och högskolenivå och/eller jobbar inom fysikbranschen. Genomsnittliga priset för en timmes lektion med en privatlärare erbjuds på ungefär 240 kr per timme, och de flesta lärare ger sina första lektioner helt gratis. Dessutom finns det recensioner på lärare från tidigare elever som vill ge beröm och berätta om hur de upplevde sina lektioner. 

 

På varje lärares profilsida finns det lite information om vem hen är som person, vad som gör denna person kvalificerad till att kunna lära dig på det bästa möjliga sättet, vart de befinner sig i staden, och till och med deras undervisningsmetodik. Efter att du själv har läst igenom lite grann om varje lärare som du tycker verkar intressant och bra för dig är det bara att nå ut till dem. Därefter har ni kontakt och reder ut hur ni fortsätter tillsammans!

 

Antingen kan läraren komma hem till dig, eller så bestämmer ni en neutral plats att träffas på. De valen som läraren erbjuder kommer att stå på profilen, så att du vet exakt vad hen är bekväm med att göra. Man kan till och med välja att ha online lektioner om man tycker det känns bäst, det är något som kan diskuteras med läraren om det är något som hen erbjuder. 

 

Alla lär sig på olika sätt, det är viktigt att kunna berätta för din lärare hur du är som elev och vad det är som får dig att vilja prestera högre. Du kanske tycker det är lättast att lära dig ett nytt koncept om läraren går igenom det med bilder och filmer, eftersom du kanske lär dig bäst på ett visuellt sätt. Eller så kanske du tycker det blir mest produktivt att bara gå igenom koncepterna tillsammans med hjälp av läraren och läroboken, utan någon annan form av hjälpmedel. Om du redan vet hur du själv lär dig bäst kan detta vara något som du har i tankarna när du går igenom alla profiler: beroende på deras undervisningsmetod kan du smala ner listan och hitta den perfekta läraren för just dig. 

 

Dock så om du inte är säker på hur du lär dig bäst och vad för typ av elev du är kan du också kommunicera detta till läraren och tillsammans kan hitta den bästa lösningen genom att prova på några olika tekniker. Ibland är det svårt att göra så när man sitter i en stor klass med 30 andra elever; när du har en privatlektion med en privatlärare får du all uppmärksamheten på vad det är som just du behöver, och därefter kommer du att kunna komma längre inom din utbildning. 

 

Varför ska du ta privatlektioner?

När det kommer till de vetenskapliga ämnen är fysik en av de mest viktiga men samtidigt en som de flesta fruktar. Det är därför att det är viktigt att man kan hitta hjälpmedel utanför klassrummet, eftersom själva ämnet i sig är inte lätt att förstå på egen hand. Genom att ha en privatlärare som hjälper dig vid sidan om dina studier kommer du att märka att du drar nytta av alla fördelar som kommer med att ta hjälp av en privatlärare. 

 

En viktig fördel är att du får personligt råd och hjälp. Beroende på vilken nivå du ligger på i dina kunskaper, vad du har för krav inom det du ska lära dig, vad för ämnen du ska fokusera på, och hur du lär dig bäst kommer din lärare att kunna hjälpa just dig på det bästa möjliga sättet. Du kommer att få hjälp som är skräddarsydd för dig och dina behov, så att du slipper få allmänna tips som inte bidrar till vad just din utbildning kräver av dig. 

 

En annan sak som är bra med att ha en privatlärare är att du lär av de bästa! De här personerna är självsäkra i sina talanger och kunskaper, och till och med har erfarenhet av att lära ut till andra. De vet hur man ska förklara saker som du kanske själv tycker är hur förvirrande som helst. Det är lätt för dem att kunna lösa problemet tillsammans med dig, och inte ge dig alla svaren direkt utan vägleda dig till att du ska kunna göra allt på egen hand. Du får hjälp av lärare som är erfaren och älskar det de lär ut, vilket gör att du kommer att vara mer intresserad och engagerad under dina lektioner. 

 

Du får till och med mer avsedd tid med ämnet. Övning ger färdighet, och man måste öva om och om igen innan man kommer någonstans där man kan känna sig bekväm i sina talanger. När du tar privatlektioner utanför dina studier ger du dig själv möjligheten att öva de ämnen som behöver lite mer uppmärksamhet. Det är viktigt att kunna ge lite extra tid till delen av sin utbildning som inte får tillräckligt mycket övningstid, och med privata lektioner avsätter du mer skräddarsydd tid och uppmärksamhet till det som behöver det. 

 

En privatlärare på Superprof kommer att förmodligen ha en ny perspektiv på ämnet än vad du själv har, eller vad din lärare på skolan har. Det är något som är viktigt eftersom det kan bidra till att du utvecklar dina färdigheter genom att få ny syn på ämnet. Därpå kan man eventuellt hitta nya lösningar, och kanske även ett nytt sätt att lära sig på som man inte hade utforskat annars. 

 

Eftersom du får välja din lärare får du själv bestämma hur du kommer att lära dig. När man går i skolan är det inte direkt så att man kan välja sina lärare, men på Superprof är det exakt det man gör! Du får chansen att skapa ett utrymme där du känner dig bekväm och glad med den som lär ut till dig, och på grund av det kommer du att kunna styra hur du använder din tid. 

 

Börja nu!

Alla lär sig saker i olika takt i livet, det finns inte två människor i världen som är precis likadana. Alla har sina egna intressen och sina egna sätt att göra saker och ting; så varför ska alla vi behöva lära oss på samma sätt? Privata lärarna på Superprof ger dig möjligheten att ha en utbildning som är annorlunda och unikt, och varje lektion är inte sig lik. På grund av att alla personer är annorlunda är det därför viktigt att vi uppmärksammar det och främjar den tron. 

 

Med hur många bra lärare som helst att kunna välja mellan är det nästan omöjligt att du inte hittar någon som passar in med dina önskemål. Genom dina lektioner skapar du en ny relation med någon som bidrar positivt till ditt liv, och detta är något som är verkligen viktigt i livet. Man kan även säga att när man tar de här privata lektioner får man två ämnen som man övar på: fysiken, såklart, men också att man över och utvecklar sin sociala sida. Du kommer att ha en öppen kommunikation med din lärare, och det är därför viktigt att du väljer någon som du känner att du kan komma till med alla dina frågor och tvivel. 

 

Det kan vara så att du börjar med att ta dina fysiklektioner och sedan inser att detta kan hjälpa dig även i andra ämnesområden som du hade velat förbättra. På Superprof finns det många andra ämnen som man kan söka efter för att hitta en lärare, du kan hitta vad som helst för dina behov. Det är bara att börja och komma igång för att sedan se vart du kan hamna senare. Och eftersom den första lektionen är oftast erbjuden helt gratis är det smart för dig att komma igång nu för att kunna börja förbättra dina kunskaper inom inte bara fysik, men hur många andra ämnen som helst också. 

Vad vill du lära dig?