Utmärkt
recensioner på

Hitta våra ambitiösa mattecoacher i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 41 recensioner.

263 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 263kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig matematik
i Stockholm!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är priset för en privatundervisning i matematik i Stockholm?

I Stockholm, är genomsnittskostnaden för en läxhjälp i matte 263kr.

 

Priset för en privatlärare i matte varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 

  • Handledarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via webbkamera eller en annan stad i närområdet)
  • Hur många lektionstimmar du tar och längden på er kurs
  • Objektivet för din undervisning

 

97% av alla våra matematiklärare erbjuder deras första kurstimme gratis.

 

Kolla in priserna för våra lärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många mentorer är tillgängliga att ge kurs i matematik i Stockholm?

I Stockholm och området, är 258 matematiklärare tillgängliga för att ge privatundervisning .

 

Välj din privatlärare i Stockholm från wrr utval av 258 tillgängliga mattelärare.

💻 Är det möjligt att ta studiehjälp i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktentamen, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig fler fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur recenserar eleverna deres mentorer i matematik i Stockholm?

Från ett utval av 41 evalueringar, gav eleverna deras lärare i  matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

 

👴🏼 Varför inte testa en privat matematikundervisning i Stockholm?

Med hjälp av en  mattelärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en erfaren lärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta för att lära dig om matematiska koncept med en kompetent privatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i matte och reservera din första lektion hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din mentor för att organisera mattelektionen, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 258 lärare i matte i Stockholm.

Vill du lära dig matematik i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av matematiklärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta din favoritlärare och få läxhjälp matematik stockholm!

Mattehjälp i Stockholm

Skulle du vilja (eller behöva) utvecklas inom matematik? Bor du i Stockholm och söker ett enkelt och effektivt sätt att förbättra dina matematikkunskaper? Bra, då är du på rätt ställe! På Superprof hittar du kvalificerade privatlärare som gärna hjälper dig nå dina mål - oavsett nivå!

Nedan berättar vi mer om varför det är viktigt att studera matematik. Vare sig du älskar eller avskyr matematik kommer du snart att inse vikten av att investera i matematik. Läs vidare och avgör själv!

Varför plugga matematik?

Även om matematik får många elever att rysa, är det ett fascinerande ämne som har mycket att erbjuda. Solida kunskaper i ämnet kan öppna många dörrar karriärmässigt, och på grund av de otaliga matematiska problem vi stöter på i vardagen kommer du ha stor nytta av läxhjälp i matte. Vi ställs dagligen inför situationer där vi måste använda matematik. Många skulle säkert påstå att de aldrig fått användning för matematiken de lärde sig i skolan - men det stämmer inte.

Matematik utvecklar ditt logiska tänkande och lär dig att lösa problem. Varje gång man läser statistik i nyheterna, ser över sin ekonomi, tar ställning i olika samhällsfrågor eller utför vardagliga arbetsuppgifter använder man sina matematiska färdigheter. Om du inte lär dig matematik i skolan blir det svårt leva ett självständigt och upplyst liv som vuxen i Stockholm. Man kan därför säga att matematikkunskaper är en demokratisk rättighet. 

Matematiken har bidragit stort till det moderna samhälle vi lever i. Utan matematik skulle vi inte ha tid, valuta, byggnader, medicin, teknik osv. Inte illa, eller hur? Så vad tror du, dags att boka läxhjälp i matematik i Stockholm?

Utmaningar inom matematik

Blotta omnämnandet av matematik räcker för att sätta skräck i många gymnasieelever i Stockholm. Matematik har blivit synonymt med stora utmaningar. Detta dåliga rykte är dock till stor del obefogat. Även om det stundvis kan kännas jobbigt att lösa ekvationer, är matematik ett mycket spännande ämne. Med rätt lärare kan matematik till och med bli roligt! Tyvärr handlar de flesta mattelektioner om abstrakta begrepp och formler som inte kan kopplas till det verkliga livet - i alla fall ur en otålig gymnasieelevs perspektiv. Vi säger inte att Stockholms matematiklärare är dåliga på sitt yrke, att lära ut matematik är svårt. Men, att kunna anpassa lektionerna efter sin publik hade nog inte skadat.

Ibland måste man som lärare lägga extra energi på att väcka nyfikenhet istället för att skynda igenom en obligatorisk läroplan. En privatlärare, som sannolikt har varit intresserad av matematik hela livet, är en utmärkt kandidat för att visa dig hur kul matematik kan vara. Många privatlärare i matematik har en passion för individuell handledning och kan konsten att anpassa sig efter varje elevs unika inlärningsstil. I skolor är lärarna vana att utgå ifrån gruppen som helhet, istället för eleven som individ - och inte så konstigt, det finns varken tid eller resurser för något annat. Om du behöver läxhjälp i matte i Stockholm kan du kontakta en privatlärare på Superprof.

Matematik på avancerad nivå

Karriärmöjligheterna inom matematik är inte så begränsade som många tror. Bara för att man arbetar med siffror behöver matematikstudier inte uteslutande leda till en karriär inom exempelvis redovisning eller statistik. Det finns en mängd fascinerande jobb i Stockholm som du kan ta dig an om du har goda kunskaper i matematik. Vill du jobba inom IT, teknik, astronomi, eller utbildning? I Stockholm är möjligheterna oändliga! Om du är intresserad av matematik men inte riktigt vet hur du bör tänka inför din framtid kan du kontakta en privat mattelärare Stockholm. Kanske kan ni bolla lite idéer? Med en privatlärare får du alltid skräddarsydda lektioner anpassade efter dina specifika intressen och behov.

 Även du som inte är intresserad av en karriär inom matematik kan ha stor nytta av privatlektioner. Matematik är ett träningspass för din hjärna och utvecklar ditt logiska tänkande. Oavsett vad du vill jobba med i Stockholm, kommer logik alltid vara användbart, eller hur? Matematik förbättrar dessutom din problemlösningsförmåga, vilket är praktiskt i alla sammanhang.

Privatlärare i matematik i Stockholm

På Superprof hittar du mattelärare över hela Stockholm. Vi har lärare för alla nivåer - från lågstadienivå till universitetsnivå. Med hjälp av sökfunktionen hittar du alla tillgängliga lärare nära dig. På lärarnas profiler hittar du information om deras erfarenhet och timpris - samt recensioner från tidigare elever.

Om du inte hittar din drömlärare nära dig (eller om din favorit inte är ledig på de tider du önskar), kan du alltid utöka sökningen till hela Sverige. De flesta lärare undervisar även via nätet också. Allt du behöver för att komma igång med online-lektioner är en dator med bra internetuppkoppling. De flesta privatlärare i Stockholm bjuder på den första lektionstimmen så att du ska kunna testa innan du bestämmer dig - perfekt, eller hur? 

Vad vill du lära dig?