Utmärkt
recensioner på

Våra mattelärare i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i matte har ett snittbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 60 recensioner.

260 kr/h

Bra pris: 95% av våra mattelärare i Stockholm erbjuder första tillfället gratis. Genomsnittspriset för privata mattelektioner är 260kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra privatlärare i matematik i Stockholm svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att få privat mattehjälp

2. Organisera dina privata mattelektioner

Kontakta din mattelärare i Stockholm och planera upplägget för undervisningen. Förklara vad det är du behöver hjälp med, vilken skolnivå, plats, och hur ofta du behöver läxhjälp.

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket kostar privatundervisning i matte i Stockholm?

Våra matematiklärare i Stockholm tar i genomsnitt 260 kr i timmen för sina lektioner.

 

Timpriset för privatlektioner i matte beror på olika faktorer:

  • Lärarens erfarenhet och utbildning
  • Var undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
  • Antalet lektioner du vill ha och längden på er kurs
  • Målsättningen för din undervisning

97% av alla våra instruktörer ger första timmen utan kostnad.

 

Kolla in priserna för våra handledare inom matematik i din stad.

👨🏼‍⚖️ Hur många studiecoacher finns tillgängliga i Stockholm för att ge matematikundervisning?

I Stockholm och området, är 373 privatlärare i matte tillgängliga för att ge lektioner.

 

Välj din privatlärare i Stockholm från de 373 tillgängliga lärarprofilerna.

💻 Kan du ta undervisning i matematik online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktenta, kämpar med matte eller bare önskar att jobba med dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Många av våra mattevägledare erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser online, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotoren och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flera fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur utvärderar eleverna deres läxhjälpare i matte i Stockholm?

Från ett utval av 60 evalueringar, gav eleverna deras mentor i matematik ett genomsnitt på 5.0 av fem.

 

 

Studenterna recenserar sina matematiklärare med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 60 recensioner.

 

 

Om det skulle uppstå frågor angående din undervisning, finns vår kundservice tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-mail från måndag - fredag).

 

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (över telefon eller e-mail från måndag - fredag) om du skulle ha några frågor om våra tjänster.

 

👴🏼 Varför borde du sätta igång med matematikundervisning i Stockholm?

Matematik är för många ett av de svåraste ämnena under livet. Flera elever kämpar med matematikämnet under skoltiden. Oavsett om det är på förskolan, grundskolan eller på högre nivå. Därför är läxhjälp i matte blivit ett eftertraktat svar.

 

Med hjälp av en  matematiklärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en kompetent privatlärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta extra undervisning i matematik för att lära dig om matematiska koncept med en erfarenlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller online, välj din privatlärare och reservera din matematikkurs idag.

 

Genom vår tjänst får du kontakt med din lärare för att organisera kursen i matte, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller få undervisning online.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 373 studiecoacher i matte i Stockholm.

Vill du lära dig matte i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av privatlärare som erbjuder mattehjälp

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta din favoritlärare och få läxhjälp matematik stockholm!

Mattehjälp i Stockholm

Skulle du vilja (eller behöva) utvecklas inom matematik? Bor du i Stockholm och söker ett enkelt och effektivt sätt att förbättra dina matematikkunskaper? Bra, då är du på rätt ställe! På Superprof hittar du kvalificerade privatlärare som gärna hjälper dig nå dina mål - oavsett nivå!

Nedan berättar vi mer om varför det är viktigt att studera matematik. Vare sig du älskar eller avskyr matematik kommer du snart att inse vikten av att investera i matematik. Läs vidare och avgör själv!

Varför plugga matematik?

Även om matematik får många elever att rysa, är det ett fascinerande ämne som har mycket att erbjuda. Solida kunskaper i ämnet kan öppna många dörrar karriärmässigt, och på grund av de otaliga matematiska problem vi stöter på i vardagen kommer du ha stor nytta av läxhjälp i matte. Vi ställs dagligen inför situationer där vi måste använda matematik. Många skulle säkert påstå att de aldrig fått användning för matematiken de lärde sig i skolan - men det stämmer inte.

Matematik utvecklar ditt logiska tänkande och lär dig att lösa problem. Varje gång man läser statistik i nyheterna, ser över sin ekonomi, tar ställning i olika samhällsfrågor eller utför vardagliga arbetsuppgifter använder man sina matematiska färdigheter. Om du inte lär dig matematik i skolan blir det svårt leva ett självständigt och upplyst liv som vuxen i Stockholm. Man kan därför säga att matematikkunskaper är en demokratisk rättighet. 

Matematiken har bidragit stort till det moderna samhälle vi lever i. Utan matematik skulle vi inte ha tid, valuta, byggnader, medicin, teknik osv. Inte illa, eller hur? Så vad tror du, dags att boka läxhjälp i matematik i Stockholm?

Utmaningar inom matematik

Blotta omnämnandet av matematik räcker för att sätta skräck i många gymnasieelever i Stockholm. Matematik har blivit synonymt med stora utmaningar. Detta dåliga rykte är dock till stor del obefogat. Även om det stundvis kan kännas jobbigt att lösa ekvationer, är matematik ett mycket spännande ämne. Med rätt lärare kan matematik till och med bli roligt! Tyvärr handlar de flesta mattelektioner om abstrakta begrepp och formler som inte kan kopplas till det verkliga livet - i alla fall ur en otålig gymnasieelevs perspektiv. Vi säger inte att Stockholms matematiklärare är dåliga på sitt yrke, att lära ut matematik är svårt. Men, att kunna anpassa lektionerna efter sin publik hade nog inte skadat.

Ibland måste man som lärare lägga extra energi på att väcka nyfikenhet istället för att skynda igenom en obligatorisk läroplan. En privatlärare, som sannolikt har varit intresserad av matematik hela livet, är en utmärkt kandidat för att visa dig hur kul matematik kan vara. Många privatlärare i matematik har en passion för individuell handledning och kan konsten att anpassa sig efter varje elevs unika inlärningsstil. I skolor är lärarna vana att utgå ifrån gruppen som helhet, istället för eleven som individ - och inte så konstigt, det finns varken tid eller resurser för något annat. Om du behöver läxhjälp i matte i Stockholm kan du kontakta en privatlärare på Superprof.

Matematik på avancerad nivå

Karriärmöjligheterna inom matematik är inte så begränsade som många tror. Bara för att man arbetar med siffror behöver matematikstudier inte uteslutande leda till en karriär inom exempelvis redovisning eller statistik. Det finns en mängd fascinerande jobb i Stockholm som du kan ta dig an om du har goda kunskaper i matematik. Vill du jobba inom IT, teknik, astronomi, eller utbildning? I Stockholm är möjligheterna oändliga! Om du är intresserad av matematik men inte riktigt vet hur du bör tänka inför din framtid kan du kontakta en privat mattelärare Stockholm. Kanske kan ni bolla lite idéer? Med en privatlärare får du alltid skräddarsydda lektioner anpassade efter dina specifika intressen och behov.

 Även du som inte är intresserad av en karriär inom matematik kan ha stor nytta av privatlektioner. Matematik är ett träningspass för din hjärna och utvecklar ditt logiska tänkande. Oavsett vad du vill jobba med i Stockholm, kommer logik alltid vara användbart, eller hur? Matematik förbättrar dessutom din problemlösningsförmåga, vilket är praktiskt i alla sammanhang.

Privatlärare i matematik i Stockholm

På Superprof hittar du mattelärare över hela Stockholm. Vi har lärare för alla nivåer - från lågstadienivå till universitetsnivå. Med hjälp av sökfunktionen hittar du alla tillgängliga lärare nära dig. På lärarnas profiler hittar du information om deras erfarenhet och timpris - samt recensioner från tidigare elever.

Om du inte hittar din drömlärare nära dig (eller om din favorit inte är ledig på de tider du önskar), kan du alltid utöka sökningen till hela Sverige. De flesta lärare undervisar även via nätet också. Allt du behöver för att komma igång med online-lektioner är en dator med bra internetuppkoppling. De flesta privatlärare i Stockholm bjuder på den första lektionstimmen så att du ska kunna testa innan du bestämmer dig - perfekt, eller hur? 

Vad vill du lära dig?