Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Hitta våra ambitiösa studiecoacher, läxhjälpare och matematiklärare i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 33 recensioner.

266 kr/h

Bra pris: 95% av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset för en mattelektion är 266kr/h.

4 h

Snabba experter - Våra mattelärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din mattekurs och påbörja ditt nya äventyr

Kontakta din nya lärare! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts 🙌

3. Upptäck nya möjligheter och kunskaper!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är priset för en privatundervisning i matematik i Stockholm?

I Stockholm, är genomsnittskostnaden för en läxhjälp i matte 266kr.

 

Priset för en privatlärare i matte varierar beroende på olika faktorer t.ex:

 

  • Handledarens erfarenhet
  • Vad undervisningen sker (via webbkamera eller en annan stad i närområdet)
  • Hur många lektionstimmar du tar och längden på er kurs
  • Objektivet för din undervisning

 

97% av alla våra matematiklärare erbjuder deras första kurstimme gratis.

 

Kolla in priserna för våra lärare inom matematik i din närhet.

👨🏼‍⚖️ Hur många mentorer är tillgängliga att ge kurs i matematik i Stockholm?

I Stockholm och området, är 235 matematiklärare tillgängliga för att ge privatundervisning .

 

Välj din privatlärare i Stockholm från wrr utval av 235 tillgängliga mattelärare.

💻 Är det möjligt att ta studiehjälp i matte online?

Med Superprof kan du lära dig matte online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför matematiktentamen, kämpar med matte eller bare önskar att förbättra dina matematikfärdigheter, så kan vi hjälpa dig.

 

Runt 80% av privatlärarna på Superprof erbjuder matematikkurser via webbkamera, och de flesta av dem erbjuder sin första undervisningstimme gratis!

 

För att hitta privatlärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via Skype ger dig fler fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger undervisning online!

✒️ Hur recenserar eleverna deres mentorer i matematik i Stockholm?

Från ett utval av 33 evalueringar, gav eleverna deras lärare i  matematik ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-post alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din undervisning.

 

👴🏼 Varför inte testa en privat matematikundervisning i Stockholm?

Med hjälp av en  mattelärare lyckas många elever komma över sin rädsla för matematik.

 

Alla mattekurser med en erfaren lärare ger dig möjligheten att lära dig matematiska koncept, enkelt och effektivt.

 

Ta för att lära dig om matematiska koncept med en kompetent privatlärare. Att ta hjälp av en lärare kan gör det roligare att lära sig olika matematiska begrepp och terminologi.

 

Du behöver bara välja en lärare i matte och reservera din första lektion hemifrån eller online.

 

Genom vår tjänst får du kommunicera med din mentor för att organisera mattelektionen, oavsett om du vill lära dig hemifrån eller ta kurs på nätet.

 

Använd vår sökmotor för att hitta din matematiklärare bland 235 lärare i matte i Stockholm.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta din favoritlärare och börja ta mattekurs idag!

Mattehjälp i Stockholm

Skulle du vilja (eller behöva) utvecklas inom matematik? Bor du i Stockholm och söker ett enkelt och effektivt sätt att förbättra dina matematikkunskaper? Bra, då är du på rätt ställe! På Superprof hittar du kvalificerade privatlärare som gärna hjälper dig nå dina mål - oavsett nivå!

Nedan berättar vi mer om varför det är viktigt att studera matematik, och vad du kan tjäna på att ta privatlektioner. Vare sig du älskar eller avskyr matematik kommer du snart att inse vikten av att investera i matematiken. Läs vidare och avgör själv!

Varför plugga matematik?

Även om matematik är ett ämne som får många elever att rysa av bara tanken, är det ett fascinerande ämne som har mycket att erbjuda. Solida kunskaper i ämnet kan öppna många dörrar karriärmässigt, och på grund av de otaliga matematiska problem vi stöter på i vardagen kommer goda kunskaper tjäna dig väl - inget snack!

 

Matematik är ett ämne som kräver logiskt tänkande och sunda resonemang. Det omfattar allt från grundläggande aritmetik som krävs i det dagliga livet, till komplex algebra. Vet du inte ens vad algebra är? Oroa dig inte. Matematiska begrepp kan ha en avskräckande effekt, men allt du behöver komma ihåg är att matematikkunskaper är nödvändigt för att förstå vår omvärld. I vårt samhälle ställs vi dagligen inför situationer där vi måste använda matematik. Du har säkert redan undrat vad du kommer ha för nytta av matte, och kanske har du redan frågat andra som gått ut skolan för länge sedan om någonsin behövt använda algebra och dylikt? Många skulle säkert säga att de aldrig fått användning för större delen av det de lärde sig i skolan - men det stämmer inte. Matematik utvecklar ditt logiska tänkande och lär dig att lösa problem. Varje gång man läser statistik i tidningen, ser över sin ekonomi, tar ställning i olika samhällsfrågor eller utför vardagliga arbetsuppgifter använder man sina matematiska färdigheter. Om du inte lär dig matematik i skolan blir det svårt leva ett självständigt och upplyst liv som vuxen i Stockholm. Man kan därför säga att matematikkunskaper är en demokratisk rättighet. 

 

Utöver detta har matematiken bidragit till alla stora framsteg i samhället. Utan matematik hade vi inte hade tid, valuta, byggnader, mediciner, teknik osv. Medan biologi studerar livet, naturen och olika ekosystem, handlar matematiken mer om allt som är skapat av människan - från utvecklingen av sofistikerad AI, till byggandet av tillförlitliga hängbroar och skyskrapor. 

De största utmaningarna inom matematiken

Blotta omnämnandet av matematik räcker för att sätta skräck i många gymnasieelever i Stockholm. Matematik har blivit synonymt med stora utmaningar, och är därför ett ämne som många tenderar att undvika om möjligt. Detta dåliga rykte är dock till stor del obefogat.

Även om det ibland kan vara riktigt jobbigt att lösa ekvationer, och ett till synes oändligt antal problem, har matematik stor potential och är ett mycket spännande ämne. Om du har rätt lärare kan matematik vara mycket givande - och till och med roligt!

 

Där skolsystemet ibland brister, är att lektionerna ofta bara handlar om abstrakta siffror och formler som inte kan kopplas till det verkliga livet - i alla fall ur en otålig gymnasieelevs perspektiv. Vi säger inte att Stockholms matematiklärare är dåliga på sitt yrke, att lära ut matematik är svårt. Men, att kunna anpassa lektionerna efter sin publik hade nog inte skadat. Ibland måste man som lärare lägga extra energi på att väcka nyfikenhet istället för att bara skynda igenom en obligatorisk läroplan. En privatlärare däremot, som sannolikt har varit intresserad av matematik hela livet, är en utmärkt kandidat för att visa dig hur kul matematik kan vara. Många privatlärare i matematik har en passion för individuell handledning och kan konsten att anpassa sig efter varje elevs unika inlärningsstil. I skolor är lärarna vana att utgå ifrån gruppen som helhet och ett bra genomsnitt, istället för eleven som individ - och inte så konstigt, det finns varken tid eller resurser för något sådant.

Fördelar med att studera matematik i Stockholm

Karriärmöjligheterna inom matematik är inte så begränsade som många kanske tror. Bara för att man arbetar mycket med siffror behöver matematikstudier inte alltid leda till en karriär inom exempelvis redovisning eller statistik. Det finns en mängd fascinerande jobb i Stockholm som du kan ta dig an om du har goda kunskaper i matematik. Vill du jobba inom IT, teknik, astronomi, eller utbildning? I Stockholm är möjligheterna oändliga! Om du är intresserad av matematik men inte riktigt vet var dina styrkor ligger eller hur du bör tänka inför din framtid kan du kontakta en privatlärare i avancerad matematik. Kanske kan ni bolla lite idéer? Med en privatlärare får du alltid skräddarsydda lektioner anpassade efter dina specifika intressen och behov.

 

Även du som ogillar matematik och inte alls är intresserad av en framtid som matematiker, kommer ha stor nytta av privatlektioner. Matematik är som ett träningspass för din hjärna och utvecklar ditt logiska tänkande och ditt resonemang. Oavsett vad du vill jobba med i Stockholm, kommer logik alltid vara en värdefullt tillgång, eller hur? Matematik förbättrar dessutom din problemlösningsförmåga, vilket är något som kommer att hjälpa dig i så gott som alla karriärer.

Hitta en privatlärare i Stockholm

Vare sig du bor i Stockholms innerstad eller lite utanför spelar ingen roll. På Superprof kommer du hitta mattelärare nära dig som är redo att hjälpa dig närhelst det passar ditt schema. Fördelen med privatlektioner är att du inte måste ha några specifika förkunskaper eller en viss nivå. På Superprof finns lärare i Stockholm för alla nivåer - från lågstadienivå till avancerad universitetsnivå. Med hjälp av sökfunktionen hittar du alla tillgängliga lärare nära dig i Stockholm, och kan därefter läsa igenom deras profiler. Där hittar du information om lärarens undervisningserfarenhet, timpris och recensioner från tidigare elever. Om du inte hittar din drömlärare nära där du bor, eller om din favorit inte är ledig på de tider du önskar, kan du alltid utöka sökningen till hela Sverige. Tack vare onlineundervisning behöver du inte begränsa dig till Stockholm om du inte vill. Allt du behöver för att komma igång är en dator och en bra internetuppkoppling. Om du har svårt för att bestämma dig kan du alltid kolla om dina favoriter erbjuder en gratis provlektion. De flesta privatlärare i Stockholm bjuder på den första lektionstimmen så att du ska kunna testa innan du bestämmer dig - perfekt, eller hur?

 

Vi på Superprof tycker att du gör helt rätt i att överväga privatlektioner i matematik. Stockholm är fullt av engagerade lärare som väntar på att hjälpa dig nå din fulla potential!

Vad vill du lära dig?