Utmärkt
recensioner på

Kolla in lärarna i portugisiska i Stockholm

5.0 /5

Våra privatlärare har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 1 recensioner.

225 kr/h

Våra lärare i portugisiska erbjuder privatundervisning i Stockholm till en rimlig kostnad. Dessutom är den första lektionstimmen oftast gratis! Genomsnittspriset för en lektion i portugisiska är 225kr/h.

0 h

Snabba polyglotter - våra lärare i portugisiska i Stockholm svarar vanligtvis inom 0h

Lär dig portugisiska - snabbt och enkelt

2. Planera din kurs i portugisiska

När läraren är tillgänglig för undervisning får du tillgång till hens kontaktinformation. Ni kan då tillsammans organisera din portugisiska kurs i Stockholm, utifrån dina önskemål.

3. Nya kunskaper - nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgång till alla privatlärare på Superprof, inom alla ämnen. Lär dig portugisiska eller andra ämnen tillsammans med inspirerande människor i Stockholm.

FAQ

💰Vad kostar en Portugisiska lektion i Stockholm?

Det genomsnittliga priset för Portugisiska lektioner i Stockholm är 225 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Portugisiska har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Stockholm med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Portugisiska erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Portugisiska lektioner i Stockholm?

Med hjälp av en lärare i Stockholm kan du lära sig Portugisiska  snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Stockholm.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Portugisiska online?

Majoriteten av våra lärare i Portugisiska erbjuder sina kurser i

Portugisiska lektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Stockholm kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Portugisiska använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Portugisiska via webcam.

🎓Hur många Portugisiska lärare ger lektioner i Stockholm?

Det finns för närvarande 3 lärare i Portugisiska som erbjuder kurser i Stockholm.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Portugisiska ?

Mätt över 1 recensioner gav våra elever i Stockholm  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Portugisiska .


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Ta chansen - lär dig portugisiska i Stockholm

Boka snabbt och enkelt via Superprof

Se fler lärare Nu kör vi!

Redo att lära dig något nytt? lär dig portugisiska med en privatlärare i Stockholm

Lär dig portugisiska i Stockholm

Att hitta den perfekta läraren i portugisiska kan vara en utmaning - i alla fall för den som inte känner till Superprof. Härligt att du hittat hit! Om du snabbt vill boka din drömlärare bör du först och främst fundera på dina behov.

Behöver du använda portugisiska i jobbet? Då är det säkert extra viktigt med läsförståelse och att kunna uttrycka dig väl i skrift? Ska du flytta till Portugal eller Brasilien? Då vill du säkert förstå talad portugisiska. Varför inte öva muntlig kommunikation med en modersmålstalare?

Oavsett vad du tänkt använda portugisiskan till måste du känna dig säker på att läraren har rätt kvalifikationer och goda omdömen. Allt detta och mycket mer ser på du Superprof. Vi är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss är det enkelt att jämföra privatlärare i Stockholm! 

Vad kostar privatlektioner?

En privatlärare i Stockholm tar mellan 200-300 kr i timmen. Priset varierar beroende på lärarens erfarenhet och din nivå. Om läraren är en modersmålstalare eller har en examen i portugisiska kommer hen troligtvis ta mer betalt än någon utan referenser och erfarenhet.

Det finns även andra faktorer som spelar in. Lektioner via nätet tenderar t.ex att vara billigare jämfört med lektioner i hemmet. Tänk på att du alltid kan förhandla med läraren. Du kan fråga om det finns någon rabatt för kurspaket med flera lektioner. Du kan även fråga om det blir billigare att ta lektioner ihop med kompisar. Varför inte ta en titt på Superprof redan idag? Vi har lärare för alla smaker och budgetar - läs mer nedan och avgör själv!!

Fördelar med privatundervisning i språk

Målet med privatundervisning är att hjälpa elever, oavsett ålder, i ämnen de har svårt för. Man kan även ta privatlektioner för att lära sig något helt nytt. Privatlärare i språk är mycket populära. Man utvecklas väldigt snabbt när man tar enskilda lektioner.

För det första får du lärarens odelade uppmärksamhet. Till skillnad från gruppundervisning i ett klassrum kommer du att kunna ställa alla dina frågor ostört. Du får dessutom en skräddarsydd kursplan som anpassats efter dina unika behov. I skolan måste läraren hålla ett visst tempo, och märker sällan vem som halkar efter, blir uttråkad eller befinner sig på en mer avancerad nivå.

En privatlärare däremot, ger dig utrymme att utvecklas i din egen takt. Slutligen är privatundervisning väldigt fördelaktigt för dig med ett tajt schema. Du kan själv bestämma var lektionerna ska äga rum och hur ofta du träffar läraren. Våra kurser i portugisiska är både roliga och flexibla!

Varför lära sig portugisiska?

Att lära sig ett nytt språk är alltid en bra idé. Det är meriterande på ditt CV och dessutom otroligt givande. Visst är det imponerande med människor som talar flera språk? Du kan bli en av dem på nolltid - speciellt med en duktig privatlärare vid din sida.

Om du planerar att lära dig portugisiska finns det en del saker du bör veta om språket. Om du t.ex redan talar spanska, italienska, franska eller rumänska, är det ganska lätt att lära sig portugisiska. Dessa fem språk delar nämligen upp till 85% av ordförråd, uttal och grammatik. Om du inte talar ett annat romanskt språk behöver du dock inte oroa dig.

Portugisiska är faktiskt inte så komplicerat - speciellt inte om man jämför med andra populära språk som arabiska, kinesiska eller ryska. En stor fördel med portugisiska är att det är väldigt användbart. Tror du att portugisiska bara talas i Portugal och Brasilien? Då tar du fel, språket talas nämligen på många andra platser i världen.

Portugisiska talas i Angola, Guinea-Bissau, Kap Verde, Moçambique, São Tomé, och Goa i Indien. Totalt finns det hela 279 miljoner modersmålstalare. Om du lär dig portugisiska kommer det att bli betydligt lättare för dig att resa runt i ovanstående länder. Det är alltid roligare att kunna kommunicera med lokalbefolkningen, eller hur? Så vad säger du? Är det inte dags att sätta igång?

Hitta en portugisiska kurs i Stockholm

Nu när du vet allt om privatundervisning hoppas vi att du är redo att lära känna våra lärare. Allt du behöver för att komma i kontakt med dem är sökfunktionen på Superprof. Sortera lärarna efter stad, ämne, nivå och pris. Boka sedan en gratis provlektion med din favorit.

När du träffar din lärare för första gången är det bra om du delar med dig av dina mål med kursen. Om allt känns bra kan ni diskutera ett framtida upplägg - hur ofta ni ska ses och vad ni ska göra på lektionerna. Om du mot förmodan inte trivs med läraren eller inte hittar någon som passar i Stockholm kan du alltid kolla utbudet online. De flesta lärare på Superprof undervisar nämligen via nätet också! Vi garanterar att du aldrig kommer ångra dina privatlektioner, det finns inget roligare än att behärska ett nytt spännande språk.

Vad vill du lära dig?