Utmärkt
recensioner på

Boka en kurs ryska online med följande lärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare i ryska har ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 17 omdömen.

258 kr/h

Bästa priserna: 98% av lärarna bjuder på den första lektionen Boka en ryska kurs och få ryskalektioner till ett genomsnittspris på 258 kr/h

3 h

Snabbt svar - våra ryska lärare svarar vanligtvis inom 3h

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Planera dina kurser i Ryska online

När läraren är tillgänglig får du tillgång till hens kontaktinformation. Kontakta din nya lärare för att planera kursens upplägg.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Ett aktiverat Elevpass ger dig tillgång till alla våra privatlärare. Lär dig ryska idag och öppna upp en värld fylld av nya möjligheter!

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Ryska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.


95lärare erbjuder undervisning online i ryska .

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom ryska lektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.


100%Verifierade betyg - nätverkets bästa verktygVåra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom ryska lektioner

95 lärare inom Ryska erbjuder online undervisning i ryska .


Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst.


Välj din lärare bland båra 95 profiler.💸 Vad är det genomsnittliga priset för undervisning i ryska lektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Ryska är 258Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Ryska
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom ryska ?

Ett urval av 17 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.


Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.95 Ryska lärare finns tillgängliga

här för att hjälpa dig.

Vill du boka en ryska kurs?

Boka snabbt och enkelt med Superprofs privatlärare

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig det ryska språket idag - boka en ryska kurs distans via Superprof

Fördelarna av att lära dig ryska

Привет. Спасибо. До свидания.

Om du känner dig lite ringrostig när det kommer till ryskan, så är du antagligen nyfiken på vad de tidigare nämnda orden betyder. Det är inte svårare än “Hej, Tack och Hej då. Praktiskt taget allt du behöver kunna för att starta en konversation på S:t Petersburgs eller Moskvas gator. Så frågan lyder, vill du lära dig ryska?

Om så är fallet, så har du precis tagit ett stort steg mot en av de bästa inlärningsupplevelserna du någonsin kommer vara med om. Att lära sig grunderna av ett främmande språk är fantastiskt tillfredsställande och givande. Men varför välja just ryska när det finns tusentals andra språk runt om i världen? Bra fråga. Enligt nyligen gjorda studier så är ryska bland de tio mest talade språken på planeten, plats åtta för att vara exakt. Språkets inflytande på hela världen kan inte diskuteras. Dessutom, med över 260 miljoner människor som talar ryska i länder runt omkring i Europa och Asien, så kommer det dels förbättra dina reseupplevelser, dels möjliggöra så att du kan hitta vänner bland andra människor som tidigare inte var möjligt. Behöver du fler anledningar än så? Som tur är, så finns det många fler! Verkligheten är den att det ryska språket delar flera likheter med de baltiska språken, såsom polska, ukrainska, Bulgariska och tjeckiska, vilket gör att ifall du skulle vilja lära dig något av dessa språk efter du lärt dig ryskan så kommer det bli mycket enklare. Å andra sidan, det är ingen överraskning att den ryska historien och kulturen är någon av världens mest nyanserade och fascinerande. Vem skulle inte vilja läsa de briljanta verken av Tolstoy, Dostoyevsky eller Pushkin på språket som dem var skrivna på? Dessutom, kommer du ihåg “Ra-Ra Rasputin, lover of the Russian Queen?”. Inte bara en hit av Boney. M som får dig vilja dansa uppe på närmaste bord, utan även en känd figur som var en symbol för en hel del kontrovers genom hela hans livstid under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal.

Arbeta med den ryska världen

Genom att leta efter en bra språklärare i skolan, universitetet eller arbetslivet kan du sträva efter möjligheter att arbeta internationellt i framtiden. Eftersom det finns många rysktalande i världen och eftersom denna del av världen allt växer ekonomiskt. Den ryska ekonomin var en av de som växte mest under det senaste året. Exempelvis att investera i ryska fonder var en av de bästa affärerna många gjort de senaste åren. Som vi etablerat har den rysktalande världen gjort stora framsteg, därför finns det nu en stor efterfrågan på olika typer av rysktalande arbetare. Det finns många förbindelser mellan Sverige och Ryssland. Kan du till exempel föreställa dig att arbeta med internationella ledare inom energiområdet? Varför inte fokusera på ryskan för att få bra jobbmöjligheter.


Under årens lopp har det blivit allt viktigare att kunna tala ryska. Många ryssar märker att de får allt mer pengar än tidigare, vilket innebär att de inte bara letar efter produkter på den inhemska marknaden utan också på den internationella marknaden. Att ha kunskaper i Ryska kan hjälpa dig kring försäljning till dessa potentiella kunder. På grund av bristande kunskaper i svenska stöter ryska företag problem när de vill marknadsföra sig till de svenska konsumenterna. Därför söker många ryska företag svenska invånare med kunskaper i två språk. Detta kan vara din möjlighet att skilja dig från andra och göra dig mer värdefull. Du kommer att upptäcka att tiden och pengarna som läggs på att läsa ryska kommer att vara en bra investering, och denna investering kommer att ge dig bra avkastning i framtiden.

Kort översikt av det ryska språkets ursprung

Det är ingen överraskning för ickerysktalande att det kan vara knepigt att lära sig ryska. Varför? Jo, för alfabetet, grammatiken och strukturen är helt annorlunda. Det är ett av språken som användes för att skapa de Öst slaviska språken tillsammans med ukrainska och vitryska. Vart kom det ifrån? Baserat på undersökande rapporter av historiker, så härstammar ryskan ifrån “Kievan Rus” som var en del av de Öst slaviska stammarna mellan 800-talet och 1200-talet. Om du någonsin, medan du lär dig ryska, hör uttrycket “Old Russian”, så är det en referens till de Öst slaviska språket som var alldagligt innan 1500-talet när “Modern Russian” utvecklades till vad det är idag. Det är nödvändigt att nämna att mellan 1700-talet och 1800-talet så gick ryskan igenom en modernisering och det lånades många ord från andra språk runt om i Västeuropa. Nu var det nog med historia om det ryska språket, låt oss fokusera på hur man kan lära sig sig det med hjälp av en privatlärare.

Oavsett vilken anledning till ryskan…

Oavsett vilken anledning till att du är intresserad av att lära dig ryska finner det någon på Superprof som står redo att hjälpa dig med precis de behov du har. Är du intresserad av att lära dig mer av den fantastiska ryska kulturen? Det finns många lärare här på Superprof som bott i Ryssland en del av sitt liv eller som har släkt och vänner därifrån, tack vare detta har vissa lärare mycket goda kunskaper inom just det du vill lära dig mer om. Finns det något bättre än att få ta del av historier och annat från en annan kultur?

Är det så att du är helt och hållet en nybörjare som är intresserad av att lära dig ryska eftersom du har vänner eller familj därifrån, eller är det så att du vill ta del av de många enorma fördelar ekonomiskt av att ha goda kunskaper inom det ryska språket? Oavsett vad fallet är så finns det flera lärare på Superprof som är experter på att utbilda nybörjare inom språket. Som lärare behöver man inte bara ha goda kunskaper inom ämnet man undervisar utan man behöver också kunna dela med sig av sin kunskap och kunna lära ut på ett effektivt och roligt sätt. Vi har flera lärare som har god erfarenhet inom just detta och kommer kunna anpassa sin undervisning efter dina behov. Alla människor är olika och det innebär också att alla lär sig på olika sätt, våra duktiga lärare vet hur man ska identifiera vad eleven behöver för att lära sig på ett effektivt och roligt sätt. På så sätt kommer du känna att din inlärning inte bara går snabbt utan också är väldigt rolig.

Är det kanske så att du redan har en del kunskap inom det ryska språket och vill utveckla dina färdigheter. Har du tidigare gått kurser eller kanske har släkt eller vänner från Ryssland och på så sätt fått kunskap i språket. Våra lärare kan inte bara utbilda nybörjare utan det finns också mycket erfarna lärare som kan anpassa sin undervisning efter den nivå just du ligger på. Den enorma fördelen med att kontakta en privatlärare istället för att gå en specifik språkkurs är att läraren är där bara för dig och ingen annan, med andra ord kan en lärare helt och hållet anpassa den nivå undervisningen sker på efter din förmåga. 

Att söka hjälp av privatlärare för att lära sig Ryska

För att lära sig ryska medan man lever i ett land som inte pratar språket är inte alls enkelt. Men det är ändå långt ifrån omöjligt. Den bästa lösningen är att genomgå online lektioner med folk som har ryska som modersmål via videokonferens. Under det senaste årtiondet så har utbildningssystemet blivit allt mer accepterande när det kommer till onlinelektioner och har därför tagit ett steg närmare dessa, att lämna det traditionella klassrummet bakom; ännu mer nu med COVID-19 pandemin! Därför har det blivit enklare än någonsin att lära sig nya språk, såsom ryska. Vi rekommenderar starkt att hyra en privatlärare för att lära sig och bemästra grunderna av det ryska språket. Onlinelektioner är skräddarsydda så att de ska passa elevernas behov så bra som det bara går eftersom de går att schemalägga så att det passar just när eleven kan. Lärarna anpassar utbildningstakten efter hur snabbt varje elev lär sig, även mer personlig vägledning kan förekomma ifall det behövs. Även fast det kan vara sant att privatlektioner kan vara mer kostsamma än vanliga språkkurser på en skola så är det extra pengarna spenderade helt klart värt det. Lär dig mer med en Superproflärare idag! 

Varför välja Superprof?

I dagens högteknologiska moderniserade samhälle, finns det oftast för många valmöjligheter på internet som vara mer till förvärring än vägledning. Till exempel, det finns ett flertal sidor som erbjuder privatlektioner online och dem alla påstår att dem själva har de bästa tjänsterna. Så vem ska man lita på? Svaret är enkelt; det är Superprof! Våra kvalificerade lärare, att första lektionen är gratis, antalet akademiska ämnen som kan studeras, behöver du veta mer? För dem som önskar att studera ryska, så finns det över 1000 Superprofs på våran hemsida som kan anpassa sig till dina behov till ett överkomligt pris. De flesta av våra Superproflärare är Rysktalande och kan förse dig med den hjälpen du behöver tillsammans med tips och trick för att du ska få det så enkelt som möjligt att lära dig det ryska språket. Boka din första lektion idag för att börja lära dig ryska med det bästa utlärningsföretaget i galaxen!

 

Vad vill du lära dig?