Hem
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Ryska

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Ryska
đŸ’» 78 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter en ryska kurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Ryska ! Kolla in vÄrt utbud av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 14 omdömen.

377 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 377 kr/h

2 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 2h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din nÀsta favoritlÀrare i ryska helt efter dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Ryska

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Ryska.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. En hel mÄnad till att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderade sina lÀrare i
Ryska

Se alla vÄra kurser inom Ryska

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Ryska

Hitta den perfekta lÀraren i det ryska sprÄket

MÄnga mÀnniskor Àr fascinerad av den ryska kulturen och sprÄket, allt fler vÀljer dÀrför att inte bara ha kunskaper inom sitt modersmÄl och engelska utan ocksÄ grena ut till att lÀra sig ryskan. För mÄnga mÀnniskor rÀcker det inte lÀngre bara att kunna kommunicera med en sida av vÀrlden. Ryskan Àr faktiskt ett av de mest talade sprÄken i vÀrlden, man talar inte bara sprÄket i Ryssland utan i mÄnga av de forna sovjetiska staterna. PÄ grund av detta kommer du kunna tala med tusentals fler mÀnniskor runt om i vÀrlden, vad Àr hÀftigare Àn att kunna göra det. Du kommer inte bara att fÄ ta del av den intressanta berömda fantastiska ryska kulturen utan du kommer ocksÄ att kunna fÄ höra historier frÄn levande mÀnniskor som talar det ryska sprÄket, konversationer som du kanske annars aldrig hade kunnat haft.

Varför ska du lÀra dig det ryska sprÄket?

Ryska Àr det officiella sprÄket i 11 olika lÀnder sÄ att ha kunskaper i sprÄket kommer kunna göra att du kan tala med dessa mÀnniskor. Inte nog med att det handlar om hela 11 lÀnder utan det rör sig om ca 260 miljoner mÀnniskor som talar ryskan. Förutom de otroliga fördelarna av att lÀra sig ett nytt sprÄk sÄ som förbÀttrat minne eller problemlösning kan kunskaper i det ryska sprÄket ocksÄ vara ett av de bÀsta ekonomiska valen du gjort i ditt liv.

En ny affÀrsmöjlighet?

Det ryska sprÄket hÄller pÄ att bli allt mer anvÀnt inom affÀrsvÀrlden, tidigare har det sÀllan talats ryska i företagsmöten men detta blir allt vanligare. Den ryska ekonomin hÄller pÄ att vakna, allt eftersom globaliseringen blir större ökar ocksÄ dÀrigenom den ryska vÀrldens inflytande. Problemet som mÄnga ryska företag som vill in pÄ den europeiska marknaden dock stÄr för Àr just sprÄkbarriÀren. TyvÀrr kan inte alla mÀnniskor i vÀrlden kommunicera med varandra, men vad som Àr lÀsningen till detta Àr kunskapen. Att mÀnniskor har kunskaper inom flera sprÄk gör att vi kan bryta denna barriÀr.

Att som ett ryskt företag kunna förstÄ sig pÄ den svenska kulturen och sprÄket Àr mycket svÄrt, dÀrför behöver de ta hjÀlp frÄn nÄgon som har kunskap och erfarenhet inom de bÄda sprÄket. Detta Àr dock nÄgot mycket ovanligt, och allt eftersom detta efterfrÄgas allt mer kommer vÀrdet av denna kunskap ocksÄ att drastiskt öka i vÀrde. Genom att investera i lektioner i ryska kommer du kunna sÀrskilja dig frÄn miljoner andra svenskar som inte har dessa kunskaper, du kommer att bli otroligt attraktiv för dessa ryska företag som vill göra affÀrer i Sverige och Europa. Men inte nog med det, det finns ocksÄ mÄnga svenska företag som redan idag gör stora affÀrer i Ryssland, dessa svenska företag stÄr ocksÄ inför samma dilemma gÀllande sprÄkbarriÀren. Företagen Àr beredda att betala mycket bra pengar för att hitta kompetenta personer som har egenskapen till att kunna tala de bÄda sprÄken.

En fantastisk resa?

Drömmer du om att Äka till Moskva och besöka det fantastiska röda torget? Det finns tusentals olika stÀllen att besöka i Ryssland, den ryska nationen Àr kÀnd för sin otroliga kultur. Ryssland Àr inte heller ett litet land, detta innebÀr att det finns nÀst intill oÀndliga möjligheter till att besöka nya stÀllet du aldrig varit vid innan. TÀnk dig att kunna Äka till Ryssland och kunna ha en konversation med en invÄnare, mÄnga ryssar uppskattar vÀldigt mycket om en turist har tagit sig tiden till att lÀra sig ryska. Vissa fall kanske du blir erbjuden att fÄ uppleva nÄgot du aldrig annars skulle fÄtt om du inte kunnat tala sprÄket. Kanske fÄr du ett specialerbjudande i en affÀr eller kanske en invÄnare tar med dig till en fantastisk plats gömd för turister.


Att kunna sprÄket nÀr man reser till ett nytt land Àr ocksÄ en otrolig sÀkerhet och trygghet. Ifall nÄgot skulle hÀnda exempelvis om du skulle behöva besöka en doktor eller liknande Àr det otroligt skönt att kunna göra dig ordentligt förstÄdd och hörd. Om du har tappat bort dig eller vill ta dig till en viss plats finns det inget mer frustrerande Àn att inte kunna göra dig förstÄdd, med kunskaper i det ryska sprÄket kommer detta aldrig hÀnda och du kommer kunna kÀnna dig trygg i att kunna göra dig förstÄdd till andra mÀnniskor i landet.

Utmaningar i det ryska sprÄket

Att lÀra sig ett helt nytt sprÄk Àr inte en av de lÀttaste grejerna att ge sig pÄ i vÀrlden, inte nog med detta sÄ Àr ryska ocksÄ ett av de svÄrare sprÄken. HÀr Àr ett par anledningar till att just ryskan kan vara utmanande. Det ryska sprÄket anvÀnder inte sig av samma alfabet som engelskan eller svenskan, detta innebÀr att om du vill kunna lÀsa och skriva ryska kommer du behöva lÀra dig ett helt nytt sÀtt att skriva. Ryskan har ocksÄ ett par andra grammatiska regler som man inte stöter pÄ i engelskan i svenskan, det Àr en annan logik i sprÄket vilket innebÀr att du kommer behöva vidga dina vyer och lÀra dig nya sÀtt att se pÄ sprÄk. Det finns ocksÄ flera nya sÀtt att uttala ord och meningar som inte heller finns i engelskan och svenskan. Ryskan Àr som sagt inte det lÀttaste men det Àr lÄngt ifrÄn omöjligt.

Ta hjÀlp pÄ vÀgen!

Det finns mÄnga olika sÀtt att ge sig pÄ utmaningen att lÀra sig ryska, allt ifrÄn att anvÀnda sig av en sprÄkapp till att ta hjÀlp frÄn en blogg/Youtube kanal. Det finns dock ett par svÄrigheter med att ge sig pÄ utmaningen utan en lÀrare pÄ sin sida. Internet Àr fantastiskt för den som vill lÀra sig nÄgot nytt, men en svÄrighet Àr att det ibland kan bli lite för mycket information. Det kan vara svÄrt att sÀrskilja frÄn den information du behöver och inte behöver, till en början tycker mÄnga att olika internetkanaler Àr perfekt för att lÀra sig grunderna inom ett nytt sprÄk men mÄnga upptÀcker snabbt att det sedan blir mycket svÄrare att anpassa informationen efter dina redan existerande kunskaper.


Genom att ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare som finns med dig pÄ vÀgen under din resa mot att tala ryskan kommer du att ha nÄgon dÀr som stöttar dig och hjÀlper till nÀr du stöter pÄ problem. En person som inte bara kommer kunna anpassa den information som just du behöver utan nÄgon som kan relatera och förstÄ dig nÀr du stöter pÄ problem, men ocksÄ kommer kunna finna en lösning.

Hur hittar du den perfekta lÀraren?

Till slut bestÀmmer du Àntligen för att anstÀlla en privatlÀrare för att fÄ dina kunskaper i ryska. Men vem ska man vÀlja och hur man hittar en lÀrare som inte bara har de kunskaper som behövs för att lÀra dig sprÄket utan ocksÄ en snÀll och omtÀnksam lÀrare. Som sagt Àr det vÀldigt viktigt att lÀraren inte bara har god kunskap inom Àmnet utan ocksÄ att en duktig pedagog. Alla mÀnniskor pÄ denna jord Àr annorlunda och fungerar pÄ olika sÀtt och vis, detta innebÀr att alla svarar olika bra pÄ olika undervisningsmetoder. Om du besöker ett klassrum i en skola kommer du se att undervisningen fungerar perfekt för vissa elever men inte alls för andra. Den stora fördelen med att boka en privatlektion med en lÀrare Àr dÄ att du inte kommer stöta pÄ detta problem. VÄra lÀrare har erfarenhet inte bara i Àmnet utan ocksÄ med att lÀra ut. VÄra duktiga lÀrare Àr experter pÄ att identifiera vilket typ av undervisningsmetod som passar bÀst för dig. Detta kommer betyda att undervisningen blir anpassad till dina behov, tack vare det kommer du inte bara att lÀra dig mycket snabbare utan det kommer ocksÄ att vara sÄ pass mycket roligare att lÀra sig.


Om du bokar en kurs pÄ en annan plattform fÄr du vanligtvis bara liten eller ingen information om lÀraren. SÄ, hur vet du att dessa lektioner du bokar Àr vÀrda pengarna? Superprof löser detta problem. Genom att lÀsa kommentarerna frÄn lÀrarens tidigare elever kan du skapa en bild om huruvida lÀraren Àr bra eller inte. Alla lÀrare pÄ Superprof har personliga profiler, de berÀttar allt frÄn tidigare erfarenheter till sina undervisningsmetoder.


Genom att lÀsa erfarenheterna frÄn olika lÀrare och jÀmföra deras priser och kunskaper kommer du att kunna hitta den bÀsta lÀraren för dig. Priserna för alla lÀrare varierar beroende pÄ deras erfarenhet och förmÄga, sÄ du kan vara sÀker pÄ att hitta en lÀrare som passar din budget. I vissa fall kan man kÀnna att en lÀrare inte alls kÀndes rÀtt efter den första lektionen. Detta kan bero pÄ flera olika anledningar, kanske klickade du inte med lÀraren? Superprof kan ocksÄ lösa detta problem, de flesta av Superprofs lÀrare ger dig nÀmligen första lektionen gratis, du behöver alltsÄ inte oroa dig för att betala för hela kursen och sedan Ängra dig. Som du sÀkert förstÄr finns det egentligen inga nackdelar av att anvÀnda dig utav Superprof. Du Àr bara ett par steg ifrÄn att hitta den perfekta lÀraren för dig som kommer leda dig i resan mot att bemÀstra detta underbara sprÄk!

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Ryska ?

Genomsnittspriset för en kurs i Ryska Ă€r 377 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.


UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Ryska ?

Ryska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 


En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner pĂ„ det sĂ€tt som passar er.


VĂ„r sökfunktion hjĂ€lper dig att hitta din nĂ€sta lĂ€rare. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Ryska !

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i ryska erbjuder kurser inom


Ryska online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Ryska   som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Ryska ?

78 lĂ€rare inom Ryska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 


VÀlj bland alla tillgÀngliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemÄl allra bÀst.


VĂ€lj mellan 78 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Ryska l mottagit?

Bland 14 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.


För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.