Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 2 omdömen.

208 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 208kr/h.

2 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Lund!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad genomsnittspriset för privata engelskalektioner i Lund och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 208kr för läxhjälp i engelska i Lund.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Objektivet med din läxhjälp i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på den första lektionen.

Se alla priserna för privata engelskalektioner i ditt närområde.

👩‍🎓 Hur kan jag kontakta en engelskalärare i Lund?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att få fram en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna annonser om deras privatlektioner för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfället 50 lärare i engelska tillgängliga att lära ut engelskakurser i Lund och i närområdet.

 

Välj din kurs i engelska från mer än 50 privatlärare.

.

 

💻 Är det möjligt att ta engelska kurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska språklärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra privatlärare på Superprof ger engelska via Skype, och de flesta av dem erbjuder sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare i engelska, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad gör en engelskalärare?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika erfarna engelskalärare tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelska instruktör kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan välja vad du hoppas att förstå från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskaprivatlektioner med en utbildad mentor ger dig möjligheten att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många instruktörer finns tillgängliga att ge kurs i engelska i närheten av deg?

I Lund och i närheten av finns det 50 instruktörer i engelska tillgängliga att lära ut lektioner

 

För att hitta en privatlärare i engelska, ta en titt på deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj en engelskakurs i Lund från vårt urval av mer än 50 lärarprofiler.

Vill du lära dig engelska i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en kurs engelska och förbättra dina språkkunskaper i världens viktigaste språk

Förbättra din engelska med Superprof

I Sverige är vi mycket vana vid engelska. Engelskspråkiga tv-program och filmer i kombination med många år av engelskalektioner i skolan har gjort oss till de bästa i världen på att tala och förstå engelska som andraspråk. Men det finns fortfarande en hel del komplicerad grammatik (för att inte tala om det enorma vokabuläret) som man kan behöva hjälp med. Att vara riktigt bra på engelska handlar dessutom inte bara om grammatiska regler. Perfekt läsförståelse, uttal, kunskap om dialekter och vardagliga uttryck är något man måste jobba på för att nå en hög nivå. Som tur är har du goda förutsättningar om bara viljan finns!

Bor du i Lund och funderar på att förbättra din engelska? Då har du kommit helt rätt! På Superprof guidar vi dig genom språkkursernas djungel och tittar närmare på varför du bör satsa på engelska.

Engelskan, världens viktigaste språk

Cirka 360 miljoner människor talar engelska som modersmål, och cirka tre gånger så många talar engelska som andraspråk. Modersmålstalarna finns främst i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Sydafrika, Irland och Nya Zeeland. I Lund finns det sannolikt ett ganska begränsat antal människor med engelska som modersmål men det finns gott om utländska studenter, nyanlända, och turister som inte kan svenska - och då kommer engelskan väl till hands. Som du säkert redan märkt är engelska det språk som håller oss samman - idag är det relativt ovanligt att träffa på någon som inte kan engelska alls. Och tur är väl det? Engelska ger oss friheten att leva, arbeta och resa var vi vill. För den som kan flytande engelska i tal och skrift är möjligheterna oändliga. Att kunna kommunicera med upp till 1 miljard människor, söka jobb på samtliga kontinenter eller komma in på en prestigefull universitetsutbildning vore väl inte så dumt?

Engelska har länge varit ett lingua franca för internationell handel. Det brittiska imperiet tog det engelska språket till världens alla hörn, och när det var som störst (år 1919), kontrollerade det över 23 procent av världens befolkning! Inte konstigt att engelska blivit det mäktiga världsspråk det är idag, eller hur?
I Lund finns det gott om privatlärare som erbjuder handledning i engelska, t.ex inför det nationella provet, högskoleprovet eller en flytt utomlands. Oavsett vilken kategori du tillhör kan du räkna med att hitta många alternativ i Lund.

Varför lära sig engelska i Lund?

Trots Lunds blygsamma storlek är staden långt ifrån homogen. Lunds universitetet bidrar till friska strömmar av nytt folk från världens alla hörn. Visste du att Lunds universitet är det populäraste valet för internationella studenter som vill ta sin masterexamen i Sverige? En tredjedel av alla sökande till svenska universitet valde program vid Lunds universitet.
Med tanke på det stora antalet utbytesstudenter kan du vara säker på att träffa någon att öva din engelska med - perfekt, eller hur?

Du som bor i Lund har tur! I Lund kan du läsa engelska på Komvux (om du inte fått ett slutbetyg från gymnasiet) eller på Lunds universitet. På Språk- och litteraturcentrum (Lunds universitet) kan du läsa engelska både som kandidatexamen eller som fristående kurser. Visste du att Lunds universitet är Sveriges främsta inom språk, och rankat bland de 100 bästa universiteten i världen? På Lunds universitet kan du även gå kvällskurser på halvfart för en lugnare studietakt. Om du tvärtom vill avancera snabbt, kan det vara en bra idé att kombinera studierna med privatlektioner. På Superprof hittar du privatlärare för alla nivåer som skräddarsyr lektioner efter dina behov.

Privatlärare i engelska

En privatlärare kan ge dig handledning och stöd, vad du än behöver hjälp med. Kanske behöver du extra hjälp inför en tenta, se över en uppsats eller öva inför en muntlig presentation? Är det engelska i jobbet som du kämpar med? En privatlärare kan ge dig lektioner i business english för att boosta dina karriärmöjligheter eller helt enkelt finslipa dina läs- och skrivkunskaper. Idag kräver de flesta jobb att man kan uttrycka sig på engelska i tal och skrift så privatlektioner i engelska kan komma väl till hands om du känner dig osäker på din nivå. Kanske är du bra på att konversera men har svårt för engelsk grammatik? Trots att internet fullkomligen svämmar över av tutorials, kan det vara bra med en ordentlig uppföljning och en strukturerad studieplan om du vill nå dina mål så snabbt som möjligt. Att lära sig engelska på djupet kräver både engagemang och disciplin. Våra privatlärare i Lund kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter - inlärningen blir betydligt mer effektiv när man fokuserar på rätt saker.

Hitta den perfekta engelskaläraren i Lund

Detta är den enkla delen! På Superprof har vi samlat alla Lunds engelskalärare på ett och samma ställe. På vår plattform kan du välja mellan erfarna språklärare, universitetsstudenter eller någon som saknar utbildning men däremot talar engelska som modersmål. Priset per lektioner beror på flera olika faktorer, men främst lärarens utbildning och erfarenhet. För dig som vill bli bättre på att konversera på engelska (t.ex inför en utlandsflytt eller resa) kanske det räcker med en student eller modersmålstalare. För dig som studerar engelska på hög nivå, och behöver hjälp inför en tenta i komplex grammatik, krävs snarare en utbildad lärare. Vad som passar dig vet du bäst själv. Ibland är personkemi en avgörande faktor för hur bra man lyckas. När man lär sig (eller förbättrar) ett språk är det viktigt att man trivs ihop med sin lärare. Man måste känna sig bekväm med att ställa frågor, hur dumma de än kan kännas, och man måste gilla lärarens metodik. Vissa elever gillar ett högre tempo med mycket hemläxa och tydliga mål, medan andra föredrar en mer avslappnad undervisning där man tar lektionerna som de kommer. När du skrollar bland lärarna i Lund är det bra om du redan från början vet vad du är ute efter. En stor fördel med privatlärare är att de lägger allt sitt fokus på dig, vilket är långt ifrån möjligt i en klassisk gruppundervisning. Ni kommer att kunna skräddarsy kursinnehållet efter dina önskemål och anpassa lektionstillfällena efter ditt schema.

När du hittar någon som verkar passa är det bara att boka din första lektion! Många av engelskalärarna i Lund bjuder på den första lektionen, så känn ingen press! Om hen inte känns rätt kan du helt enkelt testa en annan. Läs gärna igenom tidigare elevers recensioner för att få en uppfattning om lärarens personlighet och upplägg. Kom ihåg att du även kan utöka din sökning till hela Sverige - på så vis får du tillgång till ännu fler lärare via onlineundervisning! Det har aldrig tidigare varit enklare att bli flytande i engelska så ta chansen och kom igång redan idag!

Vad vill du lära dig?