Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Svenska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 161 recensioner.

220 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 220 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i Svenska online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Svenska och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Svenska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

 

Det finns många olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

 

1365lärare erbjuder undervisning online.

 

 

 

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Svenskalektioner online?

Verifikation av personlig information. Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmål för alla våra lärare.

 

100% Utvärderingar sertifisert- nätverkets bästa verktyg.

 

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% certifierade.

 

Välj din lärare från våra 1365 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Svenskalektioner

1365  lärare inom Svenska erbjuder online undervisning i svenska.

 

 

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som bäst passar dina inlärningsbehov. 

 

 

Välj din lärare bland båra 1365 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Svenskalektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Svenska är 220Kr.

 

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

 

 • Lärarnas erfarenhet i Svenska
 • Kurslängden

 

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är medelvärdet för online-lärare inom svenska?

Ett urval av 161 recensioner gav eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.

 

Om ett problem uppstår med en undervisning är vårt kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

 

(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)

 

Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation används dagligen via digitala kanaler har onlineinlärning blivit allt populärare bland våra studenter.

 

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

 

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Vart du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

 

1365 Svenskalærere är tillgängliga att hjälpa dig, här.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av svenskalärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kurser i Svenska online: Utveckla dina kunskaper och nå mål tillsammans med en privatlärare i svenska

Det svenska språket är så mycket mer än bara grammatik och stavning, det har faktiskt mycket att göra med själva landet och dess historia! Svenska talas bara här i Sverige (och lite grann i Finland också), men det betyder absolut inte att det inte kan vara bra att kunna svenskan på ett djupt sätt! Det är viktigt att man känner sig bekväm med att tala sitt språk, och det betyder självklart också att man måste ha kunskaperna bakom varför man gör olika saker för att kunna verkligen förstår hur det fungerar. Om du är sugen på att bli mästare på svenskan, eller om du kanske behöver lite hjälp med något som du tycker är svårt när det kommer till det svenska språket, har du kommit rätt här! Det är bara att fortsätta läsa lite grann så får du mer information kring hur du kan börja din resa mot en bra framtid inom svenskan. 

Att lära sig svenska

När det vi talar om att lära sig svenska betyder vi inte att man söker här efter att lära sig svenska som ett andraspråk. Detta betyder att man lär sig det svenska språket på ett nyanserat och avancerat sätt, där man förstår mer än bara hur man uttalar olika ord eller hur något stavas. Såklart kan man också få hjälp med detta om det är något som känns lite komplicerat eller svårt att förstå, det är helt upp till dig vad du är ute efter när det kommer till dina lektioner. Men, det betyder att när man lär sig svenska på ett djupare sätt kommer man lära sig det som ligger bakom språket också, hur man skriver på ett avancerat sätt, hur man kan anpassa olika texter till olika publik, även hur man tolkar texter på ett sätt där man kan försöka förstå den större betydelsen med själva texten. 

 

Att studera språk kan vara svårt, speciellt när varje elev är annorlunda och lär sig på olika sätt. Det finns inga rätt eller fel sätt att lära dig på, det är bara att känna efter för just dig själv och se vad som funkar för dig! Är du kanske en visuell student som tycker om att kolla på filmklipp? Eller tycker du att det är mer hjälpsamt att läsa en lång text med informationen kring det du studerar? Vad du än har för preferens när det gäller din utbildning kan du få hjälp som är anpassad efter dina önskemål med en privatlärare från Superprof. Våra lärare arbetar med att skräddarsy lektionerna efter varje elevs baskunskaper samt det de är ute efter att lära sig. Så vare sig om du vill få lite hjälp med den svenska grammatiken eller om du har lust att analysera olika klassiska svenska romaner, är det bara att nå ut till en lärare via Superprof idag, så kan ni börja direkt med att hitta det bästa sättet att jobba fram till dina drömmar! 

Hur fungerar Superprof?

Beroende på vart man befinner sig i livet, om man är på grundskolan, högstadiet, gymnasiet, universitetet, eller om man har fått ett jobb ute i karriär världen, så finns det många olika val för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom det svenska språket. 

 

På Superprof kan man välja en lärare baserat på sina egna erfarenheter och utbildningsnivå. Till exempel, om du letar efter en lärare åt ditt barn som är 6 år gammal, kan du söka efter lärare som har erfarenhet av att lära ut till ‘nybörjare’ så att du kan vara säker på att läraren har kunskaperna för att lära ut till ditt barn. Likaså kan du söka efter någon som kan lära ut till mer avancerade svenska talare för att kunna få mer avancerat hjälp! 

 

Därefter kan du se alla tillgängliga lärare inom det du har sökt, och då är det bara att läsa lite om varje person som verkar intressant för dig. Inne på varje lärares profil kommer du att kunna se vad de har för utbildningsbakgrund, hur ofta de är tillgängliga för lektioner, var de erbjuder sina lektioner, och även lite om deras personlighet och vad de gör utanför att undervisa. 


Det finns även ibland recensioner som lämnats av tidigare elever som ville dela med sig av sina erfarenheter med lärare, och de kan vara väldigt bra att ta nytta av när du fattar ett beslut kring vilken lärare du hade velat komma i kontakt med. 

 

Efter att du har nått ut till en lärare är det bara att ni bestämmer er hur ni vill gå vidare tillsammans! De flesta lärare på Superprof erbjuder sina första lektioner helt kostnadsfria, vilket betyder att ni kan ta den timmen på er för att kunna se om kemin stämmer och om det känns bra att fortsätta tillsammans! Genomsnittliga priset för en online lektion inom svenska ligger på ungefär 210 kr, men ibland tar vissa lärare antingen lite mer eller lite mindre än denna summa. Priset kan variera lite på grund av att olika lärare har olika erfarenhetsnivå och ibland några har mer kunskap än andra, så det är bara att leta efter det som känns mest bekävm för just dig. 

Vad finns det för fördel med att ta online lektioner?

Det finns såklart fördel med att ha en lektion i verkligheten och i en stor grupp med andra elever. Det kan vara hjälpsamt att kunna prata med andra klasskamrater kring det som diskuteras i klassen eller det ni lär er just nu; men på en och samma gång kan detta också leda till att man blir lätt distraherad. Samtidigt är det så att man kan tycka om att vara fysiskt nära sin lärare så att man känner att man kan verkligen komma in i det man lär sig. Dock så kan detta också betyda att man måste resa ganska långt för att komma till klassrummet, vilket är inte alltid det bästa eller det roligaste att göra. Här kommer det några bra orsaker till varför man ska ta sina lektioner online istället: 


 • Flexibla. När man tar sina lektioner online får man en känsla av att man är verkligen i kontroll när det kommer till sin utbildning. Man kan styra upp det lite hur man själv vill, och även bestämma sig för olika lektioner beroende på vad man har pågående annars i livet. Till exempel om du jobbar på dagarna så kanske du bara har tid för dina svenska lektioner under din lunchrast på jobbet, eller på helgerna! Då är det bara att öppna upp datorn och koppla upp till nätet så kan du börja direkt. Smidigt, eller hur? Dessutom kan du lätt boka om en lektion när du tar dem online, till exempel om det är något som dyker upp i sista minuten och du hinner inte med lektionen (såklart när du kommer överens med din lärare, också!). 


 • Bekvämlighet. Hem ljuva hem. Finns det något bättre än att vara hemma och att ha det mysigt? Tänk om du kunde vara hemma i mjukisbyxor samtidigt som du lär dig något nytt och fördjupar dina kunskaper. Otroligt, eller hur? Med online lektioner kan du lätt göra det, eftersom du behöver inte ta dig någonstans om du inte vill det! Såklart kan du också ha dina online lektioner någon annanstans om det är så du vill göra, till exempel på en café eller hemma hos en kompis. Men grejen med online lektioner är att du själv bestämmer hur du vill göra, och det gäller såklart också var du vill vara när du pluggar. 


 • Billigare. Medan själva kostnaden för lektionerna kanske inte är billigare än de vanliga lektioner, så slipper man faktiskt andra onödiga kostnader när man har sina lektioner online. Först och främst så har man inga resekostnader när man pluggar med datorn, för att man behöver inte åka kommunalt eller tanka bilen för att komma fram till lektionen! Dessutom behöver man inte köpa en väska för att ta med sina böcker och dator till och från själva lektionen, heller. Som sist så kanske man också lyckas slippa betala en massa pengar för kurslitteratur om man lyckas hitta dem billigare online som PDF-filer eller e-böcker. Mer pengar i dina fickor!


 • Man lär sig att vara ansvarig. När man pluggar online så kan det ibland kännas som man är helt på egen hand. Och medan detta inte stämmer helt eftersom du har hjälp av en lärare, så är det faktiskt sanningen att du som väljer att plugga online måste ta lite mer ansvar själv för att hålla dig igång med dina lektioner. Detta kan bidra till att du blir mer ansvarig som person, och att du lär dig vissa värdefulla överförbara färdigheter såsom tids- och stresshantering, organisering, prioritering, och såklart, ansvar. Dessa färdigheter kommer såklart hjälpa dig under dina svenska lektioner, men de kommer också att bidra till att du blir väl förberedd inför jobbvärlden och förväntningarna som krävs av anställda. Med tanke på allt detta är det verkligen inget kvar att fundera över! Det är bara att komma igång med dina lektioner så att du kan snabbare nå dina mål. Vad väntar du på? Kom igång idag och ta en titt inne på Superprof, våra tillgängliga och erfarna lärare väntar dig! 

 

Vad vill du lära dig?