Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i SFI

Se fler lärare

4.9 /5

Våra lärare med 4.9 stjärnor och mer än 48 recensioner.

200 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 200 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i SFI online

Schemalägg tillsammans med din handledare i SFI och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom SFI online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

327lärare erbjuder undervisning

online SFI.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom SFIlektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.

100% Verifierade Utvärderingar - nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

Välj din lärare från våra 327 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom SFIlektioner

327  lärare inom SFI erbjuder online undervisning i SFI.

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst. 

Välj din lärare bland båra 327 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för SFIlektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom SFI är 200Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i SFI
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom SFI?

Ett urval av 48 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 4.9 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

327 SFIlärare finns tillgängliga 

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av SFIlärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig svenska med en SFI online kurs

I Sverige bor mängder av människor som från början kommer från ett annat land. De talar då vanligtvis ett annat språk, och behöver lära sig svenska för att kunna arbeta och göra sig förstådda i Sverige, dit de nyligen anlänt. SFI är ett initiativ till att hjälpa invandrade människor att snabbare, enklare och bättre komma in i vårt fina svenska samhälle. Detta är ett mycket bra och viktigt initiativ!

Men, undervisningen blir inte fullt lika individuell, privat och effektiv som den blir om upplärningen och undervisningen sker privat. På Superprof har vi en mängd privatlärare som vill ge privatlärare till personer som vill lära sig att tala- och skriva bättre svenska.

Du som inte lärt svenska som barn i skolan har idag mängder av alternativ för att lära dig vårt språk. Mycket av inlärningen kan göras på egen hand genom att läsa böcker, använda internet för information och översättningar med mycket mera! Men vore det inte bra, väldigt bra, att ha en privatlärare som undervisar just efter dina egna behov?

Det svenska språket behöver inte göras svårare än vad det är. Med rätt lärare kan du fylla just de luckor som du själv känner att du har. Du kanske har pratat svenska ett tag och kan prata det flytande, men ändå vill utöka din talförmåga och utöka ditt vokabulär (ordförråd)? Det kanske skulle ge dig en viktig och vital konkurrensfördel när det kommer till din karriär. En privatlärare i svenska, som anpassar undervisningen till dig, vore i detta fall helt perfekt!

Men du kanske är en person som precis kommit hit, och behöver lära dig grunderna i svenska språket. Du kanske inte nöjer dig med den statliga hjälp som finns att få, utan vill skynda på processen. 

Känner du att du har mer att ge, och att en förbättring av dina svenskakunskaper kan hjälpa dig nå dit? Du kanske vill förstå den här texten som jag skriver till dig bättre? Perfekt! Superprof har mängder av alternativ till just dig!

Att läsa och skriva svenska

Det är uppenbart att svenskan är ett annat typ av språk än till exempel iranska, afghanska och somaliska. Det är en omställning att lära sig ett nytt språk eftersom man inte bara behöver lära sig att översätta ord, utan även meningsuppbyggnad och viktig grammatik.

Denna kan vara krånglig, men belöningen är stor. Tänk att kunna skriva och prata FLERA språk? Detta ger dig en stor konkurrensfördel, och på många sätt har du då en egenskap som många svenskar saknar. Men hur går man egentligen tillväga för att lära sig svenska? 

Att läsa är ett väldigt bra sätt. Läs, läs, läs. Låt oss säga att du lånar boken Pippi Långstrump på ett bibliotek, och sätter dig för att läsa den. När du har ett ord som du inte förstår så använder du Google Translate (eller någon annan av alla tusentals översättningshemsidor) för att översätta och därmed förstå betydelsen av ordet. I Google Translate kan du dessutom trycka på en knapp för att också höra hur man uttalar ordet.

Så, nu när du faktiskt vet vad ordet innebär, så läser du det i ditt huvud flera gånger. Läs ordet tillsammans med hela meningen som står i boken, tills du verkligen känner att du förstår ordets innebörd och vilken funktion ordet fyller i meningen. Därefter går du vidare och applicerar detta sätt på alla olika delar du inte känner att du fullt förstår. 

Att tala och lyssna på svenska 

Det är exempelvis väldigt bra att lyssna på svensk radio, eller att titta på TV. Genom att bara omringa sig av svensktalande människor, antingen på TV-skärmen eller i verkligheten, så gör man sitt svenskalärande en stor och viktig tjänst. Det är genom att höra hur alla ord uttalas och vilken melodi som används som man lär sig det svenska språket på riktigt.

Alla språk har sin melodi, och den kan man inte läsa sig till. Detta kan man enbart lära sig genom att lyssna. Genom att lyssna och sen repetera meningar och ord som sägs kan man lära sig på ett mycket snabbt och effektivt sätt. Man lär sig också i vilka situationer som olika ord används, vilket också är ett stort plus.

Hur lär man sig svenska online?

Hos Superprof kan du hitta en lärare som passar just dig och dina behov. Lärarna finns i flera städer och erbjuder fysisk undervisning, men många av dem erbjuder också undervisning online. Detta sker ofta via att man använder en kamera, och pratar via mikrofonen på datorn eller mobilen. Du ges förmodligen också uppgifter som du kan skicka över i en chatt på den plattform just din lärare använder sig av.

Det smidigaste är att ha egna lektioner där man själv tar hjälp av en privatlärare. Privatläraren kanske kommer från samma bakgrund som du, och har därmed en perfekt förståelse för de svårigheter du går igenom gällande det svenska språket? Det är en stor fördel att din lärare själv har lärt sig svenska i vuxen ålder, i många fall. Detta kan göra att du och din lärare kan få en god kontakt, och det finns många positiva aspekter för dig i detta. 

Genom att ta onlinelektioner i svenska så kan du sitta i ditt eget hem och ha det mysigt samtidigt som du lär dig det språk som kommer hjälpa dig mycket i ditt liv. Det är ofta lättare att hitta passande tider när man bokar en online-lektion, eftersom man inte behöver transporteras till någon särskild plats. Detta sparar dig mycket energi som istället kan användas till att faktiskt lära sig det svenska språket.

Online kan du och din lärare prata, du kan ställa frågor du har om det svenska språket och privatläraren kan ge dig meningsfulla tips om hur du tar dig vidare i din svenskautveckling. Det finns en mängd olika sätt att arbeta på, och på Superprof får du ofta träffa en lärare gratis. Det vill säga att första lektionen ses som en testlektion, och du får själv därefter avgöra om du vill fortsätta och betala, eller träffa en annan som passar dig bättre.

Detta är så smidigt att man knappt kan tro det är sant. Med denna kunskap vi nu gett dig, kan du gå in på Superprof och hitta den perfekta läraren för dig. Vem vet, kanske är det ett av de bästa besluten du kan ta just nu? Vi önskar dig ett stort lycka till med att lära dig svenska, och ni ska veta Superprof finns här för alla som vill lära sig! Kunskap är guld! 

Vad vill du lära dig?