Utmärkt
recensioner på

Superprofs trumlärare i Malmö

4.9 /5

Här hittar du trumlärare i Malmö med ett genomsnittligt betyg på 4.9 stjärnor och fler än 2 omdömen

333 kr/h

Majoriteten av privatlärarna i Malmö bjuder på en gratis lektion. Genomsnittspriset för trumlektioner i Malmö är 333kr/h

5 h

Snabb återkoppling - våra trumlärare i Malmö och har en genomsnittlig svarstid på 5h

Det är lätt att boka en trumkurs i Malmö

2. Håll takten i Malmö

Du får tillgång till trumlärarens kontaktinformation när hen bekräftat sin tillgänglighet. Kontakta din nya lärare i Malmö för att diskutera upplägget för din kurs trummor.

3. Lär dig vad du vill

Med Elevpasset får du tillgång till alla Superprofs privatlärare inom alla ämnen. Boka trumlektioner Malmö eller lär dig ett nytt språk. Bara din fantasi sätter gränser för vad du kan lära dig!

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är det genomsnittliga priset för en trummor lektioner lektion i i Malmö?

Det genomsnittliga priset för Trummor lektioner i Malmö är 333 kr.

Priset varierar beroende på:

  • Vad din lärare i Trummor har för erfarenhet
  • Lektionens plats: hemma eller online, samt den geografiska platsen
  • Lektionernas längd och frekvens

97% av våra lärare erbjuder den första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig i (0).

🎯Varför ska du ta Trummor lektioner i Malmö?

Med hjälp av en erfaren lärare i Trummor har du möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer själv din lärare och ihop planerar ni om lektionerna ska ske ansikte mot ansikte eller online på distans.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med våra lärare direkt för att välja och organisera dina lektioner med fullständig sinnesro.


Vår sökmotor tillåter dig att söka bland hundratals lärare för att hitta den som passar perfekt för just dig i Malmö.


Starta enkelt din sökning med bara ett klick.

💻 Erbjuder trummor lärare distanskurser?

Majoriteten av våra lärare i Trummor erbjuder trummor lektioner online.

Läs i lärarens annons eller använd vår sökfunktion genom att filtrera på online för att hitta Trummor lektioner som är tillgängliga via webbkamera.

🎓Hur många Trummor lärare ger lektioner i Malmö?

Det finns för närvarande 3lärare i Trummor som erbjuder kurser i Malmö.


Du kan söka bland de olika lärarprofilerna för att hitta den som bäst passar dina förväntningar i Malmö.


Välj din kurs från fler än 3-profiler.

✒️ Vilket genomsnittligt betyg ges till Trummor lärare i i Malmö?

I ett urval av 2 betyg ger elever ett medelbetyg på 4.9 av 5.


Om du har några frågor eller stöter på något problem är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Läs mer om de vanligaste frågorna.

Bli Malmös bästa trummis

Ta privatlektioner trummor via Superprof

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka en trummor kurs och lär dig hålla takten på nolltid

Enskilda trumlektioner i Malmö

Söker du en trumlärare i Malmö? Bra, då har du kommit till rätt plattform!

Trummor är ett av världens äldsta instrument. Människor har spelat trummor i tusentals år, både i ceremoniella och musikaliska sammanhang.

Instrumentet har utvecklats en hel del under årens lopp. Vad vi idag kallar ett trumset, utvecklades på 1890 talet och består av olika delar, som hi-hat, virveltrumma, golvpuka, bastrumma och crash-cymbal.

Trummor används i nästan alla musikstilar, så oavsett om du gillar jazz, funk, rock, R&B eller country, kommer dina trumlektioner att komma till användning!

Om du vill lära dig att spela trummor så snabbt och effektivt som möjligt, bör du satsa på privatlektioner. På Superprof hittar du trumlärare över hela Malmö som gärna hjälper dig.

Både nybörjare och erfarna trummisar kan ta lektioner via Superprof - vi har lärare för alla nivåer!

Varför ta trumlektioner?

Det är alltid en bra idé att lära sig ett instrument. Det är kul, utmanande och kan öppna många dörrar för dig - både privat och professionellt.

Oavsett om du vill spela för skojs skull eller drömmer om en karriär inom musik, kan det vara smart att anlita en duktig privatlärare.

Läs mer nedan där vi beskriver några av de främsta fördelarna för barn och vuxna.

Trumlektioner i Malmö för barn

Studier visar att barn som spelar musikinstrument har bättre koncentration, minne och lyckas bättre i skolan. En kreativ hobby är dessutom bra för den mentala hälsan.

När man spelar ett instrument och ser sig själv utvecklas, ökar självförtroendet. Musik minskar dessutom stress och motverkar depression.

Om du söker trumlektioner för barn kan du spana in Malmö stads hemsida. Malmö kulturskola erbjuder trumlektioner för elever mellan 9-18 år. Väntetiderna är för närvarande 1 år. Du kan även kontakta en privatlärare via Superprof. Vi har tillgängliga lärare redan nu!

Trumlektioner vuxna

Precis som för barn finns det många fördelar för vuxna. Utöver rytmkänsla och musikalitet, får du regelbundna träningspass på köpet. Till skillnad från andra instrument, är det väldigt fysiskt att spela trummor.

Det är dessutom väldigt socialt. När du väl behärskar ditt instrument, kommer du att kunna spela ihop med andra musiker!

Kan man lära sig trummor på egen hand?

Tack vare sajter som YouTube har det blivit allt lättare att lära sig spela trummor på egen hand. Det finns obegränsat med kostnadsfria tutorials på nätet.

Dessa tutorials kan verka bra inledningsvis, men är inte anpassade efter dina unika behov. En video kan sällan ersätta en lärare och den personliga feedback som elever behöver för att utvecklas.

Utan personlig feedback skaffar man snabbt dåliga vanor, såsom fel teknik. Detta kan bli svårt att korrigera längre fram varpå din inlärningskurva hämmas.

Många som förlitar sig på tutorials blir frustrerade och ger upp. Det är naturligtvis inte lätt att lära sig ett nytt instrument eller finslipa sina färdigheter, men det är betydligt lättare med en riktig handledare.

Våra trumlärare på Superprof kan identifiera dina styrkor och svagheter. De utformar en skräddarsydd kursplan så att du övar på rätt saker, i rätt ordning och på rätt sätt.

Vad krävs för att bli en bra trummis?

Att se en skicklig trummis uppträda är imponerande, men för att själv komma dit krävs hårt arbete och lärarledda lektioner.

Att spela trummor handlar inte bara om rytmkänsla. Hållning, rörelser, koordination och kunskap om instrumentet är också viktigt.

Superprofs handledare observerar varje elev noggrant, och ser direkt vad som behöver korrigeras. Du kanske lägger onödig kraft på bastrumpedalen, försummar din icke-dominanta fot eller måste träna upp dina handleder.

Bättre självförtroende med en engagerad lärare

Att spela inför andra kan kännas obekvämt från början. Detta är inte så konstigt, trummisar har en hög press på sig - trummorna utgör ju ryggraden i bandet!

Det händer ibland att man går ur tempo, tappar bort sig eller förlorar trumpinnarna. Det är därför särskilt viktigt att man jobbar på sitt lugn och sitt självförtroende.

Oavsett om du är nybörjare eller redan spelar trummor, kan våra lärare hjälpa dig att övervinna scenskräck.

Hitta din drömlärare på Superprof

Är du redo att börja spela? Bra, då är det dags att välja lärare!

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Vi samlar landets bästa privatlärare på en och samma plattform. Det bor många trumlärare i Malmö, så allt du behöver göra är att välja din favorit.

Använd sökfunktionen och skriv in “Malmö” och “trummor”. Läs sedan igenom profilerna och deras omdömen för att jämföra erbjudanden.

De flesta av våra lärare bjuder på den första lektionen. Du får alltså chansen att testa både personkemi och upplägg innan du bokar fler lektioner.

Visste du att man även kan ta trumlektioner via nätet? Om du föredrar onlineundervisning kan du välja bland lärare från hela Sverige!

Ha så kul och lycka till, vi är säkra på att du kommer älska dina trumlektioner med Superprof!

Vad vill du lära dig?