Hem
Ge undervisning

Tyskakurs i Malmö

đŸ„‡ Kunskapsdelare
đŸ’» 3 privatlĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄra fantastiska tyska sprÄklÀrare i Malmö

Se fler lÀrare

217 kr/h

Bra priser: 95% av privatlÀrarna erbjuder första kurstimmen gratis and genomsnittspriset Àr 217 kr/h.

26 h

Snabbt och enkelt! VÄra sprÄklÀrare svarar vanligtvis inom 26h.

1

Hitta en sprÄklÀrare i Malmö

Granska vÄra annonser och kontakta dem lÀrare som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats, hemma eller online-kurser).

2

Organisera din sprÄkkurs i tyska

Kontakta din lÀrare i tyska med hjÀlp av deras kontaktinformation, som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3

UpptÀck nya möjligheter!

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare, coacher, handledare, experter och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

Kolla in alla vÄra sprÄklÀrare pÄ Superprof

LÀr dig tyska i Malmö med hjÀlp av en av tyska kurs!

Varför lÀra dig tyska i Malmö?

Att lÀra sig det tyska sprÄket Àr mycket populÀrt i Sverige och Europa och förutom det faktum att lÀra sig ett nytt sprÄk kan ses vara allmÀnbildande kan det Àven anvÀndas för att utöka ditt CV dÄ mÄnga företag idag har just Tyskland som sin största marknad. Tyskland Àr Europas ledande ekonomi och Àr en kulturell och politisk zon av stor betydelse. Att lÀra dig tyska kan alltsÄ förutom att du fÄr upptÀcka Einstein och Beethovens modersmÄl Àven leda till mÄnga fler jobbmöjligheter och göra dig mer attraktiv pÄ arbetsmarknaden! Till din hjÀlp har du en licensierad lÀrare som gör att din inlÀrningskurva gÄr snabbt och stadigt uppÄt. 

Hur ska du gÄ tillvÀga för att lÀra dig tyska i Malmö?

Det finns mĂ„nga sĂ€tt att lĂ€ra sig ett sprĂ„k snabbt och smidigt, att lyssna och skriva Ă€r nĂ„gra av dem. Det Ă€r viktigt att veta hur, var och nĂ€r du lĂ€r dig bĂ€st och vad du Ă€r ute efter nĂ€r du ska komma igĂ„ng och söker igenom vĂ„ra lĂ€rare och deras kursutbud. Även motivation Ă€r en viktigt faktor. Motivationen för att lĂ€ra sig tyska kan sĂ„klart skilja sig, allt frĂ„n att du vill bĂ€ttra pĂ„ CV:t, Ă„ka pĂ„ resa eller helt enkelt bli flersprĂ„kig. Det viktiga nĂ€r du lĂ€ra dig ett nytt sprĂ„k Ă€r att du ÄR motiverad och Ă€r redo för att anta utmaningen som kommer med ny grammatik och till och med kroppssprĂ„k och kultur! För att komma igĂ„ng och hĂ„lla dig pĂ„ banan kommer hĂ€r nĂ„gra tips:

 • Det Ă€r aldrig för sent för att lĂ€ra sig ett nytt sprĂ„k som mĂ„nga vill pĂ„stĂ„, tvĂ€rtom kan det vara en fördel att lĂ€ra dig i vuxen Ă„lder dĂ„ du redan har lĂ„ng erfarenhet av grammatik och sprĂ„kanvĂ€ndning.  

 

 • PĂ„ tal om gramatik, lĂ„t dig inte skrĂ€mmas av den! Reglerna inom grammatik Ă€r faktiskt enklare i tyskan Ă€n i svenska sprĂ„ket, sĂ„ med lite övning sĂ„ Ă€r det inga problem att lĂ€ra sig hantera den. Att lĂ€sa böcker eller enklare tidningar kan ocksĂ„ vĂ€nja dig vid hur den tyska grammatiken anvĂ€nds och Ă€r uppbyggd om du kĂ€nner dig ovn.

 

 • Det tyska uttalet skiljer sig en del frĂ„n svenskans. Till exempel sĂ„ innehĂ„ller tyskan en del ausch-ljud och Ă€r y-ljud uttalas annorlunda Ă€n i det svenska sprĂ„ket.

 

 • För att enklare lĂ€ra dig det tyska sprĂ„ket kan det hjĂ€lpa att lyssna pĂ„ det. Titta pĂ„ en tysk film eller tv-serie, lyssna pĂ„ tysk musik och försök att tala tyska sĂ„ ofta du fĂ„r chansen.

 

 • Var snĂ€ll mot dig sjĂ€lv. SĂ€tt upp (realistiska) mĂ„l och fira nĂ€r du nĂ„r dem! Det hjĂ€lper dig att hĂ„lla motivationen uppe och gör studierna lite roligare.

 

 • Var konsekvent. Se till att göra upp en studieplan tillsammans med din lĂ€rare och se till att hĂ„lla dig till den. Se till att dina tyska lektioner utförs kontinuerligt sĂ„ att du hĂ„ller dem fĂ€rskt i minnet och inte hinner glömma bort för mycket mellan gĂ„ngerna. 

 

 • Bli vĂ€n med misstagen! Gör vi inte misstag sĂ„ lĂ€r vi oss inte. VĂ„ga sĂ€ga, skriva eller lĂ€sa fel och du ska se att du lĂ€r dig snabbare Ă€n vĂ€ntat.

NĂ€r du skaffar en privatlĂ€rare kommer en hel del alternativ för dig att vĂ€lja mellan. Du kan fĂ„ allt frĂ„n lĂ€xhjĂ€lp och förberedande kurser inför tentor eller högskoleprov,  sommarkurser, kvĂ€llskurser och grupputbildningar till helg workshops eller privatlektioner i ditt hem i Malmö. Du bestĂ€mmer vad som passar dig och din inlĂ€rning bĂ€st. Att ta klasser som inte Ă€r online Ă€r alltid ett mer effektivt och bĂ€ttre alternativ för att lĂ€ra sig tyska snabbt och smidigt. Även om gratis online kurser kan locka sĂ„ Ă€r det vĂ€rt pengarna att investera i en lĂ€rare som kan hjĂ€lpa dig att lĂ€gga upp en studieplan, ge direkt feedback pĂ„ uppgifter och personalisera undervisningen och anpassa den efter dina mĂ„l och önskningar. Om du tar klasser tillsammans med andra kan det vara kul och lĂ€rorikt att studera i grupp, diskutera och föra konversationer pĂ„ ditt nya sprĂ„k för en snabbare inlĂ€rning. 

Det hÀr visste du inte om det tyska sprÄket

SprĂ„ket tyska Ă€r en germansk dialekt som hĂ€rstammar frĂ„n gruppen indoeuropeiska sprĂ„k, precis som de nordiska sprĂ„ken, och Ă€r nĂ€ra beslĂ€ktat med Svenska, alltsĂ„ lite enklare för oss att lĂ€ra oss! Tyska Ă€r inte helt ovĂ€ntat det officiella sprĂ„ket i Tyskland men Ă€ven delar av Belgien, Österrike, Brasilien (ja, det Ă€r sant!) RumĂ€nien, Polen, Italien och faktiskt Ă€ven Nambia! I vĂ€rlden finns det idag ca 100 miljoner mĂ€nniskor som har tyska som modersmĂ„l, och dĂ€rtill 100 miljoner mĂ€nniskor som har det som andra eller tredje sprĂ„k, om du lĂ€ser den hĂ€r artikeln sĂ„ kanske vi snart kan addera till den siffran! LĂ€r du dig tyska kanske du blir lite extra sugen pĂ„ att resa dit? NĂ„gra spĂ€nnande resmĂ„l kommer dĂ„ hĂ€r:

 • Berlin, den myllrande Tyska staden med hela 3,7 miljoner invĂ„nare Ă€r Tysklands mest folktĂ€ta stad. HĂ€r hittar du museum, vackra parker och torg, matmarknader med god mat, lokal öl och underbart kaffe. Du hittar Ă€ven ett aktivt nattliv och nattklubbar och barer du sent kommer glömma. Ja, Berlin har det mesta att erbjuda och det Ă€r inte för inte som det kallas Europas metropol.

 

 • Nienhagen, eller spökskogen som den ocksĂ„ kallas. HĂ€r hittar du 170 Ă„r gamla trĂ€d och salt havsluft som format dem som skulpturer, dĂ€rav namnet spökskogen. Detta kan upplevas som obehagligt pĂ„ natten men pĂ„ dagtid Ă€r skogen oerhört vacker och ett mĂ„ste att upplevas! 

 

 • Rostock, hĂ€r hittar du havsbadet Warnemunde och dess 150 meter breda sandstrand. Stranden Ă€r vĂ€lbesökt men du hittar allt som oftast en egen plats i solen för att njuta av dagen.

 

 • Munchen, den tyska huvudstaden Ă€r sĂ„klart vĂ€rt ett besök. Huvudstaden Ă€r faktiskt bara landets tredje största stad och har 1,5 miljoner invĂ„nare. HĂ€r hĂ„lls den största och mest kĂ€nda Oktoberfest i vĂ€rlden. Oktoberfest Ă€r en mat, öl och folk festival för hela landet som kommit till att bli en kulturell symbol för tyskland. VĂ€l vĂ€rt ett besök om Ă€ven om man inte Ă€r ett fan av öl, upplevelsen sĂ€gs vara oförglömlig!

 

 • Köln, Tysklands Ă€ldsta storstad och den fjĂ€rde största staden i landet. Köln Ă€r hem för mĂ„nga kreativa sjĂ€lar och hĂ€r hĂ„lls bland annat den stora inredningsmĂ€ssan IMM Cologne. 

Hitta en privatlÀrare i tyska i Malmö med Superprof!

SÄ Àr det sÄ att du Àr trött pÄ att traggla dig igenom grammatikövningar som utlovar snabb inlÀrning under sena kvÀllar och att försöka lÀra dig ett nytt sprÄk pÄ egen hand? Att lÀra sig ett nytt sprÄk behöver verkligen inte vara trÄkigt! Hoppa över alla mellanhÀnder med extra kostnader och höga timpriser som kan tillkomma med privatskolor och sprÄkskolor och ta hjÀlp av vÄra kunniga, lÀrare. VÄra sprÄklÀrare har profiler dÀr du kan lÀsa om deras utbildningsnivÄ, var i Malmö de Àr verksamma och vad deras timpris ligger pÄ. VÄra lÀrare Àr egenföretagare som merbjuder klasser frÄn nybörjare till avancerad nivÄ i lokaler i grupp eller privatlektioner i ditt hem under hela Äret. Deras lektioner Àr till för att fylla din kunskapsbank och bredda ditt tyska ordförrÄd för att hjÀlpa dig att tala flytande tyska pÄ ett enkelt och effektivt sÀtt som passar dig. LÀrarens utbildning och eventuella certifieringar eller diplom Äterfinns i deras profil, det kan till exempel stÄ: universitetsutbildad sprÄklÀrare med modersmÄl frÄn Tyskland för att göra det enkelt för dig att hitta en lÀrare som matchar dina förvÀntningar.

 

För att undvika överraskningar nĂ€r det kommer till betalning sĂ„ stĂ„r timpris listat och hos oss hittar du inga inga dolda avgifter eller komplicerade avtal, vi vill göra utbildning enkelt, roligt och tillgĂ€ngligt för alla! Är du nöjd med din tyskalektion sĂ„ kanske du blir sugen pĂ„ att fortsĂ€tta fördjupa dina kunskaper inom andra Ă€mnen? Du hittar lektioner inom allt frĂ„n gitarr, matlagning, boxning, musikteori med mer. Utforska dina intressen och djupdyk i vĂ€rlden av kunskap och duktiga lĂ€rare pĂ„ vĂ„r plattform. Ett annat alternativ nĂ€r du blivit flersprĂ„kig Ă€r att sjĂ€lv hĂ„lla lektioner genom att skapa en profil och ansluta dig till vĂ„rt nĂ€tverk av kompetenta och passionerade lĂ€rare! SĂ„ vad vĂ€ntar du pĂ„, ta dig ett bad pĂ„ Ribersborg, köp med dig en god kaffe och lĂ€r dig tyska med en privatlĂ€rare som hjĂ€lper dig lĂ€ra dig ditt nya sprĂ„k steg för steg pĂ„ plats i Malmö istĂ€llet. LĂ„t din resa mot att lĂ€ra dig tala flytande tyska bli en minnesvĂ€rd och rolig sĂ„dan! Dessutom Ă€r det ofta mer effektivt att lĂ€ra sig ett nytt sprĂ„k nĂ€r du har regelbundna tider för din inlĂ€rning, kan anpassa dina lektioner efter just dina önskemĂ„l och ta hjĂ€lp av en person med tyska som modersmĂ„l. Kanske blir det ocksĂ„ lĂ€ttare att studera och göra lĂ€xor frĂ„n ett cafĂ© i Slottsstaden eller Sankt Knut eller kanske efter en hĂ€rlig promenad i Pildammsparken under en solig eftermiddag? Varje dag Ă€r en skoldag som man sĂ€ger, ta chansen och lĂ€r dig nĂ„got nytt med vĂ„ra kompetenta och duktiga lĂ€rare idag. Vi önskar dig stort lycka till, eller Viel Gluck som man pĂ„ tyska brukar sĂ€ga! 

FAQ

💾 Hur mycket kostar en tyskalĂ€rare per timme i Malmö och i nĂ€romrĂ„det?

I genomsnitt tar en lÀrare i tyska 217kr för en Privatkurs i tyska i Malmö.

 

Kostnaden för en tyskalektion varierar pga:

 

 • lĂ€rarens erfarenhet
 • omrĂ„det/staden dĂ€r din lektion i tyska tar plats (via webbkamera eller i elevens hem)
 • hur ofta du vill ta tyskalektioner och lĂ€ngden pĂ„ lektionerna
 • mĂ„let med din pianokurs. Till exempel: Ă€r det en förberedelse inför ett test, eller Ă€r det bara för skojs skull?

 

97% av Superprofs tyskalÀrare ger första lektionen gratis.

 

Se alla priserna för lÀrare i tyska i din stad.

đŸ‘©â€đŸŽ“ Hur hittar jag en tyskalĂ€rare i min stad?

PÄ Superprof kan du söka bland alla vÄra lÀrarprofiler för att hjÀlpa dig hitta den rÀtta möjligheten för att lÀra dig tyska.

 

Det Àr enkelt! Skriv dina studiekrav i sökfÀltet för att fÄ fram en lista avtillgÀngliga tyskalÀrare nÀr a dig.

 

För att hitta din privatlÀrare, lÀs deras egenskrivna kursannonser för att hitta mer information om deras kurs.

 

NÀr du har hittat en privatlÀrare kan du kontakta dem via en meddelande service pÄ vÄr plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

Det finns för tillfÀllet 3 lÀrare tillgÀngliga att lÀra ut tyskalektioner i Malmö och i nÀromrÄdet.

 

VÀlj din privatkurs frÄn mer Àn 3 privatlÀrare i tyska.

.

 

đŸ’» Är det möjligt att ta privata tyskakurser online?

PÄ Superprof kan du lÀra dig tyska online med en privatlÀrare. Oavsett om du behöver hjÀlp med att trÀna inför tyskatentan, kÀmpar med grammatik eller önskar att förbÀttra dina sprÄkfÀrdigheter, sÄ kan vÄra vÀgledare hjÀlpa dig.

 

MÄnga av vÄra tyska privatlÀrare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av vÄra sprÄklÀrare pÄ Superprof ger tyska via webbkamera, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgÀngliga vÀgledare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser i önskat Àmne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig mÄnga fördelar. Du kan planera dina lektioner sÄ att de passar ditt schema och onlinelektioner Àr ofta billigare eftersom du eller lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en sprÄklÀrare online idag pÄ Superprof.

đŸ‡©đŸ‡Ș Vad kan en lĂ€rare i tyska hjĂ€lpa dig med?

Att lÀra sig tyska har mÄnga fördelar. Tyska Àr ett av vÀrldens mest populÀra sprÄk och talas i över 20 olika lÀnder.

 

Möjligheten att prata pÄ ett annat sprÄk kan öppna mÄnga dörrar för dig nÀr det gÀller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lÀra sig tyska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmÄga.

 

PÄ Superprof har vi mÄnga olika kvalificerande tyskalÀrare tillgÀngliga att ge privatlektioner.

 

En tyska instruktör kan hjÀlpa dig med mÄnga olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjĂ€pa till med text
 • Nybörjartyska och att lĂ€ra sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mĂ€stare pĂ„ tyska grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge strategier för att hjĂ€lpa dig bli bĂ€ttre
 • Tyska business termer och sprĂ„k
 • LĂ€sning och förstĂ„else
 • HjĂ€lp med uppgifter
 • HjĂ€lp med att förbĂ€ttra ditt sjĂ€lvförtroende i dina tyska fĂ€rdigheter.

 

Du kan vÀlja vad du hoppas att lÀra dig frÄn dina privatledda lektioner med din lÀrare.

 

Registrerad dig för tyskalektioner för att lÀra dig mer om det tyska sprÄket med en kvalificerad privatlÀrare. Med hjÀlp av din privatlÀrare skapar du en perfekt tid att bli en mÀstare pÄ det tyska sprÄket snabbare.

 

Klicka hÀr pÄ profilerna av alla tyskalÀrare i ditt omrÄde.

🏅 Hur mĂ„nga coacher finns tillgĂ€ngliga att ge sprĂ„kundervisning i tyska i nĂ€rheten av deg?

I Malmö och i nÀrheten av finns det 3 tyska-instruktörer tillgÀngliga att undervisa privatundervisning

 

Du kan se pÄ en av privatlÀrarnas annonser och fÄ mer information om deras undervisning.

 

VÀlj entyskakurs frÄn en av vÄra 3 lÀrare i tyska.