Utmärkt
recensioner på

Lär dig tyska online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

4.9 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 4.9 stjärnor baserat på fler än 31 omdömen.

249 kr/h

Bra priser: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 249 kr/h

4 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 4 timmar.

Att lära sig tyska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Tyska

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Tyska.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Tyska?

Genomsnittspriset för en kurs i Tyska är 249 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer:

 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

 

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.

 

Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Tyska?

Tyska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor låter dig hitta den perfekta läraren för just dig. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Tyska!

Majoriteten av våra lärare i tyska erbjuder kurser inom tyskalektioner online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gå igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Tyska  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Tyska?

161 lärare inom Tyska erbjuder kurser på Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och välj den som bäst passar dina förväntningar.

 

Välj mellan 161 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Tyskal mottagit?

Bland 31 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 4.9 av 5.

 

Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.

 

För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig tyska?

Du har många talangfulla lärare i tyska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

En tyska språkkurs med en privatlärare från Superprof kan hjälpa dig nå dina mål!

Det är inte det lättaste att lära sig ett helt nytt språk, och många behöver jobba hårt för att nå den nivå de önskar, att tala ett nytt språk obehindrat och ledigt. Så varför inte försöka ge dig själv de bästa förutsättningarna? Genom att välja en lärare från vår plattform så får du ta del av studier och metoder med dig som student, dina behov och ditt lärande i centrum. Med hjälp av en av våra duktiga lärare får du handledning och lektioner, när och där det passar dig, vi har till och med lärare som erbjuder lektioner i ditt eget hem, smidigt va?

 

Här på Superprof hittar du hundratals personer med kvalifikationer och certifikat, redo att dela med sig av sin kunskap med dig. Den största skillnaden att ta en privatlektion mot en lektion i grupp är att du tillsammans med din lärare kan göra en skräddarsydd studieplan för de mål du satt upp för dig själv. Med hjälp av de här anpassade metoderna, som alla är baserade på nationella riktlinjer för språkkurser, så kommer du att lära dig tyska på nolltid! När vi väljer språk på gymnasiet, så går ofta franska eller spanska före just tyska, men på universitetet är språkkurser i tyska mycket populära i både Sverige, Europa och världen. Att lära sig ett nytt språk är allmänbildande och dessutom så kan det förbättra ditt CV då många Svenska företag idag har just Tyskland som sin största marknad.

 

Tyskland är Europas ledande ekonomi och är även en kulturell och politisk metropol av stor betydelse runt om i världen. Att du lär dig tyska kan alltså innebära att du förutom att du får chansen att lära dig Beethovens modersmål även göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden och leda till bättre karriärmöjligheter! För att din inlärningskurva ska gå snabbt och stadigt uppåt så har du till din hjälp en licensierad privatlärare med tyska som modersmål som hjälper dig att lägga upp en läroplan som passar dig, där du är just nu. 

Det är lättare att lära dig tyska än du kan tro med en privatlärare!

Vi i Sverige har vi en fördel då vi ska lära oss tyska då det tyska språket är nära besläktat med de nordiska språken då det är en germansk dialekt som härstammar från gruppen indoeuropeiska språk. Som vi redan nämnt så är tyska är faktiskt ett av de mest populära språken i Europa. När vi talar om den språkliga spridningen så kan vi berätta att tyska inte enbart talas i Tyskland men även delar av Österrike, Belgien, Brasilien (javisst, det är sant!), Polen, Italien, Frankrike (Alsace, och Moselle) Rumänien, USA och även Namibia! I hela världen idag finns det runt 100 miljoner människor som talar tyska som modersmål och därtill 100 miljoner människor som har det som andra eller tredje språk, så med andra ord, du blir inte ensam om att tala Einsteins modersmål. Men även om vi som svenskar har en fördel när vi ska lära oss tyska i och med att vårt eget språk är nära besläktat, så är det inte en dans på rosor att lära sig språket från vårt grannland.

 

När du tar dig an ditt nya språk ska du bland annat lära dig grammatik, ord, uttryck, meningsbyggnad, skriftlig och muntlig förståelse samt kunna ta del av landets kulturella arv. Det här kan du göra på flera sätt, genom kontinuerliga privatlektioner på plats eller online eller kanske med en resa till ett tysktalande land i slutet av din kurs eller en utbytestermin? Att uppleva den tyska kulturen (oktoberfest, tyska korvar och öl, historiska medeltida småstäder och byggnader!) och ta del av konversationen, kroppsspråk och uttryck kan göra att mycket faller på plats. Att det kan vara ett smart karriärdrag att bli flerspråkig då Tyskland är en ledande ekonomisk och politisk makt är bra att påminna sig om om du står och tvekar på om det är värt att lära dig ett nytt språk. Att det även finns flera alternativ och sätt för dig att lära dig ditt nya språk på är bra att komma ihåg.

 

Privatlektioner i hemmet eller i din lärares valda lokal, kvällskurser, distanskurser, lektioner i grupp eller intensivkurs, du väljer det som passar dig och din föredragna inlärningsstil. När du ska välja lärare så kan du enkelt läsa mer om dem, deras kvalifikationer som diplom och certifieringar på deras profilsida. Där ser du även recensioner från tidigare elever, vart de undervisar rent geografiskt och deras timpris. Du kan även välja om du vill att din lärare ska ha tyska som modersmål och fokusera på en specifik accent som du vill lära dig mer om.

Vem ska du välja?

Att välja vilket alternativ till undervisning som passar dig kan vara klurigt och kanske har du redan upplevt en språklärares roll under andra lektioner, till exempel under franska eller spanska lektioner. Din lärare i det tyska språket ska vara en effektiv och tydlig handledare till språkets alla grunder och riktlinjer samt hjälpa dig identifiera och jobba med dina brister.

 

Som student kan ekonomin ibland tryta och vara en faktor när det kommer till att bestämma dig för en lärare och medans många privata skolor kan ha höga priser så hittar du rimliga priser på vår plattform. Många av våra lärare erbjuder en första timme gratis för att du ska få känna på om upplägget är något för dig. Priserna som står skriva är de som gäller, det tillkommer inga dolda avgifter eller oönskade överraskningar på vår plattform. Om du hittat en lärare och ett pris du är nöjd med så är det viktigt att känna in att du har rätt känsla, då din lärare ska hjälpa dig att nå de färdigheter och en nivå där du kan få en certifiering, kanske kunna ansöka till en utbildning eller ett jobb med tyska som språk.

 

Eller kanske vill du själv jobba som lärare efter en avslutad kurs eller utbildning med en av våra lärare? Alternativen är många när du tar steget att investera i dig själv och din framtid med en språkkurs. Med hjälp av rätt motivation i kombination med lärarledda privatlektioner har du alla möjligheter att nå dina drömmars mål!

Fortfarande osäker? 

Känner du dig fortfarande osäker så kommer här en lista för att peppa dig till att våga ta steget och ha kul under dina studier:

  • Att lära sig ett nytt språk i vuxen ålder är inga problem, även om andra tycker om att påstå det. Det kan till och med vara en fördel att lära dig ett nytt språk som vuxen då du har ett större ordförråd och förståelse för grammatik och användning av språket. 

  • Var inte för hård mot dig själv. Vi lär oss av misstag och ingen kan allt från början, alla har varit nybörjare helt enkelt, till och med Einstein. Sätt upp delmål och se till att fira när du når dem!
  • Gör en studieplan och håll dig till den. Var konsekvent med dina studier och försök att hålla lektionerna och dina nya kunskaper färskt i minnet för att enklare kunna jobba vidare med dem. 

  • Lyssna på tysk musik, se på tysk film, följ en tysk serie och verkligen djupdyk i den tyska kulturen för att få en känsla för olika uttryck, kulturella och historiska händelser.

Hitta en privatlärare i tyska i din stad med Superprof!

Bland våra privatlektioner på Superprof så hittar du tyska språkkurser bland de trettio mest besökta lektioner. Med hjälp av en privatlärare med tyska som modersmål ger du dig själv möjlighet till en utbildning som du enkelt kan lägga upp efter just dina behov. Våra lärare erbjuder hjälp vare sig det kommer till hjälp inför en tenta eller examen, förberedelse inför en jobbansökan eller kommande resa. Kanske vill du lära dig tyska från grunden eller läsa en fortsättningskurs? Du bestämmer upplägget! Att lära sig ett nytt språk ska inte vara tråkigt, ta hjälp av Superprof och våra duktiga licenserade privatlärare och lär dig tyska idag!

Våga ta steget

Vare sig din motivation att lära dig tyska är för att ha kul eller att kunna jobba med tyska professionellt och tala flytande så finns det en lärare för dig.

 

Vill du skriva på tyska så kan du låta dig inspireras av kända tyska författare som Grimm, Mann, Goethe och Hesse och låta dig förföras av deras magiska sätt att använda det tyska språket. Möjligheterna är oändliga och om du känner dig sugen på att fördjupa dig i ännu fler språk efter att du avklarat tyska så hittar du lärare som erbjuder lektioner inom franska, spanska, italienska, arabiska, estniska, ja, våra lärare har kunskaper inom det mesta och finns här när du är redo. Behöver du hjälp att välja språk, inriktning eller upplägg så kan du såklart be om hjälp och guidning. Att lyssna på vad du vill och sätta upp egna mål kan hjälpa dig öppna dörrar du aldrig ens visste fanns!

 

Med hjälp av våra lärare är det nu möjligt för dig att bli flerspråkig och tro oss, du kommer att att ropa  "Ich spreche Deutsch" fortare än du någonsin anat, lycka till!
 

 

 

 

 

 

Vad vill du lära dig?