Utmärkt
recensioner på

Våra engelskalärare i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och fler än 16 omdömen.

214 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 214kr/h.

3 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Malmö!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare undervisningsarrangemang för engelska, skräddarsydda efter din nivå.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för privata engelskalektioner i Malmö och i närheten?

I Malmö tar en lärare runt 214kr för privatlektioner i engelska.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Lärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur många lektioner du vill ta och hur långa de är
 • Målet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en gratis lektion.

Se alla priserna för privatlektioner i engelska nära dig.

👩‍🎓 Hur hittar jag en lärare i engelska i Malmö?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den rätta möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare i engelska när a dig.

 

Du kan välja en privatlärares kursannons och kontakta den engelska läraren som matchar dina förväntningar.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

Det finns för tillfället 158 lärare tillgängliga att ge engelskakurser i Malmö och i närområdet.

 

Välj din kurs i engelska iMalmö från våra 158 tillgängliga lärare i engelska available..

 

💻 Hur kan jag ta undervisning i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof ger engelska via Skype, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga privatlärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Varför ska du börja med en kurs i engelska i Malmö?

Att lära sig prata och skriva engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika kvalificerande engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att förstå från dina privatledda klasser med din privatundervisare.

 

Registrerad dig för privatlektioner i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en certifierad privatlärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att bli en mästare på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många språklärare finns tillgängliga att ge engelskalektioner i närheten av deg?

Det finns just nu 158 engelska språklärare som erbjuder lektioner i engelska i Malmö och de närliggande områdena.

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj enprivatundervisning från en av våra 158 lärare.

Vill du lära dig engelska i Malmö?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Malmö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Engelska kurser - Förbättra din engelska snabbt med en privatlärare!

Bli bättre på engelska med Superprof

Vill du förbättra din engelska hemma i Malmö? Är det snart dags för högskoleprovet? Kräver ditt drömjobb goda kunskaper i engelska? Om du bor i Malmö har du alla möjligheter i världen att bli riktigt bra på engelska, så oroa dig inte! På Superprof hittar du privatlärare i engelska nära dig! Hur praktiskt vore det inte att kunna ta lektioner med ett proffs som bara bor några hundra meter bort? Eller varför inte ta lektionerna hemma hos dig eller online? Privatundervisning hjälper dig att bli flytande i engelska snabbt och kostnadseffektivt. Allt du behöver är vilja - resten är lätt som en plätt. Läs vidare om du vill veta mer om det engelska språket, varför du bör välja privatundervisning, och hur du hittar din drömlärare i Malmö!

Engelska - världens viktigaste språk

Engelska talas av över 300 miljoner människor, vilket gör det till det världens tredje vanligaste språk räknat till modersmålstalare. När det däremot gäller engelska som främmande språk är antalet utövare betydligt högre - engelska är det mest talade språket i världen! Den engelska och amerikanska kulturen är utbredd i Sverige. Det blir därför ganska besvärligt om man inte kan hyfsad engelska. Tv-program, filmer och musik är exempel på engelskspråkiga inslag i vår vardag som är svåra att undvika. Vi kommer dessutom i kontakt med engelska på skolor, arbetsplatser och till och med på sociala tillställningar. Den som inte känner sig bekväm med det engelska språket bör genast åtgärda problemet. Ingen av oss kommer undan! Visst vore det väl roligare att glänsa med sin engelska snarare än att undvika situationer där svenskan inte räcker till? Tänk på alla utbildningar, karriärmöjligheter, resor och nya kontakter du kan ta tillvara på om du förbättrar din engelska. Speciellt i en stad som Malmö! 

Varför lära sig engelska i Malmö?

Malmö är en av Sveriges största städer. Malmö är ett populärt resmål både för svenskar och internationella turister med sin vackra arkitektur, sina historiska byggnader, fantastiska restauranger och spännande nattliv. I Malmö har du möjlighet att studera en mängd olika språk, inklusive engelska. Du kan antingen läsa upp dina betyg på Komvux eller studera engelska via språkskolor. Om du är intresserad av att lära ut engelska själv kan du läsa till engelskalärare via Malmö Universitet. Om du är öppen för distansundervisning behöver du så klart inte begränsa dig till Malmös språkskolor. Många svenska universitet erbjuder kurser i engelska online - både på kvällstid och på halvfart. De flesta universitetskurser i engelska är CSN-berättigade vilket kan vara praktiskt.

 

Du som bor i Malmö förstår garanterat vikten av att kunna engelska. Förutom alla turister kommer många utländska arbetare från hela världen samt en hel del utbytesstudenter. Visste du att Malmö universitet har utbytesavtal för studenter med cirka 265 partneruniversitet i 50 länder? Du kanske själv drömmer om att göra en termin utomlands? Isåfall bör du definitivt se över dina engelskakunskaper! Oavsett vad du har för mål med dina engelskakunskaper kommer du hitta en bra kurs i Malmö. Om du inte har tid eller lust att studera via en språkskola kan du boka lektioner med en privatlärare. När du lär dig engelska med en privatlärare i Malmö får du skräddarsydda lektioner och kan studera i din egen takt. Eftersom du är lärarens enda elev får du all uppmärksamhet vilket hjälper dig att utvecklas snabbare. Du kanske är osäker på din nivå, och om du ens behöver ta en kurs? Det kan faktiskt vara en bra idé att göra ett test med en privatlärare för att se om det finns delar du kan förbättra, och isåfall vilka. Vad som är en bra nivå beror förstås på dina mål. Om du söker ett jobb som kräver goda kunskaper i engelska, (vilket de flesta gör idag), är det viktigt att du är duktig på stavning och engelsk grammatik. Få arbetsgivare vill anställa någon som har dåliga skrivkunskaper, speciellt om man ansvarar för kundkontakt. En privatlärare i Malmö kan hjälpa dig med allt detta och förbättra din engelska generellt. Detta kommer definitivt öka dina chanser på arbetsmarknaden, särskilt inom internationella organisationer och stora företag. Superprofs privatlärare i Malmö har goda kunskaper om vad som krävs, och hjälper dig mer än gärna att förverkliga dina drömmar.

Lär dig engelska med en privatlärare i Malmö

Det finns många engelskalärare i Malmö och dess omgivningar som inte kostar särskilt mycket. Speciellt inte med tanke på hur mycket du får ut av privatundervisning. När du lär dig engelska med en privatlärare begränsas du inte av andra elever - allt fokus ligger på dig och dina behov! Många tycker att det är pinsamt att ha svårigheter med engelska, så att slippa klassrumsdynamiken kan vara riktigt hjälpsamt. Privatundervisning är dessutom mer flexibelt än vanlig undervisning och kan schemaläggas när som helst och var som helst det passar dig och läraren. Du kan ta privatlektioner under semestern, kvällar och helger, när vanliga skolor är stängda. Med andra ord är dina möjligheter oändliga! Om du väljer Superprof kommer du behärska engelska på nolltid, så varför tveka? Att kunna tala flytande engelska gynnar både dig och din omgivning, och ger dig möjligheten att lära känna människor från hela världen! Eftersom du säkert redan håller med om allt detta kan vi titta på hur man hittar den perfekta privatläraren på Superprof. Allt du behöver göra är att söka på “engelska” och “Malmö”. När du får upp alla olika lärarprofiler är det bara att börja jämföra. Kriterier som du kan ha i åtanke när du jämför lärare är exempelvis priset per timme och lärarens erfarenhet, kvalifikationer och undervisningsmetoder. Många lärare är betygsatta av tidigare elever vilket kanske kan hjälpa dig att begränsa urvalet. Kom dock ihåg att valet av privatlärare är personligt. En lärare som inte passade en tidigare elev kanske fortfarande är perfekt för dig. Vilka kvalitéer söker du hos en lärare? Någon som motiverar och utmanar dig? Någon som får dig att känna dig bekväm och som du har trevligt med? Många lärare i Malmö erbjuder en gratis provlektion. Passa på att testa olika lärare för att se vem du gillar bäst! På Superprof har vi Malmös största och bästa utbud av privatlärare i engelska - vi är säkra på att du snart hittar din favorit! Lycka till!

Vad vill du lära dig?