Hemsida
Ge kurs
s:61741:"
Stockholm 
Stockholm 
 • (4 recensioner)
I
Ingrid
« Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på... Läs mer »
I
Ingrid
« Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på Danderyds gymnasium, norra Stockholm under ett år. 2018 behövde vi en naturkunskapslärare på min nya arbetsplats och lyckligtvis var Alexander intresserad att bli min kollega igen, vilket både jag och alla andra på skolan är tacksamma över. Superläraren Alexander är lyhörd, varm, kunnig och fångar elevernas intresse. Han har också en flexibilitet utöver de flesta som gör att han bemöter varje individ utifrån där de är. Upplevelser som vi har gemensamt är alla gånger som vi har suttit och bollat tankar om planeringar, lektionsstrukturer, utformning av prov och bedömningar och inte mista alla olika projekt vi har byggt upp och utfört parallellt med varandra. Om ni vill anställa en person som snabbt sätter sig in i nytt kunskapsstoff och nya mjukvarusystem, som är vetgirig, kunnig inom sina ämnesområde så rekommenderar jag er att anställa Alexander. »
499kr/timme
1. kurs gratis!
Verifierad profil och diplom
Svarstid 24t
Kurs som erbjuds av Alexander
 • individuell
 • I grupp
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Franska
Nivåer
 • Alla nivåer

Legitimerad lärare i svenska ger lektioner för elever på högstadiet och gymnasiet i Stockholm eller online!

Metodologi

Jag bygger mycket av min undervisning på intressebaserat lärande. Jag tror starkt på att vi lär oss saker genom att tycka att det är roligt att lära. Då jag är utbildad lärare har jag även mycket bra koll på skolans kursplaner. Jag håller mig också till en normkritisk pedagogik för att alla ska känna sig sedda.

Bakgrund

Jag är legitimerad lärare i svenska och biologi för högstadiet och gymnasiet. Jag har arbetat som lärare i 6 år och har arbetat med alla möjliga sorters elever. De elever jag har arbetat med är allt från högpresterande elever, till hemmasittare och nyanlända elever.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 299kr/timme
Kurs som erbjuds av Alexander
individuell
I grupp
Dessa kurser kan äga rum
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Franska
Nivåer
 • Alla nivåer

Alexanders CV

Utbildning

Lärarutbildning Aug 2006 - Jan 2013
Examinerad och legitimerad i svenska och biologi för senare grundskolan, gymnasiet och vuxenutbildning. Jag genomförde min utbildning på två universitet, Karlstads universitet och Stockholms universitet. Jag utökade även med extra kurser i etologi och hur man arbetar med barn och unga i svåra livssituationer.
Examensarbetets syfte var att undersöka hur lärare arbetar med hbtq-frågor både i och utanför undervisningen.

Gymnasieutbildning Aug 2002 - Jun 2005
Estetiskt program med inriktning på musik på Alströmergymnasiet i Alingsås.

Övriga kurser och vidareutbildning

Add men to change Maj 2019 - Pågående
Ledarskapsutbildning för män som vill utveckla arbetet kring jämställdhet i organisationen. Kursen löper under ett år och är framtaget av Add Gender. Utbildningens innehåll tar upp hur vi kan upptäcka, arbeta med och bemöta de maktstrukturer som går att identifiera i samhället.

RFSL webbutbildning Mars 2019
Grundkurs i HBTQ-frågor. Uppdelad i fyra olika moduler: Normer, HBTQ-begrepp, Lagar och mänskliga rättigheter samt Bemötande.

KCSH Nov 2018
Kurs om Sex och samlevnad för nyanlända elever. Kursen innehöll föreläsningar om: Skolans roll i sex- och samlevnadsundervisningen, Sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, Trauma och bemötande av nyanlända barn och ungdomar, Våga prata sex- och sexualundervisning med unga nyanlända, Prata porr samt Situationen för unga nyanlända hbtq-personer.

Anställningar

Globala Gymnasiet Aug 2017 - Jun 2019
Anställning som lärare på språkintroduktionsprogrammet och estetiska programmet. Arbetssättet på Globala Gymnasiet är projektbaserat där eleverna ämnesövergripande undersöker en större frågeställning. På språkintroduktionsprogrammet har jag undervisat i biologi, kemi och fysik samt haft ett mentorskap. Arbetet på det här programmet har ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande och jag har även fungerat som ett stöd för elever på flera olika plan såsom stöd i psykisk ohälsa och i det dagliga livet. På det estetiska programmet har jag undervisat i naturkunskap och svenska och här har istället införandet av estetiska moment genomsyrat lektionerna.
Under anställningen har jag också varit en av skolans nyckelpersoner för införandet av Stockholm Stads nya utbildningsplattform. I detta uppdrag har jag sett över skolans behovsområden av plattformen samt fungerat som ett stöd för övriga lärare i införandet.

Learnox Särskilt Stöd Feb 2016 - Juli 2017
Arbetat med hemmasittande elever i omfattande behov av särskilt stöd, över internet. I tjänsten har jag i huvudsak fungerat som lärare till eleverna men även hållit ihop kommunikationen mellan vårdnadshavare, skola och andra samhällsinstanser. Jag har också varit ett viktigt kugghjul för utvecklingen av den interaktiva plattformen som vi använt oss av gentemot eleverna. Under anställningen ansvarade jag över Learnox alla sociala medier, där både kommunikation och marknadsföring blivit centralt för mitt arbete. Två år i rad har jag också varit delaktig under Almedalsveckan där vi talat om hemmasittare med politiker samt marknadsfört företaget.

Danderyds Gymnasium Jan 2013 - Jun 2015
Anställning som biologilärare och även mentor för en klass på naturvetenskapligt program med internationell inriktning, där delar av undervisningen genomfördes på engelska. Jag arbetade under ett arbetslag där en av uppgifterna var utveckling av arbetsmiljö och kursmaterial. Under den här perioden var jag även delaktig i en kurs om hållbar utveckling i Kenya. I kursen gjordes en resa tillsammans med en annan lärare och en elevgrupp.

Lärarjouren Okt 2012 - Jan 2013
Extrajobb under sista perioden av mina studier. Jag genomförde ett antal uppdrag på olika skolor inom både svenska, svenska som andraspråk samt biologi och naturkunskap.

Systembolaget Jun 2009 - Aug 2011
Sommarjobb under två somrar. Arbetet på Systembolaget var ansvarsfullt vad gäller både försäljning av alkohol och kassaservice. Det här sommarjobbet bestod även mycket av kundkontakt då en god kundkontakt är en viktig del av Systembolagets profil.

RFSL Aug 2008 - Jun 2009
Projektanställning som informatör kring sex och samlevnad. Det huvudsakliga syftet i projektet var att arbeta HIV-preventivt och riktas i huvudsak mot män som har sex med män.

ICA Maxi Special Alingsås Jun 2007 - Aug 2008
Sommarjobb under två somrar samt extra runt jul där jag huvudsakligen arbetade i konfektionsavdelningen. Sista sommaren hade jag även ansvar över avdelningen.

Sollebrunns Skola Aug 2005 - Jun 2006
Vikarietjänst i olika verksamheter på grundskolan.

Övriga meriter

Körkort: B

Språk:
Svenska: Modersmål. Flytande i både tal och skrift.
Engelska: Mycket goda. Flytande i både tal och skrift.

Datorkunskaper: Mycket goda kunskaper. Jag har arbetat i både Microsoft och Apples operativsystem och är mycket van vid att använda mig av datorer. Jag har även arbetat i flera olika utbildningsplattformar baserade på Google classroom, Microsoft teams och Cisco WebEx.

4 recensioner på Alexander
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

4 rekommendationer

I
Ingrid

Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på Danderyds gymnasium, norra Stockholm under ett år. 2018 behövde vi en naturkunskapslärare på min nya arbetsplats och lyckligtvis var Alexander intresserad att bli min kollega igen, vilket både jag och alla andra på skolan är tacksamma över.

Superläraren Alexander är lyhörd, varm, kunnig och fångar elevernas intresse. Han har också en flexibilitet utöver de flesta som gör att han bemöter varje individ utifrån där de är.

Upplevelser som vi har gemensamt är alla gånger som vi har suttit och bollat tankar om planeringar, lektionsstrukturer, utformning av prov och bedömningar och inte mista alla olika projekt vi har byggt upp och utfört parallellt med varandra.

Om ni vill anställa en person som snabbt sätter sig in i nytt kunskapsstoff och nya mjukvarusystem, som är vetgirig, kunnig inom sina ämnesområde så rekommenderar jag er att anställa Alexander.

Melisa

Jag skriver som föredetta kollega och arbetslagsledare.

Alexander har under en period arbetat med hemmasittare och undervisat eleverna via dator. Hans erfarenhet av att väcka intresse och motivera barn som varit hemma under en längre period är något som jag tror absolut skulle vara eftertraktat i en tjänst som distanslärare.

Han undervisade både svenska och NO under tiden vi arbetade ihop och trots att allting var på distans så lyckades Alexander med sin kreativitet genomföra diverse experiment med sina elever.

Jag skulle absolut rekommendera Alexander som lärare.

Mvh
Melisa Demir

I
Isak

Legitimerad lärare med flera års erfarenhet med allt i från hemmasittande elever på högstadiet till högpresterande gymnasieelever. Engagerande och bra på att förklara.

Fredrik

Alexander är en ambitiös person som jobbar hårt för sin framtid.
Han har naturlig talang i att lära ut på ett pedagogiskt sätt som gör det lätt förstå.
Bidrar alltid med positiv energi och ställer alltid upp när det behövs.

Liknande lärare

franskakurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.

Enskededalen
Behöver du hjälp med franska eller spanska i Stockholm? Då har du hitta rätt!
300 kr
Clara
1. kurs gratis!

Jag erbjuder privata lektioner där vi kommer överens om vad du behöver hjälp med och tillsammans sätter vi ihop en...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Student som vill lära ut sin modersmål som är franska till andra studenter
200 kr
Adele
1. kurs gratis!

Min Undervisnings metod är att börja med grammatik, sedan vocabulair till sist jobba med uttalen av alla olika ord. Sedan...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Bonjour ! Would you like to learn French or improve your language skills in French? I'm here for this. I'm a French student living in Stockholm and it would be a pleasure to practice with you!
150 kr
Mazarine
1. kurs gratis!

It depends on you and on what you prefer. We can use a book method, we can do conversations, I can create some exercices...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Stockholm
Student med franska som modersmål ger privatlektioner i franska eller italienska i hemmet
269 kr
Benjamin
1. kurs gratis!

Min undervisningsmetod är i stor utsträckning baserad på hur jag tidigare har lärt mig italienska från grunden, det...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Svenska/ Sfi/ svenska som andra språk undervisas av behörig lärare i hemmet.
400 kr
Marietta
1. kurs gratis!

Sfi/ SvA har mycket muntlig vardagssvenska o grammatiska övningar

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kalmar
Salut, ca va? Franska - lär dig att bli förstådd i tal och skrift
250 kr
Daniel
 • (2 recensioner)
1. kurs gratis!

Jag erbjuder en variation i undervisningen; läsa olika typer av texter, titta på filmklipp och diskutera efteråt, starta...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Tumba
Bäst: Jag ge franska kurs till grundskolan nivåer och gymnasiet nivåer.
285 kr
Natacha
1. kurs gratis!

Mycket bra! Lär sig lätt

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Uddevalla
Utbytesstudent Frankrike i ett år och tog fransk gymnasieexamen - Undervisar nu franska!
230 kr
Astrid
1. kurs gratis!

Jag vill variera min undervisningsmetod så att det passar dig som elev. Ibland kan vi bara prata och skapa dialog om din...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Karlstad
I am a business student at Karlstad University 
Topic Teached : Language and modern french litterature
180 kr
Bitioui Mrabet
1. kurs gratis!

My courses are illustrated in : objectives that my students need to achieve within a period of time. The course consists in...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Sollentuna
Läkarstudent från Frankrike undervisar franska i Stockholm, kan även hjälpa med baccalaureat
150 kr
Sophie
1. kurs gratis!

Jag kan hjälpa dig med allt möjligt inom franska språket, det kan vara muntliga färdigheter, läsförståelse vad som...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Mölndal
Franska lektioner som ges av en forskarlärare anpassad till personen eller gruppen i Göteborg eller Mölndal
200 kr
Florence
1. kurs gratis!

Apprenez à prononcer Min metod är baserad på begäran från varje person eller grupp. I den första klassen lär jag...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Rydebäck
En social och uttåtriktad student med svenska som modersmål, lär dig svenska på ett roligt och effektivt sätt!
289 kr
Stina
1. kurs gratis!

Det ska vara roligt att lära sig ett nytt språk och man ska alltid vilja utvecklas, därför kommer jag bygga min...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Lund
Fransk legitimerad lärare med doktorsgrad i franska (lingvistik, språkinlärning) ger kurser i franska alt. hjälper med uppsats- och artikelskrivning.
250 kr
Christine
1. kurs gratis!

I min undervisning utgår jag från att språkinlärning är en livslång process. Elevens delaktighet i lärprocessen är...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Uppsala
Svensk och fransk legitimerad lärare ger kurser i juridik, franska och engelska till elever på grundskolan och gymnasiet samt till vuxna
400 kr
Béatrice
1. kurs gratis!

Som lärare har jag utvecklat en utpräglad känsla för att bidra med kunskap och en vilja att alltid komma med...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hässleholm
Högstadielärare i svenska och so som vill hjälpa just DIG att nå dina mål i skolan
290 kr
Caroline
1. kurs gratis!

Min undervisningsmetod går ut på att anpassa och individualisera utbildningen så att den passar just den specifika...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Göteborg
En student på sista året i gymnasiet som ger franskakurser upp till steg 5.
200 kr
Ibtissam
1. kurs gratis!

Jag brukar använda mig av olika undervisningsmetoder baserade på elevens behov, bland annat jag försöker lära ut...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma Ej tillgänglig 499kr 299kr
Boka en kurs
";