Hemsida
Ge kurs
Stockholm 
Stockholm 
 • (4 recensioner)
I
Ingrid
« Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på... Läs mer »
I
Ingrid
« Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på Danderyds gymnasium, norra Stockholm under ett år. 2018 behövde vi en naturkunskapslärare på min nya arbetsplats och lyckligtvis var Alexander intresserad att bli min kollega igen, vilket både jag och alla andra på skolan är tacksamma över. Superläraren Alexander är lyhörd, varm, kunnig och fångar elevernas intresse. Han har också en flexibilitet utöver de flesta som gör att han bemöter varje individ utifrån där de är. Upplevelser som vi har gemensamt är alla gånger som vi har suttit och bollat tankar om planeringar, lektionsstrukturer, utformning av prov och bedömningar och inte mista alla olika projekt vi har byggt upp och utfört parallellt med varandra. Om ni vill anställa en person som snabbt sätter sig in i nytt kunskapsstoff och nya mjukvarusystem, som är vetgirig, kunnig inom sina ämnesområde så rekommenderar jag er att anställa Alexander. »
499kr/h
Tyvärr är den här läraren inte tillgänglig
Verifierad profil och diplom
Svarstid 24h
Kurs som erbjuds av Alexander
 • individuell
 • I grupp
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Franska
Nivåer
 • Alla nivåer

Legitimerad lärare i svenska ger lektioner för elever på högstadiet och gymnasiet i Stockholm eller online!

Metodologi

Jag bygger mycket av min undervisning på intressebaserat lärande. Jag tror starkt på att vi lär oss saker genom att tycka att det är roligt att lära. Då jag är utbildad lärare har jag även mycket bra koll på skolans kursplaner. Jag håller mig också till en normkritisk pedagogik för att alla ska känna sig sedda.

Bakgrund

Jag är legitimerad lärare i svenska och biologi för högstadiet och gymnasiet. Jag har arbetat som lärare i 6 år och har arbetat med alla möjliga sorters elever. De elever jag har arbetat med är allt från högpresterande elever, till hemmasittare och nyanlända elever.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 299kr/h
Kurs som erbjuds av Alexander
individuell
I grupp
Dessa kurser kan äga rum
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Franska
Nivåer
 • Alla nivåer

Alexanders CV

Utbildning

Lärarutbildning Aug 2006 - Jan 2013
Examinerad och legitimerad i svenska och biologi för senare grundskolan, gymnasiet och vuxenutbildning. Jag genomförde min utbildning på två universitet, Karlstads universitet och Stockholms universitet. Jag utökade även med extra kurser i etologi och hur man arbetar med barn och unga i svåra livssituationer.
Examensarbetets syfte var att undersöka hur lärare arbetar med hbtq-frågor både i och utanför undervisningen.

Gymnasieutbildning Aug 2002 - Jun 2005
Estetiskt program med inriktning på musik på Alströmergymnasiet i Alingsås.

Övriga kurser och vidareutbildning

Add men to change Maj 2019 - Pågående
Ledarskapsutbildning för män som vill utveckla arbetet kring jämställdhet i organisationen. Kursen löper under ett år och är framtaget av Add Gender. Utbildningens innehåll tar upp hur vi kan upptäcka, arbeta med och bemöta de maktstrukturer som går att identifiera i samhället.

RFSL webbutbildning Mars 2019
Grundkurs i HBTQ-frågor. Uppdelad i fyra olika moduler: Normer, HBTQ-begrepp, Lagar och mänskliga rättigheter samt Bemötande.

KCSH Nov 2018
Kurs om Sex och samlevnad för nyanlända elever. Kursen innehöll föreläsningar om: Skolans roll i sex- och samlevnadsundervisningen, Sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, Trauma och bemötande av nyanlända barn och ungdomar, Våga prata sex- och sexualundervisning med unga nyanlända, Prata porr samt Situationen för unga nyanlända hbtq-personer.

Anställningar

Globala Gymnasiet Aug 2017 - Jun 2019
Anställning som lärare på språkintroduktionsprogrammet och estetiska programmet. Arbetssättet på Globala Gymnasiet är projektbaserat där eleverna ämnesövergripande undersöker en större frågeställning. På språkintroduktionsprogrammet har jag undervisat i biologi, kemi och fysik samt haft ett mentorskap. Arbetet på det här programmet har ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande och jag har även fungerat som ett stöd för elever på flera olika plan såsom stöd i psykisk ohälsa och i det dagliga livet. På det estetiska programmet har jag undervisat i naturkunskap och svenska och här har istället införandet av estetiska moment genomsyrat lektionerna.
Under anställningen har jag också varit en av skolans nyckelpersoner för införandet av Stockholm Stads nya utbildningsplattform. I detta uppdrag har jag sett över skolans behovsområden av plattformen samt fungerat som ett stöd för övriga lärare i införandet.

Learnox Särskilt Stöd Feb 2016 - Juli 2017
Arbetat med hemmasittande elever i omfattande behov av särskilt stöd, över internet. I tjänsten har jag i huvudsak fungerat som lärare till eleverna men även hållit ihop kommunikationen mellan vårdnadshavare, skola och andra samhällsinstanser. Jag har också varit ett viktigt kugghjul för utvecklingen av den interaktiva plattformen som vi använt oss av gentemot eleverna. Under anställningen ansvarade jag över Learnox alla sociala medier, där både kommunikation och marknadsföring blivit centralt för mitt arbete. Två år i rad har jag också varit delaktig under Almedalsveckan där vi talat om hemmasittare med politiker samt marknadsfört företaget.

Danderyds Gymnasium Jan 2013 - Jun 2015
Anställning som biologilärare och även mentor för en klass på naturvetenskapligt program med internationell inriktning, där delar av undervisningen genomfördes på engelska. Jag arbetade under ett arbetslag där en av uppgifterna var utveckling av arbetsmiljö och kursmaterial. Under den här perioden var jag även delaktig i en kurs om hållbar utveckling i Kenya. I kursen gjordes en resa tillsammans med en annan lärare och en elevgrupp.

Lärarjouren Okt 2012 - Jan 2013
Extrajobb under sista perioden av mina studier. Jag genomförde ett antal uppdrag på olika skolor inom både svenska, svenska som andraspråk samt biologi och naturkunskap.

Systembolaget Jun 2009 - Aug 2011
Sommarjobb under två somrar. Arbetet på Systembolaget var ansvarsfullt vad gäller både försäljning av alkohol och kassaservice. Det här sommarjobbet bestod även mycket av kundkontakt då en god kundkontakt är en viktig del av Systembolagets profil.

RFSL Aug 2008 - Jun 2009
Projektanställning som informatör kring sex och samlevnad. Det huvudsakliga syftet i projektet var att arbeta HIV-preventivt och riktas i huvudsak mot män som har sex med män.

ICA Maxi Special Alingsås Jun 2007 - Aug 2008
Sommarjobb under två somrar samt extra runt jul där jag huvudsakligen arbetade i konfektionsavdelningen. Sista sommaren hade jag även ansvar över avdelningen.

Sollebrunns Skola Aug 2005 - Jun 2006
Vikarietjänst i olika verksamheter på grundskolan.

Övriga meriter

Körkort: B

Språk:
Svenska: Modersmål. Flytande i både tal och skrift.
Engelska: Mycket goda. Flytande i både tal och skrift.

Datorkunskaper: Mycket goda kunskaper. Jag har arbetat i både Microsoft och Apples operativsystem och är mycket van vid att använda mig av datorer. Jag har även arbetat i flera olika utbildningsplattformar baserade på Google classroom, Microsoft teams och Cisco WebEx.

4 recensioner på Alexander
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

4 rekommendationer

I
Ingrid

Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på Danderyds gymnasium, norra Stockholm under ett år. 2018 behövde vi en naturkunskapslärare på min nya arbetsplats och lyckligtvis var Alexander intresserad att bli min kollega igen, vilket både jag och alla andra på skolan är tacksamma över.

Superläraren Alexander är lyhörd, varm, kunnig och fångar elevernas intresse. Han har också en flexibilitet utöver de flesta som gör att han bemöter varje individ utifrån där de är.

Upplevelser som vi har gemensamt är alla gånger som vi har suttit och bollat tankar om planeringar, lektionsstrukturer, utformning av prov och bedömningar och inte mista alla olika projekt vi har byggt upp och utfört parallellt med varandra.

Om ni vill anställa en person som snabbt sätter sig in i nytt kunskapsstoff och nya mjukvarusystem, som är vetgirig, kunnig inom sina ämnesområde så rekommenderar jag er att anställa Alexander.

Melisa

Jag skriver som föredetta kollega och arbetslagsledare.

Alexander har under en period arbetat med hemmasittare och undervisat eleverna via dator. Hans erfarenhet av att väcka intresse och motivera barn som varit hemma under en längre period är något som jag tror absolut skulle vara eftertraktat i en tjänst som distanslärare.

Han undervisade både svenska och NO under tiden vi arbetade ihop och trots att allting var på distans så lyckades Alexander med sin kreativitet genomföra diverse experiment med sina elever.

Jag skulle absolut rekommendera Alexander som lärare.

Mvh
Melisa Demir

I
Isak

Legitimerad lärare med flera års erfarenhet med allt i från hemmasittande elever på högstadiet till högpresterande gymnasieelever. Engagerande och bra på att förklara.

Fredrik

Alexander är en ambitiös person som jobbar hårt för sin framtid.
Han har naturlig talang i att lära ut på ett pedagogiskt sätt som gör det lätt förstå.
Bidrar alltid med positiv energi och ställer alltid upp när det behövs.

Liknande lärare

franskakurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.

Stockholm
Ta chansen och lär dig prata felfri svenska, franska och engelska!
800 kr
Sara
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Jag anpassar mina lektioner efter studentens behov men min huvudsakliga uppgift är att inspirera, uppmuntra och aldrig ge...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Bonjour ! Would you like to learn French or improve your language skills in French? I'm here for this. I'm a French student living in Stockholm and it would be a pleasure to practice with you!
150 kr
Mazarine
Första kursen gratis!

It depends on you and on what you prefer. We can use a book method, we can do conversations, I can create some exercices...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Vill du/ni träna franska? Jag har 50 års erfarenhet av språket och har lett samtalsgrupper i många år
125 kr
Karl
Första kursen gratis!

Beroende på nivå och önskemål så använder jag: - högläsning i fransk litteratur - studier av artiklar från fransk...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Lidingö
Franska och arabiska lärare i både grundskola och gymnasiet. Jag har 33 år erfarenhet som lärare.
275 kr
Radhia
Första kursen gratis!

Hej ! Jag är grundskollärare i Franska och arabiska och jag har nästan 27 år som erfarenheter mellan Tunisien och...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Älvsjö
Fransk student som vill gärna hjälpa till att förbättra/lära dig franska !
90 kr
Emmanuel
Första kursen gratis!

Jag försöker göra mina kurser så interessanta som möjligt! Genom att hitta på roliga sätt att lära Har massa tips...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Fransyska från Paris ger Franska kurser till alla nivåer i Stockholm. När börjar vi?
200 kr
Jade
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Har lärt franska, svenska och engelska till olika ålders. Mitt sätt att lära sig ett språk är ganska enkelt.. det...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Vill du lära dig svenska? Då är jag rätt val som lärare. Jag behärskar mitt modersmål väldigt på alla fronter: oavsett vad som ska skrivas - en roman, ett CV eller en essä, eller om det gäller grammat
220 kr
Karl
Första kursen gratis!

Jag lär ut genom praktiska, jämförande exempel, snarare än invecklad teori. Jag tar för givet att folk vill lära sig...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Stockholm
Student som vill lära ut sin modersmål som är franska till andra studenter
200 kr
Adele
Första kursen gratis!

Min Undervisnings metod är att börja med grammatik, sedan vocabulair till sist jobba med uttalen av alla olika ord. Sedan...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Fransktalande lärare med fransktalande familj & som bebott Frankrike lär ut franska!
100 kr
Adrian
Första kursen gratis!

Teori & praktik! Mycket samtal. Enbart franska på lektionerna (såklart på rimlig nivå). Glosor, videor, böcker, teater,...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Stockholm
Svenska/ Sfi/ svenska som andra språk undervisas av behörig lärare i hemmet.
400 kr
Marietta
Första kursen gratis!

Sfi/ SvA har mycket muntlig vardagssvenska o grammatiska övningar

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Franska Lektioner i Stockholm Stad: franska lärare med lång erfarenhet i Sotckholm
250 kr
Djibo
Första kursen gratis!

I dont have a "SuperMethod" working for everybody :) Every student have special need ands have like different ways to...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Student med franska som modersmål ger privatlektioner i franska eller italienska i hemmet
269 kr
Benjamin
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är i stor utsträckning baserad på hur jag tidigare har lärt mig italienska från grunden, det...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Danderyd
French from Ecole polytechnique studying in KTH gives French lessons in Stockholm. Long experience in tutoring.
260 kr
Théo
Första kursen gratis!

My strategy as a teacher is to deeply understand what are the student's problems and what can be improved, but also to match...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Linköping
Undervisning i franska (modersmål), matte eller fysik, i Linköping eller Norrköping
150 kr
Frédéric
Första kursen gratis!

Problem baserad. Vi går genom olika konkreta problem du stöter på i dina studier och jag ger dig den teoretiska...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Järfälla
Ingenjörsstudent ger privatlektioner i franska och tyska för barn och vuxna. Lång erfarenhet av läxhjälp. Tack
150 kr
Stelle Marina
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är att jag lyssnar på elevernas behov och gör en schema enligt deras behov och Jag ger läxor att...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Lund
Erfaren lärare i franska ger privatlektioner i hemmiljö som har skrivit böcker i franska , Lund
400 kr
Janine
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Genom arbete och studier i andra europeiska länder har jag fått erfarenheter av att arbeta över nationsgränserna och med...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Tumba
Bäst: Jag ge franska kurs till grundskolan nivåer och gymnasiet nivåer.
285 kr
Natacha
Första kursen gratis!

Mycket bra! Lär sig lätt

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Uddevalla
Utbytesstudent Frankrike i ett år och tog fransk gymnasieexamen - Undervisar nu franska!
230 kr
Astrid
Första kursen gratis!

Jag vill variera min undervisningsmetod så att det passar dig som elev. Ibland kan vi bara prata och skapa dialog om din...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Jönköping
Säg Oui och mycket mer med en fransktalande lärare! Jag har franska som modersmål och har även gått franska skolan
275 kr
Thérèse
Första kursen gratis!

Jag är kreativ och inlyssnande! Nyckeln till att lära sig ett nytt språk är att hitta det som gör det roligt för en...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Borås
Fransk ingenjör erbjuder franska lektioner för barn och vuxna (pa engelska)!
230 kr
Gaelle
Första kursen gratis!

I think at first it is important to understand what is your level, and to be able to identify what are your strengths and...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma Ej tillgänglig 499kr 299kr
Tyvärr är den här läraren inte tillgänglig