Hemsida
Ge kurs
Stockholm 
Stockholm 
 • (4 recensioner)
I
Ingrid
« Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på... Läs mer »
I
Ingrid
« Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på Danderyds gymnasium, norra Stockholm under ett år. 2018 behövde vi en naturkunskapslärare på min nya arbetsplats och lyckligtvis var Alexander intresserad att bli min kollega igen, vilket både jag och alla andra på skolan är tacksamma över. Superläraren Alexander är lyhörd, varm, kunnig och fångar elevernas intresse. Han har också en flexibilitet utöver de flesta som gör att han bemöter varje individ utifrån där de är. Upplevelser som vi har gemensamt är alla gånger som vi har suttit och bollat tankar om planeringar, lektionsstrukturer, utformning av prov och bedömningar och inte mista alla olika projekt vi har byggt upp och utfört parallellt med varandra. Om ni vill anställa en person som snabbt sätter sig in i nytt kunskapsstoff och nya mjukvarusystem, som är vetgirig, kunnig inom sina ämnesområde så rekommenderar jag er att anställa Alexander. »
499kr/timme
1. kurs gratis!
Verifierad profil och diplom
Svarstid 24t
Kurs som erbjuds av Alexander
 • individuell
 • I grupp
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Svenska
Nivåer
 • Alla nivåer

Legitimerad lärare i svenska ger lektioner för elever på högstadiet och gymnasiet i Stockholm eller online!

Metodologi

Jag bygger mycket av min undervisning på intressebaserat lärande. Jag tror starkt på att vi lär oss saker genom att tycka att det är roligt att lära. Då jag är utbildad lärare har jag även mycket bra koll på skolans kursplaner. Jag håller mig också till en normkritisk pedagogik för att alla ska känna sig sedda.

Bakgrund

Jag är legitimerad lärare i svenska och biologi för högstadiet och gymnasiet. Jag har arbetat som lärare i 6 år och har arbetat med alla möjliga sorters elever. De elever jag har arbetat med är allt från högpresterande elever, till hemmasittare och nyanlända elever.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 299kr/timme
Kurs som erbjuds av Alexander
individuell
I grupp
Dessa kurser kan äga rum
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Svenska
Nivåer
 • Alla nivåer

Alexanders CV

Utbildning

Lärarutbildning Aug 2006 - Jan 2013
Examinerad och legitimerad i svenska och biologi för senare grundskolan, gymnasiet och vuxenutbildning. Jag genomförde min utbildning på två universitet, Karlstads universitet och Stockholms universitet. Jag utökade även med extra kurser i etologi och hur man arbetar med barn och unga i svåra livssituationer.
Examensarbetets syfte var att undersöka hur lärare arbetar med hbtq-frågor både i och utanför undervisningen.

Gymnasieutbildning Aug 2002 - Jun 2005
Estetiskt program med inriktning på musik på Alströmergymnasiet i Alingsås.

Övriga kurser och vidareutbildning

Add men to change Maj 2019 - Pågående
Ledarskapsutbildning för män som vill utveckla arbetet kring jämställdhet i organisationen. Kursen löper under ett år och är framtaget av Add Gender. Utbildningens innehåll tar upp hur vi kan upptäcka, arbeta med och bemöta de maktstrukturer som går att identifiera i samhället.

RFSL webbutbildning Mars 2019
Grundkurs i HBTQ-frågor. Uppdelad i fyra olika moduler: Normer, HBTQ-begrepp, Lagar och mänskliga rättigheter samt Bemötande.

KCSH Nov 2018
Kurs om Sex och samlevnad för nyanlända elever. Kursen innehöll föreläsningar om: Skolans roll i sex- och samlevnadsundervisningen, Sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, Trauma och bemötande av nyanlända barn och ungdomar, Våga prata sex- och sexualundervisning med unga nyanlända, Prata porr samt Situationen för unga nyanlända hbtq-personer.

Anställningar

Globala Gymnasiet Aug 2017 - Jun 2019
Anställning som lärare på språkintroduktionsprogrammet och estetiska programmet. Arbetssättet på Globala Gymnasiet är projektbaserat där eleverna ämnesövergripande undersöker en större frågeställning. På språkintroduktionsprogrammet har jag undervisat i biologi, kemi och fysik samt haft ett mentorskap. Arbetet på det här programmet har ett stort fokus på att arbeta språkutvecklande och jag har även fungerat som ett stöd för elever på flera olika plan såsom stöd i psykisk ohälsa och i det dagliga livet. På det estetiska programmet har jag undervisat i naturkunskap och svenska och här har istället införandet av estetiska moment genomsyrat lektionerna.
Under anställningen har jag också varit en av skolans nyckelpersoner för införandet av Stockholm Stads nya utbildningsplattform. I detta uppdrag har jag sett över skolans behovsområden av plattformen samt fungerat som ett stöd för övriga lärare i införandet.

Learnox Särskilt Stöd Feb 2016 - Juli 2017
Arbetat med hemmasittande elever i omfattande behov av särskilt stöd, över internet. I tjänsten har jag i huvudsak fungerat som lärare till eleverna men även hållit ihop kommunikationen mellan vårdnadshavare, skola och andra samhällsinstanser. Jag har också varit ett viktigt kugghjul för utvecklingen av den interaktiva plattformen som vi använt oss av gentemot eleverna. Under anställningen ansvarade jag över Learnox alla sociala medier, där både kommunikation och marknadsföring blivit centralt för mitt arbete. Två år i rad har jag också varit delaktig under Almedalsveckan där vi talat om hemmasittare med politiker samt marknadsfört företaget.

Danderyds Gymnasium Jan 2013 - Jun 2015
Anställning som biologilärare och även mentor för en klass på naturvetenskapligt program med internationell inriktning, där delar av undervisningen genomfördes på engelska. Jag arbetade under ett arbetslag där en av uppgifterna var utveckling av arbetsmiljö och kursmaterial. Under den här perioden var jag även delaktig i en kurs om hållbar utveckling i Kenya. I kursen gjordes en resa tillsammans med en annan lärare och en elevgrupp.

Lärarjouren Okt 2012 - Jan 2013
Extrajobb under sista perioden av mina studier. Jag genomförde ett antal uppdrag på olika skolor inom både svenska, svenska som andraspråk samt biologi och naturkunskap.

Systembolaget Jun 2009 - Aug 2011
Sommarjobb under två somrar. Arbetet på Systembolaget var ansvarsfullt vad gäller både försäljning av alkohol och kassaservice. Det här sommarjobbet bestod även mycket av kundkontakt då en god kundkontakt är en viktig del av Systembolagets profil.

RFSL Aug 2008 - Jun 2009
Projektanställning som informatör kring sex och samlevnad. Det huvudsakliga syftet i projektet var att arbeta HIV-preventivt och riktas i huvudsak mot män som har sex med män.

ICA Maxi Special Alingsås Jun 2007 - Aug 2008
Sommarjobb under två somrar samt extra runt jul där jag huvudsakligen arbetade i konfektionsavdelningen. Sista sommaren hade jag även ansvar över avdelningen.

Sollebrunns Skola Aug 2005 - Jun 2006
Vikarietjänst i olika verksamheter på grundskolan.

Övriga meriter

Körkort: B

Språk:
Svenska: Modersmål. Flytande i både tal och skrift.
Engelska: Mycket goda. Flytande i både tal och skrift.

Datorkunskaper: Mycket goda kunskaper. Jag har arbetat i både Microsoft och Apples operativsystem och är mycket van vid att använda mig av datorer. Jag har även arbetat i flera olika utbildningsplattformar baserade på Google classroom, Microsoft teams och Cisco WebEx.

4 recensioner på Alexander
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

4 rekommendationer

I
Ingrid

Jag känner Alexander sen 2012 då vi som kolleger arbetade på Danderyds gymnasium, norra Stockholm under ett år. 2018 behövde vi en naturkunskapslärare på min nya arbetsplats och lyckligtvis var Alexander intresserad att bli min kollega igen, vilket både jag och alla andra på skolan är tacksamma över.

Superläraren Alexander är lyhörd, varm, kunnig och fångar elevernas intresse. Han har också en flexibilitet utöver de flesta som gör att han bemöter varje individ utifrån där de är.

Upplevelser som vi har gemensamt är alla gånger som vi har suttit och bollat tankar om planeringar, lektionsstrukturer, utformning av prov och bedömningar och inte mista alla olika projekt vi har byggt upp och utfört parallellt med varandra.

Om ni vill anställa en person som snabbt sätter sig in i nytt kunskapsstoff och nya mjukvarusystem, som är vetgirig, kunnig inom sina ämnesområde så rekommenderar jag er att anställa Alexander.

Melisa

Jag skriver som föredetta kollega och arbetslagsledare.

Alexander har under en period arbetat med hemmasittare och undervisat eleverna via dator. Hans erfarenhet av att väcka intresse och motivera barn som varit hemma under en längre period är något som jag tror absolut skulle vara eftertraktat i en tjänst som distanslärare.

Han undervisade både svenska och NO under tiden vi arbetade ihop och trots att allting var på distans så lyckades Alexander med sin kreativitet genomföra diverse experiment med sina elever.

Jag skulle absolut rekommendera Alexander som lärare.

Mvh
Melisa Demir

I
Isak

Legitimerad lärare med flera års erfarenhet med allt i från hemmasittande elever på högstadiet till högpresterande gymnasieelever. Engagerande och bra på att förklara.

Liknande lärare

svenska kurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.

Stockholm
Svenska/ Sfi/ svenska som andra språk undervisas av behörig lärare i hemmet.
400 kr
Marietta
1. kurs gratis!

Sfi/ SvA har mycket muntlig vardagssvenska o grammatiska övningar

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Ludvika
Would you like to learn Swedish? I am here to help you with it!
250 kr
Oana
 • (2 recensioner)
1. kurs gratis!

I believe a second language is learned by training and a lot of support from the teacher, and that is why I offer student...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Örebro
Lärarstudent erbjuder undervisning och/eller rättning i svenskämnet upp till gymnasienivå i Örebro.
350 kr
Jasmine
1. kurs gratis!

Jag kan undervisa genom att stämma träff med eleven/eleverna, men också ha mailkontakt om så önskas. Jag anpassar mig...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Språkkunnig student som vill hjälpa dig putsa upp dina kunskaper inom svenska språket
200 kr
Freja
1. kurs gratis!

Jag tror på personlig kompatibilitet och att undervisa i små grupper alternativt individuell handledning. Tålamod,...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Uppsala
Expert lärare ger dig undervisning i svenska som andra språk med test
200 kr
Nora
1. kurs gratis!

Mina undervisningar bygger på Skype mötet om det sker i distans, bibliotek är på plats. Mitt mål är att du når målen...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Göteborg
Svenskalektioner för nyanlända, invandrare eller andra, finns i göteborg tillgängligt på flexibla tider
100 kr
Aksana
1. kurs gratis!

min utbildningsmetod är anpassad för din bekvämlighet och hur ni vill lära er samt hur mycket ni vill lära er.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Tranås
Persisktalande ingenjörsstudent ger undervisning i det svenska språket för nyanlända i Sverige.
100 kr
Sorosh
1. kurs gratis!

Jag erbjuder läxhjälp för de som redan läser SFI. För nyanlända som inte läser SFI kan jag komma överens...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Svenska och Svenska som andraspråk av en lärarstudent för både stora och små.
250 kr
Akram
1. kurs gratis!

Jag är specialist när det gäller basprosodi alltså uttal och tycker att det är en viktig aspekt i undervisningen....

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Student in Teaching Education Programme gives courses in Swedish and English during the summer.
165 kr
Sanna
1. kurs gratis!

My teaching is based on theories from my education as well as my past experiences. Therefore, my teaching emphasizes...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Märsta
Legitimerad gymnasielärare i svenska som andraspråk med passion och ett grymt tålamod
350 kr
Jwan
1. kurs gratis!

Jag undervisar utifrån all universitetsutbildning och erfarenhet jag har .

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Uppsala
Frisör som vill undervisa i svenska då jag tycker det är roligt och givade att lära ut till andra
100 kr
Mitra
1. kurs gratis!

Jag väljer att göra mina undervisningar så varierande som möjligt eftersom att alla lär sig på olika sätt, viktigast...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Uppsala
Swedish Native speaker and teacher trainee student at Uppsala university offers any kind of tuition
150 kr
Jesper
1. kurs gratis!

That depends entirely on the situation and on my client's need

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Oxie
Svensklärare och svenska som andraspråk lite utanför Malmö undervisar DIG i hemmet.
200 kr
Cecilia
1. kurs gratis!

Min metod går ut på att lära ut och repetera.

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Göteborg
Nyutexaminerad lärare ger kurs i Svenska som främmande språk nivå A1-B2 eller anpassat efter behov.
500 kr
Sandra
1. kurs gratis!

Min undervisningsmetod anpassas efter deltagarnas behov. Jag blandar läs- och hörövningar med muntliga lekfulla...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Norrköping
Lärarstudent som erbjuder privatundervisning i svenska, från högstadiet och uppåt under lov.
215 kr
Isa-Belle
1. kurs gratis!

Jag lägger upp mina lektioner utefter kundens mål och behov.

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Farsta
Konsultchef som ger dig en kurs i svenskt uttal och svensk grammatik.
150 kr
Nina
1. kurs gratis!

Övning ger färdighet

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Hörby
Jag hjälper dig gärna med språket svenska, med rätt hjälp hittar vi rätt
140 kr
Cornelia
1. kurs gratis!

Din väg är vitigast. De du behöver, hjälper jag dig. Våga fråga

Kurs på webbkamera
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma Ej tillgänglig 499kr 299kr
Boka en kurs